luni, 26 decembrie 2016

O EXPLOZIE PUTERNICA , CU FLACARI URIASE !

                              Noapte de 25 - 26 Decembrie 2016,ora 2,30 !

                                                Dragii mei,

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe blog,văd dragilor in spatele meu, inspre Sud- Est,văd o Explozie uriasa, cu flăcări mari până la CER.



                                       Image result for EXPLOZII..

Cerul părea a fi de noapte,dragilor!
Incendiul urias,nu putea fi decât de la o EXPLOZIE puternică a ceva, despre care vom auzi cu totii.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne apere pe toti ,si sa ne ajute pe fiecare dintre noi,cu mila si cu dragostea Sa.
                                      Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. PROFETII ACTUALE

    http://veghetorul.blogspot.ro/2015/02/profetii-actuale.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veghetorule, stai linistit ca n-o sa se-mplineasca ceea ce vor cei care au impresia ca-s "sefi"...

      Ștergere
    2. Sunt profetii ale sfintilor parinti , nu esti obligat sa le citesti ! ,,Veghetorul'' este doar titlul unui blog .
      De Parintele Elpidios Vagianakis din Rodos ai auzit ? Dar de parintele Paisie ?

      Ștergere
  2. 1.
    ,, Ceea ce nu au inteles conducatorii nostri este ca acest razboi nu este in primul rand impotriva oamenilor si a statelor, este in principal impotriva lui Hristos.
    Veti vedea in curand ca vor vrea sa faca cat mai multe moschei si vor incerca sa stearga semnul crucii chiar si de pe steagul nostru. Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus si sa stiti ca atunci va incepe marea prigoana.

    Veti vedea cum musulmanii, ateii, budistii vor fi lasati sa faca ce vor dori. Ce fac musulmanii?
    Ce religie spune sa omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea asa ceva? Vor fi lasati sa ne distruga bisericile, sa violeze femei crestine, vor distruge satele crestine.
    Veti vedea in curand ca se vor intampla acestea. La inceput vor incepe in alta parte si apoi vor ajunge si la noi. Si din pacate, conducatorii nostri pe care i-am votat vor spune ca trebuie sa se faca moschei ca sa demonstram ca suntem toleranti (…) chiar si in Sfantul Munte se vor amesteca.
    Ii vor obliga pe aghioriti sa lase sa intre pe oricine.
    Veti vedea, vor cere sa intre pana si femei.
    Vor ajunge calugarii sa se gandeasca daca sa mai ramana sau nu in Muntele Athos.
    Nu va puteti imagina ce au pregatit acesti conducatori satanici: isi vor bate joc de steagul nostru care va ramane fara cruce, isi vor bate joc de bisericile noastre, vor spune sa nu mai bata clopotele ca sa nu mai deranjeze lumea, sa nu mai trezeasca lumea… Toate acestea se vor desfasura in interiorul bisericii; dar nu le va pasa cand ceilalti, musulmanii vor crea probleme mari, conflicte in toata lumea ortodoxa. Cum vor reusi sa faca toate aceste lucruri?
    Ne vor santaja cu cele necesare supravieturirii. Cand veti vedea ca oamenii nu vor mai lua pensie sau va fi atat de mica ca nu va ajunge, nu va mai fi de lucru, vor face in asa fel incat sa nu se mai faca investitii. Nu este intamplator ca au atacat in primul rand doua tari ortodoxe: Cipru si Grecia.
    Vor duce poporul grec la saracie extrema si vor folosi o tactica perfida: daca vrei sa distrugi un popor, distruge-i mai intai ideologia si credinta. Vor actiona si asupra alfabetului nostru.
    Veti vedea ca nu vom mai avea limba pe care am vorbit-o pana acum. Vor vrea sa schimbe tot.
    Dar ca sa reuseasca acest lucru vor actiona ca sa ne distruga credinta in adevaratul Dumnezeu. Astfel ca oamenii nu vor mai putea sa faca fata raului.

    Combinatia aceasta intre criza economica care va fi foarte puternica…v-am zis de atatea ori sa strangeti hrana pentru ca va va folosi… Grecia va suferi foarte mult de pe urma foametei si a bolilor, nu a razboiului. Deoarece din prostia noastra, in loc sa ne incredem in Dumnezeul cel in Treime, asteptam salvarea de la Troica.
    Si Dumnezeu a ingaduit ca Troica sa ne conduca pana si guvernul, Troica ne urmareste peste tot. Si toti acestia (n.n. politicienii ) incearca sa linisteasca lumea cum ca in cateva luni, in cativa ani, totul va fi ca inainte. Cine pacaleste pe cine? Cadem din rau in mai rau. Asta pentru ca ne-am indepartat de Dumnezeu.
    Ceea ce va veni este ingaduit de Dumnezeu, astfel incat multi sa infometeze si sa se smereasca, poate-poate vor dori sa se intoarca la Adevar. Pana acum El ne-a hranit, El ne-a aparat. Toti Sfintii Greciei, care sunt foarte multi, au aparat aceste locuri. Acum sa vedem cine ne va mai apara… Acesti conducatori care sunt mincinosi? Si totusi, nimeni nu are curajul sa spuna toate aceste lucruri, nu au curajul sa se impotriveasca sistemului, celor care ne conduc. Noi vrem sa spunem adevarul…

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.
    Uniunea Economica si zona euro isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multa indemanare ascund acest adevar. De ce?
    Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana, in curand vor aduce toata lumea intr-o prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Care este aceasta faza? Aceasta prima faza este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala. Vor face ca in aceasta Europa “unita” un stat sa se razboiasca cu altul. Acum pare sa fie unita, dar aceasta nu este realitatea… cati cunosc, inteleg aceste lucruri: unul se afla in conflict cu celalalt. Se va crea o stare generala de conflict in interiorul Europei astfel incat un stat va spune altuia: “tu traiesti pe spatele meu”; un stat va acuza pe altul si aceasta asa zisa Europa unita va avea de suferit prima lovitura (razboi): distrugere, disperare, foamete. Acest razboi economic va fi prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Este ciudat acest razboi mondial. Nu va fi asa cum a fost primul si cel de-al doilea razboi mondial.

