joi, 22 decembrie 2016

S - A ADEVERIT PREA REPEDE ! IOHANNIS SE JOACA PE BUZUNARUL ROMANILOR !

                                                           Dragii mei, 

Nu -  i asa ca s-a adeverit prea repede???
Iata articolul meu:

                                                Noapte de 21 -22 Decembrie 2016,ora 2,34 !

                                          Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
                      ``Anunt în ziar !
                  Joaca de-a Iohannis !"

Dragii mei, cine se va juca de-a Iohannis?
Sau ,se prea poate ca ,chiar Iohannis sa devina un PRESEDINTE jucator, mai ales acum cand, trebuie sa desemneze un Premier,dar, vom afla impreuna.
PE IOHANNIS il doare in cot de PENSIILE si SALARIILE romanilor,sau de BUGETUL pe 2017,de aceea nici nu a numit un PREMIER.
Niciodata acest om, nu va tine cu romanul de rand!
Niciodata acest om, nu va tine cu poporul roman!
Nu vedeti ca nu vor sa plece, si sa lase pe cei care au castigat alegerile?
Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa faca DREPTATE Poporului roman.
DREPTATEA si ADEVARUL, sunt numai in MAINILE LUI DUMNEZEU!
                                 Cu dragoste,Maria.

Iata joaca lui IOHANNIS :

Ponta, despre decizia lui Iohannis:

 Preşedintele joacă şah 

pe spinarea românilor !


| 22 dec, 14:21
Fostul premier Victor Ponta consideră că preşedintele joacă şah pe spinarea românilor prin decizia de amânare a desemnării viitorului premier.
"Dl Iohannis joaca "sah" ( sau mai corect "septica") pe spinarea oamenilor din aceasta tara!

Angajatii Complexului Energetic Oltenia pleaca acasa de Craciu fara salariile cuvenite conform muncii lor pentru ca Guvernul "Ciolos" nu a avut timp sa aprobe Bugetul CEO - iar guvernul "Sevil Shhaideh" nu poate fi investit ca nu are chef Dl Iohanis! Asa iresponsabilitate nu am vazut nici la Basescu!", a scris Victor Ponta pe Facebook.
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că desemnarea premierului va avea loc după Crăciun. Klaus Iohannis a amânat, joi, desemnarea viitorului premier al României, după ultimele consultări pe care le-a avut cu PMP şi reprezentanţii Grupului Minorităţilor. Coaliţia majoritară din parlament formată din PSD şi ALDE a propus-o pentru preluarea şefiei Palatului Victoria pe Sevil Shhaideh, iar PMP, pe deputatul Eugen Tomac.

176 de comentarii:

  1. Dar Dragnea pe a cui bani se joaca?Pe ai lui?Nu vedeti ca isi bate joc de romani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea nu isi bate joc de nimeni. Pur si simplu a facut o propunere de premier, asa cum era firesc sa o faca. Iohannis este cel care trage de timp in mod intentionat. El se joaca cu poporul roman. Foarte rusinos.

      Ștergere
    2. Sorosistule vorbesti si tu sa nu taci? se vede totul si se aude la TVV chiar crezi ca romani sunt chiori si surzi?

      Ștergere
    3. Ai dreptate, se joaca pe spinarea noastră cu propunerea idioata pe care a facut-o! Mai votați mincinoși!

      Ștergere
    4. Inainte sa omentati,ar fi bine sa va puneti mintea la contributie.Maria H

      Ștergere
    5. A facut o propunere inteligenta. Este destept omul!

      Ștergere
    6. Inteligent pe banii si nervii nostri, dar cu memoria scurtă si mitoman.

      Ștergere
    7. Toti sunt la fel nimeni nu este pt romanul de rand ,sunt pt ei pt buzunarul lor si atât .Golea care votează nu are drepturi doar obligații sa muncească pe un salariu de mizerie.Daca erau corecți aveau minimul pe economie ca noi nu își dublau salariile înainte de alegeri ,chiar daca s-a redus numarul de parlamentarii fondurile alocate pt salariile lor sunt la fel pt ca si le-au dublat .Așa ca nimeni nu este pt sarmanul de rand .
      Unde ești tu Țepeș Doamne/Ca punând mana pe ei/Să-i împărți in doua cete de smintiti si de misei/Si in doua temniți large /Cu deasila să-i aduni/Sa dai foc la pușcărie si la casa de nebuni!
      Avea dreptate Eminescu ne-a prevăzut viitorul din pacate

      Ștergere
    8. E,cam cu doua fete Dragnea,aceastaSevil e,e,e,sorosista!!!

      Ștergere
    9. Anonim 22 dec 19:58 Dragnea nu se jocă pe spinarea românilor și acela este chiar Iohannis,care trage de timp nejustijicat Te rog să ai răbdare și să nu mai faci afirmații pe care le vei regreta mai tîrziu.Dragnea a făcut cea mai inteligentă propunere pentru că tot el va conduce și nu-i va dezamăgi pe alegători.Din păcate el nu poate să spună acum tot ce are de gînd să facă,dar odată ce-și va intra în drepturi,va pune totul la punct,conform planului.Ei sunt o echipă și au cazut de comun acord să nu divulge nimic în presă.Fac un apel către toți romanii,care au votat cu PSD-ul să nu fie deloc dezamăgiți și să nu se lase influiențați de anumite posturi TV pentru că totul va fi exact așa cum a promis Dragnea.Din motive obiective nu pot să vă spun mai mult,dar nu o să vă pară rău de alegerea făcută,mai aveți puțină răbdare.DS

      Ștergere
    10. Voi sunteți întregi la cap ?
      Oare s au terminat toți românii capabili din tara asta ?
      Ați văzut ce scriu ziarele din Europa , de premierul nostru musulman ?
      Suntem prima tara creștină din Europa care vren un prim ministru musulman .
      Ei se întreabă ,cum vor decurge discuțiile la eradicarea emigrarilor musulmane în Europa ?? Eu cred că nu o să fie tratată așa cum se cuvine.
      Vom avea încă un mare semn de întrebare la adresa noastră .Si așa nu suntem bine văzuți ....
      Voi chiar gândiți logic ? Noi nu trăim singuri intr.o jungla .Femeia , o fi capabilă ( noi nu știm nimic despre ea , acum am auzit de ea ) , insa o poate pune să lucreze in alt loc , fără a fi premierul României.
      Nu dă bine pentru noi , o musulmană cu un soț sirian , în rest nu am nimic cu ei , să le dea Dumnezeu sănătate și loialitate României .................👍👍👍👍.....

      Ștergere
    11. Anonim 23 dec 08:40 despre care Europa vorbești tu cînd cei din Londra au ales primar musulman.Dacă englezii sunt așa de patrioți de ce l-au ales pe Sadiq Khan? Dacă ei luptau pentru eradicarea imigranților așa cum spui tu,nu mai aveau acum un primar musulman.Ce să spun suntem singura țară creștină, care am ales premier musulman,dar cînd am ales președinte neamț(saș)luteran,nu a fost tot la fel?Europa sa-și vadă de gunoiul lor,apoi sa-și dea cu părerea despre Romania.DS

      Ștergere
    12. Anonim 23 decembrie 2016, 08:40, nu te impiedica in religii. Ele sunt cele care creaza razboaiele religioase. Schimba-te. Dumnezeu este unul singur pentru toti oamenii. Dumnezeu nu doreste fragmentare dar demonul da. Fi divin. Schimba-te!

      Ștergere
    13. Dragnea i-a mintit pe romani. Isi pune o apropiata primministru care nici macar nu este romanca de-a noastra ! Rusine Dragnea.
      Dumnezeu este unul singur si Dragnea ni-l da pe Alah !

      Ștergere
    14. Anonim 24 decembrie 2016, 18:52, te contrazic. Dragnea este un om capabil si corect care isi iubeste tara. Foarte bine ca propune o apropiata prim-ministru pentru ca este de incredere. Iti reamintesc faptul ca dna. Sevil este cetatean roman exact ca si tine. Ba mai mult are vechime mare in administratia publica, este economist de profesie, deci cunoaste economie. Este o persoana cinstita, cu mult bun simt si foarte muncitoare care nu a facut nici un rau acestei tari, din contra. Deci fara discriminari religioase, te-as ruga. Nu acelasi lucru se poate spune despre Iohannis, Ciolos & Co. Stim bine ce au produs acestia: un dezastru. Nu au facut nimic la guvernare, absolut nimic pentru poporul roman. Faptele lor dovedesc acest fapt. Pomul dupa roada se cunoaste.

