sâmbătă, 3 decembrie 2016

CUTREMUR DE 7 GRADE ! DOUĂ CUTREMURE ÎNTRE 6 SI 7 GRADE !

                                 
                       Zori de 3 decembrie 2016,ora 3,45,respectiv 4,56 !

                                             Dragii mei, 

În acest articol, am sa scriu despre două CUTREMURE mari,anunțate la diferenta de doar o oră.

               Iată ce spunea un glas speriat  :

                       ”Cutremur!
        Un Cutremur cu magnitudinea de ,7 grade !

Exista posibilitatea dragilor, ca sa fi inteles eu gresit cifra si sa fie de 6 grade.
Stim cu totii că, atunci cand se pronunta repede 6, sau 7,exista posibilitatea sa intelegem gresit
Dar indiferent ca va fi 6 sau 7, tot rau va fi acolo unde acesta se va produce.
La doar o oră diferență,ma trezeste un alt glas care spune asa:

                              Un Cutremur de 6,6 grade pe scara Richeter!”

Și în acest caz, exista o mică posibilitate, sa fie 7,in locul celor doi de 6.  
  
                      Image result for SEISMOGRAF..

Asadar dragii mei,vom auzi de două CUTREMURE intense,care se vor produce  pe undeva, sau poate sa fie unul mare, si sa urmeze o replica la fel de mare.
ROMÂNIA dragilor, este încă ocolită de CUTREMURE devastatoare, asa precum mi s-a grait in acest articol: 

CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurul-cel-mare-...
Sep 17, 2016 - Asadar dragilor, sa nu vă temeti de CUTREMURUL CEL MARE,mult mediatizat,căci nu va veni asa curând ! Dragii mei, nu mai plecati urechea ...

Prieteni dragi,sa alungam din inima si sufletul nostru ,ura față de Aproapele  ,indiferent de etnie fiecaruia, sa  iubim chiar si pe dusmanii nostri, sa fim mai buni si mai milostivi, sa umplem SFINTELE BISERICI măcar în ziua sfanta a Duminicii, sa ne rugam in fiecare clipă a vietii noastre,chiar si numai in gandul nostru, iar ROMANIA Sfanta,va rămâne în MÂNA cea puternică a TATĂLUI CERESC, si va fi acoperită de SFÂNT ACOPERĂMÂNTULUI MAICII DOMNULUI, si nimic rău nu o va răni.
CUTREMURUL  MARE,la care se asteaptă seismologii români, si nu numai, nu va veni încă. Nu va fi pe placul lor, pentru că nu li se vor împlini predictiile.
Atunci când acesta va veni,noi vom afla aici pe BLOG.
Să nu stati cu gandul la CUTREMUR, căci nu va veni încă peste ROMÂNIA.
Dragii mei,am o veste minunată pentru voi cei care,nu ati putut veni pe 19 octombrie la LANSAREA CARTII - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT.
Vă astept dragii mei, in ziua de 6 decembrie 2016, la LIBRARIA  MIHAIL SADOVEANU din BUCURESTI,unde voi fi prezentă numai pentru voi cei care, iubiti acest Blog al LUI DUMNEZEU, si vom sta de vorba ca de la suflet la suflet,bucurându-vă în acealsi timp de mici surprize divine,specifice aceste SFINTE ZI a SFANTULUI IERARH NICOLAE.
                                          Cu dragoste,Maria. 

42 de comentarii:

  1. Inseamna ca asta l-am simtit eu vineri seara;
    eu speram totusi sa fi fost cel din Costa Rica de sambata dim.

    RăspundețiȘtergere
  2. ULTIMA PREVIZIUNE FACUTA DE BABA VANGA

    Vangelia (care inseamna in greceste “mesagerul cu vesti bune”) s-a nascut la Strumiţa (astazi in Macedonia) si s-a mutat mai apoi in Petrici (Bulgaria). Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.

    Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.

    Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.

    In anul 1967 a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care inregistrau toate discutiile si predictiile sale.

    Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80 %. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. “Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator.”

    PROFETIA DESPRE ROMANIA

    Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete.

    Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.

    Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din randul acestora este cea care-i "Pastratoarea Focului Sacru",prin acest popor se propaga "Energia si Lumina Divina", sunt si asemenea mesaje. Interesant!

      Ștergere
    2. Pentru a se asigura o anumita protectie, toata lumea trebuia ca sa se concentreze pe un EL, dar, de fapt, este o EA, asa incep sa intuiasca unii esoteristi, atat din randul mirenilor, cat si din randul clericilor, atat din randul yoghinilor, budistilor, cat si din randul samanilor.

