miercuri, 21 decembrie 2016

LIVIU DRAGNEA ,PREMIER ???


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb

Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,VA ...
Image result for LIVIU DRAGNEA..

                                                        Dragi mei,

                               Noapte de 20 - 21 Decembrie 2016,ora 1,48 !

In ceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care intreaba asa:
                     ``Liviu Dragnea,Premier?
   Iar un alt glas raspunde cu hotarare:
                     Liviu Dragnea,Premier !``

Dragii mei,daca va fi LIVIU DRAGNEA PREMIER,vom afla astazi ,deoarece, PSD -ul se prezinta la PRESEDINTELE IOHANNIS,cu un nume de premier.
Daca nu va fi astazi desemnat Premier LIVIU DRAGNEA,cu siguranta va fi intr-un alt mandat. Ceva se va schimba, iar LIVIU DRAGNEA tot va fi PREMIER.
Indiferent cine va fi PREMIER de la PSD,trebuie sa-si tina promisiunile si sa faca treaba buna, pentru ca poporul roman sa o duca mai bine si sa aiba painea zilnica pe masa,precum si medicamentele necesare,mentinerii unei sanatati mai bune.
                                     Cu dragoste,Maria.
                                          
                    

239 de comentarii:

  1. De ce nu mergeti in politica, cu ce vi se spune de sus, poate ne revenim si noi cat de cat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa doamna Maria,prin d.tra s-ar starpi hotiile.

      Ștergere
    2. Chiar crezi anonim 09.31 ca nu ar mai fi hotii.dintre 600 de politicieni doar 590 fura restul sunt cinstiti .

      Ștergere
  2. Deocamdata a propus o "tehnocratita" pentru ca am votat ca la loz in plic (acum s-a deschis lozul). Poate vrea sa ne agitam (dupa cum a vazut dna Maria ca fierbe tara, dar din alte cauze), doara-doara intr-un cuget si simtire vom cere sa se anuleze legile pentru ca cel mai iubit fiu al poporului sa poata ajunge acolo unde ii este predestinat (nu stim de unde) sa fie.
    Scuzati reactia emotionala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 decembrie 2016, 12:00, te rog sa nu jignesti pe nimeni. Nu ai nici un motiv sa faci acest lucru.

      Ștergere
    2. Ne putem astepta la orice,sa vedem daca,valideaza propunerea PSD?! Maria H

      Ștergere
    3. Citat din statutul PSD (un partid care nu jigneste):

      Articolul 143, dedicat atribuţiilor Comitetului Executiv Naţional, stabileşte la aliniatul 2, ca a doua pe lista de 30 de atribuţii, drept atribuţie a acestui organism colectiv de conducere:
      „Hotărăşte asupra Programului de Guvernare, Programului legislativ, structura şi reprezentanţii partidului în Guvern.”

      Comitetul asta n-a avut habar de nimic. Poate acu semneaza ca primarul...

      Ștergere
  3. Aveti dreptate cu viziunea, de la 'Guvernul meu' la'premierul numit de mine' a la Liviu Dragnea=eu =eu=eu ,discursul sau,dar unde este PSD-ul ales si care NU a stiut de PREMIERUL propus,s-ar parea ca avem un nou dictator care vrea sa conduca -teleghidat un guvern. Ce v-a iesi vom vedea ce va face doamna SHHaideH,putem spune ca IO-HA-HA-nis e razbunat deocamdata,Dar va fi vai de noi romanii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 decembrie 2016, 12:05, NU da cu pietre. S-ar putea sa nu ai dreptate. te-ai gandit la asta? Stai sa vedem ce va face aceasta doamna in caz ca va fi numita premier. Nu judeca un om dupa nume sau orientare, caci s-ar putea sa gresesti.

      Ștergere
    2. Totusi Dragnea a vrut sa fie premier. Cel cu "filmele in cap" a fost Iohannis care s-a impotrivit. Acuma s-a facut o alta propunere. Sa avem rabdare si vom vedea. Cred ca va fi bine. Important este sa-si indeplineasca programul propus la guvernare si cred ca si-l va indeplini.

      Ștergere
    3. Aveti problema cu numele,sau doriti sa se faca ceva si pentru poporul asta in mare parte a.arit?! Maria H

      Ștergere
  4. Nu ,nu nu va fi drgnea premier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea a pus o marioneta care va face ce comanda el! Ati ales F. bine ca oricum nu mai interesează pe nimeni. Bătălia este cine isi umple buzunarele mai bine.

      Ștergere
    2. Te inseli Adi Metzger!

      Ștergere
  5. Mesajul seamana cu al lui Hillary Clinton mesaj pe care l-ai primit lunile trecute mesaj confuz cu semnul intrebari nu cred ca o sa fie Dragnea Daca este capabil sa fie premier

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dece credeti ca nu ar fi capabil?Iohannis vi se pare capabil,nu vedeti ca gandeste cum vorbeste!? Maria H

      Ștergere
    2. Iohannis este un vanzator "de toate". Se pricepe mai ales la comert.

      Ștergere
  6. Îmi pare rău să spun, dar cineva care e certat cu legea, nu cred ca poate fii intr-o funcție înaltă de stat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dosar fabricat,in niciun caz nu a furat statul care,acum sint liberi. Maria H

      Ștergere
  7. Cineva se mira Liviu Dragnea premier? Nu cred ca v-a el

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebui ca premier sa fie Funar Poate el si cu amicul lui o sa faca un caritas international de unde numai romani sa scoata bani si gata problema Romaniei s-a rezolvat

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca sunteti tare mandra dna. Ghiorghiu ca o sa avem un premier musulman. Romania isi merita soarta.Cei care au votat PSD cred ca sunt tare fericiti ca un musulman le conduce destinele. Cred ca nici Dumnezeu nu ne mai poate salva la cat de prosti suntem. Bravo popor roman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici ca se putea spune mai clar!

      Ștergere
    2. Anonim 21 decembrie 2016, 13:41,aceasta doamna poate fi un premier foarte bun. De ce te ambalezi asa? Si ce daca ar fi un premier musulman atata vreme cat isi face munca de premier foarte bine? Conteaza performanta in cazul de fata. Ciolos nu a facut performanta, de aceea nu a mai fost dorit. Vom vedea ce rezultate face aceasta doamna. Nu putem trage concluzii, este prematur.

      Ștergere
    3. O sa va iasa”performanta” pe nas. O sa-l regretati pe Ciolos. Acum nu mai vreti romani sa va conduca? Iata, ne vor conduce musulmanii, e bine asa?

      Ștergere
    4. Anonim 22 decembrie 2016, 10:20, ROMANIA si ROMANII au nevoie de un trai mai bun. Ciolos a facut un dezastru la guvernare. Da, ne trebuie performanta pentru aceasta tara. Romania are nevoie de performanta. Scuteste-ne de faza cu musulmanii, femeia aceasta este cetatean roman exact ca tine, iar mai inainte de toate este om.