    In acest moment la conducerea tarilor se afla dictatori care directioneaza soarta popoarelor lor asa cum le dicteaza elita luciferica formata din acesti 5 oameni. Acestia vor folosi si credinta oamenilor ca sa faca un joc foarte murdar. Vor infilitra oameni in Biserica (in aparenta ai Bisericii) in roluri cheie, pe care mai intai i-au pregatit ca sa ingenuncheze Biserica. Si ii vor obliga mai apoi, chipurile in numele iubirii, sa uneasca toate religiile intr-o pan-religie ecumenista. Vor construi temple pentru aceasta pan-religie, unde vor sluji “dumnezeului universal”, asa cum fiecare il va intelege. Nu va fi Dumnezeul cel Atotputernic asa cum Il stim noi si in Care credem noi, ci va fi “dumnezeul a toate”, al oamenilor murdari, diavolul insusi.

    Veti vedea cum se vor construi altare peste tot, chiar si in Roma. De acolo va incepe raul cel mare, acolo biserica catolica va avea multe prigoane de suferit. [...]. Dar acest papa care va juca rolul inaintemergatorului si al profetului mincinos, la inceput va face atatea lucruri bune incat lumea il va aplauda si se va bucura ca au ales un Papa perfect. Mai apoi isi va da arama pe fata. Isi va da arama pe fata punand in aplicare anumite ordine, care vor parea la prima vedere bune si corecte, astfel incat lumea le va accepta.

    RăspundețiȘtergere
  4. 3.
    Aceste masuri vor fi pregatirile pentru religia universala. Cine nu va fi de acord cu aceste masuri va fi excomunicat. Orice cardinal sau preot care va vorbi impotriva acestor masuri va fi prigonit. Veti vedea o prigoana continua in interiorul bisericii. [...]

    Nu va puteti imagina ce rau va veni in interiorul bisericii. Ii vor obliga pe conducatorii Bisericii sa faca ce li se va impune, le vor pune cutitul la gat, ii vor oblige sa participe la reuniuni ecumeniste si va parea ca toti sunt uniti … dar sa stiti ca multi vor fi obligati sa participe, nu vor vrea.

    Cineva pregateste acest eveniment important al crearii religiei universale. Acest eveniment va fi o alta faza din cel de-al treilea razboi mondial.

    Sa stiti ca cel de-al treilea razboi mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economica, care va face ca oamenii sa se supuna si sa faca ce li se va impune de catre dusmanii lor, a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei, si a treia forma va fi cea sangeroasa. Acest razboi sangeros va avea doua-trei faze: mai intai se vor isca razboaie locale intre state invecinate cum ar fi Coreea de Nord si Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o multime de razboaie locale in toata lumea. Si ce s-a intamplat in Orientul Apropiat, in Libia, Egipt si acum in Siria, ce credeti ca este? Toti sunt amestecati. Acestia le-au declansat. Si in Coreea de Nord tot acestia sunt implicati.

    Dupa ce se vor intampla aceste lucruri, toate aceste razboaie intre state, prabusirea economica, imposibilitatea supravieturii, apoi va avea loc si izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia si America. Atunci raul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trai disperarea. Ce stat va mai reusi sa mai faca importuri – ca astazi tot ce mancam este din import – , ce stat va mai da hrana altei tari, din moment ce el insusi va avea dificultati? Atunci va veni o mare foamete. Aceasta situatie va dura mult. Noi, aici in Grecia, avem un avantaj si un dezavantaj. Avantajul este ca, datorita saraciei nu vom putea lupta, vi se pare voua ca am putea noi sa stam impotriva Turciei, care a devenit o super putere militara? Dar noi vom avea binecuvantarea lui Dumnezeu. Si va ingadui Dumnezeu sa se intample astfel lucrurile incat, desi pe noi ne vor ataca, turcii se vor afla in conflict cu alte puteri care au interes in zona noastra si care, chipurile ca sa ne ajute, vor intra in lupta de partea noastra si impotriva lor. Acest moment va insemna distrugerea Turciei.
    Dar nu se va intampla doar distrugerea Turciei. In acelasi timp in America vor avea loc diverse fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice in razboi, iar Grecia va lua inapoi Constantinopolul si teritoriile pierdute din Asia Mica. Grecia va creste astfel (…) Marele rau se va intampla in Egnatia Odos (un drum national la nordul Greciei) pentru ca pe acolo vor trece armatele NATO ca sa ajunga in Constantinopol (…)
    Noi aici suntem o tara plina de sfinti. Acesti sfinti se roaga acum la Dumnezeu ca sa nu pateasca nimic Grecia, adica locul pe care l-au sfintit. Din Cipru, cu Sfantul Spiridon pana in Atena, pana in Tesalonic, cu Sfantul Dumitru, cu Sfantul Nectarie , pentru rugaciunile acestor mari sfinti care imbratiseaza acum biata Elada, Dumnezeu va ingadui sa nu patim un rau prea mare din cauza razboiului; cand va incepe razboiul in Turcia noi vom decide sa participam, vom fi obligati, dar Dumnezeu nu va ingadui sa se verse sange grecesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. 4.
    Totusi in Grecia va fi durere si rana deoarece foarte multi se vor imbolnavi din cauza lipsei alimentelor. Oamenii vor vedea ca vor fi foarte des intreruperi in alimentarea cu hrana a multor insule grecesti. Si insula mea, Rodos, va avea multe de suferit. Macar de m-ar auzi lumea si ar strange alimente care i-ar ajuta sa supravietuiasca unor vremuri foarte grele (…)

    Multi oameni care m-au ascultat deja si au strans alimente acum un an, le-au mancat deja deoarece au ramas fara slujbe si au folosit rezervele pe care le aveau. (…) Cumparati alimente ca sa aveti pentru cel putin sase luni. Important este sa aveti ceva pus deoparte ca sa intrati in panica la inceput. (…)

