vineri, 23 decembrie 2016

AVIONUL CU TERORISTI , A FOST DETURNAT ! S - A ADEVERIT SI ACEASTA ! TOTUL E BINE,CAND SE TERMINA CU BINE !



LIVETEXT Un avion cu 118 oameni la bord a fost deturnat in Libia si ...

portal-ro.com/.../livetext-un-avion-cu-118-oameni-la-...
Translate this page
8 hours ago - Un avion de pe o cursa interna din Libia cu 118 oameni la bord a fost deturnat si a aterizat in Malta, potrivit presei malteze. Un atacator ...

                                                           Dragii mei, 

Scriam in 12 Iunie 2016, un articol cu titlul:


UN AVION MARE, CU PROBLEME MARI ! UN ATENTAT TERORIST? AVIONUL , PROBABIL SE VA PRĂBUSI !
Iar dupa o jumatate de an ,iata dragilor ca se intampla asa precum mi s-a aratat.
Din fericire, toti pasagerii au fost eliberati !
                                         12 Iunie 2016,ora 16,30 !

                                                   Dragii mei,

Astazi după amiaza ,in timp ce scriam la articolul anterior, cel cu Elicopterul prabusit, aud un glas care intreaba cu uimire asa:

     ”Unde zboară Avionul acesta, atât de jos?
      Ce se întampla cu acest Avion?”

Clipă în care dragii mei, văd un Avion spre Sud,chiar usor Sud -Est, care zboara la foarte joasa înaltime. Era la jumătatea inaltimii,de cum zboara Elicopterele; adica ,foarte aproape de Pământ.
Avionul părea a fi foarte lung, si era învaluit într-o lumina galben -aurie,de parca ar fi fost spre Soare apune.
     .
Cerul era senin,dar ca un amurg,sau putea fi cețos.
Si totusi, lumina aurie din jurul avionului, era extrem de suspecta, deoarece, Cerul era bleu spre albastru.
Mai sus de acest Avion, mai în dreapta lui, mai vedeam un obiect zburator,cu forma alungita, care putea fi orice.
Putea fi un alt avion, sau chiar o racheta.
Brusc ,vad în interiorul AVIONULUI care zbura foarte aproape de Pământ.
Vad dragilor ,cum PILOTUL avionului, care statea pe un scaun imbracat in piele alb -crem, părea a fi sechestrat.
Pilotul avea cămasa bleu,cu epoleti albastri-bleumaren.
Era tânar,circa 40-45 de ani, cu barbă mică, ca si cum nu s-ar fi barbierit, castanie barba, cu fața usor alungita,cu tenul alb, si cu o blandete aparte pe chip.
Pilotul statea aplecat în scaunul acela,  cu bratele pe genunchii săi. Părea că este obligat să stea acolo,in aceasta pozitie.
La un moment dat ,ridica privirea spre cineva mai sus decat el, (cred ca statea in picioare cel nevazut),  era atent cu privirea ochiului stang la acea persoana pe care eu nu o vedeam, incearca sa reziste, si chiar a zâmbit persoanei, ce părea că-i vorbea si -l  tinea ostatec pe acel scaun.
PILOTUL, isi freca mainile sale pe genunchii săi, cu degetele sale trageau de unghii, ca un om ce nu are liniste,si care se gandeste ,cum sa procedeze,pentru a scăpa de situatia grava, in care se afla. 
Dragii mei, din păcate, o alta TRAGEDIE AVIATICĂ  este pe cale să se produca.
Cred ca TERORISTII, vor lua ostatec PILOTUL ,după care, vor face ce vor cu AVIONUL în zbor. 
Din nefericire, cred ca va avea loc o cumplita TRAGEDIE,avand in vedere ,lungimea AVIONULUI.
Dragii mei, eu nu pot decât să scriu si sa ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI.
 Nu stiu unde va avea loc aceasta TRAGEDIE; părea să fie deasupra unei ape, sau deasupra unui loc in care, nu existau locuinte si nici vegetatie. 
DOAMNE  AJUTA, sa nu se adevereasca;iar AUTORITATILE sa fie cu ochii intr-o mie, si nu numai in patru,pentru a opri din fașă,ATENTATUL ce urmeaza a avea loc, într-un AVION plin cu pasageri.
                                     Cu dragoste,Maria.
                                          

Un avion cu 118 pasageri, deturnat din Libia spre Malta. Piraţii aerului au coborât cu membrii echipajului din aeronavă UPDATE

Publicat: (acum 9 ore) // Actualizat: (acum o oră) // Sursa: romaniatv.net

Doi atacatori au deturnat o cursa aeriană libiană internă cu 118 pasageri la bord către Malta şi ameninţau că aruncă avionul Airbus 320 în aer, informează presa malteză, citata de Reuters. 



UPDATE: Premierul Joseph Muscat a declarat, vineri seară, că cei doi piraţi ai aerului care au deturnat o aeronavă libiană a companiei Afriqiyah Airways au utilizat replici ale unor arme pentru a-i forţa pe piloţi să îndrepte cursa spre Malta. Descoperirea a fost făcută după o primă analiză efectuată de către experţii criminalişti maltezi, transmite Reuters, citat de news.ro.