      Ștergere
  10. Anonim 08.47 dece porti tu grja lui Maria? Ce te doare pe tine ce face ea? Ar fi bine si sanatos pentru sufletul tau sa-ti vezi de traba ta,este libertate pentru fiecare modul lui de a gandi si proceda. Sau iti place dictatura? Atunci dute intr-o tara cu dictatura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-l doare capul si nu stie de ce,ha,ha,ha

      Ștergere
    2. Nu-i mai purtati de grija d-nei.Maria,ARE CINE S-O FACA!Maria H

      Ștergere
  11. Maria draga, iti place propunerea iubitului dragnea? In tot psd-ul nu s-a gasit un roman? un crestin? Suna a bataie de joc la adresa alegatorilor si a intregului popor roman. Acum vezi maria adevarata fata a lui dragnea? Il mai sustii pe el si psd-ul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 decembrie 2016, 14:14, doamna Sevil Shhaideh poate fi mai buna decat alti crestini, nu trebuie sa judecam bazandu-ne pe orientarea religioasa. Pana la urma toti am fost creati de acelasi Dumnezeu. Am incredere in Dragnea. Daca a propus-o pentru functia de premier pe aceasta doamna, nu a facut-o la intamplare.

      Ștergere
    2. Dintr-o data psd-stii au descoperit ca e mai bine sa fie condusi de straini decat de romani.=)) Pana mai ieri dadeau cu pietre in Ciolos si Iohannis ca nu sunt romani acum un premier de religie musulmana li se pare cea mai buna alegere. Buna treaba! :))

      Ștergere
    3. Aceast premier propus, Sevil Shhaideh, este un om care nu a adaus nici o dauna Romaniei. Nu acelasi lucru se poate afirma despre cei doi tradatori: Iohannis si Ciolos.

      Ștergere
  12. Pai vadem ca PSD a propus o musulmana ca premier .Ponta a dat terenul pt. moschee...
    Dumnezeu e sus si vede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,si asta-i drept,eu nu prea mai pricep nimic,unde vom ajunge,DS te rog fa-ma sa-nteleg,multumesc!

      Ștergere
    2. Sa avem rabdare. Sa nu ne ambalam degeaba. Pana la urma daca face lucruri bune la guvernare, DE CE NU? Mai bine un ortodox care isi vinde tara si face lucruri rele impotriva propriului popor? Am avut si din astia. Deci rabdare sa vedem de ce este in stare dna. Sevil Shhaideh. Dansa, din cate am inteles este economist de profesie ar trebui sa aiba o intelegere mai profunda a fenomenelor economice. Ii acord sansa de a demonstra de ce e in stare, daca va fi numita premier.

      Ștergere
    3. Fara voia lui Dumnezeu nu se misca nici un fir de par!Asaca...va mai ganditi.Maria H

      Ștergere
    4. Silvia stai linistită că Dragnea a propus-o pe Sevil,dar tot el va conduce din umbră pentru că e singurul care își asumă cea mai mare raspundere.El nu are în mînă doar planul A,nu este un om prost,stie el de ce a propus-o pe ea.Cred că nici Iohannis nu se aștepta la asa ceva,a fost luat prin surprindere.Iohannis credea că il va propune pe Tăriceanu, Ponta sau Firea și era pregătit pentru un refuz.Acum l-a cam băgat în ceață și nu știe ce să mai creadă.Oricum nu trebuie să fim reticienți pentru faptul că Sevil e femeie sau că e musulmană.Pe Angela Merkel cind au propus-o cancelar nu a hulit-o nimeni,pentru faptul că e femeie,dar ea si-a pierdut încrederea de cînd au venit refugiații.Altfel Angela Merkel a condus Germania cu mînă de fier.Știu că vor fi discuții și speculații pe această temă,dar eu zic să o lăsăm sa-și facă treaba și apoi tragem concluziile.Sevil Shhaideh este o persoană foarte onestă,vorbește citeva limbi străine și cred că este o șansă pentru noi sa ne îmbunătățim relațiile cu Turcia și Siria.Pe timpul lui Ceaușescu noi am avut relații bune cu țările arabe și nu am avut probleme cu musulmanii.DS

      Ștergere
    5. Multumesc frumos DS,ai dreptate,sa ai un Craciun fericit alaruri de cei dragi!

      Ștergere
    6. Si eu vă doresc Crăciun Fericit cu multă liniște in suflet.DS

      Ștergere
  13. Ce ironic ești anonim 0,8:47.Mai bine tăceai si înțelept te numeai.

    RăspundețiȘtergere
  14. E clar ! Romania va avea prim ministru turc, acest fapt va duce la suspendarea lui Iohanis si intrarea in zona de influenta a Rusiei prin intermediul Turciei. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba il vor suspenda pe Johanis. La referendumul care va urma, Dragnea trebuie sa scoata la vot peste 9 milioane de alegatori. Cam greu !!!

      Ștergere
    2. Anonim21 decembrie 2016, 15:55... dar nu imposibil!

      Ștergere
    3. Maria Handic, numai aberatii spui!

      Ștergere
    4. Anonim 22 decembrie 2016, 10:25, Maria Handic a scris bine ce a scris! Foarte bine Maria Handic, ati pus degetul pe rana. Pe unii ii cam doare, dar trebuie sa sa se trezeasca si ei la realitate! Numai bine!

      Ștergere
  15. Prima promisiune a lui Dragnea ca nu se va uni cu UDMR ,iata o proisiune care a fost doar o minciuna poate asa vor fi onorate toate promisiunile, si mai mult nu vrem un ardelean dar vrem un musulman DOAMNE APARANE SI FA SA FIE PACE IN TARA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. APARA-NE !! Invatati putina gramatica.Maria H

      Ștergere
    2. Maria H comentezi la toate postarile numai sa te afli in treaba.
      Lasa omul sa scrie cum vrea si cum poate !!!

      Ștergere
    3. Maria H are dreptate,toata viata putem invata ceva,nu-i nimic rau in asta,ne tine mintea treaza,intelegi?!

      Ștergere
  16. Romania pare sa ajunga mai degraba Noua Mecca decat Noul Ierusalim cu sprijinul penalilor socialisti, ca in intreaga Europa, de altfel.
    Doamna Maria, socialistii sunt aliati cu musulmanii in Romania si Europa, ii mai sprijiniti ?
    .
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 decembrie 2016, 15:14, nu te grabi in afirmatii. Te grabesti sa tragi concluzii. S-ar putea ca te inseli!

      Ștergere
    2. Anonim 21 decembrie 2016, 15:14, Dumnezeu este UNUL, pentru toti. Nu judeca dupa religie.

      Ștergere
    3. Da, Bunul Dumnezeu ne invata sa ne iubim unii pe altii. Nu sa stam blocati in orientari religioase. Dumnezeu este acelasi pentru toti oamenii, El ne-a creat pe toti. Dumnezeu ne invata astfel sa ne acceptam unul pe celalalt si sa ne iubim, nu sa ne judecam unii pe altii dupa apartenenta religioasa. Toti suntem copii aceluiasi Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Va simtiti mai bine da a,aruncati cu atatea rautati??? Maria H

      Ștergere
    5. Maria Handic, tu ai impresia ca esti plina de bunatate in comentariile care le faci?

      Ștergere
    6. Maria H stie sa jigneasca pe cei ce nu scriu asa bine gramatical sau mai greseste omul si el si Maria imediat "invata gramatica" de parca ea ar fi perfecta in toate

      Ștergere
    7. Anonim22 decembrie 2016, 10:26, nu te lua de Maria Handic. Dansa nu a scris nimic rau.