    Vedeti ce s-a intamplat in Cipru: in putine zile au distrus un stat intreg. Ne-am trezit intr-o zi ca totul a fost distrus. Uitati-va la oameni ca nu mai puteau sa-si scoata banii din banca. (…) Credeti ca Ciprul este un caz singular? Nu. Este doar inceputul, ce vom pati cu totii in curand, ceea ce putini au inteles. Of! Cipru, Cipru! In acele zile m-am rugat la Dumnezeu sa ajute Ciprul, aceasta tara chinuita, rastignita. Si Dumnezeu mi-a spus:

    “le-am cerut acestor oameni sa se marturiseasca, sa se smereasca, sa Ma primeasca in inima lor. Dar ei s-au purtat cu ipocrizie datorita acestor bogatii pe care le-au primit de la diavol, si au inceput din cauza lacomiei sa isi piarda credinta, sa-L uite pe Dumnezeu. Le-am cerut sa fie masurati, dar nu M-au ascultat”

    Foarte multi oameni s-au indepartat de Biserica pentru ca au zis: “acum avem bani, masini, afaceri, ce ne mai trebuie?“ Eu stiu foarte multi oameni care spuneau: “ce-mi pasa mie de ce spun preotii si biserica?” Si ce s-a intamplat? Dintr-o insula evlavioasa, Cipru a devenit un loc al nesimtirii. Asa cum spunea si parintele Paisie, cand a fost intrebat cand se va elibera Ciprul, a raspuns:

    “Cand se vor pocai oamenii” (…)

    Un lucru va spun: trebuie sa ne schimbam viata si sa ne intoarcem in inima lui Dumnezeu. De multe ori cand ma rog Il intreb pe Dumneze: “Doamne, cum vor rabda acesti oameni?” Sa stiti ca toti ne temem… In aceasta situatie ce vom face? Doua lucruri: sa avem mereu niste alimente puse deoparte. Oricum nu se vor pierde, le veti pastra si chiar daca nu se va intampla nimic rau, macar sa fie asa, le veti manca mai tarziu. Daca se va intampla ceva rau sa aveti ceva pus deoparte ca sa nu va prinda panica. Asta este pentru trup. Pentru suflet, am altele sa va spun… Toti sfintii din cer spun ca ii vor apara pe acei oameni care sunt evlaviosi, care cred in Dumnezeul si Imparatul nostru. Toti acesti sfinti va vor apara, se vor intampla minuni mari.

    RăspundețiȘtergere
  6. 5.
    Veti vedea ca vom trai cu atat de putin, in momente in care cei din jurul nostru vor avea nevoie de mult. Pentru ca va fi Harul lui Dumnezeu care le va inmulti. Asa cum au mancat evreii mana in desert, asa si noi cu foarte putin vom putea sa supravietuim. Vom supravietui deoarece Dumnezeu a decis ca Grecia sa iasa castigatoare din acest razboi. Atunci cand state in jurul nostru vor avea de suferit de o multime de lucruri, noi in Grecia vom avea parte de liniste si vom fi invatat sa traim smerit, si sa ne multumim si sa supravietuim cu putin. Si Dumnezeu ne va ridica conducatori buni, atat duhovnicesti, cat si politici. Nu pentru prea multi ani… deoarece anii apocaliptici nu ne dau prea multa perspectiva, prea mult timp, totusi noi nu vom avea de suferit raul din jurul nostru. In jurul nostru va fi multa panica, mult sange, foarte mult sange, multa durere. Grecia va arata inca odata, prin credinta sa, ca drumul corect, calea cea buna este adevarata credinta in Hristos! Acest Hristos, Iisus Hristos, nu acela pe care il vor promova satanistii.
    Se va putea pregati lumea, se va putea intari pentru ceea ce va urma dupa aceea. Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil…(…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

    Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

    Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

    Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip ( nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l vor mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii. Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor. Pana acum ne gandeam la Sfantul Dimitrie, Sfantul Gheorghe, Sfanta Ecaterina si ziceam: “Doamne, de am fi trait si noi in vremurile acelea sfinte!” Acum cei ce-L iubesc pe Dumnezeu vor avea in fata, cu ajutorul lui Dumnezeu, vremuri de marturisire si posibilitatea de a invinge.

    RăspundețiȘtergere
  7. 6.
    Totusi, subliniez, ca sa invinga acesti oameni care doresc sa-L marturiseasca pe Dumnezeu si nu vor primi pecetea trebuie sa aiba totala incredere in Dumnezeu, sa I se incredinteze total lui Dumnezeu ca niste prunci, si asa de mare va fi puterea Harului peste ei ca nimic nu va putea sa le faca rau, si nu in ultimul rand ceea ce ii va intari si ii va aparea cel mai mult este Sfanta Impartasanie. Cine nu se va impartasi, cu credinta si cu dragoste, intelegand ca primeste Sangele si Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.

    Puterea noastra in vremurile eshatologice va fi, pe langa credinta noastra in adevaratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfanta Impartasanie. Si increderea noastra in Dumnezeu ne va face una cu El si Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea. Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive. Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze. De aceea va rog, va implor sa va schimbati atitudinea fata de Sfanta Impartasanie. Sfanta Impartasanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vietii, este Insusi Iisus Hristos care Se daruieste celor Care Il doresc si Il cauta ca si Salvator. Nu vine Hristos sa premieze sufletele luptatoare, ci vine ca sa intareasca sufletele luptatorilor.

    Impreuna cu El vom invinge, impreuna cu Duhul Sfant. Este gresit ceea ce spun cei care spun ca vor lupta [doar prin fortele proprii, n.n.] sa devina buni, smeriti ca sa primeasca Duhul Sfant. Cine credeti ca poate reusi sa duca aceasta lupta impotriva diavolului fara ajutorul iubitului nostru Iisus Hristos? Cu acest ajutor Il rugam pe Dumnezeu sa ne dea puterea ca, intariti, noi impreuna cu El sa ne luptam cu diavolul. Si cand Dumnezeu vede ca Il rugam din tot sufletul acest lucru, atunci ne da Duhul Sfant ca sa ne intareasca si sa putem lupta. Si cand va vedea ca noi luptam cu inima smerita ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfant, atunci sufletele noastre se vor sfinti prin dumnezeiescul sange, prin Duhul Sfant pe care l-am primit prin impartasanie. (…)

    Ceea ce va urma acum va face pe cei ce cred in Dumnezeu sa Ii dea slava si mai multa deoarece vor trai in asa fel minunat, vor rezista in mod minunat si inima lor va fi plina de liniste, pace si iubire pentru Dumnezeu in momente in care ceilalti vor trai in panica si durere. Dar ca sa aveti aceasta pace in inimile voastre trebuie sa marturisiti acest lucru: Doamne, Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu; ceea ce Te rugam, Doamne, este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim cu toata inima. (…)

    Cati vom spune aceasta rugaciune nu vom suferi de cele pe care le pregateste satana pentru copiii lui. Noi suntem copiii mult-milostivului Dumnezeu Care ne iubeste ca pe pruncii pe care ii poarta in brate mama de prunc. (…)''

    RăspundețiȘtergere
  8. I.

    Parintele Elpidios Vagianakis din Rodos :Cand si cum va avea loc intrarea lui antihrist :


    De fapt, ceea ce duce la fiori sunt cuvintele parintelui Elpidios pentru venirea lui Antihrist . Evoluțiile dramatice din Egipt, invazia iminentă a Siriei, și implicarea lui Israel și Iran, în conformitate cu profetiile parintelui Elpidios va sta în etape de pregătire pentru apariția unui lider fals care va aduce pacea falsa in lume.
    Mai jos este un extras relevant dintr-un discurs recent al parintelui Elpidie (tradus numele inseamna Speranța) la 6 august 2013 (un exemplu este ca vorbeste mai inainte cu privire la intenția de invazia americana din Siria), care literalmente spune totul:
    “În această mizerie patru state mari vor crea panică si un război generalizat va veni. Și aceste patru state sunt Israel, Iran, Egipt și Siria.
    Aceste patru (4), state vor crea noi date pentru aspectul final al veniri lui Antihrist. Antihristul prin propri sai liderii va crea două noi state, care vor fi conduse de 2 lideri încăpățânati și puternici, care se vor ciocni. Cele două state se vor ciocni și prin disputa dintre aceste două state lucrurile vor începe să degenereze în război și extinderea lui astfel încât să atingă si pe cei mai buni.

    Cele două state mari aflate in plin conflict, vor face ca lumea sa înceapă să vorbească despre pace. Și apoi de nicăieri, de la Est va veni, veți vedea o persoană atât de puternica, atât de inteligenta, atât de diabolica de înțeleapta, atât de fermecătoare, atât de abila din punct de vedere financiar si un foarte bun negociator. Și această persoană ca negociator va fi capabila pentru a echilibra reacțiile statelor din zona și acesta va fi primul pacificator.
    Când va fi venit această primă pace și Israel va avea de suferit. AM spus ca conflictul acestor patru ) state va juca un rol important pentru venirea lui Antihrist. Siria, Israel, Egipt și Iran. Și de acolo se va raspandi in reacție și in celelalte state iar de nicaieri va veni Antihristul, care va fi tot ceea ce am spus, absolut fermecător, cu umor, cu bunăvoință și apoi acesta va fi capabil de a opri războiul.

    RăspundețiȘtergere
  9. II.
    Va fi primit ca un prinț al păcii, mass-media și toți liderii de atunci vor accepta acest lucru ca fiind o personalitate de top. Va fi chemat în toate statele lumii pentru discursurile sale, toti vor vrea să-l întâlnească și sa i se supuna . Apoi, va fi promova încet – încet ca lider mondial.
    Bisericile vor fi într-o astfel de situație grea de devastare cu multe scandaluri și multe conflicte incat vor striga ca vor sa devină una cu Antihristul. Deci, proorocul mincinos va supune lumea si va spune că el este liderul adevărat.
    Antihristul va veni insa nu va predica religia lui Dumnezeu, ci a omului.El va predica Religie Umanitara. Acesta va sublinia conceptul de Dumnezeu dar in sensul de om. El va vorbi despre conceptul ca omul poate deveni Dumnezeu.
    Si voi spune-ti ca sunt Dumnezeu! Eu sunt liderul! Va fi acceptat tot ce este indecent si nu există în Biblie, va fi primit ca un membru de bază și lider iar proorocul mincinos va cere tuturor credincioșilor care vor supune și altor biserici sa fie subjugate de el.
    Antihristul va livra apoi la Vatican autoritatea absolută în toate celelalte biserici, toate religiile și toate confesiunile.
    Apoi, va începe cea mai mare persecuția a crestinismului suferită vreodată. “

    SURSA ARTICOL
    ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/pateras-elpidios-pseudoprofiths.html#ixzz2gNFCp1eP

    RăspundețiȘtergere
  10. A.
    Avertizmentul parintelui misionar Elpidie Vagianakis despre evenimentele ce vor urma :

    Cei care cred în Dumnezeu Tatăl, in singurul Lui Fiu Iisus Hristos și in Duhul Sfânt Mingaietorul, va rog să nu va opriti din toate rugăciunile pentru mântuirea lumii.
    Această perioadă este critică. Forțele și lucrările întunericului sunt active si actioneaza intr-un mod catastrofal.
    Anul trecut forțele întunecate au decis sa accelereze procedurile prin care vor aduce repede în prim-planul omenirii pe pseudo-mesia antihristul. Anul trecut, 2013 sau creat premizele pentru începutul celui de al treilea război mondial, după care națiunile săracite infoametate, suferind de boli și afectate de război vor fi convinse sa fie conduse de un lider care va aduce și consolida pacea globală.
    Războiul a început neoficial în primul rând cu deciziile satanice convenite pe hartie între membri Elitei întunecata care conduc planeta.
    În acest an se vor lua decizii de foarte mare importanta. Pentru a pregăti si provoca focare regionale de razboi, capabile să creeze motivele pentru o conflagrație mondială, care apoi se vor uni într-una singură. Aceste focare regionale motivate și ghidate de Elita de marionete ale întunericului, va aduce lumea la un pas de dezastru. Operațiunile lor obscure sunt mascate și aranjate în plan social, politic și ecleziastic.
    În societate, foame, boli și mizerie.
    În politică, haos, neliniște și dezbinari civile cu tendințe perturbatoare.
    În biserică, confuzie religioasă prin intalniri pan-religioase planificate, în care:
    1) Principiile etice tradiționale vor fi nu numai contestate, dar și ridiculizate.
    2) Vor încerca să modifice evangheliile.
    3) Sfintele Taine sa fie considerate inutile.
    4) Dumnezeul Treimic va fi înlocuit de un zeu universal de întuneric, care va găzdui in brațele sale toate tipurile de religii, culte și credințe religioase, precum și toate tipurile de convingeri morale, care, la fel de diabolic ca Lucifer reușesc să strambe adevărul moral al Evangheliei.
    5) Numele lui Hristos va fi ridiculizat în modul cel mai obscen, deoarece il vor considera responsabil pentru învățăturile (devenite anacronice) morale din evanghelii.

