vineri, 30 decembrie 2016

CUTREMUR INDONEZIA ! S - A ADEVERIT ÎN DOAR CATEVA ORE.

                               

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../posts/Cv7fEspZKC...
Translate this page
Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI PLUS TAXELE POSTALE , NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016, dar si pentru IANUARIE  2017  ! CARTEA ADEVARUL ...
                                   Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 28 -29 Decembrie, un articol cu si despre INDONEZIA.
Iată:


INDONEZIA ! CEVA RASUNATOR , SE VA INTÂMPLA ÎN INDONEZIA ...

https://plus.google.com/.../NRcT2bWRnxm

Translate this page
12 hours ago - INDONEZIA ! CEVA RASUNATOR , SE VA INTÂMPLA ÎN INDONEZIAINDONEZIA ! CEVA RASUNATOR , SE VA INTÂMPLA ÎN INDONEZIA !

Şi iata dragilor, că la doar câteva ore, in INDONEZIA

 s-a produs un Cutremur de o mare intensitate.
            

Cutremur in Indonezia | Radio Bucuresti FM - Radio Muzica Live ...

bucurestifm.ro › Actualitate

Translate this page
2 hours ago - Un cutremur puternic a zguduit insula indoneziana Bali, cunoscuta atractie turistica. Seismul- ... Cutremurul a avut loc aseara la ora 22.3o(vineri dimineata- 6.3o inIndonezia). Epicentrul a ... Horoscop joi 29 decembrie · Acasa.


Iata si articolul meu:
         Noapte de 28 -29 Decembrie 2016,ora 3,23 !

                                        Dragii mei ,

Abia daca atipisem,că ma si trezeste o lumina alba stralucitoare, si astfel, aud un glas care spune ceva depsre Indonezia.
Glasul spunea aşa:
 

                    " INDONEZIA !
                   TELIBASCI în Indonezia !"

Prieteni dragi, cuvantul TELIBASCI, poate fi si altfel pronunţat sau scris.
Eu asa l-am inteles in fractiunile de secundă, în care mi-a fost transmis.
Ce înseamna acest cuvant,sau cât de corect l-am înteles eu sau l-am scris, chiar nu stiu.
Cert este că, vom auzi de INDONEZIA cât de curând,deoarece ceva răsunător se va întâmpla în această Ţară.
                                     Cu dragoste,Maria.

Cutremur puternic în Indonezia. Autoritățile nu au emis alertă de tsunami.

DE A.M.P   •   30 DEC 2016   •   08:28
Cutremur puternic în Indonezia. Autoritățile nu au emis alertă de tsunami  482
Un puternic seism s-a produs vineri dimineaţă în largul insulei Bali, însă nu a fost urmat de alertă de tsunami şi nu s-au raportat răniţi sau pagube materiale, informează AFP.

Seismul cu magnitudinea 6,2 s-a produs la o adâncime de 72 km, la circa 300 km est de Bali, foarte aproape de insula Sambawa, la ora locală 06.30 (22.30 GMT joi), a anunţat Institutul american de geofizică USGS.

"Seismul a fost destul de lung. Majoritatea oamenilor abia se treziseră şi au ieşit în grabă din case, la fel ca mine şi familia mea, pentru că ne-a fost frică", a declarat pentru AFP un locuitor de pe insula Sambawa.

Potrivit USGS, probabilitatea de a exista răniţi sau pagube materiale este scăzută. Autorităţile indoneziene au anunţat că verifică dacă s-au produs eventuale pagube în urma seismului.

Indonezia este situată pe aşa-numitul "inel de foc" al Pacificului, unde coliziunea plăcilor tectonice provoacă frecvent seisme şi o importantă activitate vulcanică.

38 de comentarii:

  1. eu nu inteleg ce rost are sa vi se spuna dvs si dvs sa ne spuneti noua de un cutremur atat de banal de pe cealalta parte a globului, victime, pagube, tsunami nu au fost, deci nu are nici o relevanta pt noi, iar numele prim ministrului din tara noastra de exemplu nu ati putut sa il aflati

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie ce va spun pregatitiva pentru urgia ce va veni in curind peste noi atit va spun va veni curind stiu ca doamna maria nu il va publica comentariul dar asa mi sa spus in aceasta noape cind eram la rugaciune la 12 noapte eu fac mereu rugaciuni dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca pe toti doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care e urgia si cine esti ca sa dam vreo importanta celor zise de tine ?! De prezicatori si agitatori e full blogul .