      Ștergere
  17. Liviu Dragnea va fi Presedintele Romaniei pentru ca in ianuarie Iohanis va fi suspendat. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sau cine va face sa credeti acest lucru?Multumesc

      Ștergere
    2. De unde stiti?
      Neluta

      Ștergere
    3. Otilia și eu m-am gîndit la acest lucru,dar m-am abținut să spun.M-am rezumat să spun,că Liviu Dragnea nu are in mînă doar planul A și există și un plan B.Depinde foarte mult de felul cum vor evolua lucrurile.DS

      Ștergere
    4. Da, Anonim 01:31, intotdeauna exista si un "Plan B", asa ca, probabil, ca Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa aiba "si un plan B", asa cum spui.

      Ștergere
  18. Eu nu inteleg ... un condamnat penal propune o musulmanca casatorita cu un sirian ... ?! Imi scapa mie ceva ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cum un penal e presedinte intelegi?

      Ștergere
    2. Marina, iti scapa tie multe. "Musulmanca" asa cum ai numit-o tu nu este si ea OM? Ce este animal sa vorbesti asa? Nu stim ce poate face aceasta. S-ar putea sa avem surpriza ca este competenta. Ce au facut altii am vazut pana acum. Iar in ce privste faza cu condamnarea, las-o balta caci stim foarte bine cine a umblat cu asemenea facaturi si mai ales de ce.

      Ștergere
    3. Las ca o sa mergi la Mega Moschee in curand ... cum eu sunt crestina ea e musulmanca ... nu am insultat pe nimeni ... si de ce te ascunzi dupa anonimat? Ce ati vrut aia o sa aveti ...

      Ștergere
    4. Mai Marina, nu amesteca lucrurile. Functia de premier este doar un job. De unde si pana unde amesteci asta cu religiile? Offff...

      Ștergere
    5. Ma faci sa rad cu "doar un job" ... ideea e ca eu nu pot sa inteleg cum Dumnezeu vrea ca Dragnea sa fie premier prin aceasta Doamna ... si de unde stiu eu ca e adevarat ... din unghiul in care vad eu lucrurile situatia nu e roz ... doar promisiuni desarte ... dar na ramana sa vedem ...

      Ștergere
    6. Ia schimba locul sa vezi alt unghi,Mariana nu te impacienta asa repede!Craciun frumos!

      Ștergere
    7. Din respect pt tine Marina, imi trec numele.
      Fata de nedumerirea ta iti explic eu, cel mai tare din parcare:
      Babalache de romanii, cu creierii ametiti, sant loviti de acelasi sindrom precum in urmatoarele 3 cazuri :
      1 alegerea lui Trump
      2 brexit
      3 legea fumatului

      Aceste trei evenimente imi par foarte asemanatoare prin ciudatenie.
      Din aceasta propunere deriva 2 aspecte -
      1 Serviciili Romane traiesc cu impresia e r o n a t ( chiar daca ar exista o intelegere,tratat, ceva pe blateanu) ca in felul asta, cu premier turco-sirian am fi la adapost de atacuri musulmane; eu nu cred ca santem ci cred ca mare este fumul de prin capetele lor (aici imi seamana cu fumul din capetele celor 3 cazuri indicate mai sus)
      2 Dragnea insusi a fost imbrobodit, in mintea lui crede ca prin aceasta propunere, de om bolnav, ii forteaza mana presedintelui J.

      Ștergere
    8. Functia de premier NU ESTE DOAR UN JOB; REPREZINTA ROMANIA, SI NOI SUNTEM O TARA CRESTIN ORTODOXA; chiar daca noul premier va fi doar o marioneta; parerea mea
      Neluta

      Ștergere
    9. Mai frate dar nu sustineati voi psd-istii pana mai ieri ca nu vreti sa fiti condusi de straini? Si acum ati devenit brusc toleranti doar pentru ca propunerea de prim ministru vine de la Dragnea? Macar fiti consecventi in ceea ce afirmati si sustineti ca va faceti de ras... Mare ti-e gradina, Doamne!

      Ștergere
    10. Mai Neluta draga mea. Jobul de premier, caci este un job draga, platit de statul roman este unul important. Insa este la fel de important cat de bine stie cel care ocupa aceasta functie sa-si indeplineasca atributiile. Cu Ciolos ne-am lamurit, NU a fost in stare de nimic. Acestei doamnei ii dau o sansa pentru ca are aceleasi drepturi ca noi toti fiind cetatean roman. Iar spre mirarea ta va face dovada unei bune guvernari.

      Ștergere
    11. Anonim 22 decembrie 2016, 10:30, chiar am incredere in Dragnea si in alegerea facuta. Iar doamnea Sevil nu este o straina, este cetatean roman care va face o prestatie buna la guvernare.

      Ștergere
    12. Silvia cu tot respectul nu ai nici un drept sa imi ceri sa schimb unghiul ... mie mi-a dat Dumnezeu minte si inima sa le folosesc si nu sa ma iau dupa tot felul de "previziuni" Cum stii de unde sunt preziziunile ? cum le verifici ?

      Nu o sa va dea Dragnea sau altcineva tot ce s-a promis ... Dar voi puteti astepta in continuare ...

      Suntem un popor "pupator de moaste si icoane" , care se vinde pe niste promisiuni desarte ...

      Somn usor in continuare !

      Ștergere
    13. Marina dragă penalul șef e la Cotroceni.O vorbă spune așa: Peștele de la cap se împute.Toate cele bune îti doresc.DS

      Ștergere
  19. Of topic .
    https://youtu.be/fSnNoEA1y3A
    https://youtu.be/CpwAQ9giRog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumoase Sorin! Iti multumesc!

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=hYwrw4-WcGA
      https://www.youtube.com/watch?v=So1I6K30KpQ
      https://www.youtube.com/watch?v=WnW-kV7Sp4s

      Ștergere
    3. https://youtu.be/fSUlQl2mebY
      Asa ....este ....

      Ștergere
  20. Shhaideh ,premiera ageamie de la agie ,o victorie soroista in partidul care striga'jos soroistii'.Bucurati-va soroistilor pina la urma tot i-ati invins pe romani.,Incep sa le dau dreptate celor care nu s-au dus la vot pentru o doamna care a lucrat la un minister atit cit a durat vizita medicala,citeva saptamini.Asta e experienta ei laudata de sluga a baronilor judeteni,un premier marioneta a lui Dragnea O sa-l regretam pe Basescu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 decembrie 2016, 15:31, te rog sa ai rabdare. S-ar putea sa faca lucruri bune femeia asta. Nu subestima pana nu vezi cum sta treaba in realitate. Asteptam rezultate de la ea. Daca nu le va face vom riposta.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Basescu si in somn minte.Nu avem e regreta,el a pregatit terenul pentru cei care au urmat lui.Maria H

      Ștergere
    4. Anonim 15.31, iata ce inseamna sa devii paranoic. Ai ajuns sa vezi sorosisti si in partidul lui Dragnea. =)))

      Ștergere
    5. Sorosistii sunt la USR si la PNL. Si la presedentia Romaniei. Acolo sunt acesti deplasati, vanzatori de neam si tara.