    RăspundețiȘtergere
  11. B.
    Viitoarea mare schisma a bisericii care va afecta în primul rând Biserica Catolică va aduce o persecuție devastatoare a celor care vor rămâne credincioși adevărului până acum și o încercare ale forțelelor malefice pentru a rănit inima Ortodoxiei încercand să elimine Sfântul Potir de la Muntele Athos și conversia mănăstirilor in muzee.Ele sunt principalele decizii în curs de desfășurare ale forțelelor satanice ale întunericului care pregătesc pe Antihrist.
    Perioada petrecuta de catre intreaga umanitate este critica. Haosul inflamarii mondiale a fost atenuat pentru scurt timp. El a fost oprit de rugăciunile martirilor sirieni ortodocsi masacrați de către islamiști pentru credință. Muceniciile ortodoxe nu sunt dorite din teamă și egoism ipocrit, nici de liderii politici nici de liderii ecleziastici.
    Timpul de toleranță divina se diminuează. Numai intervenția umană prin pocăință și rugăciune poate face ca Dumnezeu sa nu permita diavolului sa actioneze.
    Acum nu este momentul pentru vorbe.
    Cei chibzuiti tac și se roage, în timp ce cei viciosi râd și mustra. Fiecare om in functie de care parte se va situa va face aceste fapte.
    Evenimentele se vor petrece rapid.
    Credincioșii sunt pregătiti și spiritual și material.
    Îngeri și sfinți vor fi întotdeauna alături de oameni credincioși să-i ajute și să-i sprijine.
    Încrederea absolută în Dumnezeu, rugăciunea umilă este marele antidot împotriva diavolului, Sfânta Împărtășanie, este puterea spirituală a creștinilor adevărați.
    Și în timp ce Elita satanica a întunericului actioneaza prin lideri subjugati ai națiunilor , cele trei structuri principale ale omenirii, și anume, întreaga creație socială, politică și ecleziastică a lui Dumnezeu pe pământ și la nivel planetar sunt in haos.
    Toată creația a început deja să se revolte în ceea ce face omul sub îndrumarea forțelor luciferice
    Lumea deja a început să înțeleagă revolta naturii, fără posibilitatea de a vedea în mod clar ceea ce ii asteapta.
    Natura se va manifesta cu intensitate, mai mult și mai mult va erupe cu mânie deplina asupra omenirii rebele care prin legi sfideaza si se împotrivesc lui Dumnezeu și învățăturilor morală evanghelice. Fiecare va asista la mânia naturii.
    Furtuni neobișnuite și inundațiii secete prelungite fără precedent vor distruge culturile oamenilor, furtuni teribile, grindina cu bucati supradimensionate de gheata va distruge nu numai culturile, dar de asemenea, masini, chiar omorând oameni si care vor aduce teamă și îngrijorare în lume. Vulcani și multitudinea de cutremure distructive se va intensifica sporind și mai mult anxietatea și frica oamenilor.Vor fi locuri, care se vor scufunda în mare iar inaltimile muntilor se vor aplatiza.
    Acele națiuni care au demonstrat zel împotriva lui Dumnezeu și au adoptat legi rele care jignesc valoarea morală și de viață vor fi printre primele care vor experimenta biciul naturii.
    Toată lumea va vorbi despre dezlantuirea naturii. În multe locuri clima se va schimba. Vara și iarna se vor inversa.

    RăspundețiȘtergere
  12. C.
    Epidemiile vor deveni de necontrolat vor fi unele actuale, iar altele mai vechi se vor reactiva cunoscand mutatii. Unele vor fi naturale, iar altele vor fi produse de mana omului. Toate acestea, împreună cu foametea și malnutriția care va constitui cea mai mare problema la care trebuie să facă față în curând toate națiunile. Se va simti panica la nivel global.
    Malnutriția și epidemiile vor constitui prima grija a oamenilor. Este însă insuficient, pentru că aprovizionarea cu alimente, asistență financiară, lipsa de medicamente și de îngrijire medicală vor fi putine sau deloc. .
    Războiul naturii, pe care omul a încercat cu îndrăzneală sa o manipuleze va fi greu. Impresia va fi aceea că natura este în război cu omul. Mai ales atunci când întreaga natură va fi contaminata terestru, aerien și maritim datorita prostiei oamenilor si unui scurt război nuclear.
    Și toate pentru că omul nu numai ca fuge de Dumnezeu, ci incearca sa se lupte cu Creatorul său preferand furia satanică si îmbrățișarea luciferica.
    Frații mei, nu este niciodată târziu sa cerem pocăință și iertare pentru viata noastră. Lucifer nu are putere asupra sufletelor smerite care se încred pe deplin in Dumnezeu Tatăl lor, ca și Salvator și cer cu umilință după fiecare greșeală iertare.Forțele lui Satana sunt paralizate și nu ne pot afecta, deoarece lacrimile pocăinței distrug răul din aceste intervenții.
    Inca de anul trecut a fost decis de către Elita întunericului începutul celui de al treilea război mondial, care in acest an va inflama mai intens procesul de tulburari regionale.
    Fie ca pocăința și rugăciunile sa permita să se amane conflictul general.
    Suntem doar la un pas înainte de conflagratia mondiala. Depinde de noi si pocainta noastra pentru a opri ca toate acestea sa se intample. Viitorul nostru este chiar la îndemână. Putem să luam decizia corectă.
    Cu multă durere si suferință spun acest lucru pentru toți copiii și prietenii spirituali, care împărtășesc durerea lui Dumnezeu pentru marea apostazie generală a lumii care a lăsat liber întunericului si lui Satan să domnească peste popoare si care au respins dragostea Domnului nostru Iisus Hristos.
    Fie ca rugăciunile noastre și pocăința adevarata sa aduca schimbare pentru a indeparta pericolele din viitor. Amin.