      Ștergere
    3. Anonim3 decembrie 2016, 12:34
      Pentru a se asigura o anumita protectie, toata lumea trebuia ca sa se concentreze pe un EL, dar, de fapt, este o EA, asa incep sa intuiasca unii esoteristi, atat din randul mirenilor, cat si din randul clericilor, atat din randul yoghinilor, budistilor, cat si din randul samanilor.

      raspuns :
      TOTAL FALS

      o EA naste pe ANTIHRIST si in EL se va aseza SATANA cu tot alaiul de demoni ... EA = DESFRINATA este din neamul lui DAN al evreilor . TOATE sunt scRise IN SFINTA SCRIPTURA si retineTI simplu :

      1.EA = DESFRINATA
      2.EL = NASCUT din DESFRINARE A ´´ EA´´
      SATANA este IN EL nascut in EA si demonii = extraterestrii O propovaduiesc pe ea = desfrinata care naste pe el ANTIHRISTUL care va face SEMNE SI MINUNI FALSE sa poata sa prosteasca si pe cei alesi DACA SE POATE ( si se poate duPa cum vedeti acum CA SE PREGATESTE, MULTI DINTRE VOI VOR Cadea CA NU VA PREGATITI TEMEINIC IN ORTODOXIE si NU VA PAZI DUHUL SFINT CA NU SUNTETI BOTEZATI SI NU LUCRATI CELE ALE DUHULUI SFINT AL DREPTEI CREDINTE )....DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT .....

      ADEVARUL SIMPLU SI DE RETINUT :
      IISUS HRISTOS NU SE MAI NASTE ci ANTIHRISTUL SE NASTE DIN NEAMUL EVREIESC A LUI DAN dintr-o EA = DESFRINATA SI EL VA FI INSCAUNAT LA IERUSALIM in NOUL TEMPLU A LUI SOLOMON CARE VA FI CONSTRUIT ......
      dur adevar stiu DAR REPET EA = EL = SATANA ....
      asadar exista VERSETE din biblie DECI STATI LINISTITi si NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA ..... dur adevar stiu ...


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS nu asteptati nici o ea sau el CA VA FI VAI SI AMAR DE OMENIRE in acele zile .... dur adevar stiu dar sa nu spuneti ca nu ati stiut

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    4. Vom vedea,Ortodoxule, ce va fi!

      Ștergere
  3. Textul predictiei este acesta:

    “Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

    In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

    Anul 2005 a trecut… mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

    Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta.

    Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El nu va calari un cal real,ci unul de fier-evident,e vorba de o nava spatiala-un...OZN !!!de aceea spune ca El trieste departe de ai Lui stramosi,astept si alte pareri,TCBune.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos ptr. minunatele informatii ANONIM ! Eram mica cand am citit profetiile Vangai este bine sa ne mai aducem aminte de ea si de ceea ce a spus EA.

      Ștergere
    3. Ar putea fi vorba de o mașină pe care o conduce singur

      Ștergere
    4. Sau o motocicleta, aceasta seamana mai bine cu un cal de fier.

      Ștergere
    5. Toți spun de un "EL " dar d na Maria vorbește de o "EA, adica prunca SAPTE. Pe cine sa mai credem ?
      Poate ne lămurește dna Maria dacă SAPTE are legătură cu ACELA sau e vorba de aceeași persoană?

      Ștergere
    6. Da,cred ca e vorba de un porche,an.13:53...!

      Ștergere
    7. Si doamna Maria,ne-a scris de prunca lui Dumnezeu,tot acea persoana este dar in alt limbaj,dar toți spun adevărul,despre tara noastră,se apropie minunile de Moldova,chiar daca uni nu cred,este loc sfint pentru întreaga lume.In Iași este Sfântă Parascheva,la Suceava Mănăstirile,iar in Botoșani am avut un om cu frica de Dumnezeu,si cu dar tot de la Dumnezeu,care a respectat profeția sa se construiască Catedrala.Botosaniul este cel mai sarac județi din tara,uitat de politicienii României,dar nu este uitat de IISUS HRISTOS,ca si EL a fost sarac,tot din răutatea oamenilor,nu au binevoit sa o primească pe Maica Sfântă,sa nască in casa,si noi ce-i de azi,suntem mai rai,Nui ajutam pe cei saraci.

      Ștergere
    8. Cel mai sarac jud.pt.ca are cei mai lenesi si betivi oameni-marefer si la femei,drag cu pharul in rand cu barbatii-e un adevar trist,publicati

      Ștergere
  4. A fost premonit un cutremur de 6,6 fix.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărul că știrile despre cutremure si extratereștri au cea mai mare audienta,din ce observ.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria acest cutremur care ati scris acum nu este in romania nu ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Astazi, cutremur de 6 grade in Alaska...

    https://www.realitatea.net/cutremur-de-6-grade-in-alaska_2009245.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu atit mai mult ar trebui sa o ascultam pe Maria ne spune aceleasi lucruri

    RăspundețiȘtergere
  9. CUM ARATA EXTRATERESTRII,LA COMENTARII 30.11.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti rabdare si ai veti cunoaste.Maria a postat destule fotografii pe blog. Maria H

      Ștergere
  10. VIZIONATI,MARILE TAINE ALE PAMANTULUI ROMANESC VORTEXUL SACRU.SA VA FIE DE FOLOS.