      Ștergere
  2. Si iata cum se adevereste din nou ca lui Iohannis nu-i pasa de popor. In continuare aserveste interesele straine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa presedinte avem care nu da doi bani pe poporul roman. Pentru el conteaza doar ordinele din afara Romaniei.

      Ștergere
    2. V-ati luat de Ciolos si Iohannis ca nu-s romani. Iaca, va serveste Dragnea un roman sadea pe post de prim ministru, tataroaica maritata cu un sirian. Cand se va umple tara de emigranti, voua si Mariei va vom multumi.

      Ștergere
    3. Anonim 23 decembrie 2016, 12:32, sa fim bine intelesi: lumea s-a luat de Ciolos si Iohannis pentru incompetenta lor si pentru tradare de neam si tara.

      Ștergere
  3. Poate se va gasi odata dintre romancile noastre si o Ecaterina Teodoroiu , o persoana curajoasa cu credinta si suflet mare pentru a conduce Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e Ecaterina din PSD. ;)

      Ștergere
    2. Avem femei deștepte și puternice,care pot ajunge in fruntea țării,dar li se fabrică dosare la comandă.Olguța Vasilescu, Ecaterina Andronescu,Gabriela Firea,Rovana Plumb sunt doar cîteva pe care le-am enumerat aici și care ar putea schimba multe lucruri în bine.Important e să fie și lăsate să facă treabă,nu să facă prezența pe la DNA,la comanda unora.DS

      Ștergere
    3. DS, e clar ca esti membru de partid PSD. Faci propaganda partidului. Femeile pe care le-ai enumerat sunt demne urmase ale comunismului ceausist.

      Ștergere
    4. Asa este DS, ai mare dreptate!

      Ștergere
    5. Anonim23 decembrie 2016, 12:34, gresesti foarte tare. Cele enumerate mai sus sunt niste femei capabile. Daca sunt din PSD, acest partid are persoane pe care te poti baza.

      Ștergere
    6. Anonim 23 dec 12:34 nu fac propagandă PSD-ului pentru că nu am simpatizat cu ei cind era condus de Iliescu și Năstase. Mie îmi place această formulă acum și îmi inspiră mai multă încredere față de alții,care m-au dezamăgit.Aceste femei, despre care tu spui că sunt urmașele perioadei Ceușiste sunt demne,sunt bine pregătite,nu-și ridică fusta,nu-și etalează luxul la tv și nu se bagă in pat cu superiorii lor.Dacă ești o persoană mai tînără și nu ai prins perioada Ceaușistă,nu mă miră că gîndești așa.Femeile din perioada aceea conduceau intreprideri cu sute de mii de angajați.Rovana Plumb a fost director și a condus cea mai mare fabrică de cosmetice din București-Intreprinderea Miraj.O altă fabrică era APACA cea mai mare intreprindere de confectii,care avea șefe de secții femei. Casa de modă Venus era condusă de Zina Dumitrecu,Arta Modei era condusă de o turcoaică pe nume Venula Anur și plecau tirurile pline de confecții in Anglia și Germania cu haine romănești.Ana Asla a condus Institutul de Geriatrie, care-i poartă numele și cremele Gerovital erau căutate de toți străinii.Cine îl blamează acum pe Ceaușescu nu o să înțeleagă niciodată că a fost cel mai mare patriot și atunci aveam cele mai competitive produse de la industrie,pină la agricultură.Acum cumpărăm chinezerii și mîncăm numai produse pline de chimicale că am vrut în UE.Unora le pute comunismul dar uită că șoselele pe care merg și trotuarele pe care calcă sunt făcute de comuniști.Meroul cu care se deplasează și blocurile în care stau sunt făcute tot de comuniști,că în baza ăstora acum locuiați la cort și mergeați cu cercul.DS

      Ștergere
    7. Ah,DS,pentru a nu stiu cata oara iti dau dreptatea,bravo,Silvia 61

      Ștergere
    8. http://burebista2012.blogspot.ro/2016/04/secret-anticancer-taina-medicala-sarea.html Vă doresc tuturor Crăciun fericit cu multă liniște în suflet.Eu nu mă pot bucura de această sărbătoare pentru că sunt la datorie și în ziua de Crăciun.Sărbători fericite!DS

      Ștergere
  4. "Fritz foraibar",alias "Gogea Mitu" de la 3Coceni reprezinta si apara numai interesele strainilor(nemti,austrieci,americani)si nicidecum pe cele ale Romaniei si romanilor.Inca 2-3 ani cu el si Romania e distrusa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca ni-l ia Dumnezeu de pe cap pe nemernic!

      Ștergere
    2. Dumnezeu il ia pe Iohannis si v-o da pe Shaide sau cum o cheama, va da o musulmanca la conducerea tarii. Va orbeste satana.

      Ștergere
    3. Anonim 23 decembrie 2016, 12:35, tocmai ca nu este asa precum zici. Nu ne intereseaza religiile ci competenta si profesionalismul celui care conduce un guvern. Ciolos ca premier a fost un dezastru din toate punctele de vedere. Un ZERO mare. Asta este.

      Ștergere
    4. Anonim 19.44, pe voi va intereseaza banii promisi de Dragnea in campania electorala, daca interesa competenta si bunul simt ati fi ales altceva. Probabil ca ai uitat ca PSD-ul a dus o campanie murdara batand moneda pe etnia lui Ciolos si a lui Iohannis. Nu voi sustineati sus si tare pe aici ca vreti sa aveti conducatori de origine pur romana? Repede mai uitati! Iata ca mult iubitul Dragnea v-a servit o romanca de etnie tatara si religie musulmana.Ce repede ati inchis ochii doar ca sa nu recunoasteti ca v-ati inselat cand ati avut incredere in promisiunile PSD. Ori, una e catolicismul si ortodoxia care au aceeasi radacina si alta e religia musulmana care a dat nastere atator patimi si a dus la razboaie asa zise sfinte.Chiar va doriti sa fim condusi de musulmani? Si cu Dumnezeu cum ramane? Unde sunt „crestinii” de pe blog?

      Ștergere
    5. Anonim 24 decembrie 2016, 00:42, vorbesti aiurea. Gandesti tare eronat. Iti reamintesc: Iohannis si Ciolos nu au fost pusi la zid pentru etnie ci pentru felul prost in care au condus: unul o tara si unul un guvern. Pentru incompetenta de care au dat si dau dovada si pentru tradarea poporului roman si a Romaniei.

      Ștergere
    6. Si cum au tradat tara Ciolos si Iohannis, poti sa-mi dai exemple anonim 13.32?

      Ștergere
    7. Sunt niste slugi blestemate acestia doi. Sunt reprezentantii intereselor straine, ei nu reprezinta interesul national. Nu au facut nimic pentru romani si Romania. Nimic decat ne-au tradat increderea tot timpul. Sa le fie rusine.

      Ștergere
  5. Ce partid e ala care nu discuta inainte o propunere asa importanta,de fapt a murit dictatorul Ceausescu si acum fiecare partid e a unui dictator,asta nu e democratie cu dictatorate de partid.De aceia a ajuns tara in asa hal incit fug tinerii si elita ramasa dupa crimele comuniste,neavind nici o sansa cu asa sacali.Dar lichelelor le convine ca traesc pe banii capsunarilor si datoria care o vor plati tot ei.Cel mai bine ar fi ca romanii de afara sa se organizeze si sa preia ei conducerea tarii.,pentru ca e vorba de viitorul lor fiind si tineri.ca batrinii astia invatati la rele trebue aruncati la groapa de gunoi a istoriei ca rebuturi umane,iar unii si bagati la inchisoare pentru relele ce le-au facut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22 dec 19:21 să-ți fie rușine că foloseși asemenea cuvinte la adresa bătrînilor și spui că trebuie aruncați la groapa de gunoi.Oare tu nu ai acasă părinți sau bunici,oare tu nu o să ajungi la vîrsta lor?Care sunt tinerii aceea de afară, care vrei tu să preia conducerea?Căpșunarii sau trădătorii de țară,care au plecat cînd le-a fost greu aici?Văd că vorbești și în necunoștință de cauză că Partidul,nu a discutat înainte numirea premierului.PSD-ul a ținut sedință și s-a discutat in interiorul partidului despre propunerea lui Seval,dar acest lucru nu a fost dat publicității,cine a trebuit să știe a știut.Dragnea nu a făcut propunerea de capul lui s-a consultat cu ceilalți membrii,au luat decizia impreună dar au căzut de comun acord să nu divulge nimeni numele persoanei propuse.DS

      Ștergere
    2. Tradator e un cuvant gresit.