    Scrisoare De la parintele Elpidie catre copiii lui spirituali.
    20 februarie 2014
    sursa articol
    http://monopatiagapis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1.html

    RăspundețiȘtergere
  13. D.
    Întreaga lume înainte de a fi timpul pentru a vedea "urâciunea pustiirii" va trece prin trei faze ale ultimelor trei regate majore ale lumii. Vor fi scurte, dar unice în putere de distrugere și punerea în aplicare.
    Aceste trei regate ar fi:
    Împărăția Ursului(Rusia)
    Împărăția Dragonului(China)
    Taramul Șarpelui(antihristul falsul Mesia)

    Împărăția Ursului
    În împărăția Ursului, care va fi condus de Rusia și va urma unor state puternice, cu o mare putere în economie și militar va încerca să schimbe frontierele la nivel mondial, prin războaie sau fuziuni diplomatice.
    Conflictele artistic ralizate și programate de superputeri, prin diplomație perspicace al Uniunii Europene și Americii, vor împinge unele state sa se ciocneasca pentru probleme dubioase cu rezultat dezastruos care favorizeaza aparitia imparatiei Ursului(Rusia)
    Ca raspuns spectaculos Rusia (va vedea aceste proștii ale șefilor de state convinsi de cei care se presupune că le sunt aliați, dar sunt vicleni) le va utiliza pentru propriile sale proiecte, distrugerea totală a națiunilor din jur. Apoi mai este faptul că unele state vor disparea dupa hartă.
    Sa nu se odihnească statele de la nord de prosperitate economică aparentă și relațiii ce presupune neutralitate în războiul deja proiectat. Prostia liderilor dumneavoastră, , va fi cauza distrugeri voastre. Un dezastru surprinzator de o mare magnitudine va crea teroare și temeri la nivel mondial si va apare în etapa următoare.
    Membri ai Nordului , Finlanda, Norvegia, Suedia, ati lasat inima voastră să părăsească pe adevăratul Dumnezeu, care-L cinstiti numai cu buzele și a-ti rămas nefortificati spiritual. Lasa-ti îmbrățișare părintească și afecțiune lui Dumnezeu sa va acopere de satana care va urăște si vrea sa va răneasca. Dacă te intorci inapoi la inima binevoitoare a lui Dumnezeu cu compasiune si adevărată pocăință, nu vei avea nimic de ce să se temi. Dacă ați neglijat si ati luat în derâdere chemarea Sa divină și vrei să te expui la subtilitățile lui satana, atunci în curând veți vedea ce alegere proasta ati facut si cat veti fi de umiliti. Împărăția Ursului este gata de a va zdrobi. Pe unii dintre voi iremediabil.

    RăspundețiȘtergere
  14. E.
    Ucraina nu vezi cum mulțimea sfinților Tăi dau mărturia sfânta plâng și se roagă pentru tine? Pui la îndoială credința adevărată, lăsând un profan ipocrit din dinastia franca pentru a va diviza? Credințe ortodoxa, viața sfântă a sfinților au binecuvântat pământul tau, iar acum a ajuns peste tine un inamic real al fiecărei ființe umane care vrea să te rănesc fatal. Dacă ai putea vedea sfinții tăi cum cerșesc lui Dumnezeu mila ai îngenunchea cu ei și te-ai ruga cu penitenta și umilita pentru mântuirea ta.
    Mă opresc să mă gândesc cât de mulți vor fi cei care vor primi acest mesaj și lanțul de rugăciune va crește, aceasta va împiedica răul cel mai mare. Vestea proastă este ca va fi un act de distrugere într-un alt stat din apropiere cu Rusia, din cauza egoismului si arogantei liderilor.
    Georgia este un stat cu probleme. Este ca un soarece care vrea sa se lupte cu ursul. Gândiți-vă in adevăr si înțelepciune. Nu poti plange pentru un stat care isi creaza probleme singur.Cei care doresc să se opună Ursului și cauzei sale va fi vai de ei.Vai de cei care îndrăznesc să-i spună ceva caci atunci isi vor pierde existența lor. Acesta este un alt stat, care va disparea de pe hartă.Puterea Ursului va culmina atât de mult încât frică și teroare din întreaga lume va crește. Și Persia(Iran) va suferi dupa ce mai intai Turcia in unic si jalnic fel se va disipa(dezmembra).
    Împărăția Dragonului
    Regele diavol va fi liderul acestui regat din China. Aliat credincios în principiu cu Rusia va exploata relatia cu ea și va câștiga prea mult in aceste etape se va ridica la superputere in viitor.
    China va beneficia de rănile incurabile din Japonia pentru a stabili pas cu pas militar viitoarea dominatie în întreaga regiune.
    Nu va ezita, să-și trădeze prietenia cu Rusia și să contribuie la spirala ascendentă si distructiva. Până atunci, însă, isi va ascunde pe furiș orice dorință ascunsă și exploatează inteligent îmbrățișarea amicala cu Rusia.
    Acum se răspândeste peste tot, aproape peste tot în lume. A început cu economia ca un prim pas, inundă lumea cu bunuri, în scopul de a se ajunge la domeniu militar si la nivel mondial cu Ursul. Atunci când acest lucru este realizat, nu va dura mult timp să -si manifeste și propriile ambiții expansioniste.

