miercuri, 14 decembrie 2016

OMENIREA IN PARAGINE ! OMENIREA E PE DUCA !


DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...
1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI


                                 Noapte de 13 -14 Decembrie 2016,ora 23,50 !

                                           Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud glas care spune ceva cutremurator.
Glaul spunea asa:

                    `` Omenirea in paragine!``
Dar iata ca intervine un alt glas, si ca un raspuns graieste asa:
                         Omenirea e pe duca!``

Dupa care dragilor, s-a asternut linistea.
Prieteni dragi, aceste cuvinte nu inseamna sfarsitul Lumii!
Ci inseamna ca, se apropie Ziua Venirii Lui Iisus Hristos,in NOUL SAU IERUSALIM,Romania !
                    Image result for iisus hristos
Asa trebuie sa privim lucrurile.
Asa cum spuneam dragii mei, in acest veac se va stinge CANDELA VEACURILOR.
In acest VEAC ,va veni IISUS HRISTOS pentru a doua oara pe Pamant.
Noi trebuie sa ne pregatim sufleteste, prin a ne intari in Credinta, prin sfanta Spovedanie, prin a fi mai buni si mai milosi fata de cei necajiti si amarati.
Ce folosim daca ne purtam urat, unii cu altii? Ne suparam si avem sufletul incarcat de ura, iar noaptea ne zvarcolim in pat de griji.
Nu mai bine e ,ca sa ne impacam cu toata lumea,si sa nu ne certam cu nimeni si nici sa purtam ura cuiva? 
Este atat de usor si de bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa ne iubim unii pe altii ,si sa daruim doar Dragoste,Dragoste,si iar Dragoste. Numai Dragoste sufleteasca,fara niciun pic de ura.
Haideti fratilor, ca incepand din acest moment,sa ne impacam si sa iertam si pe cel mai aprig dusman al nostru, sa ajutam pe cel bolnav ,sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamand ,si astfel, vom implini toate ale LUI HRISTOS,si vom fi fericiti si in aceasta viata grabnic trecatoare ,dar mai ales, in cea vesnica.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
Image result for iisus hristos..
                                                               Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. DOAMNE CE FRUMOASE SUNT CUVINTELE TALE MARIA !!! CUM GRESIM SI CAT DE MULT GRESIM ! NU MAI INTALNESTI IUBIRE...PESTE TOT ESTE URA SI INVIDIE , DORINTA URIASA DE IMBOGATIRE RAPIDA , ASUPRIREA SARACILOR DE CATRE PATRONI ETC ! CAND VOM CUNOASTE IUBIREA SI RESPECTUL ADEVARAT ? SI EU GRESESC ! DAR UNII NU AU LIMITE ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu ne hrănim cu iluzii fraților, ori ne laudam degeaba dar nici macar nu știm de fapt ce spune Sfânta Scriptura? Venirea lui Iisus Hristos nu are loc decât După! Ce omenirea va trece prin marile incercari (ultimul mare război și marea Dictatura!),,Cine are urechi de auzit sa auda'' altfel ne amăgim și vom rămâne șocați la ceea ce va urma. Bineînțeles ca totul are un final fericit,dar pana atunci mai e o vreme de cateva zeci de ani. Ar fi bine și Frumos peste măsură să vină Iisus Acum!!! Și gata,dar asta nu se întâmplă deoarece nu s-a produs încă evenimentele de preselecție și Selecție!

      Ștergere
    2. ce frumos si corect ati spus, drept in tinta.

      Ștergere
    3. Asa este stimate an.02:52'foarte multi se imbata cu apa rece!

      Ștergere
    4. Subscriu si eu intocmai/Doina Marinescu.Oare de ce am uitat sa fim,sa devenim mai buni la suflet,sa nu mai facem atata rau,sa facem in asa fel ca sa ne curatim sufleteste,sa ne bucuram ca prin intermediul acestui blog aflam foarte lucruri bune,ca putem conversa desi suntem''necunoscuti''.Mi-au lipsit informatiile Dnei Maria si comentariile voastre,pentru ca nu am avut acces la nett,dar cu mut interes am parcurs toate postarile.Va doresc pace si liniste sufleteasca.Dna Maria o sa contribui cu mult drag,din inima si pentru aparitia urmatoarelor volume,asa cum cred ca in oarecare masura mi-am adus contribuitia la la aparitia primului volum.Cu mult drag si suflet curat va imbratisez,aceeasi Minerva P.