      Ștergere
  21. Dragnea a mintit,deja a facut alianta si cu udemeristii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu cred chiar daca Dragnea a pus premier pe femeia aceasta Sevil ,oricum ea nu va face ce va vrea la putere ca si premier,ea sigur va executa ordinele lui Dragnea ..Dragnea va fi in spatele ei !!!
    Si ea este premier pana schimba legea ,si apoi o sa fie Dragnea premier!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adyna și nu ți se pare normal să conducă el din umbră,atîta vreme cit lumea a votat programul lui,la care a muncit un an?El a trebuit să facă acest lucru din cauza lui Iohannis,care il consideră penal.Oare Iohannis nu se vede cît e de penal?DS

      Ștergere
    2. Pai da clar ca este normal sa conduca Dragnea.
      Am zis pentru cei care au zis vai a pus.o pe asta premier.
      Pai ea va face doar ce zice Dragnea atata timp cat datorita lui este premier.

      Ștergere
    3. Iohanis nici nu trebuia sa ajunga presedinte .
      Nici nu stiu cum de a ajuns presedinte.
      Ori a furat voturile ori cei din strainatate l.au votat pe el .

      Ștergere
    4. DS tot ce face Dragnea ti se pare normal, e fara greseala si fara pata. Toate greselile sunt in tabara adeversa. Pai cand spuneam ca o sa ajungeti sa va inchinati la PSD si Dragnea ca la icoane, n-ati crezut!

      Ștergere
    5. Anonim 22 decembrie 2016, 10:35, aberezi. Lasa supararea deoparte. Nu se inchina nimeni la nimeni. Dragnea este destept, asta este. Fiecare cu ce este dotat. Imi place ca are ac de cojocul lui Iohannis. Bravo Dragnea!

      Ștergere
    6. Adyna voturile au fost măsluite în diaspora și Iohannis a ajuns in fruntea țării,dar nimeni nu e veșnic pe scaunul acela.DS

      Ștergere
    7. Anonim 22 dec 10:35 Dragnea a fost nevoit să facă această desemnare din cauza lui Iohannis,care tot îi dă zor cu penalii.El nu se vede că e penalul șef,dar îi judecă pe alții.Această doamnă Seval nu are dosar penal,oare ce motiv a mai avut acum să amîne numirea ei în funcție?Voi nu realizați că el face tot posibilul să impiedice această guvernare și e dirijat din spate de alții.Noi nu ne închinăm PSD-ului așa cum spui tu,dar dacă au fost aleși sa-i lăsăm sa-și facă treaba și apoi să-i tragem la răspundere.DS

      Ștergere
  23. Dragnea s-a propus premier prin interfata lui d-na Sevil S.

    RăspundețiȘtergere
  24. Căsătorită cu un sirian.Asteptati-vă sa aducă sirienii aici.Bravo celor care ne-au adus aici.Oare Dumnezeu a vrut asta pt noi?Nu cred!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scris baliverne Anonimule.

      Ștergere
    2. Anonim 21 dec 16:21 nu mai face scenarii de film că nu va aduce nimeni sirienii în țara noastră.Ea va respecta strict programul făcut de Dragnea,nimic mai mult.DS

      Ștergere
  25. Stati linistiti, Dragnea e tot un fel de Basescu, va controla cu mana de fier totul si nimic nu se va face fara acordul lui. Cu un Scorpion la conducere, fie ea si din umbra, nu o sa fie tocmai simplu. Am fugit de Basescu si am dat peste frate-sau. :)) Iohannis e mic copil...

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu nu am votat Iohhanis , nici PNL , eu am votat PSD mai mereu ! Dar nu o sa mai votez pe absolut nimeni pt ca suntem bataie de joc! Dragnea ne.a zis in campanie de strainii , de traditii valorii etc...si acum pune un strain si mai mult Musulman( noi suntem crestini dinainte sa fim Romanii daca stiti istorie ) ?? Se intorc in mormant domnitorii nostri.. Liviu Dragnea s.a contrazis , a fost ipocrit a mintit cum eu nu credeam. Presedintele nu ma reprezinta ca roman...si Primul ministru acum nici atat!. Pai ce s.ar fi intamplat in Grecia daca s.ar fi intamplat asta :) ?.. Suntem un popor de tradatori si ne vindem la straini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brancovenii si-au dat viata dar nu s-au facut musulmani,noi i-am pus de bunavoie si nesiliti de nimeni.Iohanis e un om drept dar nu-l vreau pt ca e catolic...sunt mai buni musukmanii.Rusine!

      Ștergere
    2. Anonim 21 decembrie 2016, 16:39, ai rabdare. Asta s-a intamplat din cauza caposului de Iohannis. Normal, Dragnea trebuia sa fie premier. Insa borcanele le-a incurcat Iohannis cu absurditatile lui. Dar, nici o problema caci azi a primit o lectie, Iohannis. Dragnea e mai destept. Il joaca pe degete pe Iohannis si bine face!

      Ștergere
    3. In mintea ta aia mica, cristian, ce treaba are jobul de premier cu religiile? Iti spun eu: niciuna. Foarte mult gresesti pentru ca nu stai sa gandesti.

      Ștergere
    4. Anonim 00.12, si mintea ta tot mica e cand spui de Ciolos si Iohanis ca nu sunt romani. Iata, ai un premier de etnie turca si mai e si casatorita cu un sirian, e ideal. Nu vezi ca te contrazici aiurea? Uita-te in gradina ta si pe urma comenteaza de altii.

      Ștergere
    5. Anonim 22 decembrie 2016, 10:38, dar cine a spus ca Iohannis si Ciolos nu sunt cetateni romani? Sunt insa sunt tradatori de neam si tara. Au facut actiuni impardonabile impotriva Romaniei si poporului roman. Sunt niste vanzatori de neam si tara. Asa ca, sa nu amestecam lucrurile.

      Ștergere
    6. Balada unui greier(mic)
      Ține-o tot așa la mai mare.Și când au chemat minerii sau IMGB face ordine i-ai votat .Cum ai votat așa trăiești. Nu ne vindem țara o dăm gratis .

      Ștergere
    7. Anonim 11:56, este posibil ca Ciolos, Iohannis si Basescu sa fie gasiti vinovati de tradare, sa fie trasi la raspundere ca fiind "vanzatori de neam si tara", cum zici tu !

      Ștergere
  27. Niciodata Basescu nu va fi regretat iar premier poate fi orice roman care are merite dovedite.

    RăspundețiȘtergere
  28. Musulmanii la putere!Sunteți mulțumiți?Sirienii au unde sa vina acum.Sunt in stare sa le facă un oras in tarisoara noastra. "O sa fie bine." Serios?? Vai de noi.

    RăspundețiȘtergere
  29. Cine spunea pe aici ca Ciolos vinde Romania lui Soros???Dragnea cui o vinde???E bine asa psd-iștilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vrea tu Anonim 21 decembrie 2016, 16:58, dar stai linistit ca Dragnea nu o vinde nimanui. Este un patriot. El o sa ne scape de Iohannis!

      Ștergere
    2. Dragnea patriot! Ce va mai place sa va pacaliti singuri! O sa vedeti voi ce patriot e Dragnea. O sa va scape de Iohannis, dar ce v-a facut Iohannis mai rau ca Dragnea? Aberatii si numai aberatii, anonim 00.37!

      Ștergere
    3. Da, Iohannis a facut mult rau tarii si romanilor. Un exemplu: crimele de la Colectiv, ca sa-l poata aduce pe Ciolos. Pe cine crede el ca pacaleste? Runsine Iohannis.

      Ștergere
    4. Demisia Iohannis. Nu reprezinti Romania ci interesele meschine ale Ocultei.

      Ștergere
    5. Rusine Iohannis! Demisia!