      Ștergere
    2. Eu vă cred! Ce anume a-ți văzut:cutremur, război, apărea data...? Mulțumesc

      Ștergere
  3. Relevanta sta in faptul de a constientiza veridicitatea mesajelor si faptul ca unii dintre noi...nu vor rezista la ceea ce urmeaza, singurele masuri ramanand legatura cu Dumnezeuu

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, ca de obicei incantata pana la fericire de reusita cobelilor ei.Nu mai cobi Maria si nu mai atrage raul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sictir,profeții diavolului

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, o sa mai fie cutremure, asta-i clar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Apar patru ministere noi în Guvernul Grindeanu :

    Odată cu desemnarea premierului în persoana lui Sorin Grindeanu, liderii PSD și ALDE au început deja schițarea noului Guvern și față de actualul Executiv vom avea 4 noi ministere, care actualmente funcționează în cadrul altor ministere, ne-au precizat surse din PSD.

    Față de actualul Guvern vor apărea următoarele ministere:

    - Ministerul pentru IMM-uri și Antreprenoriat

    - Ministerul pentru Românii de pretutindeni

    - Ministerul pentru Ape și Păduri

    - Ministerul Turismului.


    http://www.stiripesurse.ro/surse-apar-patru-ministere-noi-in-guvernul-grindeanu_1171594.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Am putea dezvolta,ca sa avem mai multa eficienta.De ex. : ministerul pentru apa calda si ministerul pentru apa rece ; ministere separate,pentru fiecare tip de padure,in parte ; minister al turismului pentru tineret si altul pentru adulti (era sa zic...batranet).Si exemplele pot continua,vorba ceea...
    Concluzie : am (au) ales pan-am cules! Cred ca n-ar strica si un minister al prostilor (ar avea multa treaba).

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 13'48 cind va veni urgia si se va adevari si moti crede am spus de urgie mai demul mi sa mai aratat mai multe nu voi spune cu guvernul o sa vedeti ce urmeaza sa se intimpe doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai zi-ne si noua,ce esti asa secretos,hai zi,de-o fi o fi,daca nu nu-ti ia nimeni capul!

      Ștergere
    2. Zi odata,ce tot mi s-a aratat si nu zici nimic concret,daca nu taci si lasa-ne in voia lui Dumnezeu,ori zici,ri taci.



      "

      Ștergere
  10. Nu ai ghicit nici de această dată ,numele prim ministrului român

    RăspundețiȘtergere
  11. Amfibieni, reptileni albinoși, baze subterane -

    https://www.youtube.com/watch?v=m_X5qb1EfVU

    De la minutul 21 , urmeaza partea cea mai interesanta , hipnoza regresiva facuta pe o doamna , la minutul 39.10 'femeia vede cum sufletul bunicii iese din corp , moment in care saluta pe cel de langa ea spunand ,,trebuie sa plec ''. Hipnoza continua cu episoade de o sensibilitate rara , suflete celor plecati trebuie sa plece in lumina , in drumul lor, nu trebuiesc chemate, oprite , pentru ca sufera si ele si cei cei care le chiama .
    De la minutul 50,10 apar marile revelatii , forme extraterestre care poseda corpul nostru creind malatii precum scaderea vederii , dureri de burta, oase, articulatii , insomnii , dezechilibrul sistemului imunitar, dar si triste , furie ..
    Alterand campul vizual , se altereaza perceptia .

    Restul urmariti cand aveti timp , nu va va spune nimeni lucrurile astea , nu se studiaza nicaieri .
    Et care este interogat este din Alpha Centauri si celui care efectueaza hipnoza marturiseste ca a intrat in doamna respectiva atunci cand avea 2 ani prin controlul viselor introducand zeci de pastile luminoase, capsule pentru a domina persoana .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,Cine e Dumnezeul religiilor ''? este foarte interesant explicat mai sus ,de catre ET 1.35.30' .

