vineri, 16 decembrie 2016

CIVILIZATII EXTRATERESTRE !

xxx
             

DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...
1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI                                                                              

                            15 Decembrie 2016,ora 22,15 !

                                                Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam la articolul anterior, aud glas dragilor care spune asa:

                      ``Nu stiu ce va urma.
                  Tocmai ca nu stiu ce va urma,dar stiu ca mai sunt si alte civilizatii extraterestre!,,

Prieteni dragi, iar aici nu ne gandim numai la omuletii gri su verzi.
Ci putem sa fim ferm convinsi ca, mai sunt oameni cu chipul nostru,care locuiesc pe alte Planete nedescoperite de noi pamantenii pana in acest moment.
Eu am vazut ,de exemplu, pe PLANETA ROSIE, adica pe MARTE,am vazut oameni inalti de pana aproape de 3 metri.
Am vazut firisoare de apa curgand pe MARTE.
Am vazut ziduri pe MARTE.
Cu siguranta ca exista multe alte civilizatii extraterestre, despre care noi nu stim, sau nu vrem sa stim, ori ne prefacem ca nu stim.
Stiu! Veti spune ca nu scrie in BIBLIE! Dar nu s-a voit a se scrie in BIBILE! 
In BIBLIE s-a scris, s-a tradus, numai ceea ce dadea bine oamenilor din acele vremuri, precum si celor care au tradus si scris BIBLIA,in asa fel incat, sa nu le fie atinsa in niciun fel imaginea de oameni ,cu,coloana vertebrala.
BIBLIA este adevarata,dar nu este completa! Categoric nu s-au scris toate cate ni le-a lasat IISUS HRISTOS.
Iar ca o DOVADA a celor care am sustinut si sustin,sta si acest articol:

UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA ...

https://plus.google.com/.../AUYviYcXycc

Translate this page
Jan 17, 2016 - UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ?

Eu insa,voi scrie toate asa cum mi se arata si mi se graieste de la DUHUL CEL PREA SFANT,si nu mi-i teama de nimeni si de nimic,atat timp cat stiu ca ,DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sunt cu mine si intru mine clipa de clipa,secunda de secunda.
Degeaba incearca unii ca sa rastoarne, nu bolovani,ci stanci in calea mea,si sa-mi puna piedici in aceasta LUCRARE a DUHULUI SFANT,eu stiu ca  IISUS HRISTOS cu Puterea Sa,imi va netezi drumul,pentru ca eu sa pot implini a Sa voie.
Asadar fratilor, atunci cand aruncati cu vorbe urate,cu ura si venin,nu in  mine aruncati, nu numai in mine,ci chiar in IISUS HRISTOS,in DUHUL CEL PREA SFANT si-n MAICA DOMNULUI.
Daca voi credeti ca este bine ceea ce  faceti,eu va 

asigur ca ,

va veti da seama mai tarziu de aceste mari 

greseli,dar  

sa nadajduim ca , veti avea si timp de indreptare in 

aceasta viata grabnic trecatoare.


   
                                    Cu dragoste,Maria.


                         

                         

16 comentarii:

  1. Oare cum a apărut prima greșeală ? Simplu -a fost de ajuns primul pas de incercare de tăgăduire si îndoială la adresa Lui Dumnezeu căci oricine gândește ca poate face mai mult,mai corect și mai bine decât Preasfanta Treime instantaneu este decazut.Rezultatul decăderii omului se vede extrem de clar acum după mii de ani. Dar care care e primul pacat Grav și fără de iertare?-Mândria, caci ea face pe orice ființă sa se ridice împotriva oricui.Iar Mândria se transforma apoi în iluzia descoperirii unui supra-adevar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un postac de aici a dat o adresă ce se numea,,Profetia de pe Thiaooboua,,.Curioasă din fire am căutat am găsit si acum citesc, am ajuns la o pagină ce m-a făcut să mă crucesc.Trupul Mîntuitorului este ,,depozitat,, mort intr-o fel de morgă unde îi conservă trupul proprietătile unei ape ce tine loc de podea.Sunt de acord că există extraterestrii,că Biblia nu a fost tradusă corect,că poporul evreu ar fi descendentii unor extraterestrii din dimensiunea a opta ce au căzut cu nava pe pămînt si au rămas prizonieri aici, si din cei trei supravietuitori un bărbat si două femei s-au născut evreii.Dar nu pot înghiti cu nici un chip să mil desfiinteze pe Mîntuitorul meu si toată istoria mîntuirii neamului omenesc.Aveti grijă cu extraterestrii ăstia sunt foarte subtili în a induce în eroare omenirea.Biblia ne invată să iubim,să fim milostivi,iertători,buni,si să avem credintă netărmurită în Dumnezeu.Căutarea de a însela si pe cei cu credintă puternică a început, grijă mare dragii mei să nu vă pierdeti sau să ajungeti zombi cum spunea Otroc Vaceslav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna mintuire?