      Ștergere
  30. Ce spuneti ,noi stim Planurile Lui Dumnezeu ? Dumnezeu a Demonstrat destul de Clar cà El Are cu totul alte Planuri decàt cei care se cred Clarvàzàtori si Cititori în Stele !!!Numele Lui Dumnezeu Tatàl Ceresc Cel Adevàrat fie Làudat Numele si Împàràtia Lui,Amin! Acum ,Adevàrul triumfà din nou ! "Cine are urechi ,sà audà si cine are ochi sà vadà " Zice, Domnul Nostru Iisus Hristos ,Amin ! Toti voevzii României ,care au luptat cu sabia pentru neamul nostru romànesc ,acum se svàrcolsec ìn pàmânt romànesc .Une sunt cei care spuneu cà ·"noi nu ne vindem tara " ??? Mihai Viteazul a luptat pentru ca noi sà nu devenim un popor de musulmani cu moschee ,iar acum ce se întàmplà la noi în România ? VAI DE ROMÂNIA SI DE ROMÂNII DIN ROMÂNIA !!! Suntem terminati ca popor ! A-ti votat cu BURTA si nu cu MINTEA ca de obicei ! Acum încep sà se vadà rezultatele ,acesta e doar ìnceputul chinului, prin care o sà treacà ,din nou poporul român !Numai Dumnezeu Ne mai Poate SALVA ,AMIN ! Sà Crerdem ìn El cu Adevàrat si sà làsàm pe cititori în stele si clarvàzàqtori care fac parte din" FARISEI " de care ne Avertizeazà Domnul Nostru Iisus Hristos ,Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel Gheorghe 21 decembrie 2016, 17:27, numai aberatii ai scris.

      Ștergere
    2. Sper ca nu va referiti la Maria? Maria H

      Ștergere
    3. Bravo Gabriel Gheorghe, poate ca mai invatam sa gandim si cu creierul nu doar sa inghitim gogosile servite de altii. Maria Handic, ce-ar fi sa-ti mai folosesti si creierul din cand in cand inainte de a da drumul la aberatiile pe care le sustii de fiecare data?

      Ștergere
    4. Dar ce ai patit Anonim22 decembrie 2016, 10:43? Te deranjeaza ce a scris Maria Handic? Hmmm. Bravo Maria Handic, ati scris lucruri valabile si adevarate!

      Ștergere
  31. Soroistii PSD-isti ai sultanului Dragnea se inchina la Meca in moscheia neamului a carui teren a fost acordat de vizirul PSD-ului PONTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonim, fii cuvincios. Nu scrie batjocuri aici, caci te autobatjocoresti tu pe tine, asa sa sti. Totul se intoarce.

      Ștergere
  32. Capsunarii sa traiasca sa trimita banii,ca in rest boii ramasi in tara stiu sa-i manince,Iliescu ,Basescu si Oprea le-u dat kilograme de grade, salarii si pensii speciale ,de 27 de ani se straduesc sa distruga aceasta tara si nu-i dau de cap. Tragic comic e ca pentru asta atunci au trebuit sa moara niste tineri iar cei mai destepti reprezentanti ai natiei au trebuit sa-si paraseasca tara. Dumnezeu sa-i pedepseasca pe tradatorii care si-au batut joc de singele varsat acum 27 de ani ducind mai departe opera comunista de distrugere a tarii.

    RăspundețiȘtergere
  33. Dragnea premier indirect prin "omul" sau? Asta ai vrut sa spui Maria? Toata sarada asta politica sa fie norul intunecat de deasupra Romaniei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai cititi odata si poate veti intelege.Maria H

      Ștergere
    2. Maria Handic, tu nu intelegi nimic niciodata, este pe langa subiect ca de obicei!Numai prostii debitezi!

      Ștergere
    3. Anonim 22 decembrie 2016, 10:45, ia lasa-o tu pe Maria Handic in pace. Nu ii purta dumneaei de grija. Poarta-ti tie de grija. Nu jigni.

      Ștergere
    4. Maria H cum jigneste .anonim daca nu stii nu vb.
      Imediat ia zis la cineva ca nu stie sa scrie sa mai invete gramatica.fiecare scrie cum vrea si cum scrie

      Ștergere
    5. Anonim 22 decembrie 2016, 12:09, nu te supara dar Maria Handic a avut dreptate. Anonimul respectiv nu cunoaste gramatica. Acela chiar a facut greseli gramaticale deci necesita sa mai invete un pic inainte sa se apuce sa scrie.

      Ștergere
  34. Sultanul Dragnea a mintit pe toata lumea inclusiv PSD-ul ca va numii premier un barbat si a numit pe Shhaideh ,o femeie musulmana,fina lui crescuta pe linga teatrul de maronete[papusi] Constanta unde lucrau parintii ei,deci care are o educatie-predestinare de marioneta a sultanului Dragnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 decembrie 2016, 18:36, fii cuvincios, nu-ti bate joc de nimeni pentru ca batjocura ta se va intoarce la tine.

      Ștergere
    2. Dute si te culca...mizerabili ce esti.

      Ștergere
    3. cristian crivellari, esti un nesimtit.

      Ștergere
    4. cristian crivellari21 decembrie 2016, 23:53, REVINO-TI IN FIRE NU MAI JIGNI PE APROAPELE TAU.NU POTI FII SI TU DECENT?STII CA DUMNEZEU URMARESTE FIECARE POSTARE DE AICI SI GAND AL TAU?UNDE ESTE RESPECTUL TAU PENTRU CEL CARE TE-A CREAT ?NU ESTI AL NIMANUI SA STII, ASTA S-O CREZI TU ,IMI PARE RAU CA NU POTI SIMTI LUCRURI MULT MAI MULT PERCEPTIBILE PENTRU OCHIUL TAU./DUMNEZEU SA TE INTOARCA SI TE TINE LA CREDINTA,MA ROG DIN SUFLET SA TE INBUNEZI SI SA INVETI SA VORBESTI CU APROAPELE TAU.TE ROG SA TE ABTII SA MAI JIGNESTI PENTRU CA NU STII PE CINE JIGNESTI SI MIE CA TE VA IZBI DUMNEZEU DE PAMANT PENTRU VORBELE TALE,EU DOAR TE-AM AVERTIZAT SA NU TE JOCI CU PUTEREA LUI DUMNEZEU PENTRU CA TOTI SI-AU LUAT PARTEA CAND NU S-AU ASTEPTAT.POATE SUNT UN INGER POATE SUNT UN OM CEL CARE SCRIU DACA NU ESTI ATENT LA ACEST AVERTISMENT VEI PLATI GRAV SI VEI REGRETA APOI.ACEST BLOG ESTE PLIN DE INGERI CU TRUP..DECI FII ATENT LA AVERTISMENT.

      Ștergere
    5. Si inca nu-i nimic, asteptati si-o sa vedeti de ce in stare Dragnea. Omul asta e periculos!

      Ștergere
    6. Dragnea va face bine tarii spre disperarea lui Iohannis. Este absolut mai bun decat Iohannis. Il va aduce pe Iohannis cu botul pe labe. Sper sa devina presedintele Romaniei in locul lui Iohannis. Sa ne scapam de acest Iohannis caci este incompetenta intruchipata.

      Ștergere
  35. Dezastru comunist continua sub forme noi,dupa comunismul nationalist urmeza internationalismul soroist cu IOHANNIS si Shhaideh. Opriti la prima ,plecam si ultimii.