      Ștergere
    3. Nu e gresit daca ne referim la: Iohannis, Ciolos si Basescu.

      Ștergere
  6. Sunt mulți nemultumiți in PSD iar opoziția va rupe dupa Crăciun rândurile acestui partid. Cu cat se amâna mai mult numirea unui premier cu atatsunt șanse mari ca PSD sa fie rupt. Politicienii nu au mama, tata, doar propriul buzunar. Bine ca romanii sunt Ocupați cu tăierea porcilor si fiertul palincii. Ca doar de, dupa ce ca n-au votat, acum încing horele, cam prea devreme.
    Păcat de sângele vărsat acum 27 de ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si totusi doamna Maria cine v-a fi prim-ministru?Asta,ca sa le inchideti gura carcotasilor.Multumesc si va apreciez pentru tot ce faceti.

      Ștergere
    2. Iti zic eu anonim .femeia asta va fi premier adica Sevil .caci cam este obligat Iohanis sa accepte propunerea de Psd ,daca nu accepta v a fi demis !!

      Ștergere
    3. Anonim 22 dec 20:05 nu se va rupe nici un PSD așa cum afirmi tu.Iohannis și opoziția vor dezbinarea pentru că mai au de furat niște bani acum pe ultima sute de metri.Chiar ieri a mai tras un tun de 100.000 euro să mai facă niște investiții la Cotroceni,că nu făcuse destule pe banii românilor.DS

      Ștergere
    4. Hai DS, mai lasa-ne. Du-te si fa propaganda ieftina in partidul tau multiubit. Lasa-ne!!!!!!!

      Ștergere
    5. DS spune bine ce spune. Nu te irita asa mai Anonim 23 decembrie 2016, 12:37.

      Ștergere
    6. Subscriu ....

      DS ...




      Lasă.ne bre cu ideile tale !!!!

      Ștergere
    7. Draga Anonim 23 decembrie 2016, 23:12, daca nu-ti place cum scrie DS, este problema ta, nu citi! Noua ne place ce scrie DS.

      Ștergere
    8. D.S spune de aurul (rosia montană ).Si un miliard doua sute de euro .alt tun .De ce vrea tehnic.....tii sa faca

      Ștergere
    9. Anonim 23.28, pai daca esti psd-ist, sigur ca-ti place ce scrie DS. Doar sunteti din acelasi partid.

      Ștergere
    10. Anonim 23 dec 23:35 cred că pentru acest lucru trebuie sa-l întrebi pe Emil Constantinescu si pe cei 3 Prim Miniștri din mandatul lui: Victor Ciorbea,Radu Vasile,Mugur Isărescu. Licența de concesiune are nr 47 și a fost încheiată în 21 dec 1998 pentru resurse minerale,iar cea emisă în 1999 și valabilă pînă în 2018 este pentru Auro-Argentifer.Odată incheiate aceste contracte,Guvernele care au urmat a trebuit să se conformeze acestor documente.Dacă il intrebăm acum pe Emil Constantinescu despre aceste documente,care au avut caracter secret o să aibe o mică amnezie și o să spună că nu știe nimic,dar actele vorbesc.La vremea aceea el era ocupat cu fiul lui Dragoș,care făcea trafic de țigări pe Aeroportul Militar Otopeni împreună cu Colonelul Gheorghe Truțulescu. După ce l-au folosit pe acest colonel,l-au aruncat în închisoare, de unde s-a ales cu o pareză,vorbește foarte greu și acum s-a retras la casa lui din Buzău.Adio carieră militară,adio sănătate,iar alții trăiesc bine mersi.Pentru cei sceptici voi posta mai jos contractele de concesiune, care au fost semnate chiar in apropierea sărbătorilor.Tot așa a procedat și Iohanis acum,care a mai tras un tun de 100 000 euro,dacă tot se încheie anul și lumea nu e atentă la detalii,să fie primit.DS

      Ștergere
    11. http://www.riseproject.ro/articol/documentele-confidentiale-ale-afacerii-rosia-montana/

      Ștergere
    12. Fratilor nu va mai certati de la partide..
      Eu am votat Psd dar nu ma cert cu nimeni pt Psd sau Pnl..cam nimeni nu e mai bun..si psd de cresc salariile o fac si ei cu 100 ,fac si eu ceva bun numa de ochii lumii,,de furat toti fura ,aia e clar!!!dar pe langa furat sa mai faca si pt tara ceva bun.

      Ștergere
    13. Cresc salariile cu 200 ron. De la 1250 ron cat e minimul pe economie la 1450 ron.

      Ștergere
    14. Ff bine ..sa isi tina promisiunile ,ca de aceea au votat romanii sa isi respecte ce au promis!!
      Craciun fericit si plin de pace sa aveti!!

      Ștergere
    15. Anonim 1450 e salar primit in mana sau din acesti bani mai scad sanatatea si ce mai scad ei ???

      Ștergere
    16. In mana ar creste cu 140 ron. Statul incaseaza o gramada de taxe pe salarii. Aici este cea mai mare problema. Pentru un salar minim de 1250 ron angajatului i se retin taxe de 325 ron iar angajatorul plateste in plus taxe de 288 ron, in total avem taxe de 613 ron (49%), deci aproape 50% din suma bruta iar pentru un salar min. de 1450 ron angajatul plateste taxe de 385 ron iar angajatorul plateste in plus taxe de 333 ron, in total avem taxe de 718 ron.
      Pentru un salariu minim brut de 1250 ron avem un salariu net (in mana) de 925 ron iar pentru un salariu minim brut de 1450 ron avem un salariu net (in mana) de 1065 ron. Ma intreb daca aceste salarii nete (in mana) sunt salarii din care un roman poate trai decent, mai ales daca are si familie si copii de intretinut. Parerea mea este ca NU. Romania are o economie foarte slaba care trebuie refacuta daca vrem sa o ducem mai bine. Daca acest lucru nu se va intampla va fi sumbru. De aceea nu mai trebuie acceptat nici un joc al strainilor aici la noi in tara. Romania trebuie sa creeze profit pentru ea nu pentru straini.

      Ștergere
    17. De asemeni multinationalele (cu capital strain), fac profit in Romania, dar asociatii acestor companii sunt cetateni straini iar toate sumele cuvenite lor (dividende) ajung la ei in strainatate si uite asa "pleaca" banii din Romania. De aceea trebuiesc ingrijite companiile romanesti si incurajate pentru a produce un profit care ramane aici, in Romania nu ia calea strainatatii. Daca muncim sa muncim pentru noi nu pentru straini. Ciolos trebuia sa sprijine ce este romanesc nu miltinationalele.

      Ștergere
    18. Multumim Adyna! La fel si tie, Craciun fericit cu multa pace si bucurie sfanta in suflet!

      Ștergere
    19. Amin..la fel va doresc..