      Ștergere
    2. Doamna, nu va mai cruciti, fiti fericita ca in acea carte-"Profetia de pe Thiaooboua" se afirma ca reincarnarea exista, ceea ce biserica ortodoxa refuza. Va invit sa cititi cartea ''Design inteligent'', care spune acelasi lucru ca BOR-nu exista reincarnare, deci nu exista nimic dupa moarte, deci nici Dumnezeu. Toti care se dau credinciosi spera ca Dumnezeu exista ca si ei sa existe dupa moarte. Se spunea si pe acest blog, cum puteti iubi pe Dumnezeu, pe care nu-L cunoasteti, daca voi nu va iubiti semenii?(nici macar nu-i respectati). Nu mai incercati sa-L lingusiti pe Dumnezeu cu asa zisa voastra iubire.

      Ștergere
    3. Am citit si eu aceasta carte care este o idiotenie scrisa de jidani ca sa se ridice ei de fund in sus! acesti jidani se cred buricu pamantului, ei nu au nici un respect pentru Domnul Isus, nu cred ca este ceia ce este. Si va spun din proprie experienta de mine traita personal: sunt oameni rai, perversi, ai dispretuesc romani si rad de noi si ne umilesc de cate ori gasesc un motivv sau o ocazie. Prin anumite cercuri se vehiculeaza ca ar dori "disparitia" romanilor din Romania ca sa vina ei aici. De altfel au cumparat pamant si proprietati cu nemiluita aici in Romania. Sa nu uite ca Romania este a romanilor!!!

      Ștergere
  3. Am citit mai multe carti dar cind ajung la ceva care defaimeaza pe Isus si creatia Lui abandonez cartea pentru ca nu vreau ca Isus sa fie schimbat din mintea mea vreau ca sa Il pastrez ca pe un Dar asa cum am invatat de la familia mea AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu nu doreste religii, Dumnezeu sta ascuns, omul nu trebuie sa stie ca e supravegheat, preotii sa nu mai creada ca sint slujitorii Domnului, ca nu fac voia Lui. Asta e scopul vietii pe Pamint, ca omul sa poata fi judecat, adica ca el sa se manifeste cum i-e firea, nu sa fie prefacut din cauza ca se stie supravegheat.Cum a zis si un preot de la noi, vor mai trece mii de ani si nu vom sti sigur ca Dumnezeu exista. In citeava mii de ani oamenii vor coloniza alte planete si acolo nu se va sti daca omul e creatia lui Dumnezeu sau a altor oameni, asa ca nu putem sa condamnam pe nimeni, nici pe RAEL, ca nu crede in existenta unei fiinte supranaturale.Dumnezeu se ascunde si popii striga: uite-L! Ce serviciu fac ei, si cui? Lui Dumnezeu/ Noua? Din cauza lor trebuie sa ne reincarnam iar si iar in aceasta lume de rang mic, ca Dumnezeu nu ne pune vietile traite cu frica

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria, va rog sa acceptati banii pentru publicitate oferiti, asa cum cintaretii cistiga o groaza de bani pentru harul primit de la Dumnezeu, de ce sa nu luati si dumneavoastra? Preotii muncesc pe gratis? Uneori cistiga mai mult decit au nevoie, au vre-un har special? Pe lumea cealalta nu va va condamna nimeni pentru acesti bani, nu i-ati cerut, nu i-ati furat, nu ati asuprit pe nimeni pentru ei, nu ati lasat muncitorii neplatiti

