duminică, 26 noiembrie 2017

ANTIHRISTUL ! UITE ACOLO ANTIHRISTUL !


                   
                              23 Octombrie 2017,ora 8,23 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata ,in timp ce mergeam spre Iasi cu trenul, aud glas divin care psune asa:

               " Uite !
             Uite acolo!
Clipă în care ,văd înspre Apus o sala de clasa si un baietel de vreo 8 anisori,care tocmai se indepărta de CATEDRA spre sala de clasa,in banca sa.
Aud glas care intreaba asa:               
                     Ce este acolo ? 
                Antihistrul ?

       Apoi ,îmi este arătat un barbat îmbracat in negru,ce statea la CATEDRA pe scaun si vorbea copilasilor din acea clasa.   
Dragii mei, eu ce pot să mai zic ?
Sa ne intarim fratilor in Credinţă si astfel ,ANTIHRISTUL nu va mai avea loc ca sa se cocoloseaca întru noi. 
Sa implinim cele 10 PORUNCI a MANTUITORULUI HRISTOS si cu siguranta ANTIHRISTUL va sta la distanta si nu ne va îndepărta de HRISTOS si de PREA CURATA FECIOARA MARIA.Amin !
                                                       Cu dragoste,Maria.                                                                         

23 de comentarii:

  1. Să aibe Anticristul 8 ani acum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inteles ca anticristul ar fi barbatul in negru, nu elevul de 8 ani.

      Ștergere
  2. Pai asta se face acuma cu invatamantul pt ca copii sa fie pregatiti in spiritul agendei lui . Cine sa se fi gandit vreodata ca poate sa i se ceara unui ministru sa faca doar o singura carte in loc de manuale si in mintea lui ilustra sa vrea sa puna in aplicatie ,la noi de 27 de ani invatamantul se tot reformeaza pt a creste o generatie fara putere si forta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ministerul invatamantului si nu numai are oameni slabi care fac inca din anii 90'compromisuri la ordinile anticristilor .Prin asa zisele reforme au distrus invatamantul romanesc.Nimeni nu mai crede in bunele lor intentii.Incepand cu Iliescu absolut toti care s-au perindat pe la conducere au contribuit la distrugerea propiului popor in schimbul puterii si imbogatirii.Ar trebui sa se trezeasca macar in al 12 lea ceas sa vada ca au facut compromisuri cu dusmanii tarii si sa refuze categoric subminarea Romaniei.Cei care mai au un dram de credinta si demnitate sa -si dea mana si sa lupte pt. salvarea Romaniei.Cel mai mare rau au facut liberalii in frunte cu Basescu de atunci tara merge f. rau si acum au tupeul sa vina di nou la putere agitand poporul.Niciunul nu e drept dar liberalii tin numai cu cei bogati si se ploconesc occidentului care a jefuit poporul.Dumnezeu sa-i pedepseasca pe toti dusmanii poporului roman ca sa cunoasca ca exista un Stapan peste toti .drept si nemitarnic.Vino Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu si fa dreptate pe pamant!Amin!

      Ștergere
    2. Anonim 00:34 GREȘIT!!! România a început să fie devalizata odată cu instalarea la putere a d-lui ILIESCU!!! și ceilalți au continuat.

      Ștergere
  3. Copiilor nu le este explicata scriptura de mici sunt lasati prada tel.tabletelor, tv etc.parintii nu au habar de biblie cine sa i tina departe de satan? Ce scoala duminicala? Ce e aia?

    RăspundețiȘtergere
  4. Va fi amar si vai de noi daca va veni antihristul,o sa fie cea mai mare nenorocire asupra omenirii....sa ne fereasca dumnnezeu de venirea si domnnia lui..doamne ajutane si fereste-ne de antihrist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate si din nefericire trebuie sa se intample,sa se imlineasca Scriptura,asta e,degeaba acuzam,putem doar amana dar,in final tot acolo ajungem.Acestea sunt vremurile de apoi!

