duminică, 25 decembrie 2016

INVAZIE ... ! INVAZIE...!


                               Noapte de 24 -25 Decembrie 2016,ora 0,50 !

                                                    Dragii mei, 

In aceasta noapte , in timp ce trebaluiam prin bucatarie,vad dragilor in faţa mea, vad cum dinspre Nord, vin siruri de masini in noapte,toate cu farurile mari aprinse,faruri cu raza lunga.
La un metru de asfalt,in fata acestor multime de masini in mers, o forta nevazuta scrie in aer ,doar un singur cuvant.
Acesta este :
                       "Invazie...! 
                 Invazie...!"

Dragii mei, eu nu stiu ce fel de invazie va fi la noi in Tara,sau posibil in alta TARA, dar e clar ca ceva se va intampla.
Nu vedeam modelul masinilor,deoarece era noapte,dar cuvantul Invazie, il vedeam pentru ca, era scris cu auriu in noapte urmat de trei puncte.
Prieteni dragi, este bine sa fim buni si milostivi,sa  daruim iubire si dragoste, pentru ca sa primim inapoi de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI,insutit din ceea ce am daruit neconditionat,Aproapelui nostru.
       Sa lasam ura deoparte,si sa fim Ucenicii Lui Iius Hroastos,
si ne vom mantui cu siguranta.
                                   Cu dragoste Marta

                                       

32 de comentarii:

  1. S-ar putea ca razboiul sa inceapa in primavara ...

    "There will be an early and beautiful spring in the year in which the war will start "

    http://www.bibliotecapleyades.net/profecias/esp_profecia01c1b.htm#19. Anonymous ~

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare acele 3 puncte cu care se incheie mesajul să însemne ceva: 3 zile,3 săptămîni sau 3 luni?Voi ce părere aveți?DS

      Ștergere
    2. D.S. crăciun fericit plin de sanatate si împliniri!.parerea mea ca aceasta invazie v-a fi atunci când Domnul Nostru Iisus Hristos v-a veni pe norii cerului in Romania Sfânta. acum ce sa caute păduchii si sărăcia din capul nostru.niculina

      Ștergere
    3. Niculina păi cei care fac atentate nu cer nimic,dar fac multe pagube materiale și distrug viețile oamenilor,omorînd cît mai multe persoane.Îți imaginezi că sunt niște scelerați. Îți doresc CRACIUN FERICIT cu multă liniște și pace în suflet.DS

      Ștergere
  2. suflete dragi,''copilul care n-asculta de parinti,plange cu lacrimi fierbinti.n-am ascultat de CUVANTUL LUI DUMNEZEU,nici in 6.06.,nici acum recent,ca stim citi,darnu bagam la cap,ca avem capul plin,pe sasu il doare-n cizma,steaua rosie ,verde,alba in cinci colturi,antihristica castiga in fata crucii.MAI BINE UITATI-VA LA 'PUTERILE SECRETE 23.12.2016-ROMANIA INCOTRO-/IV/,MACAR IN AL 12-LEA CEAS SA VEDETI LA CAT E CEASUL.MILA DOMNULUI CU NOI CU TOTI,PANA SE VA SATURA DE NOI SI NE VA RARI,CA DOAR NU STA IN LOC PENTRU CATEVA MILIOANE DE COPII NEASCULTATORI.

    RăspundețiȘtergere
  3. DUMNEZEUL MANTUIRII NOASTRE,UN PREOT ADEVARAT,UN GENERAL ADEVARAT,CHIAR DACA SI-A FACUT CURAJ CU UN PAHAR DE VIN,O REALIZATOARE ADEVARATA,UN TANAR DE VIITOR,INDEAMNA-I PE TOTI SA SE UITE,SORA MARIOARA.CRACIUN FERICIT.

    RăspundețiȘtergere
  4. craciun fericit oameni buni.......dumnezeu sa ne lumineze mintile....raul se apropie......cu mult respect
    olimpia mihailescu

    RăspundețiȘtergere
  5. Recent oamenii de stiinta au capturat 6 semnale radio puternice provenite de la o distanta de 3 miliarde de ani lumina (http://www.cunoastelumea.ro/au-fost-captate-semnale-radio-misterioase-ce-au-parcurs-miliarde-de-ani-lumina-provin-de-la-o-civilizatie-extraterestra-sau-e-doar-un-fenomen-natural/)

    al doilea ar fi in filmul Spectral unde ne prezinta moartea unui soldat pe campul de batalie atunci cand o fiinta denumita de catre Moldoveni "Arãtare" iar armata o denumeste ca fiinte Hiperspectrale invadeaza partea de nord al Moldovei.

    al treilea recent pe youtube apar videoclipuri cum ca pe intervalul 26-30 dec 2016 vine spre pamant un val cosmic "Cosmic Wave" https://youtu.be/0isfkb0duN4
    Sa nadajduim a trece cu pace in toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper să ne ferească Dumnezeu de război.Pericolul vine de la ruși deoarece Dl Dragnea a rezolvat problema cu Issis desemnând-0 pe doamna #$%%^@@@@@@@ ca viitor Prim.ministru .Craciun fericit și sănătate multă că de la anul avem Ramadan.
    http://www.evz.ro/arsenie-boca-previziunea-care-zguduie-lunea-inaitne-de-craciun.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi Crăciun,dar ești obsedat rău de ruși.Stai omule calm că ei au alte probleme acum,azi au avut catastrofă aviatică,zilele trecute le-a fost asasinat ambasadorul,chiar nu ai puțină compasiune nici acum in SFÎNTA ZI DE CRACIUN.Au murit niște oameni nevinovați acolo,chiar nu pricepi că pericolul vine din Vest și nu de la ruși.Eu zic să ai puțină răbdare DS.