      Ștergere
    2. Am urmarit cu atentie si pana la sfarsit acest material si daca intr-adevar,ceea ce a spus aceasta doamna este adevarat,nu poate fi decat infiorator.
      Dar in viata mea,am cunoscut multi sarlatani spirituali si am ajuns sa ma indoiesc pana si de simtamitele mele :)
      Am cateva semne de intrebare cu privire la acest material si anume,cum este cu putinta ca o astfel de fiinta extraterestra rea,sa aive un asa nivel de evolutie ,inteligenta,incat sa intre in corpul uman si sa faca ce vrea?!
      Iarasi ma intreb,cum este cu putinta ca aceasta fiinta indaratnica,sa iasa cu atata docilitate si usurinta,la vointa acestui hipnotizator?Am vazut mai multe exorcizari facute de anumiti parinti si am remarcat,lupta lunga pe care o duceau acesti parinti, pana ce aceste spirite rele ieseau din corpul uman.
      M-ar interesa parerea celor in cunostinta de cauza.Multumesc :)
      Vio

      Ștergere

    3. Daca vrei sa citesti mai mult Vio :

      Un specialist italian îi demască pe reptilieni (demoni)! În hipnoză, pacienţii săi îi povestesc cum aceste creaturi interdimensionale se hrănesc cu energia negativă a oamenilor!

      http://www.lovendal.ro/wp52/un-specialist-italian-ii-demasca-pe-reptilieni-demoni-in-hipnoza-pacientii-sai-ii-povestesc-cum-aceste-creaturi-interdimensionale-se-hranesc-cu-energia-negativa-a-oamenilor/

      http://fymaaa.blogspot.ro/2016/09/calogero-grifasi-noi-informatii.html

      Si mai este si :

      Doctor Corrado Malanga un cercetator italian renumit, care cu ajutorul hipnozelor regresive, reuseste sa ii ajute in mare parte pe cei rapiti de extraterestrii/demoni sa se elibereze, acestia din urma parazitandu-i….mai mult decat atat, in urma cercetarilor sale, el face o descriere exacta a celor cinci tipuri de extraterestrii/demoni, pe care i-a identificat, si asta din descrierile f. exacte a celor rapiti…exista foarte multa informatie tradusa inclusiv in limba romana, despre cercetarile sale, inclusiv pe youtube filmulete cu sedintele de hipnoza regresive( traduse si in romana), prin care incerca sa i scape de acei paraziti, pe cei rapiti…chiar daca la inceput, mi s-a parut ceva incredibil, am ajuns sa inteleg ca de fapt este totul real….mai mult decat atat se face astfel legatura intre istoria civilizatiilor antice, si ceea ce traim acum…

      Ștergere
    4. Vio,

      Postarile sale le gasesti pe account-ul personal in engleza, franceza, romana, spaniola, italiana.
      Fiecare e liber sa creada ce doreste , insa in fata a 500 de video postate pe you tube ale lui Calogero, ramane intrebarea : de ce n-as crede cand toate se leaga intre ele ?
      https://plus.google.com/+CalogeroGrifasiGooglePlus


      Un alt personaj interesant in domeniu este , a fost de fapt, Dolores Cannon atingand subiecte precum vieti anterioare, vindecarea prin energie, viata pe alte planete, extraterestri.

      Tehnica ei de hipnoza este una speciala si inovatoare numita „hipnoza quantum”sau „terapie hipnotica de vindecare quantum”. In timpul sedintelor, Dolores isi hipnotizeaza clientii permitandu-le acestora sa intre intr-o stare a super-constiintei sau a constiintei colective. Este una din cele mai profunde transe hipnotice pe care le poate experimenta cineva si pe care multi hipnoterapeuti o evita deoarece in aceasta stare pot avea loc „lucruri ciudate”.
      Concluziile si rezultatele muncii sale sunt cu adevarat uimitoare. De-a lungul anilor de hipnoza quantum, Dolores a constat o oarecare corelatie intre sedintele clientilor sai, hipnoterapeutul ajungand la concluzia ca multi dintre clientii sai se afla pentru prima oara pe Pamant si ca nu s-au mai reincarnat pe aceasta planeta intr-o viata anterioara. “Am inceput sa descopar ca nu s-au mai reincarnat pe pamant inainte si au venit direct de la Dumnezeu, de la Sursa, de pe alte planete, din alte dimensiuni, unde erau fiinte de lumina”, declara Dolores intr-un interviu acordat publicatiei The Edge.

      Asa-zisi “voluntari” sunt de fapt suflete care s-au intrupat pentru prima oara pe Pamant, ele venind in “valuri” pe aceasta planeta .

      1. Primul val: Aceste suflete voluntare care au ales sa se reincarneze pe Pamant au astazi intre 40-60 de ani. Ele tolereaza cu greu violenta, mania si ura pe care le experimenteaza pe pamant si le-a fost greu sa se adapteze vietii umane. Multi dintre ei au incercat sa se sinucida.