    RăspundețiȘtergere
  36. Rezultatul votului a 20 milioane de romani o persoana si un nume pe care nu-l stie nimeni decit Dragnea seful PSD al propagandei sale electorale xenofobe anti-occidentale.O sa patim ca si germania cu invazia de musulmani care au sprijin la cel mai mare nivel repetam greselile doamnei Merkal.

    RăspundețiȘtergere
  37. La 60 la suta sintem din nou in situatia de partid unic ce conduce tara,oare au murit degeaba tinerii la revolutie acum 25 de ani.De vina o fi memoria scurta a romanilor cu care unii incearca sa ne spele creierele.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ce spuneti doamna Maria?E de bine??Dumnezeu isi doreste moschee?EU CRED DOAR IN DUMNEZEU CARE VA FACE DREPTATE!Este singurul în care mai am incredere!!!! Sa le fie rusine si mai ales teama de Dumnezeu celor care au contribuit la distrugerea tarii.Palma LUI VA FI GREA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ULTIMA ORĂ N. Dan, primele declarații după consultări: DRAGNEA , PREMIER PRIN INTERPUS !
      DeIrimia Ancuta Postat la 21 decembrie 2016, 14:43 344 Vizualizări Nicusor Dan PSNEWS.RO
      SHARE TWEET SHARE E-MAIL COMENTARII
      Președintele USR, Nicusor Dan a declarat, astăzi, că partidul pe care îl conduce își menține poziția din campania electorală, bazată pe bun-simț și respectarea legii.

      Mai exact, Dan a precizat că nu va susține guvernul propus de PSD-ALDE.

      „În urma votului, românii au conturat o majoritate care nu ne permite însă să îl propunem pe Dacian Cioloș. Totodată această majoritate a propus astăzi un nume de prim-ministru care este de fapt Liviu Dragnea printr-un interpus.

      Nu o sa votăm un astfel de guven și o să facem opoziție în Parlament, a afirmat președintele USR.

      Întrebat despre Sevil Shhaideh acesta a declarat ” Nu are anvergura necesară pentru această poziție și nici în activitatea sa de secretar de stat atunci când a susținut o variantă de lege care permitea și avantaja speculatorii imobiliari„, a declarat liderul USR, Nicușor Dan.

      Ștergere
    2. Asa este prieteni! LIVIU DRAGNEA va fi PREMIER din umbra,prin INTERPUS,si astfel va putea indeplini toate cate a promis.
      In felul acesta se va adeveri acest MESAJ,care este cu talc.
      Adica trebuie sa-l talmacim. Iar talmacirea este ,aceasta doamna,care este FINA lui DRAGNEA,care va fi doar cu numele de PREMIER,deoarece DRAGNEA si PSD -ul vor face toate cate au promis. Aceasta doamna,nu va lua singura hotarari in ceea ce priveste soarta ROMANIEI si a romanilor.
      Haideti dragii mei, sa nu ma sarim la beregata lui DRAGNEA,sau a acestei DOAMNE distinse. Sa asteptam sa vedem ce va urma. Eu simt ca va fi nu bine,ci foarte bine pentru ROMANIA. ne vom redresa incetul cu incetul. Am MESAJE cu noutati frumoase pentru ROMANIA si viitorul ROMANIEI.
      In asta noapte coc cozonacii si scriu MESAJELE.
      Cu dragoste,Maria.
      Era sa uit:
      Maine cand IOHANNIS va semna propunerea de PREMIER a acestei doamne, va previn de pe acum,ca sa nu incepeti iar sa aruncati cu piatra,ca nu s-a implinit.
      S-a implinit,daca va fi numita aceasta doamna. DRAGNEA va fi PREMIERUL ROMANIEI din umbra, iar doamna aceasta,doar cu numele si atat.

      Ștergere
    3. Anonim21 decembrie 2016, 19:39
      DA ! Daca acesti oameni cred in EL, si asa au invatat sa=si exprime CREDINTA lor, nu e nicio problema. DUMNEZEU este UNIC,dar oamenii L-au numit asa precum au crezut ei, in functie de RELIGIA care au imbratisat-o. Este normal sa aiba si ei un loc al lor de RUGACIUNE,asa cum si romanii nostri se bucura enorm de mult, cand gasesc cate O SFANTA BISERICA CRESTIN ORTODOXA in strainatate. Sa ne iubim fratilor Aproapele si nicidecum sa-i judecam! VINE SFANTA NASTERE A PRUNCUTULUI IISUS din MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
      Sa ne pregatim sufleteste si trupeste si sa nu mai aruncam cu piatra si cu venin.
      Cei care l-ati votat pe IOHANNIS,vreti sa spuneti ca e roman? Ca tine cu ROMANIA??? Aceasta Doamna va tine cu ROMANIA,pentru ca va fi condusa de PSD-ul care a castigat alegerile parlamentare. Nici mie nu mi-a placut IOHANNIS,si nu-mi place ca PRESEDINTE al ROMANIEI, dar l-am acceptat asa cum este si vom vedea pe mai departe ce va fi. Intre IOHANNIS si aceasta Doamna ,o aleg pe aceasta Doamna!

      Ștergere
    4. cristian crivellari, Dumnezeu sa te mustre pentru vorbele tale.

      Ștergere
    5. Lui Nicusor Dan ,nici ochii nu stau bine in cap.El sa vada de taticul lui Soros,pina sa fie ales de oameni neinformati umbla cu sarut mina.numai lapte si miere si acum a prins glas dar,ar trebui mai intai sa invete sa si vorbeasca.Maria H

      Ștergere
    6. "aceasta doamna,care este FINA lui DRAGNEA"
      solicitat să comenteze dacă există vreo legătură de rudenie între el şi Sevil Shhaideh, Dragnea a replicat: "Nu am nicio relaţie de rudenie."
      https://www.realitatea.net/cine-este-sevil-shhaideh-propunerea-de-prim-ministru-din-partea-psd_2015160.html

      Ștergere
    7. "asa au invatat sa=si exprime CREDINTA lor, nu e nicio problema."
      Sa va fereasca Domnul de fanatismul si razbunarea musulmanilor,sa nu va puna o bomba la usa si sa va bage crucea in gura cum au mai facut cu alti crestini!Si atunci sa spuneti ca nu e nicio problema,asa au fost invatati sa-si exprime credinta lor.
      Sa fim buni si plini de compasiune dar nu si prosti,caci asta nu are nicio legatura cu intelepciunea!

      Ștergere
    8. Anonim 22 dec 00:23 Dragnea a spus adevărul,ei nu sunt rude. La musulmani nu există acest grad de rudenie cum e la noi,tu doar asiști la căsătoria lor și te numești martor.Asta nu înseamnă că după acest eveniment ai devenit rudă cu mirii.DS

      Ștergere
    9. Maria Handic acest Nicușor Dan are vocabularul limitat,așa că nu trebuie să avem așteptări prea mari de la el.Soroș la băgat la înaintare,dar e total nepregătit,el se pricepe,doar să dezbine și să bage rîcă între oameni.Spunea Gabi Firea că el se opune la toate proiectele Primăriei Capitalei împreună cu Clotide Armand.Se vede de la o poștă,care e scopul lor.DS

      Ștergere
  39. Acum inteleg cernerea...exact ce si cat trebuie...nici dinozaurii nu au rezistat noii ere..