    RăspundețiȘtergere
  15. F.
    În lumea va domina frica absolută și anxietatea. Într-o lume divizata și distrusa va impune foc și convingeri ateiste din oțel, care caută ascultare absolută și punere în aplicare.
    Respirația fierbinte a Dragonului Rosu se va simți atât în Europa cât și în America.
    Ele vor suferi foarte mult. De unde va trece și ea la cucerire, cu metodologie comunistă teribila si va face pe oameni sa geama și sa suferă. Creștinii vor trăi cele mai grele persecuții de la dragonul cel rău rolul acestei împărății, as putea cu un cuvânt să-l descriu ca pe un coșmar.Vai de acei oameni in care viata lor nu este înclinata la inima divina a dulcelui nostru Domn Iisus Hristos.Oamenii se vor comporta la fel ca robotii dupa dictate si mandate de stat nu vor avea mai multe drepturi decât animale de companie.Viața și moartea nu vor avea nici o valoare pentru om. Acesta va fi ideologia satanica al acestui regat.Aceste două împărății vor fi aproape simultane dar va provoca răsturnări majore la nivel mondial în urma lor. Vor stigmatiza prezența lor prin faptul că vor reacționa nuclear. Pacea va dispare ciuma ,foametea la nivel mondial va aduce un cosmar.
    Taramul Șarpelui
    Ultimul regat al singurului lider din istoria omenirii ne va învăța cu "urâciunea pustiirii".
    Satana cu aceasi otrava a iluziei se va folosi de om frumoasa creație a lui Dumnezeu pentru a distruge liderii națiunilor pe care ia ridicat la putere după care întreaga omenire o va supune sub fiul întunericului antihrist.
    Domnia acestui șarpe va fi unic în istoria vieții umane.
    Toate regatele până în prezent din lume ar fi dorit să supună pământul, partea materială a omului.Regatul Șarpelui va ataca si dori sufletul și trupul. Și materie și spirit. De aceea, metodele folosite va fi unice în felul lor, cu puterea cea mai perfectă de tehnologie și nanotehnologie.
    Liderul antihrist va avea puterea și autoritatea de a controla fizic și psihic orice om
    Va convinge pe toți oamenii, cei care au supravietuit experiențelor de război si de coșmar din state și au testat teribil agonia supraviețuirii din cauza lipsei de hrană și apă, că este doar un prinț al păcii adevăratul Mesia, ii va obliga în mod voluntar de al accepta ca unic rege.
    Acest lucru este atunci când va pune pe toti sa accepte cipul cu numere de cod. Cu acest cip ultra -nanotehnologic poate vedea și controla aproape în întregime oamenirea.
    Pentru al treilea și ultimul lider alî mpărățiilor s- a proorocit ca fiind fiu al intunericului.. Totul în jurul nostru este pregătit și va începe să se întâmple.. Omenirea epuizata din cele trei relele majore ciuma, foamete și război, ii este imposibil de a rezista. Eliminarea adevărului din Evanghelie va duce la măsuri rapide pentru a imbratisa pe acest lider si a aduce Judecata de apoi.
    Noul guvern global va deveni mai puternic și mai evident imprimat în conștiința întregii omeniri. Chiar si războaiele împotriva sa, va fi folosit în mod fraudulos și viclean . Intunericul care înconjoară lumina constintei nu lăsa pe oameni să vadă cu ușurință ceea ce se apropie iar sufletul uman este iremediabil rănit.
    Chiar oamenii ce se presupun a fi spirituali vorbesc doar liniștitor, evitând părinții spirituali autentici care au rol de a destepta
    Dragi mei copii și prieteni, perioada actuală este una dintre cele mai dramatice a umanității.
    Aparitia fiului întunericului, antihristul este iminentă.
    Marionetele din teren la nivel mondial cat si liderii națiunilor lucrează neîncetat pentru venirea sa. Prin tot felul de strategii mass-media, pregătirea si conștientizare globală se face pentru a fi acceptat.Chiar și războaiele împotriva Împărăției vor fi utilizate pentru dominația globală.Singura modalitate de a rezista a crestinilor si armele noastre sunt Tainele Bisericii noastre.
    Taina Spovedaniei este scutul nostru.
    Rugăciunea inimii, cu încredere deplină în Dumnezeu, puterea noastră.
    Euharistia, antidotul final a intervențiilor psihosomatice rele.
    Să creasca puterea lanțului nostru de rugăciune.

    RăspundețiȘtergere
  16. G.
    Haideți să-l transformam într-un lanț global de rugăciune. Să facem baze puternice spirituale cu rugăciunile noastre, care va ingrozi și descurajează lucrările întunericului.
    Evenimente militare directe care au loc la nivel global prin rugăciunile copiilor credincioși ai lui Dumnezeu pot fi un factor de atenuare sau eliminare a consecintelor lor
    Toate sufletele noastre se pot baza cu incredere deplina ca pruncii în brațele și inima lui Dumnezeu Tatăl nostru. Dragostea și mila a adevăratului Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos este atât de infinita că nu trebuie să ne temem că nu o vom primi. Noi credem în jertfa Sa răstignirea și harul Duhului Sfânt care ne înconjoară cu lumina strălucitoare si care va alunga întunericul sufletului nostru și ne va îmbraca cu puterea de viață.
    Ferice de cei care, în confuzia spirituală mai mult și mai mult vor crede în dulcele nostru Iisus Hristos și să-L mărturisească că El este într-adevăr, "Calea, Adevărul și Viața."
    Teama că nu vor avea pace și vor suferi de foame ii va domina pe oameni
    Dar mai presus de toate, nici unul dintre noi nu trebuie să uităm că din această viață trecatoare casa noastră reală este în cer, pentru că există Regatul Ceresc făcut pentru noi de Dumnezeu.
    Și acum prieteni și frați, să ne unim cu încredere absolută în Dumnezeu și regele nostru, pentru lucrarea sfântă a rugăciunii sa slabim lucrarea satanei.
    Dumnezeu ascultă întotdeauna copiii Săi care sunt în concordanță cu voia Lui, pentru binele lor. Amin.