      Pai daca statul ia jumate din salarul meu dintr.o luna pai e nesimtit...si daca doamne fereste ai vreo boala sau ceva nu deconteaza statul.
      Si normal cum sa traiasca o familie cu asa putini bani in tara asta,daca mai stau si in chirie ,cateodata ma intreb oare cum se descurca???
      Multumesc ca mi.ai raspuns 🤗🤗🤗

      Ștergere
    20. Anonim 24 dec 17:12 și 17:20 așa este și tocmai de aceea Liviu Dragnea vrea să elimine acele taxe aberante și să reducă impozitul,așa cum a redus Ponta o cotă din TVA.Unii au sărit în sus spunînd că nu e posibil,dar știți de ce? Păi vă spun eu,străinii care dețin firme și multinaționale aici, cînd ies din țară li se rambursează TVA-ul și cu cit TVA-ul e mai mare acești încasează mai mulți bani.Taxa pe stilp si certificate verzi,iar sunt niște aberații,uitați-vă așa din curiozitate pe o factură de lumină să vedeți acolo taxe.DS

      Ștergere
    21. Adyna, dar de faptul ca un om munceste o viata si vireaza conributie de sanatate la stat din salar ca apoi dintr-o intamplare nefericita sa devina somer si din cauza varstei sa nu-si mai gaseasca job iar ulterior sa ajunga fara venit si nici somer sa nu mai fie caci iese din perioada aferenta. Daca o asemenea persoana se imbolnaveste si are nevoie de spitalizare, el va ajunge sa trebuieasa sa-si plateasca spitaizarea pe motiv ca nu mai este asigurat si nu mai contribuie la Fondul de Sanatate. De unde sa plateasca amaratul ala? Dar cu contributia pe care a virat-o timp de 30 ani la Fondul de sanatate cata vreme a muncit cum ramane? Aceea nu mai conteaza? Omul contribuie vreme de 30 ani si ajunge sa trebuiasca ulterior sa-si plateasca spitalizarea. Este drept acest lucru? Eu spun ca NU.
      Sunt destule lucruri care nu merg bine, destule carente.

      Ștergere
    22. DS il admir pe Ponta pentru curajul sau. Cata vreme a fost la guvernare si-a dat silinta sa mai reduca din aceste rele care sugruma economia romaneasca. Evident ca a deranjat. De aceea Iohannis s-a grabit asa tare sa-l dea jos de acolo si sa aduca "guvernul meu", chiar si de a trebuit sa apeleze la un "Colectiv". Ce conteaza suferinta altora pentru Iohannis? Lui sa-i fie bine si sa indeplieasca cu sfintenie ordinele externe pe care le primeste din partea Ocultei, ca o sluga credincioasa ce este care linge mana stapanului din afara. Trist este ca Iohannis face aceasta cu buna stiinta in defavoarea acestui umil si bland popor romanesc.

      Ștergere
    23. Anonim 17.43 ai dreptate .sunt multe de zis ..cam nimic nu prea merge bine in tara..se leaga lant una de alta..
      Si cu pensiile e aiurea ai de umblat din an in an ,si acte multe si umblatura mult .pt o pensie ce omul a lucrat 30 ani in viata si primeste o pensie amarata.
      Ce sa facem asta e tara noastra so democratia asta ..
      Sunt multe de zis

      Ștergere
    24. Da Adyna, este complicat. Se impune o modificare radicala a multor lucruri in Romania. Ramane de vazut...

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Da, bravo Iohannis ca te autosabotezi!Tine-o tot asa, ca nu esti departe de suspendare!

      Ștergere
    2. Boss, cea mai tare miscare posibila pt Johannis, a avut loc.Cu aceata miscare, Psd-ul si-a asigurat pe veci disparitia.
      Pentru asta inca o data Bravo neamtule !
      Din pacate lucrurile nu se vor termina aici.
      (Asa multime de neuroni lasati singuri de capul lor ca acestia de pe aici, nu credeam sa-i vad laolalta, stransi; aproape au impanzit ditamai punctul unui pix)
      Mai ca as interveni dar prins de spectacol parca sant si eu curios sa vad pana unde se poate merge.Aici ma intreb daca nu cumva si eu sant pacalit, indus in eroare ca toti ceilalti.Ar fi trist, foarte trist.

      Ștergere
    3. Anonim 22 decembrie 2016, 22:59, nu te bucura degeaba. Atat iti spun. Bucuria ta este scurta. Neamtul va pleca de la conducerea Romaniei. Un pic mai este, nu mult. Pana in 20 Ianuarie 2017 cand vine Trump!

      Ștergere
    4. Dar de ce pleacă ?

      Ștergere
    5. Pentru ca nu mai are sustinerea americanilor incepand din 20 Ianuarie 2017 de cand va veni Trump oficial. S-a terminat. A picat gasca lui Soros iar aceasta se reflecta in toate tentaculele, inclusiv cea numita Iohannis.

      Ștergere
    6. Probabil ca asa va fi.

      Ștergere
    7. Pleacă , cs asa vor unii de pe aici .
      Se fac si ei mari deștepți pe acilisha ...)))))))))))

      Ștergere
    8. Important este ca pleaca. I-a picat spatele din SUA! Super!!!!!!!!

      Ștergere
    9. Anonim 16.04, va pleca neamtul? Nu-i bai, vine tataroaica musulmanca cu sotul sirian. Buna miscare o sa fie. =))

      Ștergere
    10. "Tataroaica" cu ii spui tu, desi e cetatean roman ca si tine, va conduce bine guvernul in favoarea poporului roman respectand toate promisiunile din planul de guvernare fata de Iohannis care numai tampenii a facut de cand a venit la presedentie tradand in forma continua interesul national in favoarea lui Soros.

      Ștergere
    11. Pe ce te bazezi anonim 13.30 ,pe minciunile psd-iste ?
      Nu vedeti ce enormitati lipsite de adevar spuneti : nu e bun Johannis ,crestin si cu spiritul corectitudinii specific sasilor ...,dar e buna o tataroaica Shaideh ,care mai este si fina lui tatucu Dragnea ?! Nimirod

      Ștergere
    12. Mai Nimirod, baiete, trezeste-te la realitate. Ce ai tu cu religiile? Guvernul PSD fie si cu Sevil premier va face performanta pentru romani in timp ce "guvernul meu" respectiv guvernul Ciolos a lui Iohannis a facut un dezastru, un ZERO mare. Imi pare rau dar nu ai dreptate.

      Ștergere
  8. http://www.romaniatv.net/mobi/dragnea-iohannis-o-va-nominaliza-pe-sevil-shhaideh-nu-cred-ca-vrea-un-razboi-politic-sau-un-conflict-inutil_332259.html

    Dragnea: Serviciile secrete să aibă o poziţie foarte clară dacă există o problemă de securitate în ce priveşte nominalizarea lui Sevil Shhaideh

    Dragnea a calificat drept "glume proaste" şi "pretexte slabe" informaţiile legate de faptul că ar exista riscuri de securitate naţională având în vedere că soţul premierului desemnat ar fi un simpatizant al regimului Bashar al-Assad, el lucrând în Ministerul Agriculturii din Siria mai mult de 20 de ani.

    "Daca cineva crede ca ne poate convinge ca s-ar putea refuza o asemenea desemnare cu asemenea pretexte slabe, se insala amarnic. Nu exista niciun risc aici. Risc de securitate nationala a fost guvernul zero al lui Dacian Ciolos, care a adus prejudicii Romaniei de miliarde de euro. Aici, serviciile de urgenta ar fi trebuit sa intervina demult, nu sa stea indiferente sau sa se complaca intr-o neimplicare, nesesizare ferma a unor derapaje ale acestui guvern. Sunt sigur ca toate serviciile de informatii din Romania l-au informat chiar pe presedinte despre ce se intampla. Risc de securitate nationala a fost anul acesta, cand Romania a fost pusa intre paranteze. Indiferent cat se poate anula instalarea Guvernului, vom ajunge toti la aceste informatii si la cauzele pentru care Romania a pierdut un an de zile. Restul sunt glume proaste si pretexte inventate care nu stau in picioare. Doamne Sevil Shhaideh a fost ministru in Guvern, atunci nu au avut o problema serviciile? Sa fim seriosi!", a precizat presedintele PSD.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine il mai asculta pe albanezul Fonta ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa nu-i purta tu grija, mai nene.

      Ștergere
    2. Albanezul Fonta e "mandru ca este roman",de aceea a jucat la alegeri cu fundul in doua luntrii.

      Ștergere
    3. Mai dar Ciolos ce a facut, draga? Era cu fundul si la PNL dar si la USR. Partea tampa este ca Ciolos a ales doua partide aservite lui Soros (asta pentru ca si el este un aservit). Greseala lui... pe langa faptul ca a guvernat absolut dezastruos.

      Ștergere
    4. Anonim 22 dec 22:24 ești intr-o mare eroare Ponta nu a trădat și nu a fost cu fundul în două luntrii așa cum spui tu.Deocamdată nu e cazul să discut aici,dar îți spun doar atît,cu oamenii parșivi trebuie să te comporți ca atare.Să scăpăm de clica lui Iohannis și multe lucruri vom afla.DS

      Ștergere
    5. Ponta este inteligent si capabil, responsabil si va fi urmatorul presedinte al tari pentruca este si patriot pe deasupra fata de iohanvernerklaus. sic!!!

