vineri, 16 decembrie 2016

UN CUTREMUR DE PAMANT,POSIBIL DE SUPRAFATA !



DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...



                                      Noapte de 15 -16 Decembrie 2016,ora 2,30 !

                                                   Dragii mei, 

In timp ce scriam la articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor, mi se arata in camera mea, putin mai sus de monitor,propriul meu beci.
Brusc, a inceput un Cutremur puternic, ce legana Pamantul dinspre Est la Vest.

               Image result for SEISMOGRAF..
Acea incapere a beciului,care arata precum o camera, se cutremura din temelie.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur mai puternic,posibil un Cutremur de suprafata.
Chiar daca mi s-a aratat in camera mea, in propriul meu beci,nu as putea afirma ca ,acest Cutremur se va produce neaparat in Romania.
Este posibil ca acest CUTREMUR, care mi s-a aratat in aceasta noapte,sa se produca si intr-o cu totul alta TARA.
Dragii mei, pana acum spuneam ca in ROMANIA ,CUTREMURUL cel mare nu va veni. Si-mi doresc din tot sufletul sa nu vina niciodata,  si chiar ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa nu vina inca acest CUTREMUR mare, ci sa ne lase timp ca sa ne indreptam.
Ma rog ca sa aiba in grija si in paza,Viitorul Noul Sau IERUSALIM ,si sa ne apere de tot ce este rau ,si ne aduce suferinta trupeasca sau sufleteasca.
Sa nu ne fie teama prieteni dragi, nici de Cutremure,nici de razboaie, nici de vreo alta calamitate.
Ci sa ne intarim in Credinta,sa implinim PORUNCILE DOMNULUI, iar toate de cate avem nevoie, ni se vor adauga noua de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI.
Frica vine de la cel rau,care voieste sa slabim in Credinta.
 Sa nu-l lasam sa se apropie de noi,ori de sufletul nostru.
                                             Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Doamna Maria Duhul Sfant nu v.a zis nimic despre situatia asta creata in BOR dupa evenimentele din Creta? De partea cui sa fim? Au tradat sau n.au tradat ierarhii nostrii?. Iertati ca intreb dar de la un timp ratacim si nu stim invotro sa mergem. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au tradat ierarhii,Maria are cateva mesaje primite despre tradarea si vinderea lui Iisus.Si ei cred ca este bine ceea ce fac,dar in realitate biserica se rupe de cei cu credinta adevarata in Dumnezeu.Oile vor deveni fara stapan, si lupii vor orbecai prin intuneric actualii sefi ai BOR.

      Ștergere
    2. Aici pe scurt:
      Iată, nelegiuirea este pregătită să se înfăptuiască și merge spre ea și soli din partea bisericii neamului român, care va da semnătura în numele bisericii și a turmei din țară, iar această nedreptate va fi mare peste turmă și mulți se vor trezi și vor lupta pentru credința cea din părinți și va fi durere și mulți vor plânge, și vor suspina de jale cei ce iubesc pe Dumnezeu după adevăr. O, temerea de Dumnezeu ar fi putut pune stavilă acestui atac, dar unde mai este temerea aceasta, care să oprească pe cei ce se ridică să facă nelegiuire?
      Acum Eu, Domnul, cuvintez și vestesc vina celor din partea bisericii neamului român, care-și vor scrie numele spre întărirea nelegiuirii acoperite cu nume mare alcătuit de cei ce cu hoție au lucrat și au vestit întâlnire nelegiuită, spunându-i ei „marele și sfântul sinod”. Acest nume este scris așa pentru proști, căci așa cred păstorii cei trădători de turmă, așa cred că sunt cei din turma bisericii neamului român, și din alte neamuri și biserici cu nume sfânt de biserică ortodoxă. O, nu este nevoie de acest sinod, dar au nevoie mai-marii lumii ca să lovească ei în Dumnezeu și în turma creștină, iar pentru aceasta ei cumpără oameni ca să le facă jocul, și nu este în alt fel lucrarea celor rătăcitori de oameni și a celor ce trădează cauza cea sfântă a Domnului și a sfinților Lui.
      Eu, Domnul Iisus Hristos, Păstorul Cel cu crucea, Mă despart de cei ce se despart de Mine și de sfinți, când fac ei aceasta de la ei putere, și-Mi îndemn turma și pe păstorii cei dreptcredincioși să stea bine și cu frică și cu luare aminte când zidurile se clatină, căci vremea se cutremură o dată cu nelegiuirile de pe pământ. Post și rugăciune să se suie la cer. Veghe și credință să lucreze creștinii cei sfinți, căci Duhul Sfânt vine cu mângâierea și păstorește din partea Mea pe cei credincioși. Tainic să Mă poarte cei credincioși, și să-și întețească viața cea sfântă, căci Eu sunt cu ei până la sfârșit, precum este scris. Amin.

      sursa: noul-ierusalim.ro/index1.php?pg=look&cheie=1325

      Ștergere
    3. Ce vreți să spuneți???

      Ștergere
    4. Da au tradat si o spun cei mai mari teologi ai ortodoxiei! http://sinodultalharesc.tk/gheron-savva-mesaj-legat-de-existenta-sau-non-existenta-harului-sfantului-duh-bisericile-ortodoxe-locale-care-au-acceptat-creta/

      Ștergere
    5. Da au trădat cei din BOR.Zidurile bisericii acum se clatină pentru ca toți s-au alaturat păcatului si neadevarului in locul sfinteniei si adevărului sfant facand inchinare aceluia asa zis print al întunericului pentru ca asa li s-au impus acolo la Creta.