    RăspundețiȘtergere
  40. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/10/de-craciun-vom-manca-foc.html Aici spuneati despre data de 21-22...In ce data suntem astazi?In data de 15 octombrie 2015,dar si 20 octombrie 2015 ati sris acest mesaj. Si DA , e de-a dreptul ''UZGUITOR''!! Multumim celor care i-au votat si i-au ridicat in slavi,dar forta lui Dumnezeu va fi mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  41. De la intrarea in europa...incoace...ne tot ducem de rapa..

    RăspundețiȘtergere
  42. Nici eu nu m-am dus la nici un vot,nu mai are rost,m-am lămurit deja în atâția ani,mai bine așa, pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  43. In spatele acestei femei este tot Dragnea.
    Ea nu va face nimic fara aprobarea lui.
    Asta pana o sa schimbe legea ca sa poate fi premier Dragnea (asa a spus la tele)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ADINA ! Pana se schimba LEGEA,DRAGNEA va fi PREMIERUL din umbra! El va decide totul si nicidecum aceasta doamna. DUMNEZEU iubeste si pe musulmani, caci sunt si ei FII ai LUI. De ce sunteti rai si egoisti??? De ce judecati pe aceasta doamnna,daca nu o cunoasteti??? Va place sa etichetati! Va fi bine pentru ROMANIA !!!

      Ștergere
    2. Sa-ti fie rusine ,Maria ,sa vii cu asemenea argumente...Iohanis n-a fost bun pt ca e catolic,asta e buna musulmanca!Mizerabila mai esti!

      Ștergere
    3. Multumesc frumos,cristian crivellari 21 decembrie 2016,ora 23,50!
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa fie cu tine si cei dragi,si sa=ti daruiasca sanatate si multe bucurii. Si nu in ultimul rand, CREDINTA,DRAGOSTE si LUMINA LUI HRISTOS in inima si-n sufletul tau.
      DOAMNE AJUTA! Cu dragoste,Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
    4. Mai cristian, sa-ti fie tie rusine pentru felul cum ai scris.

      Ștergere
    5. Vai Cristian ai putin respect fata de o femeie!!macar spune.ti parerea fara sa jignesti in halul asta

      Ștergere
    6. Aici nu va dau dreptate dna Maria,pe altcineva nu a gasit Dragnea?
      neluta

      Ștergere
    7. Neluta, premier trebuie sa fie o persoana de incredere. Iar doamna Sevil este. Va fi bine!

      Ștergere
  44. Aceasta zi ne este data de Bunul Dumnezeu Creatorul o lecție. Sa nu ne mai credem noi romanii buricul pământului. Sa respectăm pe fiecare om de buna credință .ma bucura ca d.Liviu D.Nu a spus pana acum cine este premierul. ca tare cîrcotași mai suntem .vad ca doar de câteva ore am aflat si deja este facuta tocană. citiți istoria tătarilor sa vedeti ce loiali sunt țărilor de adopție. citiți despre bunicul d.Sevil. eu ma rog Bunului Dumnezeu sa o tina sănătoasă .Sa ii lumineze mintea. Si multă putere de muncă. niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citesc mesajele voastre și nu-mi vine să cred cit sunteți de răi și de rasiști.Mă întreb oare ce ar zice biata Sevil,dacă ar citi aceste mesaje pline de venin.Nici măcar nu i s-a validat mandatul și ați catalogat-o din start,doar pentru că e femeie și e musulmană.Dacă ar fi venit la conducere Gică Hagi l-ați fi înjurat,doar pentru faptul că e machidon?Oare vouă vă convine cind mergeți în străinătate și lumea vă consideră pe toți țigani,pentru că unii fac fără delegi pe acolo?Așa e și cu musulmanii,nu toți sunt teroriști,nu toți fac fapte rele.Pe D-na Maria ați pus-o la zid,nici măcar în săptămîna mare nu aveți bun simț?Sper ca Dumnezeu să vă lumineze mintea și să gîndiți mai limpede că dezbinarea nu duce la nimic bun.DS

      Ștergere
    2. Anonim 02.33, Sevil ar zice exact ce-au zis si Ciolos si Iohannis cand au fost pusi la zid pentru religie si etnie. De ce nu te-ai scandalizat si cand Maria si toti psd-istii de pe aici dadeau cu pietre in ei? De ce judecati cu dubla masura?

      Ștergere
    3. Anonim 22 decembrie 2016, 11:04, Ciolos si Iohannis au fost pusi la zid pentru incompetenta lor si pentru actiunile lor de inalta tradare la adresa acestui neam. Ne-am clarificat acum?

      Ștergere
    4. Anonim 22 decembrie 2016, 11:04, de unde sti tu ce ar zice Sevil? In primul rand cei doi incompetenti au ajus la zid din vina lor: exact pentru incompetenta de care ei au dat dovada. Deci ei si-au facut-o cu manuta lor. Au adus pierderi uriase poporului roman si Romaniei atat Iohannis dar si Ciolos. Rusine.

      Ștergere
    5. Anonim 22 dec 11:04 Noi romanii suntem un popor răbdător și consider că am avut destulă răbdare cu Iohannis,Cioloș și Guvernul lor de tehnocrați,încît să realizăm ca ne-au tras în jos.Au venit alegerile,am ales ceva cu majoritate de voturi,păi atunci să-i lăsăm să guverneze și apoi să tragem concluziile.Eu nu judec pe nimeni cu dublă măsura așa cum spui tu,dar această femeie nici nu si-a preluat mandatul și e pusă la zid.Imi pare rău pentru voi cei care nu agreați PSD-ul si pe Liviu Dragnea,dar majoritatea românilor au votat programul lor,care va fi pus in aplicare imediat.Sevil Shhaideh va respecta acest program și va ocupa această funcție doar o perioadă scurtă.După ce va fi instalat acest Guvern,unele legi vor fi schimbate,va avea loc o remaniere și totul va arăta altfel.Cei care nu sunt acum doriți de Iohannis,vor ocupa posturile pentru care s-au pregătit de cind s-a lucrat la acest program și totu va intra în normal. Deocamdată nu vreau să vă spun mai mult,dar există și un plan B,tocmai de aceea Dragnea e zgîrcit in declarații.DS

      Ștergere
    6. Corect,corect Niculina si DS,din pacate asa sunt romanii in general,si ne mai miram,de ce,de ce,de ce...

      Ștergere
  45. Sa ne iubim ca frati si sa fim mai uniti si sa ne respectam numai asa vom reusi sa invingem raul dar sa nu ne lasam calcati in picioare caci noi n-am facut rau la nimeni,Ungurii, Rusii,Albanejii,Austrieci,Americani,ETC sa-si vada fiecare de tara lor,nu ne trebuia noua NATO sauUE,independenti mult mai bine.Pacat avem rege si multi nu il recunoaste si nici nu il rspecta ,sa nu ne mai miram ca de ce ne merge rau ,noi nu vrem alta cale nu vrem sa ne schimbam, poate cand vor trece ani buni ca sa se schimbe mentalitatra celor ce au ales pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  46. Doamna Maria in Romania sint in total 17 moscheie si majoritatea sint goale asa ca nu este nevoie de altele, noi suntem crestini si vrem ca Romania sa ramina o tara crestina, cum va putea Romania sa fie GRADINA MAICI DOMNULUI cind musulmani decapiteaza crestinii si ei nu accepta pe DOMNUL ISUS SI PE MAICUTA DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
  47. A devenit un blog politic. D-zeu nu face politica ! Sa luati aminte ! La Medjuroje nu o sa auziti asa ceva , mesajele au cu totul alta conotatie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar placea sa fie si aici inchinare asa cum e la Fatima,catolicii se inchina Fecioarei Maria si lui IIsus cu slava si rugaciuni inalte,pai asa ceva nu vezi aici la noi,imi vine sa plang de nervi ce vad aici pe blog,putina credinta ..putina si rautate la maxim.Am ajuns sa cred ca-s mai credinciosi catolicii ca noi daca ati vedea inchinare la ei ati plange cu lacrimi.