      Ștergere
    6. Si ponta n-a jucat in psd si usr?Romania unita si Romania Subita.

      Ștergere
    7. Imi vine sa rad cand vad ca unii viseaza si acum minuni infaptuite de politicienii care au mai fost votati de atatea ori si inainte. Visatorii de pe aici inca mai cred in cai verzi pe pereti si povesti de adormit copii.

      Ștergere
    8. Pai tocmai ca unul a jucat cinstit (Ponta) iar altul a jucat murdar (Ciolos tradatorul).

      Ștergere
  10. nu era mai simplu sa nominalizeze orice alta marioneta? Eu nu as vrea sa fiu in locul celor de la SRI Armata ... una e sa fi in guvern si alta e sa ai acces la toata strategia de aparare a tarii ... si sotul sirian. Alt papusar nici nu se gasea ? Acuma o sa mai curga apa pana va fi premier ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Marina, dar linisteste-te si tu. Femeia este ok. Sotul nu nici un pericol. Care este problema ta? Nu te tot sresa atat. Lasa ca si asa va fi ceea ce trebuie sa fie.

      Ștergere
    2. nu zic .ca nu e ok. Am scris doar ca o sa mai treaca ceva timp pana va fi numita. Dragnea trebuia sa isi asume riscul asta ... ca doar stie ce legi sunt pt numirea unui premier. E simplu sa dai vina pe alti. Nu zic ca presedintele e mai breaz. Dragnea sa faca bine sa isi asume consetintele actiunilor sale.

      Ștergere
    3. Marina ...
      Ai dreptate numai ca Psd ul nu.l interesează nimic . Vuiește presa străină de nouă noastră ispravă .
      Mai bine punea un tigan ca prim ministru , ca si așa Europa din țigani nu scoate .
      Rusineeeeeeeeeeeeee.!!!!!!

      Ștergere
    4. E vorba de imagine 22.25 !

      Imaginea acestei tari care ar putea fi reprezentata printr-o musulmanca cu un sot pro-Assad !

      E ok ca in vreunul din statele arabe sa fie premier maine -poimaine alde Sebastian Ghita , Dragnea, Ponta , ce zici ?

      Adica din tot poporul roman si din diaspora , nu se gaseste cu lumanarea un tanar nepatat , destept , care sa fie prim ministru ?
      Mai bine zis, propunem in contextul social-politic si extern o asemenea solutie ca fiind unica varianta ?????

      Chiar e greu sa intelegeti ca e vorba de o sfidare la adresa noastra ca popor ?
      Mai bine unul de la rromi ca si asa vom fi o tara asimilata de ei peste putin timp .

      Ștergere
    5. Problema ta Marina este că te încrezi prea mult în vorbele lui Băsescu,Iohannis și alți instigatori de teapa lor.Dacă tot are Băsescu așa frică de sirieni,poate ne spune și nouă ce legătură a avut cu Omar Hayssam? Ne întrebăm și noi oare cine la scos din țară,ce sumă de bani a fost plătită pentru recuperarea ziariștilor și de ce a fost secretizat dosarul pe 50 de ani? Dacă el e ocupat acum cu jocurile de culise, poate ne spune prietenul și confidentul lui Dorin Onaca,care a fost suma reală pentru recuperarea marinarilor arestați in Yemen?Consider că românii trebuie să știe ce sume de bani au fost plătite și niciun dosar nu trebuie secretizat pe 50 de ani.Noi vrem adevărul acum,nu peste 50 de ani,cînd romanii vor fi la 2 metri sub pămînt.Deja au trecut 27 de ani de la lovitura de stat din 1989 și unii au luat cu ei în mormînt secretul.Eu știu adevărul,dar trebuie sa-l afle toți romanii din gura voastră cei care ați fost la butoane.Turnătorii securității și autorii acelui măcel Gelu Voican Voiculescu, Silviu Brucan,Dan Iosif și alții,nu mai pot da socoteală din mormînt,dar voi care sunteți in viață trebuie să o faceți.DS

      Ștergere
    6. Anonim 10:21 Am declarat eu vreodata ca tin cu Basescu sau Iohannis ?

      Ca prim-ministru ai nevoie de certificat ORNISS (http://www.orniss.ro/ro/proceduri.html)... si ghinion in cazul Dansei dureaza (Dar Dragnea stia de procedurile astea )
      http://www.riseproject.ro/sotul-si-dictatorul-sirian/

      Stati linistiti ca o sa primiti ceea ce ati votat .. sper sa si va asumati ... O sa va dea salarii de nu o sa le puteti duce ... Vedeti ce mai spune si Isarescu , cum stam cu bugetul ?

      Oricum poate face un lucru bun viitorul prim ministru : poate sa stopeze bugetul catre BOR si sa dea la medici si in spitale ... Asta daca o sa o lase Dragnea vostru, pupincuristul BOR-ului si al icoanelor

      Ștergere
    7. Socoteala nu rezova nimic DS.

      Ștergere
    8. Despre cum stam cu bugetu' Ciolos cu tehnocratii lui sunt de vina. Niste incompetenti.

      Ștergere
    9. Bravo MARINA !!!!!
      😁😁😁😁👍👍👍👍👍👍👍👍

      Ștergere
    10. Anonim 23 dec 14:59 nu înțeleg la ce socoteală te referi?DS

      Ștergere
    11. Marina nu am spus că ți cu Băsescu sau Iohannis,am spus că te încrezi prea mult în vorbele lor și ei de bun tot ce spun ei.Mai nou acum a început și nulitatea de Cătălin Predoiu să aducă în discuție certificatul ORNISS,despre care vorbești și tu,inspirată tot de la ei.Văd că il dai exemplu și pe Mugur Isărescu,un mason care lucrează pentru Serviciile Secrete din SUA și care a depozitat in secret lingourile de aur ale Romaniei intr-o Bancă din Anglia.Oare de ce a scos tezaurul din țară și la comanda cui? Suntem cumva în razboi și nu știm noi? Eu zic să reflectezi mai bine și să vezi ce s-a întîmplat în ultimii 12 ani in care țara a fost condusă de Băsescu-Boc,Iohannis-Cioloș.De aici ni s-au tras toate relele pentru că ambii au lucrat la comanda străinilor.Cind Ponta a încercat să mărească salariile oamenilor,să reducă TVA-ul la 9% și să nu mai luăm bani de la Banca Mondială,au sărit toți pe el și l-au îndepărtat de la putere.Economia începuse să se redreseze,dar Oculta Mondială nu mai putea sa-și facă jocurile murdare de înrobire a României și atunci au pregătit crima din Colectiv,sacrificîndu-l pe Ponta.DS

      Ștergere
  11. SUFLETE DRAGI,AVEAM DE DAT EVREILOR PENTRU HOLOCAUSTUL LOR DE LA NOI ORI MAI DEGRABA AL NOSTYRU FACUT DE EI,6O MILIARDE DE DOLARI.AM DAT 20 CINE LE VA DA PE RESTUL DE 40 DE MILIARDE, OARE,CINE/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cite a facut Ceusescu cu 10 miliarde si noi l-am impuscat, ne-am lasat la voia hotilor care au ajuns patroni

      Ștergere
  12. Daca o refuza e rasist si misogin ! Punct !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mon Brain, dar cand voi spuneti de iohanis si Ciolos ca nu sunt romani ce sunteti, nu tot rasisti?

      Ștergere
    2. Doar un pic mai are Mon, acest monstru, sper sa ne scape Dumnezeu de el.

      Ștergere
    3. Anonim 23 decembrie 2016, 12:41, nu sunt romani din punctul de vedere al tradarii de neam si tara, daca nu ai priceput pana in prezent. Un tradator de neam nu se mai poate numi roman.

      Ștergere
    4. Ai tu dovezi ca sunt tradatori, anonim 19.47???
      Si eu pot sa spun despre tine ca esti tradator pentru ca ai votat un partid neocomunist care a distrus Romania. Asta inseamna ca e adevarat ce spun? Ai grija la afirmatii ca si astea se contorizeaza acolo sus.

      Ștergere
    5. Pai cand subminezi economia nationala a unei tari cum sa numim aceasta fapta mai Anonim 24 decembrie 2016, 00:53???