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot despre Maicuta Domnului;'In fata ochilor mei, am vazut aceeasi femeie frumoasa,cam in jur de 50 de ani,dar mi s-a apropiat fata ei,atunci nu-i dadeai mai mult de 30 de ani.Era Maica Domnului.Am ridicat capul si am privit in sus,cam cu un unghi de 45 de grade si am vazut ca Fecioara Maria era imbracata cu o pelerina albastra peste umeri.Pe marginea pelerinei,cam de 3-4 cm. latime,era brodata cu un fir alb pe albastru sau era un fir de tel alb,pe o brodura de albastru inchis.Aceasta pelerina era si peste cap.In fata se vedea o rochie albastra mai deschisa ca acea bordura de la pelerina.Am privit fata,ochii erau maronii,cum este o castana coapta toamna tarziu,la fel si parul.Avea aceeasi culoare,se vedea mai mult spre ureche unde ear impletit intr-o coada lasata care acoperea urechea,si prins la spate probabil.Coada nu se vedea pe piept.Sprancenele erau negre si lungi,formate lungi si conturate frumos.Fruntea inalta cu trei dungi orizontale de la o tampla la alta.Nasul lung ,drept si putin ascutit,cu cele doua orificii mici.Obrajii lungi si fini.Gura cu potrivite buze,nu era mare.Obrajii se terminau cu barba cu o limita la mijhloc,fara sa fie o gropita.Am privit corpul,era destul de svelt,cu pieptutul ridicat.Se vedea cand facea pasul,picioarele cu forma frumoasa din fata.Era desculta,cu pielea alba,degetele subtiri si potrivit de lun gi.Unghiile erau roz spre alb.De la picioare,privirea mi s-a ridicat la maini.Rochia era stransa in mansete care aveau aceeasi culoare cu albastru de la bordura pelerinei,mai inchisa decat rochia,dar cu fir alb argintiu,brodata manseta rochiei.Mainile erau cu palmele in sus si ridicate in dreptul sanilor.Erau deasupra mijlocului Ei.Palma era in sus si putin departata de corp.Mainile erau fine cu degete lungi,palma era cam cu 20-25 cm. departata de corp .Am vazut deasupra acestor palme ca o esarfa asezata pe palme .Aceasta esarfa era din razele curcubeului care nu erau mai lungi de 1,5 m.Am privit mai sus ,deasupra capului Fecioarei,cu ochii inchisi.Doamne,ce vad/Cu un pas inainte era o cruce inalta de 2,5m.Aceasta cruce avea corpul lui Iisus,crucificat.Era cu ochii deschisi,ochii pe care i-am vazut de-atatea ori inainte.Luceau,lucirea era trista.S-a uitat spre mine,am vazut acei ochi verzi albastri cu lucire sclipitoare,dar trista ,foarte trista.In clipa aceea au inceput sa-mi curga lacrimi pe obrajii mei,lacrimi care erau treimese fara sa hohotesc,dar care curgeau fara sa pot sa le opresc.Stateam cu ochii inchisi si curgeau lacrimi din ei.'

    RăspundețiȘtergere
  7. 'Fiul lui Dumnezeu ,pe aceasta cruce,nu era fara camasa ,era cu o panza ce era stransa pe corp ,ca si cand era ascunsa la spate lipita de cruce ,numai mainile erau fara panza.Crucea mergea singura cu un pas inaintea Fecioarei Maria,cu braul pe maini din razele curcubeului.Crucea avea un tringhi echilateral pe ea ,din lumina puternica.In coltul de sus ,deasupra capului Fiului lui Dumnezeu ,in triunghiul pe care-l vedeam era un ochi luminos.Din irisul acesti ochi ieseau lumini stralucitoare.In coltul din dreapta al triunghiului era din nou Iisus in miniatura.In coltul din stanga asa cum priveam eu era un porumbel cu o coada mare de raze lucitoare.Crucea in felul acesta inainta in vazduh,cu un cer albastru,plin de stele lucitoare.In urma acestei cruci inainta Fecioara Maria cu braul pe palmele Ei ,dar braul era din raze lucitoare,ca un curcubeu.Am privit fata Fecioarei din nou.Din ochiul drept curgeau lacrimi pe obraz.Se vedea cum curgeau lacrimile.Cand ajungeau in dreptul gurii picau si se ridica o stea alba lucitoare in jurul corpului ei.'