      Ștergere
  5. Probabil e instalat deja,cel putin in scoli.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este planul de a dezradacina credinta din ani cei mai fragediii ai copiilor.De ei nu vor stii nicii copiii lpr nu vor avea de unde sa invete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:57Pai noi suntem de vina!De ce nu luam atitundine?De ce acceptam fara sa ne pese ce activitati au copii nostrii in scoli-de pilda satanicul hallowin "sarbatorit"inca de la gradinita.Ce parere are ministerul invatamantului ca noi parintii suntem niste prosti care nu vedem ce hal de "educatie"demonica se baga pe gat copiilor nostrii!Pana cand mai accepta acest minister sa se faca experiente pe copii nostrii -bineinteles la ordinile UE?
      UN lucru e clar Romania e supusa unor acte de distrugere din partea dusmanilor ei si a celor lasi.Toti care mai aveti inima de OM si de crestin chemati pe Dumnezeu in ajutor si veti vedea ca EL ne va ajuta sa biruim "fiara".Vino Doamne Iisuse Hristoase si ne ajuta!Amin!

      Ștergere
    2. Si hainele copiilor,sepci,veste,geci etc sunt blindate cu tot felul de semne sataniste,vai parintilor acelor copii!

      Ștergere
  7. Sa ne ferească Dumnezeu de tot ce-i rău și să ne întărească în credință. Vin vremuri din ce în ce mai grele... Dumnezeu și măicuța Domnului fecioara Maria precista sa fie cu noi cu toti. Doamne ajuta!
    DEV

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. In ce directie merge "noua ordine mondiala"?...E de bine, sau trebuie sa fugim "ca dracu de tamaie" ?!

      Ștergere
    2. An.16.57,in directia...gresita ! Se doreste crearea oilor-roboti,reci,indiferenti,imbecilizati,"corecti politic",adica un fel de dobitoace nesimtitoare,care sa aiba acelasi tipar mental,sa fie usor de manipulat si complet dependenti de tehnologie.Cam asa s-ar dori sa arate umanitatea in "noua ordine mondiala"...si sa nu uit : cu mult mai putini la numar...Oare Dumnezeu ce parere are ?...

      Ștergere
  9. Zeci de mii de locuitori evacuați în urma erupției vulcanului Agung din Bali

    Erupția vulcanului Agung din insula Bali continuă, iar autoritățile au cerut evacuara a peste 24.000 de persoane și anularea a mai multor zboruri deoarece norul de cenușă se deplasează cu viteză spre est și sud-est, scrie CNN.


    https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/eruptiei-vulcanului-agong-din-bali-2054437

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria ma cutremur la cea ce spuneti. Oare a venit timpul asa repede stiu sunt anii lui si alearga cu gura cascata sa prinda cat mai multi la el. Stiti ca sunt demoni ciuti si demoni cu coarne cei ciuti sunt semeni ai nostrii prinei se pregateste calea veniri Antihristului,sper ca nu gresesc. Copilasiivdin ziua de azi nu are cine s-ai indrume pe calea credintei e mai greu,parinti au mari pretentii de la ei am vazut si bieti copii sunt fara copilarie adevarata este foarte greu pe ntru ei cu atita tehnologie cu care trebuie s-a tina pasul ma doare sufletul de ei pentru ca invata mult si nu stiu cu ce sr aleg pana la urma. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a fi cu ei si cu noi cu toti. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://lumeacarnavalului.com/2016/04/28/cum-sa-gasim-bresa-in-acest-univers-loosh-101/

    RăspundețiȘtergere
  12. Vremea Antihristului nu este departe.El educa tineretul din ziua de azi pentru un viitor dezastruos.Sa ne apere si sa ne pazeasca de tot raul Bunul Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:07, asa au spus si bunicii tai. La vremea respectiva tu erai " tineretul din ziua de azi"... Acum tu esti in postura bunicilor...

      Ștergere
  13. Cine il slăvește pe Papa cel nou ..il slăvește pe antihrist...terfelește legile lui Hristos

    RăspundețiȘtergere