      Ștergere
    5. Multumesc din suflet,Prietena de suflet ! Te pup si te imbratisez cu mult drag!

      Ștergere
    6. romania-A incetat-sa-mai-existe-ca-stat


      http://geea2012.blogspot.ro/2015/06/romania-incetat-sa-mai-existe-ca-stat.html

      Ștergere
  2. doina marinescu14 decembrie 2016, 00:42
    Multumesc din suflet DOINA! Asa ar trebui sa fim cat mai multi dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai trebuia magarusul. 'Ma vedeam sus,deasupra a 12 grupe de oameni de numai 12000,barbati,femei,copii.Unii erau in colibe langa o plaja si apa mare,altii erau intr-o padure mare si frumoasa si aveau casele in pomi,altii aveau casute mici sub munte.Aceste grupe mi s-a spus ca sunt cei care vor supravietui,din fiecare zodie cate 12000.Am vazut o stea mare si luminoasa pe cer,cam cat luna,aproape de pamant.Jos erau 3 barbati cu barba cu antirie lungi,cu turbane pe cap.Apoi am vazut un han vechi unde erau multi oameni ce chefuiau.Am vazut o femeie tanara,foarte frumoasa,calare pe un magar,pe care era si un desag .Mgarul era dus de funie de un barbat slab,svelt,brunet si descult,cu o pelerina maronie spre rosu pe umeri.Au oprit la usa nanului,de unde a iesit o femeie cu fata ei.Aceasta i-a condus la un sopron din barne de alun.Femeile au ajutat-o pe ffemeia frumoasa si tanara sa coboare de pe magarus.Femeile au adus un brat de haine albe ce le-a pus ca pe un pat de lemn langa femeia frumoasa.Am auzit plans de copil.Steaua luminoasa s-a transformat intr-un ceas ce arata ora 3 si stralucea puternic.Afara s-a luminat de ziua.Apoi am vazut pe cer spre Rasarit,scris cu un nor alb pe cer albastru,senin si frumos,745-5-3.Apoi era scris in romaneste,22 februarie,ora 3,anul 5,ziua luni.Apoi am vazut pe cei 3 barbati ,intinzandu-si straitile pe jos,langa acel pat din lemne,s-au inchinat,au ingenunchiat si au lasat obiecte stralucitoare,un bulgare cam de 20 cm.in diametru si un sacut cam de 15 pe 20 cm.Faceau metanii,dar nu cum se fac azi.Barbatul inalt a pus obiectele in desagi si apoi a facut metanii in fata copilului frumos si stralucitor,ce arata ca mai mare de o luna.Copilul a fost infasat de femeia in varsta si i l-a dat mamei sale frumoase.-Ce ai vazut,a fost nasterea Fiului lui Dumnezeu Iisus Hristos,care este in Zodia Pestelui,in luna Februarie,luni,ziua 22,ora 3 ,anul 5 inainte de a se numara anii..Asa a fost cum ai vazut,dar preotii au facut multe versiuni si au facut si data nasterii dupa timpul racoros,sa fie prilej de sarbatoare. Pestele se poate reprezenta grafic prin 12 patratele,cele 12 zodii.Iisus a fost cel mai bun,sensibil,milos,asa cum sunt si pestii,dar cei Astrali.Pe unde mergea,Iisus desena un peste pe pamant cu o nuia de alun si-l impartea in 12 patatele.Acest peste este dat celor 12 Apostoliu la Cina Cea de Taina.'nasterea lui Iisus Hristos sa va fie de folos.

      Ștergere
  3. Fara rugaciune multa, post si spovedanie nu se poate goli inima noastra de rautate si se se umple de bucurie, va spun din ex proprie , acum nu port ura pe nimeni pot ierta pe ori si cine , ma intristez pina la lacrimi cind vad pe cineva ca injura sau vorbeste de rau,multumesc la BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTI DOMNULUI pt ajutor

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,e frumos spus toate lucrurile acestea,dar trebuie sa tinem piept cu toate rautatile care ne inconjoara pina atunci,nu va fii usor,sa ne rugam,sa fim mai buni,daca da cineva cu pietre dupa noi,sa aruncam inapoi cu piine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria draga,omenirea in paragine...descrie intr-un singur cuvant starea in care ne aflam
    Vii dint-o zona in care ai avut ocazia sa vezi ogoare lasate in paragina , napadite de buruieni ,intelinite si neroditoare . Pentru a putea fi lucrate adeseori aceste suprafete se incendiaza de catre agricultor. Daca am ajuns in aceasta stare urmeaza munca grea atfel...suntem pe duca