      2. Al doilea val: Acesti voluntari au acum intre 20-30 de ani si se simt confortabil cu trupurile lor si cu ceea ce sunt ca fiinte umane. Ei sunt un fel de “semnale” de energie si ii influenteaza pe ceilalti doar aflandu-se in preajma lor.

      3. Al Treilea Val: Al III-lea val este reprezentat de noii copii, o parte dintre acestia fiind acum adolescenti. Ei detin toata cunoasterea necesara pentru a putea exista pe planeta dupa ce va avea loc Marea Transformare si shiftul dimensional. Aceste suflete voluntare au un ADN mult mai avansat, insa adesea nu sunt intelese corespunzator."

      Ștergere
    5. Ca sa intelegi inteligenta extraterestra , trebuie ,,sa iesi din conditia umana-terestra'' si sa ai acces la alte canale dimensionale . Omul nu este pregatit sa stea fata in fata cu necunoscutul nici in ceea ce-l priveste , nici al altora .
      Setul de reguli pe care le stim si le traim , patternurile , prejudecatile sunt zidul pe care nu-l putem escalada in prezent. Religia este un alt factor . Viitorul va apartine celor curajosi ce se vor elibera de cordoane, stringuri, tipare arhaice si tot ce este material . Iar din energia ta , te vei hrani doar pe tine , nu o vei mai da si altora .
      Ok, Vio ?
      Happy New Year everyone ! S.

      Ștergere
    6. Aceasta este o sedinta de hipnoza facuta unei romance si puteti urmari de unde se pleaca si unde se ajunge , este ceva de neimaginat :

      https://www.youtube.com/watch?v=HRug4Ek4d2U

      Ștergere
    7. Ok S. thank you :)
      Vio

      Ștergere
  12. Omul l a creat pe dzeu. Noi suntem dzeii nostrii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect este "Noi suntem proprii nostrii creatori"..Intra in propriia ta creatie.Ai sa vezi cate lucruri ai creat cu mintea ,cu puterea gandului.

      Ștergere
    2. Cred că ești un închinător la SATAN în duh și adevăr. Creatorului i se spune DUMNEZEU. Și noi, suntem rupți din sufletul Creatorului și suntem legați la creierul Creatorului. De aceea ne credem creatori sau cei mai tari din univers. Toată lucrarea lui Lucifer a fost pusă în noi. Dar ca să ajungi un înger de lumină trebuie, să te apleci Creatorului adevărat.Numai prin dragoste și iubire poți, să ajungi la Creator. Frica de moarte n-ea pus-o creatorul în noi pt a nu ne omorî singuri la plictiseală. Trupurile astea nu pot intra în împărăția cerurilor. De aceea trebuie să murim și să înviem din trupurile următoare după, întrarea în Centura Fotonică. Acele trupuri nu vor fi nici femei și nici bărbați. După ce vom mînca din fructul nemuririi, vom fi toți ca îngerii Creatorului așa, cum sunt și ceilalți îngeri. Diferența între noi cei credincioși și îngeri, va fi următoarea: noi vom fi mult mai luminoși decît ceilalți îngeri și acei îngeri se vor bucura mult pt lumina noastră și se vor juca cu noi ca niște oameni cu copii mici. Și ne vor iubii mult. Cu atît este mai mare iubirea și dragostea Creatorului pt noi. Gîndițivă că aveți lîngă voi niște copii de aproximativ 3-4-5-6-7-8-9-10 ani și pt vîrsta lor vorbesc lucruri mari pe care îi depășesc în mod normal. Cît de mult îi îndrăgiți ? Cît de mult vă bucurați pt ei? Cît de mult îi iubiți? Și dacă nu sunt copii voștri, vă doriți să fie copii voștri. Niște copilași mici mici, o mînuță de carne ieșită din voi sau semenii voștri. Credeți-mă că toată dragostea voastră este ft mică față de dragostea Creatorului față de noi toți. Așa cum vedeți voi acele dragoste și iubiri mici tot așa. ne vede și Creatorul pe noi. Creatorul ( Tatăl Ceresc) Prea înaltul și prea Iluminatul Părinte Ceresc, a lăsat ca fiecare om pămîntean să ajungă la lumina DIVINĂ după dragostea și iubirea lui din inima și sufletul LUI. Numai prin Dragoste și Iubire se poate ajunge în Împărăția Cerurilor. Și treaba asta o puteți primi prin a fi vegetarieni, adică să mîncați numai legume și fructe crude și a sta multe ore în rugăciuni. Așa face și Tanti Maria. Întrebați-o dacă nu mă credeți. Rugațivă numai la Creator să vă dea lumina veșnică/viața veșnică. Nu există rugăciuni pt îngeri sau pt sfinți ci, numai pt Creator. Voi cînd vă rugați să cereți, totul în numele HRISTOS-ului cel viu de la Tatăl Ceresc(Creatorul). Nu uitați! Creatorul este în noi și noi în Creator! Noi suntem rupți din sufletul Creatorului și o mare parte din sufletul Creatorului este în Noi. Dați dragostea și iubirea voastră la toții copii, indiferent de culoare și națiune, precum și Tată-l nostru n-ea dat-o nouă. Nu țineți cont de religia lor pt că, dacă este greșită înseamnă că, au învățat greșit. Și Tatăl nostru (CREATORUL) ne iubește tot așa precum, iubim și noi pe toți copii.Copii nu cresc numai cu mîncare ci, cu dragoste și iubire ieșite din inima ori cărui om. Tot ce scoți pe gură, iese din inimă. Dacă scoți gînduri și vorbe rele atuci inima ta va fi rea și dacă, vei scoate vorbe și gînduri rele inimata ta, va fi rea. Dragoste și Iubire vă doresc. Sărbători fericite vă doresc atît vouă cît și celor dragi vouă.