Cei doi piraţi ai aerului erau înarmaţi cu grenade şi pistoale, care s-au dovedit că sunt replici, atunci când au deturnat aeronava cu 118 persoane la bord spre aeroportul internaţional din Valletta. Toate persoanele de la bordul aeronavei au fost eliberate în siguranţă după patru ore de negocieri tensionate în Malta.
Un parlamentar libian care a discutat cu primii pasageri eliberaţi a precizat că cei doi piraţi ai aerului au în jur de 20 de ani şi sunt membri ai grupului etnic Tebu, originar din sudul Libiei, de unde a decolat aeronava Afriqiyah Airways.
De asemenea, aceştia au solicitat crearea unei formaţiuni politice pro-Gaddafi. Unul dintre cei doi piraţi ai aerului s-a declarat liderul formaţiunii pro-Gaddafi. Se pare că cei doi au solicitat negociatorilor şi azil politic în Europa.
UPDATE: Premierul Joseph Muscat a anunţat vineri după-amiază încheierea crizei de pe aeroportul internaţional din Valletta, după ce piraţii aerului au coborât împreună cu ultimii membri ai echipajului de la bordul aeronavei Afriqiyah Airways, care opera o cursă libiană internă înainte de a fi deturnată spre Malta. Se pare că piraţii aerului s-au predat şi au fost imediat arestaţi de către autorităţile malteze, transmite Reuters.
Prim-ministrul maltez a precizat că ultimii patru membri ai echipajului au părăsit aeronava la mai bine de patru ore de la începutul crizei de la bordul zborului Afriqiyah Airways. De asemenea, membrii echipajului au fost urmaţi de piraţii aerului, care s-au predat şi au fost imediat luaţi în custodie.
"Piraţii aerului s-au predat, au fost percheziţionaţi şi reţinuţi", a anunţat pe Twitter premierul Joseph Muscat.
Un parlamentar libian care a discutat cu primii pasageri eliberaţi a precizat că cei doi piraţi ai aerului au în jur de 20 de ani şi sunt membri ai grupului etnic Tebu, originar din sudul Libiei, de unde a decolat aeronava Afriqiyah Airways.
De asemenea, aceştia erau înarmaţi cu grenade şi au solicitat crearea unei formaţiuni politice pro-Gaddafi. Unul dintre cei doi piraţi ai aerului s-a declarat liderul formaţiunii pro-Gaddafi. Se pare că cei doi au solicitat negociatorilor şi azil politic în Europa.
UPDATE: Premierul maltez Joseph Muscat a anunțat pe contul său de Twitter că 109 dintre cei 118 de ostatici, inclusiv 7 membri ai echipajului, au fost eliberați deja din avionul libian care a fost deturnat vineri către Malta, scrie Reuters.
La bordul avionului mai rămân cei doi atacatori și câțiva membri ai echipajului, a mai adăugat Muscat.
Doi atacatori au deturnat o cursă libiană internă a Afriqiyah Airways care a decolat din Sebha în jurul orei 10, cu destinația Tripoli. Avionul și-a schimbat cursul brusc și a aterizat în Malta în jurul orei 11.30 ora locală, pe aeroportul internațional maltez. Toți pasagerii sunt libieni.
Inițial, cei doi atacatori au amenințat că aruncă avionul în aer, scrie Reuters. Însă a mai spus că îi va lăsa pe pasageri să plece, dacă autoritățile malteze dau curs revendicărilor, dar că nu vor elibera și echipajul.
Presa malteză mai scrie că pirații aerului spun că ar fi un susținători al defunctului lider libian Moammar Gaddafi, ucis în 2011.
Nu este clar deocamdată care au fost revendicările atacatorilor.
Premierul maltez a mai anunțat că a vorbit cu pasagerii eliberați și că aceștia i-au spus că cei doi pirați ai aerului sunt înarmați cu grenade, însă nu a clarificat și ce revendicări au.
Autoritățile libiene au anunțat că pilotul avionului a avertizat turnul de control de pe aeroportul din Tripoli că avionul este deturnat înainte să se întrerupă cu totul legătura, scrie Reuters. De asemenea, ar fi încercat să aterizeze în Libia, însă atacatorii au refuzat.
Guvernul maltez a trimis o brigadă antitero pe aeroportul internațional. Soldații au înconjurat aeronava ale cărei motoare erau încă pornite la 45 de minute după aterizare.
Autoritățile aeroportuare malteze au redirecționat toate zborurile care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul internațional, scrie Malta Independent.
Cel care a făcut anunțul că avionul a fost deturnat a fost chiar premierul maltez pe contul său de Twitter.
"Am fost informat de o posibilă deturnare a unui avion către Malta. Am luat măsuri de securitate și de ajutor de urgență," a scris Muscat. Tot el a anunțat că la bord sunt 111 pasageri, dintre care 82 bărbați, 28 femei și un copil mic.
Ultimul incident de acest fel a avut loc în Malta la 23 noiembrie 1985, când un avion al EgyptAir cu 255 de persoane la bord a fost deturnat către insulă.
Negocierile au durat 24 de ore și criza s-a sfârșit cu moartea a 62 de oameni când comandourile egiptene au luat cu asalt avionul. Doar unul dintre atacatori a supraviețuit.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-avion-cu-118-pasageri-la-bord-a-fost-deturnat-de-doi-indivizi-din-libia-spre-malta-acestia-ameninta-ca-arunca-avionul-in-aer_332353.html#ixzz4Th5VP4ca

2 comentarii:

  1. Observ că se întîmplă tot felul de nenorociri,chiar acum în preajma Crăciunului un bloc de locuințe din Tg.Jiu a luat foc și 16 familii au fost evacuate.Sper ca Primăria,Biserica și oamenii cu suflet bun din zona aceea sa-i poată ajuta și pe ei să aibe măcar un acoperiș deasupra capului și o masă caldă de Crăciun.Doamne ajută.DS

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.opiniatimisoarei.ro/tragedie-de-craciun-un-avion-s-a-prabusit-in-marea-neagra-la-primele-ore-ale-diminetii/25/12/2016

    RăspundețiȘtergere