      Ștergere
    6. Anonim 13.38, economia nationala este subminata incontinuu de la revolutie incoace, chiar nu reusesti sa percepi realitatea? PDS-ul a tot fost la guvernare, a furat cat a putut prin baronii locali nerusinati. Si acum tu acuzi un guvern de tehnocati care a stat un an de zile in care n-a apucat sa faca mare lucru. Nu vezi ca nu e logic ce spui despre subminare? Numai enormitati debitezi!

      Ștergere
    7. Anonim 25 decembrie 2016, 15:08, nu este asa. PSD a avut si are oameni competenti. Nici un guvern PSD nu a facut ce a facut guvernul Ciolos. Doua guvernari foarte proaste am avut in Romania: Guvernul Ciolos si bineinteles Guvernul Boc. Romania o duce cel mai rau de la Basescu incoace.

      Ștergere
  13. Ce-i place lui cel mai mult sa cheltue si sa o duca in lux pe munca altora,bugetarul milionar baronul Multi-hausan.,dar cred ca anul asta rateaza Miami Bech.,norocul nostru ca ne mai cheltuia si pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  14. :)))) Foarte tare! Președintele Iohannis este întrerupt din discurs ...

    http://www.cunoastelumea.ro/foarte-tare-presedintele-ioohannis-este-intrerupt-din-discurs-de-viitorul-prim-ministru-psd-video/

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragnea=eu-eu-eu i-si urmaresre doar interese personale nici macar ale partidului PSD pe care l-a mintit si dezinformat ca si pe noi romanii.Daca doamna sa SeRvil va fi numita,Romania va fi taxata ca oaia neagra si marginalizata prin privarea de informatii din partea aliatilor sai avind in vedere ca sotul doamnei SeRvil este taxat chiar de Sirieni un element negativ prin sustinerea presedintelui Siriei considerat de ei un mare criminal.Iar informatiile sint esentiale in aceste momente ,fara ele esti usor de manevrat cum s-a intimplat cu nemtii ,rusii si Antonescu care pentru aceasta au omorit degeaba milioane de romani in al doilea razboi mondial cind altul era soarta lor daca se stia de Pactul Ribbentrop -Molotov.Ca sa nu mai vorbim de riscul unor emigranti care ziua se roaga la mosceie si la esire pun bombe ca in Germania lui Merkal. Actiunile lui Dragnea si Ponta inainte si dupa alegeri dovedesc ipocrizie fata de poporul roman cu rezultate criminale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. V-or ajunge in fata instantei ca inculpati in dosarul mineriadei din 13 -15 Iunie 1990 comform dosarului de la parchetul militar inculpatii;ION ILIESCU,MAGUREANU,PETRE ROMAN,MIRON COSMA etc .Le doresc ultimul Craciun Fericit criminalilor bucurestenilor.Asteptam pe cei de la REVOLUTIE cu diversiunea teroristilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Batranoiul demon Soros sa raspunda pentru implicatiile sale in lovitura de stat din 1989.

      Ștergere
    2. Apoi, in cativa ani, vine randul lui Basescu si lui Iohannis, ca doar nu-si inchipuie cineva ca, mai devreme sau mai tarziu, nu le vine randul sa dea socoteala...

      Ștergere
    3. Apoi, in cativa ani, vine randul lui Basescu si lui Iohannis, ca doar nu-si inchipuie cineva ca, mai devreme sau mai tarziu, nu le vine randul sa dea socoteala...

      Ștergere
    4. Daaa ...acum dupa atatia ani incepe procesul.dupa ce Iliescu e batran deja si Roman la fel...cine stie cat o mai duc..
      Nu inteleg dc nu a inceput atunci imediat un proces !

      Ștergere
    5. Lovitura de stat din '89 a fost lucratura externa.

      Ștergere
    6. Adyna,vor plati pe lumea cealalta la judecata,nu-ti face griji.

      Ștergere
    7. https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/10/dovada-ca-soros-a-finantat-lovitura-de-stat-din-decembrie-1989/ AM POSTAT AICI DOVADA SI POZELE CU SOROȘ LA ÎNTÎLNIREA CU BRUCAN DUPĂ CE A FINANTAT LOVITURA DE STAT CU 1 MILION USD.DS

      Ștergere
    8. Da anonim,doar acolo o sa fie pe drept si o judecata dreapta !!!
      Dar na ...si aici pe pamant o duc boiereste toti cei ce au omorat oameni , oare familiile celor morti la revolutie si mineriada ,cu ce ii incanta ca poate unu din vinovati o sa isi petreaca sf in puscarie,ca viata celor dragi nu o mai aduce nimeni inapoi...
      Pacat ce sa zic..

      Ștergere
    9. Ds .:soros asta are viata lunga nu gluma ,in 89 era batran si acum tot batran e :)numai cu vreo 30 de ani mai invarsta 🙄🙄🙄🙄

      Ștergere
    10. Adyna uita-te in poze, nu era chiar batran in 1989 acest Soros. Inca de atunci avea planuri de cotropire nesimtitul, numai sa faca avere de pe alte tari. El este autorul loviturii de stat din 1989 care a fost in Romania.

      Ștergere
    11. Daca acum are 86 atunci avea avea vreo 58 sa zicem ..hehe nici chiar tanar nu era.
      Ce sa zic eu ,nu ma prea pricep eu..o fi fost el autorul ..
      Craciun fericit va doresc !!!

      Ștergere
    12. Biata tara, Romania, de ani de zile este victima acestui batran Soros. Daca nu i-a iesit complet teatrul cu lovitura de stat in 1989, nu s-a linistit. Problema lui Soros cea mai arzatoare este ca nu a reusit sa fragmenteze teritorial aceasta tara, mai clar: ii trebuie Transilvania. In '89 nu i-a iesit, pe urma a facut valuri cu studentii in P-ta Universitatii, pe urma a mai incercat cu ungurii, atunci cand au fost batuti romani iar jurnalistii straini care erau din'nainte veniti in tara, parca stiau ce urmeaza...au mintit si au spus ca romanul batut bestial de acei unguri este de fapt ungur. O minciuna grosolana. Autorul acestor lucruri mizere este din spate tot Soros. Acum, ce se intampla: incapatanarea asta a lui Iohannis, vine tot de la acest batran care nu intelege sa lase Romania in pace odata caci Transilvania nu va fi niciodata anexata Ungariei si nu va fi niciodata Republica Transilvania asa cum a sperat si inca spera acest batran Soros.

      Ștergere
    13. Adyna dacă ai intrat pe linkul pe care l-am trimis,acolo unde apare in poze cu Silviu Brucan te rog să observi ca avea părul negru și era mai tînăr cu 27 de ani.Acum a mai îmbătrînit fosila și are părul alb,dar mintea îi merge brici la tot felul de nenorociri.El cu asta s-a ocupat toată viața și i-a mărturisit unui reporter că el nu crede in Dumnezeu și scopul lui în viață,este să facă bani.DS

      Ștergere
    14. Craciun fericit iti doresc Adyna!!! Craciun fericit tututor!:)

      Ștergere
    15. Am intrat pe link..e mai tanar normal cu 27 ani..acum arata saracu na batran ,a imbatranit 86 ani ...
      Am auzit ca nu crede in Dumnezeu deloc si ca are banii angro.dar si totusi are viata lunga pe langa altii

      Ștergere
    16. Are viata lunga si face numai tampenii in viata asta a lui. Un necredincios, un demon Soros asta.

      Ștergere
    17. Adyna normal că are viață lungă pentru că nemernicul de Soroș își reînoiește mereu sângele și face diverse terapii pentru întinerire,așa cum fac țoți boșorogii bogați din Oculta Mondială.El dacă are nevoie de un rinichi îl i-a fără probleme de la un amărit,daca acesta e compatibil cu el.DS

      Ștergere
  17. DS minti cum a mintit si Dragnea atit pe romani cit si PSD-ul,chiarDdragnea a spus cu o seara inainte la tv ca nu stiu nici pesedistii si ca le va spune doar celor din jur cu citeva minute inainte de a afla Jihannis,Iar mai nou a intrat in delir dictatorial.doar el si iar premierul lui .A scos complect PSD-ul din vocabular,Tu vrei comunismul te inteleg dar pe el nu-l mai inteleg cu retorica de stinga nu mai cadreaza.Iohannis e mic copil fata de el la capitolul individualism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corecta observatie, anonim 20.08! In scurt timp lumea se va convinge cat de periculos e Dragnea.