    Elpidios Vagianakis 27 Martie 2014
    sursa articol
    http://monopatiagapis.blogspot.ro/2013/06/blog-post_6445.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Despre :
    Ce este proorocia si darurile profetice .
    Darul deosebirii(distingerii, discernerii) duhurilor.
    Răpiri în duhul
    Pregătirea pentru interpretare
    Jigniri, ofense şi amărăciune
    Lucrarea profetică nu este infailibilă
    Adevărata lucrare de proorocie
    Metoda de confirmare a lui Dumnezeu
    Slăbiciunile proorocilor :Mândria spirituală
    Darul şi roada Duhului Sfânt
    Tăcerea: Strategia Lui Dumnezeu



    http://www.bisericicharismatice.ro/Lucrarea%20profetica%20in%20biserica%20locala.pdf

    RăspundețiȘtergere
  18. Sfântul Paisie Aghioritul: Lumea arde. Pricepeți asta? – Profeție despre cel de al Treilea Război Mondial

    https://vremuritulburi.com/2015/11/24/sfantul-paisie-aghioritul-lumea-arde-pricepeti-asta-profetie-despre-cel-de-al-treilea-razboi-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  19. Cine mai citeste acum toata polologhia aceasta,acum cand toata lumea mananca carnati,piftie,sunca,sarmale,o nebunie!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.58 ,

      Nu citi , ramai prost ! Limiteaza-te la piftie , atata poti !

      Ștergere
    2. Am citit si eu despre profetiile Parintelui Paisie Arghioritul, se pare ca avea darul clarvederii.

      Ștergere
  20. Dumnezeu poate face miracole instant...urmeaza epoca de aur a umanitati. Destul cu suferinta si cu fricile din care se hranesc demonii!!! Sa ne rugam, sa-l slavim pe Dumnezeu si sa ne bucuram. Din toate aceste prorociri expuse mai sus nimic nu fa fi si nu se va intampla. Isus a spus: BUCURATI-VA !

    RăspundețiȘtergere
  21. Se va afla si apoi dovedi ca 666 a si trecut deja dar nu numai fiind de fapt vb. de contexte locale nu atit de galactice cum pareau.
    Talmacirea nu se poate face fara revelatii despre trecut - o spune si o revelatie calugareasca rusa.
    a trecut vremea unei fiare tinere etc desi multe talmaciri actiuale oficiale au o mare doza de presupuneri si versiuni alterate considerate revelatii autentice/ originale.
    Apoi in afara de categoria revelatiilor secretizate ( da sau nu oficial) alta problema va fi exactitatea textului canonic care trebuie refacuta... in privinta versiunii ortodoxe necesarul refacerii la tema eschatoligica tine strict de Noul Testament.
    VT nu treb modificat daca se ia versiunea BOR dinainte de 2006 ( v. Septuaginta).
    Momentan cea mai ok versiune publica a NT e NT Gideons International cea albastra ( in editie lumitata si fara format electronic).
    Ocuparea Greciei de catre Turcia de fapt va fi ca si cucerirea lumii de catre cavalerii condusi de Sfintul Graal adica fara arme strict religios prin convertire. Dar nu la religia musulmana ci la cea noua a Duhului Sfint Femeia Cineva de virsta inaintata.
    In Creta Iraklyon in 1910 au fost ucisi cei doi martori.martiri biblici linga fosta troita din puata orasului.
    Atunci conducerea celor trei mari ramuri crestine fusesera informate de existenta lor in viata dar nu si de localizarea exacta ..asta in cadrul unei mai mari revelatii numita Dogma Adevarului pe tematica eschatoligica revelatie secretizata ulterior si promisa in akta profetie din secolul 1 de catre proirocita Ana din Dobrogea .
    Despre contextul primirii ei de catre papalitate si consiliul teoligic papal am avut personal o revelatie ca si inca una despre uciderra si invierea martirilor in Creta pe cind eram ateu si nu pusesem mina pe Biblie. Adevaruri ulterior confirmate.

    Semnificatia uciderii celor doi martori in afara de cea logica care tine de identitatea uneia din fiare care a trait ca ierarhul cretan ortodox si marele feudal local ei bine este acuza cu care au fost acuzati de catre el ca raspuns la dezvaluirile lor legat de faptele lui secrete necrestinesti- acuza lui a fost ca ei ar fi tandemul rau biblic care ar dori surparea Bisericii lui Christos si care ar trebui omorati caci ar fi de natura demonica.
    Anterior conducerea ortodoxa a Greciei a trimis o circulara in teritoriu pt a annunta ca cei doi sint. in viata i.terzicind omorirea lor indiferent sub ce pretext dar ierarhul cretan nu a ascultat de porunca si a avut grija ca nici subalternii sa nu afle ori sa nu divulge catre sefi luind raspunderea asupra lui.
    Evident ca ulterior s-a aflat in toata Grecia si el si vinovatii principali au fost caterisiti evenimentul musamalizat si negat in i.treaga ortidoxie desi Iraklyon fiind port la vremea aceea se auzise si in alte orase port din zona europeana cel putin dar cum Biserica a negat a trecut ca un foc de paie.
    Cu aceasta acuza falsa cu invocarea unei false profetii ad hoc va fi acuzat tandemul Cineva si anonimul anuntat ca prezent deja Iisus in perioada imediat anterioara urgiei cind hula va fi majoritara.
    In realitate nu e vb doar de un tandem nici de trei personaje si atit ci de cei sapte imparati care sint de fapt fiare toti dintte care trei au fost aproximati cu unul care pare ca face mai multe lucruri incit sa nu poata fi recunoscuti dupa sablon.
    Dogma Adevarului versiunea integrala necenzurata cuprinde si numele lor in cadrul unei lungi liste negre de influente malefice dar asa cum profetise Ana dobrogeana ea nu va ajunge la cunostinta poporului cind va fi mai mare nevoie de ea iar din cei putini care o vor afla si mai putini o vor crede.
    Ea contine multe adevaruri inca necanonice nedoctrinare iar promovarea ei ca sa aibe eficienta si credibiilitate ar trebui facuta gradual anterior si nu in ultimul moment inainte de urgie cind mass media si bisericile oficiake vor fi preocupate cu combaterea si hula in masa. caci in aceste conditii " putini o vor afla si dintre ei si mai putini o vor crede"
    Sfatul legat de rezerva alimentara si semincera e f bun.

    RăspundețiȘtergere