    RăspundețiȘtergere
  6. Este greu,dar se poate.Asa sa ne ajute Dumnezeu!Amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă fiecare om sar gîndi la sufletul său,să îl ducă la rai nu ar mai exista răutate pe pămînt.Multi sunt evlavioși din frică de Dumnezeu nu din dragoste.Un preot din parohia mea zicea cu multi ani în urmă: dacă vă intoarceti la Dumnezeu din frică nu veti fi mîntuiti,Domnul vrea din iubire să fiti ai lui nu din frică.Domnul urăste frica si fricosii.Dacă noi nu curătim pămîntul cu iubirea,o va curăti Dumnezeu cu foc lămurit, El nu poate veni să judece omenirea în haznaua asta in care trăim noi acum.Cîti dintre noi au spus TE IUBESC DOAMNE DIN TOATĂ INIMA MEA ȘI DIN TOT CUGETUL MEU? Apoi să îl năpădească plînsul știind ce păcătos e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci de ce se zice ca frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii?

      Ștergere
    2. Atunci de ce se zice ca frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii?

      Ștergere
  8. Ca sa putem fi tari in credinta trebuie sa ne comportam zi de zi asa cum am fi intro excursie cind sintem cazati undeva, sa ne comportam frumos cu cei din jur , sa facem curatenie in jurul nostru si unde apartine de noi (proprietatea fiecaruia) sa nu fim invidiosi sa ajutam pe cei saraci si sa nu stam departe de DUMNEZEU, sa nu uitam ca pe acest pamint sintem in vacanta, trimisi de DUMNEZEU. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anuntul venirii lui Antihrist https://m.youtube.com/watch?v=ksF-vKmxo3E&feature=share

    RăspundețiȘtergere
  10. doamna Maria avui si eu ca un vis ... ca se facea ca omenirea disparuse ... si mult timp pamantul ramase gol si dupa mult timp se ridica un nou fel de oameni ... ca oameni, pareau ca ceea de azi, dar erau diferiti ... si mult mai intelepti si deloc stricatori, nu ca ceea de azi . dar mult timp dupa durase pana aparuse acei oameni noi, iar din ceea vechi nu mai aproape neciunul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Omenirea e pe duca! Iar ne conduce o gasca de homosexuali masoni tradatori de tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care sunt acestia? nominalizeaza-i

      Ștergere
    2. Nu are ce sa nominalizeze,zice si el asa...

      Ștergere
    3. Profesorul Năstăselu, atac dur la politicieni:„HOMOSEXUALI ȘI LESBIENE ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI?”

      http://atacul.ro/2016/10/31/homosexuali-si-lesbiene-parlamentul-romaniei/

      Ștergere
    4. Silvia


      Cu certitudine că sunt , există lista pe google
      Numai că ar fi bine să afle si alții numele lor .
      Așa ca Silvia, nu mai sării mereu ca arsă .
      Nu toate lucrurile sunt așa cum par .

      Ștergere
    5. Anonim 15 decembrie 2016, 08:01, daca cineva spune ceva trebuie el sa dovedeasca, intelegi tu? Deci sa dea lista el daca o are, nu google sau stiu eu cine. Insa asa cu a spus si Silvia: NU are asa ceva, pentru ca NU exista. Asa ca nu vorbi si tu doar sa te afli in treaba.

      Ștergere
  12. NOI TOTI NE-AM OBISNUIT CU VIATA USOARA--DUHOVNICUL MEU ZICEA--SA STITI CA DUMNEZEU A DAT OAMENILOR INTELIGENTA SA -SI USUREZE TRAIUL--MASINI .TELEVIZOARE, MASINI DE SPALAT, FRIGIDERE --SI TOT NU SUNTETI MULTUMITI !!!--O SA LE IA DUMNEZEU PE TOATE SA VEDETI CUM ESTE FARA ELE--TARE SUNTEM NEMULTUMITORI !--AVERTIZARILE SUNT TRIMISE CA SA NE TREZIM ----DAAAR SE PARE CA NU DAM ATENTIE--AVIZ PT CEI CARE O CONTESTA PE D-NA MARIA--SANATATE SI CREDINTA TARE

    RăspundețiȘtergere