    RăspundețiȘtergere
  8. MANTUIREA este trezirea Spiritului si eliberarea din inchisoarea dimensiunilor joase care induc uitarea a CEEA CE ESTI ,TU OMULE! MANTUIREA inseamna INALTAREA de aici.

    Fara amintirea a CINE ESTI,de unde ai venit,nu vei sti unde sa te intorci,si te vei reincarna in dimensiunile joase pana cand te vei trezi si vei incepe vindecarea ranilor emotionale din toata experienta fizica a tuturor vietilor.
    Nu ai cum sa te intorci in dimensiunile inalte de unde ai venit cu frecventa de vibratie foarte joasa pe care o ai in momentul in care "mori", daca nu ai avut parte de munca multa de curatare si ridicare a frecventelor vibrationale energetice.

    Nimeni nu face munca de curatare pentru tine.Poti primi indrumari cum s-o faci, dar trebuie s-o faci singur.
    Daca astepti sa te mantuiasca cineva vei astepta multe,multe vieti, pana ti se va aprinde lumina proprie si vei incepe sa vezi adevarul real nu cel iluzoriu.

    Foarte putini oameni au reusit sa se mantuiasca/inalte de pe Pamant.
    Daca vrei sa te mantuiesti te sfatuiesc sa iesi din turma,altfel vei merge cu turma "la reincarnare"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum putem iesi din turma, draga D? Ce carti ne recomanzi?

      Ștergere
  9. Da EU SUNT D mântuirea este personală si nu este la îndemâna oricui.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca vrei sa te mantuiesti te sfatuiesc sa iesi din turma,altfel vei merge cu turma "la reincarnare"!
    EU SUNT D
    Madus17 decembrie 2016, 07:24


    RASPUNS :
    serios ?? mor de rasss
    FARA IISUS HRISTOS NU EXISTA MANTUINTA ...

    madus LIMBA ROMANA din ceruri CITIRE dex-ul LIMBII ROMANE


    MÂNTUÍRE, mântuiri, s. f. Acțiunea de a (se) mântui și rezultatul ei; mântuință. [Pr.: -tu-i-] – V. mântui.

    MAN TU IN TA

    MAN = A MINA

    TU = OMUL

    IN = INTRA

    TA = GLASUL . GURA care cheama sau ALUNGA ( deci atentie CE GLAS ascultati )

    poti sa gasesti in dex-ul LIMBII ROMANE ce am scris mai sus ...

    DECI ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA = E SINGURA CARE MAN TU IN TA ( MANTUIESTE )

    Ortodoxia = mantuieste = ESTE MANTUI .... DUR ADEVAR STIU dar poate poate se prinde de voi si depasim cresa ... ha ha ha ....prosti INTRUCHIPATI ati inteles ??? dur adevar stiu ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ...

    MAN TU IN TA = MAN TU I ESTE = MAN TU IISUS ESTE

    Aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox


    RăspundețiȘtergere
  11. stimate MADUS--DUMNEZEU NU CREAT -PROSTI-este o insulta grava la adresa lui Dumnezeu si a semenilor tai--ce educatie este asta ?--unde ai trait? cine te crezi?--mare pacat cuvantul este o energie imensa--iti bati joc de blogul D-NEI MARIA SI DE ORTODOXIE--ESTI IN AFARA CREDINTEI TE-AI EXCLUS SINGUR--MARE PACAT--REVIZUIESTETI VOCABBULARUL DAR MAI ALES CONSTIINTA VEI DA SOCOTEALA LA UMNEZEU--!!!!!

    RăspundețiȘtergere