    RăspundețiȘtergere
  11. Conform cu unul din mesajele pe care ni le-a comunicat doamna Maria Gheorghiu ,Mantuitorul are varsta de 25 ani in acest moment .......iar cutremurele despre care ne comunica ,cred ca unul va fi la noi ......posibil chiar in noaptea asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu mai lipseai Eugen Militaru ! Ce ti-a cazut in cap ?

      Ștergere
    2. D-na.Maria a explicat foarte clar,putina atentie .Maria H

      Ștergere
  12. Tare-i Romania,toti ii au grija,baba Vanga numai grija Romaniei avea,dumnezeu locuieste in Romania,Iisus se plimba prin Romania,Trump numai la noi se gandeste,Putin ne va distruge,extraterestii petrec concediile deasupra Romaniei,urmatorul desert si ocean va fi in Romania,raiul se va deschide tot aici,tot sa traiesti in Romania.anca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏😂😂😂 foarte corect si bine punctat

      Ștergere
    2. Sa avem pretentii de la noi,drumul spre bunul Dumnezeu se castiga cu multa bunatate catre semenii nostrii cu milostenie si in primul rand cu rugaciune spusa din suflet.Noi asteptam bine de la Dumnezeu,numai ca ne vine greu sa facem o schimbare cu noi insine! Maria H

      Ștergere
  13. Un extraterestru nu poate fi fiică sau fiu al Romaniei.Cel sau cea care vine cu misiune de la Dumnezeu spune clar că e din poporul roman iar noi nu suntem extraterestrii.Înclin să cred că este vorba de DECENEI, din EDITURA ALAYA am aflat că sunt deja născuti prin Moldova,si Zamolxe e pe cale de a reveni.Dacă aceste lucruri sunt adevăruri sau povesti nu stiu, eu nu cred in reincarnare.Timpul va arăta dacă aceste lucruri sunt adevăruri Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu deloc,decat suntem urmasii lor.Avem Adn extraterestru.Suntem un popor supranatural si de sfinti.Asa ca ne tragem din extraterestrii.

      Ștergere
    2. Sunt persoane care au RH negativ. Aceia au gena imbunatatita prin interventia lor, a celor din spatiu.

      Ștergere
    3. Mai ales cei cu RH-ul negativ,darsunt destui care nu au habar,an.00:52

      Ștergere
  14. Cutremure sunt cu duiumul in toată lumea,e la ordinea zilei, că sunt naturale sau provocate noi trebuie să ne obisnuim cu ele.Pămîntul își face curătenia, să ne-o facem si noi pe a noastră, aia din suflet că altfel plătim preț scump de nu vrem.Dumnezeu e hotărît să ducă bijuteria asta numită Terra la adăpost de draci.

    RăspundețiȘtergere
  15. ,,Zamolxe e pe cale de a reveni '' ???? Ioi , Doamne ! S-au scris multe pe aici , dar asta , inca nu !
    Imi aduce aminte de filmul copilariei ,,Laisie se intoarce acasa''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:20 m-ai facut sa rad asa pe saturate,ai dreptate in ce priveste comparatia!

      Ștergere
    2. SUFFLETE DRAGI,NU MAI RADETI DE CELE SFINTE,CA RADE SATANA DE VOI.ZAMOLXIS,A FACUT CERC DE RUGACIUNE INAINTEA TATALUI CERESC IMPREUNA CU ALTI INGERI CAZUTI SI AU CERUT INTRUPARE,SI TATAL CERESC LE-A ACORDAT-O,ASA CUM SI NOUA PAMANTENILOR NE-A MAI ACORDAT O SANSA.CE AR FI DACA CINEVA A GRESIT SI SA NU MAI FIE IERTAT.TATAL CERESC NE IARTA DEOPOTRIVA,INGERI SI MURITRORI DE RAND,PENTRU CA SUNTEM CREATIA LUI.AR TREBUI SA-I MULTUMITI,PENTRU CA ESTE SINGURUL FIU AL LUI DUMNEZEU CARE IL URMEAZA IN ACESTE TIMPURI PE IISUS HRSTOS.

      Ștergere
  16. Uite asa v-am făcut să rîdeti pe săturate,nu e asa că e bine? Nu e așa că nu vați mai gîndit la cutremur? O să vă mai scriu astfel de năstrușnicii să mai uitati de frici nebune.Cititi cu atentie că există fraza că nu cred in reîncarnare,asta anulează aberatia.Văd că tine o să vă mai distrez.PROMIT.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 13;25 , Evolutia spirituala a unui OM , nu tine cont de RH negativ sau pozitiv , chiar se poate mictiona pe ele de RH-ashuri.
    MANTUIREA se obtine doar prin Evolutie spirituala respectand invataturile lui HRISTOS.
    Asta cu RH-ashul , cred ca o sti de la inselatul Calogero.
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://healthy-romania.ro/persoanele-cu-rh-negativ-au-puteri-nebanuite-tu-te-afli-printre-ele/

      Ștergere
  18. Spuneati ca si in America va fi un cutremur de peste 6 grade.

    https://www.realitatea.net/cutremur-de-6-8-grade-langa-california_2010989.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere