vineri, 23 decembrie 2016

CRĂCIUNUL ÎN CERURI ! ÎNGERII PREGATESC , CRĂCIUNUL ÎN CERURI !



    Noapte de 19 - 20  Decembrie  2014, ora 1,45 !

                                                                Bună  seara ,

              dragii mei cititori ai Blogului ,

            "Dumnezeu  Există - Mărturii !

În această seară minunată, în care ne gândim cu toţii la Nasterea  Pruncului  Iisus  Hristos, din Prea Curata Fecioara Maria, am să vă spun despre O altă Mare  Minune ,pe care am trăit-o în noaptea de 19 -20 Decembrie 2014, în timp ce mă rugam în colţisorul meu de Rai, adică ,cel din camera mea !
Cu lacrimi , Îi spuneam Mântuitorului cât de mult îmi este dor de EL, si cât de tare îmi doresc ca să fac numai Voia SA !
Şi mă rugam cu ale mele cuvinte ,dar şi plângeam mocnit.
Închid ochii în timpul Rugaciunii mele, si continui ca să mă rog.
Brusc, văd un Cer de noapte albastra violet, chiar în faţa mea, la doar un braţ întins.
Pe Cerul de noapte albastra, de pe care lipseau Stelele si Luna, apare în carne si oase, Însuşi Iisus  Hristos, Domnul şi Mântuitorul nostru.
Într-un nor oval ,rupt ca din Soare, de un auriu stralucitor foarte, stătea în picioare Iisus Hristos.
Are la pieptul Său o Carte, este îmbracat cu vesminte roşii cu verde închis.
Iisus mă priveste ,îmi zâmbeste si Îşi întoarce privirea spre dreapta Sa.
În această clipă ,Iisus dispare ca si atras de un  magnet puternic in Cerul din Cer, iar acolo, unde El privise ,apare dragii mei acelaşi Cer albastru violet, transparent si stralucitor .
 Iar pe Cer dragilor, chiar deasupra capului meu, apare în mod tainic, Duhul Cel Prea Sfânt .
Este un Porumbel alb si pufos,care  străluceste sub Bolta Cereasă, si care a venit în zbor deasupra capului meu. Duhul Cel Prea Sfânt  împrăştia raze albe orbitoare si zbura pe loc. Auzeam fratilor, fâlfăitul Aripilor Porumbelului alb.
                         
                   
Vedeam numai strălucire dumnezeiască, si m-au podidit lacrimile de bucurie si mai mult.
Duhul Cel Prea  Sfânt ,după ce a stat preţ de câteva secunde dând din aripile Sale pe loc, a disparut tot asa in mod tainic, precum a si apărut. 
Mâini multe si nevăzute dragii mei, construiau din crengi de Brad verde ,crengi dumnezeiesti de frumoase, construiau un gard ,precum sunt cele de la oi. Un gard din ramuri de brad, ce alcatuia o curte sub Cerul albastru violet. 
Ramurile de Brad dragii mei, erau de un verde închis si foarte dese. După ce ocolul a fost gata, o altă Mână nevăzută construieste cât ai clipi, O  INIMĂ din ramuri de Brad ,si mi-o aduce mai în faţa mea, ca sa o vad mai bine.
 În mijlocul inimii de Brad ,a apărut un frumos si minunat CERB, care s-a scuturat o singură dată ,apoi a început a privi spre Răsărit, acolo unde dispăruse Iisus Hristos si Duhul  Sfânt sub Chip de Porumbel alb, pufos si orbitor de strălucitor.   
Ramurile de Brad dragii mei, erau toate presarate cu auriu stralucitor, un auriu precum Soarele în mijlocul verii.
Iar la Poarta de la Gradina Raiului  ,o Mână nevăzută ,asează ramuri de brad pudrate cu auriu ,ca din Soare luat.
Dragii mei, CERUL  SFÂNT este pregătit de primirea Pruncului  IISUS  HRISTOS.
Asa precum ne pregătim noi, ca să întâmpinăm NASTEREA  DOMNULUI, cu dragoste, cu Post si Rugaciune si pregătind  bucate alese, cu atât mai mult ,Îngerii Lui Dumnezeu pregătesc Raiul, împodobindu-l cu ramuri  de Brad presarate cu auriu,adica ,cu lumina Duhului Sfant.
Cand totul a fost gata  ,COLINDELE SFINTE au inceput cu - O CE  VESTE MINUNATĂ,cantate dumnezeiesc de frumos,de CETELE de INGERI; atat de frumos cantau ,incat  răsuna tot Cerul si Pământul.
Îngerii  Lui Dumnezeu, cântau si se veseleau !
Dragii mei, să ne veselim si noi si sa asteptam cu mare dragoste si cu bucurie infinită , NASTEREA  DOMNULUI  nostru Iisus Hristos!
Crăciunul fratilor, trebuie să fie în inima noastră şi în sufletul nostru.  
Sa nu-i uităm pe cei săraci si sărmani ,si să facem în asa fel încât, si la ei să vină Mos Crăciun cu daruri de suflet, precum si cu o vorbă dulce, care sa le mai aline din suferinţă.
Sa daruim bucurie celor intristati, sa daruim hrana celor flamanzi, şi sa nu lasam niciun copilas din cei pe care îi cunoastem ,fara o portocala, sau o jucarioara.
                                           Cu dragoste, Maria.  