      Ștergere
    3. Ingerul de paza de om,dat la botezul crestin are grija clipa de clipa de tine si tu crestine,nu ai o rugaciune de multumire.De ti-ar fi fost Inger de paza,unul nemaintrupat pe pamant,tu nu ai mai fi facut umbra degeaba.Trebuie sa aducem rugaciuni de multumire si sa ne rugam pana si pentru dusmani.Ce amaru de sfant mai poarta numele tau,mai crestine,ca eu n-am mai auzit de 'SFANTUL CICERONE'.Poate ai fost Cicero care a complotat impotriva imparatului,ca voia republica si nu a fost strain de moartyea celui din urma.Mai spovedeste-te la preotul de parohie,ca la manastire ti-ar da canoane de nu le-ai putea duce,mai suflete drag.

      Ștergere
    4. ba calauza,tu nu te poti calauzi pe tine si cauti sa-i calauzesti pe altii pe drumul pieirii,calauza antihristica ce esti cicerone=calauza halal nume de roman

      Ștergere
  13. Deci acest blog este minunat din doua puncte de vedere,în primul rând constat că sunt și oameni interesanți prin ceea ce postează și in al doilea rând blogul este o "binecuvântare" pentru multi care postează aici descărcându-si toate frustrările,nemulțumirile prin jigniri,acuze.Partea buna e că după probabil multi se simt mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vom avea cutremur cu putin timp inainte sa izbucneasca un razboi in Romania,va fii peste cel din `77 ca intensitate de 7,9 grade in Vrancea si va cutremura si Turcia si Rusia.Atunci va fii inceputul sfarsitului pentru tara noastra numita cernerea,atunci vai de cei ce n-au ascultat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred!!!
      Se va intampla multe nenorociri in toata lumea si toti vom vedea,pentru ca asa vrea Dumnezeu sa fie,!!

      Ștergere
    2. Ce putem face?! Ce-o vrea Dumnezeu ca doar el hotaraste. Degeaba stim, fugim sau ne ascundem, ce ne e scris se va implini oricum.

      Ștergere
  15. Valul de cutremure vor fii mai mari incepand cu 2017,pulsul pamantului este in crestere si nu de asezare a placilor tectonice asta este doar impresia noastra dar nu.

    RăspundețiȘtergere
  16. In aceasta noapte cind ma rugam la 12 noaptea ear am vazut ca. Va veni cutremur si rasboi maicuta domului mia spus pentru ca eu la ea ma rog parclisul ei si al lui dumnezeu cu acatistele le citesc cu o luminare aprisa tot ce am cerut mi sa dat incercati si voi la fel si o sa vedeti doamne ajuta si ocrotestene de urgencia ce va veni

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.stiripesurse.ro/catalonia-se-rupe-de-spania-referendum-in-2017_1171636.html

    RăspundețiȘtergere