      Ștergere
    2. Anonim 23 dec 20:08 eu nu mint,dar sunt lucruri care nu se pot spune la tv.Chiar și in anumite locații unde au loc astfel de întîlniri se scot bateriile telefoanelor pentru a nu pica pe tehnica de interceptare.El s-a consultat cu ceilalți membri că sunt în echipă,nu e un om egoist sau dictator așa cum spui.DS

      Ștergere
    3. Anonim 23 dec 20:08 dacă ți-aș spune că vreau comunismul e prea puțin,vreau dictatură militară,vreau să se introducă stagiul militar obligatoriu,să se introducă pedeapsa cu moartea și legea ilicitului pentru confiscarea averilor nejustificate.Vreau să ieșim din NATO și UE și vreau ca această țară să fie stăpînă pe bogățiile și pe granițele ei. Vreau o lege pentru raspunderea magistraților,dar si una pentru malpraxis.Pentru erorile magistraților și ale unor medici,oamenii ajung sa-și caute dreptatea la CEDO,iar noi plătim despăgubiri pentru greșelile altora și nu e corect. Sunt legi care trebuie schimbate și constituția revizuită.DS

      Ștergere
    4. Foarte bine ai scris DS!Excelent!

      Ștergere
    5. Anonim 24 dec 23:39 stai să vezi cite înjurături imi i-au de la cei care iubesc democrația americanilor.DS

      Ștergere
    6. DS dar cate feluri de democratii consideri tu ca exista?
      Chiar te astepti ca hotii din partidul tau sa faca toate astea?

      Ștergere
    7. Anonim 25 dec 15:11 eu nu bag mâna în foc pentru nimeni,dar dacă rezolvă măcar jumătate din ce a promis e foarte bine.Eu zic mersi că au plecat tehnocrații lui Cioloș dirijați de Soroș.Iohannis nici nu știe ce îl așteaptă la cît e de naiv, el v-a cădea chiar în capcana întinsă de Băsescu, care acum se dă prieten cu el.Așa cum la eliminat pe Blaga și pe alții tot așa va proceda și cu Iohannis.După ce a plecat Blaga s-a văzut cum PNL-ul s-a dus în jos și a ajuns la 20%.Iohannis nu este un bun politician,el este o marionetă și le face jocul altora,dar o face sacrificînd poporul român.DS

      Ștergere
  18. Oare instaurarea in functii cheie a musulmanilor nu face parte din planul de a lupta impotriva crestinismului asa cum au prezis inaintevazatorii????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu sigurata,asa e!

      Ștergere
    2. Anonim 23 decembrie 2016, 21:14, nu generaliza. Este o situatie care s-a creat din cauza lui Iohannis. Dragnea a dorit sa fie premier, iar neamtu' nu a vrut.

      Ștergere
    3. Anonim 21.14, maine o sa afirmi ca ti s-a spart teava de la baie tot din cauza lui Iohannis! N-a vrut „neamtul” sa fie Dragnea premier sau asa e legea?

      Ștergere
    4. Legi urzite si dosare facute la comanda Anonim 24 decembrie 2016, 00:59. La butoane, in spatele scenei, este neamtu' si evreul helvig. Iar carcotasul de basescu spera sa-si scape pe fiica-sa si pe el de inchisoare jucand pe spatele tarii intersul personal. O rusine sunt toti acestia.

      Ștergere
    5. Anonim 24 dec 00:59 legea e strîmbă și trebuie indreptată de urgență.Dacă tot se consideră că cei care au suferit o condamnare,nu au voie să ocupe o funcție de acest fel,de ce le-a mai dat voie să candideze?Să nu mai vorbim de faptul că unele dosare au fost făcute la comandă politică,așa cum i-au făcut și Olguței Vasilescu.Eu nu am încredere în Justiție.DS

      Ștergere
    6. of, of, numai psd-istilor li se fabrica dosare... au devenit victimele sistemului creat chiar de ei...of,of...

      Ștergere
    7. Normal Anonim 25 decembrie 2016, 15:13, doar nu o sa faca Iohannis dosare la "partidul meu" si nici la "guvernul meu" desi clocaie penalii pe acolo. Ce este atat de greu de inteles?

      Ștergere
  19. A trebuit ca sa treaca 27 de ani pentru a fi condamnati cei vinovati de lovitura de stat, citi au fostla guvernare in 27 de ani si nu au avut curajul ca sa condamne pe vinovati , pentru ce ????? Pentru ca erau de ai lor citi au murit ? Cita suferinta a ramas de pe urma lor, cite locuri de munca s-au distrus intre timp, cite persoane sufera si azi cu aceasta nenorocita democratie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, anonim 21.29, de aceea nu s-a vrut condamnarea celor vinovati, PENTRU CA ERAU DE AI LOR!!!

      Ștergere
    2. Nu va fi nimeni condamnat nici acum după 27 de ani,vor doar să ne distragă atenția de la alte lucruri.Nu se va face lumină nici in dosarul Mineriada și nici în cazul Colectiv.Pînă nu se schimbă puterea total,nu se va face nimic concret.DS

      Ștergere
  20. Nu cred ca Iohannis o va accepta pe cea propusa de Dragnea sa fie Premierul Romaniei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Treaba lui, dar aceasta incapatanare va aduce dauna poporului, din nou. Dar de fapt ce-i pasa lui? Oricum nu da doi bani pe poporul roman, acest Iohannis.

      Ștergere
    2. Anonim 22.28, dauna poporului roman ar fi sa avem un musulman la conducerea guvernului, asta e adevarata dauna. Ne bate Dumnezeu!

      Ștergere
    3. Iohannis nu suportă poporul român,dacă ar putea ne-ar arunca intr-o groapă pe toți și ar turna acid sulfuric pe noi.Asta e percepția mea el nu iubește nimic,se iubește doar pe el.DS

      Ștergere
  21. Eu cred ca propunerea de premier a lui Dragnea e doar pentru a -si pregati in parlament legea de anulare a vechii legi ce-i interzicea lui un post dorit de el si un motiv de scandal dorit tot de Dragnea pentru a motiva politic acest lucru.Daca as fi in locul lui Iohannis as da o amistie si apoi l-as pune premier pe Dragnea,dar sint curios ce vor face de fapt cei doi orgoliosi si individualisti ai natiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil sa fie asa, anonim 00.20. E ca la sah, si unul si altul incearca sa-si dea mat. Si eu am avut senztia asta, ca de fapt, fiecare pandeste miscarea celuilalt si isi cantareste cu multa abilitate propria miscare.Si da, si Dragnea, si Iohannis sunt si orgoliosi, si individualisti. Dar mai frica imi e de Dragnea. Scorpionii in politica sunt periculosi. Vezi Basescu.Dragnea a stat in umbra pana acum, mai intai a scapat de Ponta iar acum e randul lui sa iasa in lumina reflectoarelor. E momentul lui si el stie asta. Ce-o vrea Dumnezeu, ca tara asta a fost terfelita de toti care s-au perindat pe la putere.

      Ștergere
    2. Acea lege este folosita in interes pur politic pentru aceasta a si fost data. Este usor asa: fabrici dosare la comanda iar apoi aplici legea. Ce cale simpla de eliminare a concurentei pe plan politic! Astfel puterea deplina o are ala de la butoane. Deja nu mai vorbim de democratie aici ci de dictatura.

      Ștergere
    3. Nu știu dacă e vorba de eliminarea concurenței și mai degrabă e vorba de razbunarea lui Iohannis pe electoratul român,care nu a votat cu PNL-ul lui.Acest lucru nu face decît să amîne cu o lună programul lui Dragnea pentru că îi obstrucționează activitatea.O vorbă spune că razbunarea este arma prostului,dar să te ferească Dumnezeu de mintea prostului că e odihnită.Așa că mai avem puțin de răbdat.DS

      Ștergere
    4. Sigur ca da DS. In momentul actual da, este vorba de razbunarea prosteasca a lui Iohannis. Oricum la acest individ nu-i pasa de poporul roman. Este un egoist aservit Ocultei care l-a instalat in scaunul de la Cotroceni ca sa le faca agenda. Asta e un tradator al natiei romane. Cat de josnic se comporta acest personaj sinistru.