13 comentarii:

  1. Crăciun fericit alături de familia dvs!Vă mulțumesc ptr tot!🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Am plans,cand am citit cele traite de dumneavoastra,D-na.Maria va doresc din suflet Craciun fericit si celor dragi dumneavoastra.Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,frumoasa si Dumnezeiasca minune,mulumesc ca am putut-o''trai''si eu prin Dvs.Aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult! Aceasta este rasplata mea! BUCURIA cititorilor si intoarcerea lor la CREDINTA in IISUS HRISTOS si la MAICA DOMNULUI. Te pup MINERVA P.

      Ștergere
    2. Craciun fericit tuturor romanilor,oriunde s-ar afla ei,cu pace si liniste in suflete,Amin!

      Ștergere
  4. Minunate,unice sunt caile Domnului...trebuie ca si dv aveti un suflet asemenea,de (re)traiti la propriu,lucruri atat de pline de taina! Si iata,Domnul v-a daruit sansa de a ni le transmite si noua,reusind,prin cuvinte simple,sa ne umpleti sufletul! Calde multumiri ,sarbatori minunate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciun fericit scumpa Maria si multe binecuvantari!!! Cu multa dragoste MP

    RăspundețiȘtergere
  6. CRACIUN FERICIT tuturor ,inclusiv lui 'Mos Craciun' de la servar cu ochii pe musulmani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Orgololiosii SANTA KLAUS, SeRvil a lui DRAGNEA si Ponta ne vor aduce moscheie, musulmani si bombe KAPUT

    RăspundețiȘtergere
  8. intoarcerea la credinta se realizeaza prin proprie decizie si in functie de necazurile bolile si tragediile din viata fiecaruia--unii s-au nascut credinciosi ca asa au fost trimisi de DUMNEZEU-ADICA ASA S-AU NASCUT- CEILALTI VOR TRECE PRIN FURCILE CAUDINE SA INVETE CINE ESTE DUMMNEZEU SI CINE SUNTEM NOI OAMENII--ALTII NU-SI VOR INVATA NICIODATA LECTIA CA DOAR NU SUNTEM TOTI LA FEL---ALTFEL NICI DUMNEZEU N-AR AVEA CU CINE SA LUCREZE--D-NULE DRAGOMIR AVETI RASPUNSURI LA PURTATOR--SUNTETI DE ISPRAVA

    RăspundețiȘtergere