      Ștergere
    2. Măi ghiaur măi niciodată nu am fost ocupați de Nato din câte țin minte dar rușii au avut numai 12 invazii.Dumnezeu să-i odihnească dar El nu bate cu parul .Aduceți-vă aminte de Smolensk și elita poloneză sau Katin.Aveți ceva informații despre Gulag, Fântâna Albă,Canal,Gherla sau Pitești.
      Salutări de la Padișah pentru români special pentru Liviu și Victoraș
      Iar anul viitor în decembrie de Ramadan o excursie la Mecca

      Ștergere
    3. Anonim 25 decembrie 2016, 14:33, termina cu ironiile.

      Ștergere
  7. Luptele vor incepe ,dinspre Nord -Vest,de la ARAD ! Voi scrie cand ma intorc de la SFANTA BISERICA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptăm cu nerăbdare să ne spuneți ce vi se mai arată în acestă previziune.Vi sa arătat și orașul ca fiind Arad? Acolo Aeroportul este inchis tehnic,dar vama Nădlac funcționează.În aceasta perioadă românii vin acasă de sărbători și sunt cozi de peste 7 KM,cu foarte multe tiruri de marfă și camioane. Mă tem să nu se strecoare și ceva teroriști, aduși de anumite călăuze,că oamenii fac orice pentru bani din inconștiență.DS

      Ștergere
    2. Ce fel de lupte ? Cu ce arme ? Ce forte ? Fiti mai explicita, sa stim si noi ce avem de facut,sa ne facem bagajele si sa fugim din tara, pana nu e prea tarziu. W.M.Y.

      Ștergere
    3. D-na Maria,sunt speriat deja,nu-mi vine sa cred ce anuntati,Craciun frumos,cu pace si liniste,va-nbratisez!

      Ștergere
    4. Oricum,astept cu nerabdare sa postati si acest mesaj,toate cele bune!

      Ștergere
    5. " The people of Pannonia will be the cause of a great war, overcome a neighbor ... " - St. Hilarion

      http://www.bibliotecapleyades.net/profecias/esp_profecia01c1a.htm#2. St. Hilarion ~

      Ștergere
  8. Nu va fi nimic, m-am saturat de tot felul de mesaje, care mai de care mai infricositoare. Sunt multe interese in aceste mesaje.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 decembrie 2016, 09:38

      Daca te-ai saturat de astfel de MESAJE,nu le mai citi. Schimba foaia ,precum canalul TV,cu vreun film de groaza. Dar eu iti spun ca, asa va fi in timp. Cui ii este frica si vrea sa -si bage capul in nisip precum strutul, este liber sa aleaga.
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne apere!

      Ștergere
    2. Inca nu ati inteles ca multe persoane intra pe acest blog pentru a comunica cu ceilalti si nicidecum pentru mesajele pe care le transmiteti sau pentru politica de la coltul strazii pe care incercati sa o impuneti.Doamna Maria,v-ati pierdut multi admiratori,in loc sa ne adunati precum closca isi aduna puii,ne-ati dezbinat si indepartat!Imi cer sincer iertare...sufletul meu chiar v-a indragit!

      Ștergere
    3. D-na Maria asteptăm să ne mai spuneți ceva despre această previziune cu invazia,care vine din Nord-Vest dinspre Arad.Vă doresc CRĂCIUN FERICIT cu multă liniște și pace in suflet.DS

      Ștergere
  9. Mai este putin timp,as face legatura cu moscheia din Bucuresti care pentru construcie rapida are nevoie de 2-3 ani de pace deci daca va fi razboi cam tot atit timp mai este,deci ar fi prin 2019-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Incet, incet si sigur Bucurestiul devine un NOUL IERUSALIM,romanii pleaca si vin musulmanii cu moscheia.HARASO.vin si rusii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Nu-i exclusa varianta,cred ca-i unicul popor care ne uraste rau de tot!

      Ștergere
  12. Moschei nu sunt in tara???

    RăspundețiȘtergere
  13. Am mai spus dar este bine să reamintesc că în perioada următoare se vor produce evenimente importante în România.Numai bunul Dumnezeu știe însă ce fel de evenimente se vor produce.După cum am spus de vreo 3 ori în bisericuța de lemn din satul unde merg la liturghie se întâmplă un lucru care este în același timp minunat dar și înfricoșător.Cele două candele de la icoana Mântuitorului și a Maicii Sfinte se mișcă singure de aproape 2 luni în intervalul dintre ieșirea cu Sfintele Taine și momentul în care credincioși spun Tatăl nostru.Nu există nici un fel de explicație de natură rațională pentru acest fenomen.Vin la această biserică din anii 70 și nu s-a mai întâmplat așa ceva .Dumnezeu să ne apere
    Crăciun binecuvântat

    RăspundețiȘtergere

  14. Cele trei lumini poate fi cele trei tari care a spus si Sfantul Arsenie ?cert este ca trebuie sa ne recunoastem pacatele si sa cerem mila Lui Dumnezeu Amin.Craciun fericit la totii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcatul Romaniei este prea mare și nu cred că poate fi iertat. Romanii au procedat precum Jihadiștii și-au ucis președintele în ziua de Crăciun.Așa procedează numai teroriștii cind fac o nenorocire aleg o zi de mare sărbătoare din țara respectivă.DS

      Ștergere
  15. Atazi la Giurgiu au fost prinsi la intrarea in tara peste 40 irakieni care spuneau ca vor in Ungaria.,sint curios ce atentate vor mai fi ,de anul nou s-au luat masuri stricte, dar cu musulmanii nu e niciodata sigur.

    RăspundețiȘtergere