      Ștergere
    2. Doamna Maria va rog sa mergeti la Fatima.sa vedeti cat credinta este acolo,nu vedeti nicaieri inchinare Fecioarei ca la LOURDES.Medjuroje...da-ti un ban dar faceti o bucurie Fecioarei dar si va ve-ti schimba perceptia fata de credinta de aici,si imi ve-ti da dreptate.

      Ștergere
    3. Anonimule cu Medjugorie, daca nu iti place acest blog, orienteaza-te spre altul.

      Ștergere
  48. Dna Maria faci o mare greseala dand credit in cazul de fata lui Dragnea.
    Ca sa intelegi si e valabil pt oricine altcineva de aceeasi parere, vino in Bucuresti, mergi pe trotuarul din partea dreapta a urcarii pe podul Basarab dinspre sensul Apaca si o sa vezi o poarta a unei.....moschei !
    Ia aminte la expresiile fetei si la privirile musulmanilor care ies de acolo dupa intrunirile lor si atunci o sa-ti dai seama cam la ce sa te astepti de la ei.Podul Basarab am spus ?!? ei na, acesta nu a fost un domnitor musulman ? sau care lupta impotriva lor ? na ca se ia zapaceala asta, zau asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 decembrie 2016, 10:24, vorbesti aiurea. Bucurestiul va fi centrul spiritual al lumii.Intelegi cum vine treaba? Totul este cu voie Divina. Dumnezeu lucreaza deja la aceasta.

      Ștergere
    2. Anonim 12:10, Bucurestiul trebuie, mai intai, curatat bine, purificat si armonizat...

      Ștergere
    3. Anonim 22 decembrie 2016, 15:22, iti raspund: Dumnezeu se ocupa de tot. El are planul Sau, care se desfasoara.

      Ștergere
  49. Dragnea spune;-aveam dreptul sa solicit numirea de premier pentru mine=Partidul sint eu,cred ca i s-au urcat gargaunii la cap,eu,eu,eu,un discurs de DICTATOR,cum a facut si numirea fara sa stie partidul,fina sa traiasca,dar democratia e lipsa,nu cred ca pentru asta s-a varsat singele si au murit eroii in 1989.

    RăspundețiȘtergere
  50. Sper că sunt veseli conaționali noștri.O să se răsucească Ștefan cel mare în mormânt cu un musulman la conducerea guvernului .Aferim baclava,halva .
    Sărbători cu pace

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim La fel.
      Sarbatori cu multa pace in suflet si sanatate!!!

      Ștergere
    2. Stefan cel Mare s-a intors in mormant cand a vazut pe Iohannnis la carma tarii si pe Ciolos in fruntea guvernului: doi vanzatori de neam si tara, niste tradatori.

      Ștergere
  51. S-ar parea ca doamna marioneta e cu numele in multe dosare penale ca cel cu elicopterul cazut in lac de la consiliul judetean Constanta,al presedintelui adormit in intersectie,nu-mi vine numele acum,dar si in altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 decembrie 2016, 15:01, vom vedea. Stai tu linistit caci doamna Sevil nu are nici o pata.

      Ștergere
  52. Suflete dragi,aveti rabdare si ciotiti un interviu cu Emilian ce are blogul 'Ce-i cu noi',macar o frantura.Va muyltumesc anticipat.'Mafia internationala a reusit sa creeze oameni care cred cu tarie in iluziile acestei lumi ;-capitalismul este bun pentru oameni;-Biserica este rea;-serviciul de 8 ore pe zi este normal ;-homosexualitatea este ceva normal;-presa ati spune adevarul;-ne facem rau singuri;-nu exista o mafie internationala care te exploateaza fara sa stii,astea sunt doar 'teorii ale conspiratiei';-sistemul electoral poate schimba ceva in bine;-politicienii de la tv.sunt cei carte ne conduc/ei sunt papusi conduse de papusari/;-exista o piata libera ,concurentiala /fal;s,contloleaza bancile,tiparesc bani fara acoperire si ai impart cui vor/;-'democratia'/demono-cratia/promovata in vest este apogeul organizarii sociale;-ce vedem in jurul nostru este maximum pe care omenirea il poate avea /cand am putea trai cu totii in buna-stare ,nu in saracie si sclavie ca astazi /;-omenirea traieste in pace/cand popoarele lumii sunt subjugate,traiesc in razboaie si sunt exploatate fara sa stie/.Toate acestea sunt iluzii bagate in capul oamenilor prin mijloace de informare in masa ;RADIO,TV,FILME,MUZICA,SITURI-LE MAFIEI.

    RăspundețiȘtergere
  53. In ce fel poate lupta un popor cu mafia internationala impotriva distrugerii fiintei nationale si a robiei/Mafia ataca popoarele pe toate planurile pentru a obtine ceea ce asi doreste.Oamenii sunt obositi,sarac iti,demoralizati si imbolnaviti /prin vaccinuri,medicamente,alimente pline de chimicale,serviciu 8 ore pe zi,birocratie,stres,mass media,etc./,pentru ca acestia sa nu mai aiba nici timp,nici forta si nici chef/dorinta/de a se opune situatiei in care se afla. Biserica ortodoxa este cea mai atacata./EMILIAN ESTE ROMAN DIN SERBIA/Se petrece asta ,pentru ca biserica ,propovaduind credinta in Dumnezeu si valorile spirituale,propune un mod de viata MORAL;CAREpresupune dragoste pentru cei din jurul nostru;respect pentru natura pentru intreaga creatie;altruism;colaborare intre oameni;munca cinstita ;impartirea resurselor;ne-imbogatirea pe spatele altor oameni;importanta binelui comunitatii ,ajutorarea celor amarati,saraci,o viata modesta,etc.In opozitie,mafia francmasonica ,propune un cu totul un alt mod de viata,CRIMINAL,care presupune;-legea junglei-fiecare sa lupte pentru binele lui;lipsa de respect pentru natura si pentru intreaga creatie;competitie,lupta intre oameni pentru statut social,lupta pentru bani si avere;lupta pentru resurse si obtinerea cat mai multor bunuri ne-muncite,importanta doar a binelui personal,ignorarea celor saraci,viata in lux. Este vorba de doua sisteme de organizare a societatii umane complet opuse.In sistemul de organizare propus de Biserica ortodoxa,OAMENII NU POT FI EXPLOATATI DE ALTI OAMENI.Mafia nu asi poate duce la bun sfarsit planul atata timp cat exista biserica si stilul de viata pe care ni-l ofera.De aceea,cei care vor sa fie de folos patriei lor,si omenirii in general,pot tine cont de sfaturile urmatoare;CE ESTE DE FACUT/

    RăspundețiȘtergere