      Ștergere
  22. http://www.romaniatv.net/mobi/liviu-dragnea-am-lucrat-la-solutii-ca-masurile-fiscale-psd-sa-fie-aplicate-macar-de-la-1-februarie_332468.html


    Liviu Dragnea: Am lucrat la soluţii ca măsurile fiscale PSD să fie aplicate măcar de la 1 februarie

     Liviu Dragnea, preşedintele PSD
    1
    2
    Previous
    Next
     238 0 Google +0

    
    Liviu Dragnea a declarat sâmbătă că îşi dorea ca România să aibă instalat un guvern "legitim", care să adopte măsurile fiscale din programul PSD înainte de 1 ianuarie, el arătând că a lucrat în ultimele zile pentru a găsi soluţii ca acestea să fie aplicate măcar de la 1 februarie.

    Liviu Dragnea şi-a exprimat, înainte de Crăciun, regretul că măsuri fiscale importante pentru Români nu pot fi adoptate rapid din cauza tergiversării instalării noului guvern. "Începând din această lună, angajaţii din sănătate îşi vor primi salariile mărite cu 15%; de luna viitoare, cei din Educaţie, aşa cum am promis încă din campania electorală. Îmi doream să avem instalat, cât mai repede, un guvern legitim. Un guvern care să adopte primele măsuri fiscale pe care le-am prezentat în Programul de guvernare PSD şi, apoi, în calendarul de implementare", a scris Dragnea pe Facebook.

    "Cum nu avem încă un guvern votat de Parlament, în ultimele două zile am lucrat, împreună cu colegii mei, pentru a găsi soluţii ca aceste măsuri, atât de aşteptate de români, să fie aplicate măcar de la 1 februarie. Pentru că vreau ca românii să aibă mai mulţi bani în buzunare, iar tot mai mulţi să facă parte din clasa de mijloc", a adăugat Dragnea.

    Liderul PSD a precizat că primele măsuri care ar fi trebui adoptate de Executiv se referă la majorarea salariului minim pe economie de la 1.250 la 1.450 lei, eliminarea contribuţiilor pentru sănătate pentru toate pensiile, reducerea preţurilor la medicamente (prin anularea HG. 800/2016 şi ieftinirea cu 35% a medicamentelor inovative care şi-au pierdut patentul), scutirea de impozitul pe venit a pensionarilor cu pensii mai mici de 2.000 lei (peste 90% dintre pensionari), relansarea şi extinderea programului naţional de sănătate pentru Hepatita C pe baza tratamentului fără interferon, inclusiv pentru pacienţii cu grad de fibroză F3, dublarea burselor studenţeşti la 201 lei per student.

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.romaniatv.net/mobi/victor-ponta-decorat-in-republica-moldova_332466.html


    RăspundețiȘtergere
  24. al Indoneziei a salutat propunerea unei femei musulmane pentru funcţia de premier al României

     Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcţia de premier
    Previous
    Next
     Google +


    
    Ministerul de Externe al Indoneziei a salutat propunerea social-democratei Sevil Shhaideh pentru poziţia de premier al României. Dacă preşedintele o va desemna pentru a forma noul executiv, atunci aceasta va deveni prima femeie şi prima musulmană premier în România, transmite Jakarta Globe.

    "Ca o naţiune activă în promovarea egalităţii de gen, noi suntem fericiţi să vedem că România ar putea să fie condusă de un lider care este atât femeie cât şi o profesionistă capabilă să conducă o ţară şi să aducă prosperitate pentru oamenii din România", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului de Externe, Arrmanatha Nasir, potrivit news.ro.

    De asemenea, reprezentanţii ministerului indonezian au transmis că respectă problemele interne ale României şi vor saluta orice candidat care va fi în final desemnat pentru a conduce Guvernul de la Bucureşti.

    Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în urmă cu o zi că va amâna desemnarea noului premier până după Crăciun.

    Există îngrijorări cu privire la legăturile pe care le are soţul sirian al lui Sevil Shhaideh cu regimul preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

    http://www.romaniatv.net/mobi/ministerul-de-externe-al-indoneziei-a-salutat-propunerea-unei-femei-musulmane-pentru-functia-de-premier-al-romaniei_332409.html

    RăspundețiȘtergere
  25. De acord 13,46 dar legea a fost data de PSD in 2003 si acum tot ei au picat pe ea,cum s-ar spune pe limba lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 24 decembrie 2016, 17:17, e aiurea cand se fabrica dosare la comanda. Iar obiceiul asta l-a avut Basescu si il are de o vreme si Iohannis. Nu este cinstit. Asa poti fabrica dosare si sa bagi toata Romania in penal ca asa vrei tu. Deci este incorect cum procedeaza Iohannis. Justitia este aservita.

      Ștergere
    2. Iohannis este un arogant și-i sfidează pe toți românii.În ziua de Crăciun,după ce a ieșit de la Biserică nici nu a vrut să vorbească cu oamenii,care il așteptau în frig și a preferat să fugă pe ușa din spate.Într-o discuție cu un om la Bacău,Iohannis i-a zis acestuia ca a venit sa-și mai i-a o casă și acolo,după ce acesta il întrebase de cele 6 case. O gafă și o sfidare mai mare nici că se putea,este o brută de om și nu merită să ne reprezinte țara.Tot așa de arogant i-a raspuns și reporterului,care la întrebat de ce nu au reușit și ceilalți profesori sa-și cumpere case cu banii din meditații,iar el a raspuns foarte senin GHINION.Păi la cit e de tiran și de nesimțit nu mă miră de ce a ajuns PNL-ul la procentul mizerabil de 21-22%.Sper să dispară din peisaj.DS

      Ștergere
  26. Io-ha ha -nis v-am spus de mult ce om e23,44 ,din cauza lui v-or fi lucruri grave;SeRVil,musulmani, moschee,nori negrii cu ajutorul lui Dragnea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, saracul Dragnea, din cauza lui Iohannis a propus o musulmanca pentru postul de premier, vai, vai...Ce sa-i faci, daca nu mai erau alti romani prin tara...

      Ștergere
    2. Anonim 25 decembrie 2016, 15:16, nu fi ironic in cazul de fata. Chiar nu e cazul. Si de a propus o musulmanca, te asigur ca este mai buna decat incompetentul de Ciolos.

      Ștergere
  27. Nu e vorba doar de musulmanca ci mai ales de sotul ei sirian fost intr-un guvern=minister,si de afectarea increderii aliatilor pentru Romania.Dar cred ca Dragnea joaca doar la cacialma,pentru ca nu-l cred chiar atit de prost-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, te gandesti prea departe despicand un fir in o mie fara rost, Craciun si nu este cazul. Sotul lui Sevil nu reprezinta nici un pericol pentru siguranta nationala. Femeia asta a mai fost minstru. Nici atunci nu a fost o problema. Doar ca unii cauta nod in papura acum, ca sa-si atinga alte scopuri (Iohannis si cine e in spatele lui).

      Ștergere
  28. 23;05 pericolul pentru Romania e dat mai ales ce ce cred aliatii nu de legaturile sotului cu Siria aliati cu rusii,deci e suficienta perceptia aliatilor,nu conteaza atitudinea noastra sau a sotului sirian ci atitudinea aliatilor care depind de perceptia lor Iar interesul tarii si a presedintelui este sa previna aceste perceptii si atitudini negative tarii,deci ar fi o gresala aceasta numire pe care Dragnea o sustine din inconstenta cu un orgoliu daunator tuturor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania trebuie sa aiba odata coloana vertebrala. Trebuie sa facem voia noastra nu a altora, caci uite Craciun in ce hal am ajuns acceptand sa fim slugi la altii. Diplomatie trebuie sa existe, evident, dar in favoarea Romaniei care trebuie sa fie o tara respectata nu considerata un pion marunt. Nu suntem o tara atat de mica, deci sa nu ne consideram "mici" si slabi caci nu suntem. Iar strainii trebuie sa inteleaga aceasta. Daca o ducem cu lingareala cum am facut pana acum, vom ajunge rau. Strainii trebuie sa respecte aceasta tara care are un statut, nu suntem chiar de colo. Nu trebuie sa ne spuna strainii cat este ceasul, chiar nu avem nevoie.

      Ștergere