      Ștergere
  2. Sper ca acest cutremur să nu ucidă oameni,desi stiu cît de periculoase sunt cînd sunt de suprafată.Doamne ai milă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria nu ati mai primit nimic de Prunca Sapte?

    RăspundețiȘtergere
  4. De atâtea ori Dna Maria a spus clar cînd i se va face cunoscută nașterea ei ne va face cunoscut evenimentul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-o "Joia mare",cu trei zile inainte de Sfintele Pasti,dar nici Maria nu stie anul,poate fi la anul,sau peste 2'3'4...Dumnezeu stie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In "Joia Mare" in 2017.

      Ștergere
    2. "Nasterea Pruncii Sapte", inseamna altceva, nu nasterea unui bebelas. Sper sa intelegeti acest aspect.

      Ștergere
  6. Trist foarte trist ca însăși biserica lui Hristos care ar trebui să aibe grija de oile sale la trădat pi Iisus......

    RăspundețiȘtergere
  7. Cutremur mare in Papua Noua Guinee (https://huff.ro/stiri/externe/cutremur-de-7-5-grade-regiunea-new-ireland-101961). A fost actualizat la 8Mw de la 7.5Mw.
    Dupa acesta a fost si unul de 4Mw la noi (http://snas.ro/).

    RăspundețiȘtergere
  8. doua cutremure in Vrancea azi 3,7 si 3,9 la mare adincime 120km Marmureanu spune ca nu e nici un pericol.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.realitatea.net/cutremur-de-8-grade-in-papua-noua-guinee-alerta-de-tsunami_2014057.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremur mare astăzi de 7'9 în noua guinee

    RăspundețiȘtergere
  11. Au fost si cutremure usoare linga Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oameni buni,v-am tot spus ca urmeaza schimbari rapide si drastice,deci pregatiti-va pentru noi dezvaluiri fiindca ADEVARUL iese la suprafata.Cine nu reuseste sa se detaseze de toate sistemele,inclusiv cel politico-religios va cadea odata cu ele.In aceste vremuri ENERGIILE DIVINE matura tot gunoul iluzoriu care a acoperit FIINTELE SPIRITUALE-UMANE atata amar de vreme.
    LUMINA care vine din INIMA CREATORULUI dizolva orice credinta denaturata despre notiunea de DUMNEZEU.
    Daca va legati de ceea ce ne-au invatat intunecatii fiindca aceasta planeta a fost a lor de mii de ani,va veti prabusi odata cu tot ce a fost construit de ei in imparatia lor.

    VOI SUNTETI AICI SA ADUCETI IMPARATIA LUMINII NU SA VA INCHINATI IMPARATIEI INTUNERICULUI.
    TREZITI-VA LA MISIUNEA SI LUMINA DIN VOI! NU VA MAI IDENTIFICATI CU INTUNERICUL DE AFARA!IN ACEASTA LUME NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. D, care este "aplecarea " ta , sau nu ,pentru Împărtășanie, adică Trupul si Sângele lui IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Anonim 21;51,da, ma impartasesc dar stiu ca primirea LUI Cristos in inima mea inseamna mult mai mult decat un ritual religios.Ca sa atingi starea de Mantuire trebuie sa intelegi cum sa-ti aduci Constiinta ta in UNITATE cu Constiinta Christica.

    Ce nu inteleg oamenii este ca Isus, este numele unui Spirit inalt incarnat pe Pamant,iar Cristos este o STARE ATINSA PRIN UNIUNEA CU CONSTIINTA CHRISTICA.Aceasta FIINTA INALT SPIRITUALA a venit special sa ne invete cum putem sa atingem si noi aceasta STARE INALTA fiind incarnati aici,pentru a ne putea elibera din ROATA INCARNARILOR pe care o tot negam.

    Oamenii habar nu au ce inseamna CRACIUNUL,sarbatorind in fiecare an "nasterea"!
    Fiecare individ experimenteaza un CRACIUN personal la un moment dat in calatoria sa evolutiva.Divinitatea fiind adevarata natura a omului,intrun anumit punct al pregatirii sale spirituale, EA va da buzna (se va trezi din uitare)in constientizarea sa permitandu-i CHRISTULUI sa se nasca.
    Fiecare poveste a Craciunului asa cum noi o cunoastem este acceptiunea materiala a unei activitati spirituale.
    Christul se poate naste doar intro Constiinta libera de credinte false care dau putere creatiilor dualitatii si separarii.
    Pana nu veti intelege ca toata invatatura LUI CHRISTOS a fost denaturata ca oamenii sa nu aiba nici o sansa sa se Mantuiasca,nu va veti putea ELIBERA SPIRITUL din ghearele sclaviei .
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. D, scrii frumos, insa directia-ti este pe raspandirea doctrinei "New Age". Toti acesti adepti sunteti ca "foile copy paste", toate blogurile si site-urile "zbarnaie" de "mesaje salvatorii", imbracate in fel de fel de amagitoare si "poleite cu aur", imagini, vorbe, cantece si "practici spirituale". D, sper ca vei intelege ca "nu tot ce straluceste este aur". Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.qmagazine.ro/cutremur-cu-magnitudinea-77-si-alerta-de-tsunami-chile_335743.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Cutremur puternic de suprafață cu magnitudinea de 7,7 în Chile astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  18. CUTREMURUL DIN ACEASTA SEARA,LA NOI,ADANCIME MICA

    RăspundețiȘtergere