vineri, 9 decembrie 2016

CUTREMUR MARE LA SUD !


                               

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P
Translate this page
2 hours ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                           Noapte de 8 - 9 Decembrie 2016 ,ora 2,15 !                       
                                                                      Dragii mei,

Un alt CUTREMUR intens,cu un huruit specific,isi va face bine simtita prezenta inspre Sud.

Image result for cutremure imagini..
Vedeam dragilor, desi eram cu ochii pe monitor,vedeam in stanga mea, o cladire deja aproape distrusa,ce incepuse a a se clatina foarte tare
Am auzit si un boom, ca de la daramaturi.
Vom auzi dragilor de un CUTREMUR intens, care va afecta foarte tare cladirile.Sa nadajduim ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti.
ROMANIA,este sub PUTEREA DUHULUI CELUI PREA SFANT, este ocrotita.
                                                 Cu dragoste,Maria.

48 de comentarii:

  1. Doamne Dna Maria citesc in fiecare zi blogul dumneavoastră si când vad cate se întâmpla după, îmi este teama ,iar apoi ma gândesc ca toate se întâmpla cu un motiv ,din cauza noastră ,lumea s-a înrăit ,nu ne mai iubim aproapele ,nu ne mai respectam,nu ne mai ajutam .Eu am fost data afara de la fostul servici de colega pe care am invatat-o tot ce trebuia sa știe.Ce a castigat prin asta nu stiu ,de ce s-a bucurat de suferință mea si de lacrimile mele.Oamenii sunt din ce in ce mai rău nu le mai este frica de Dumnezeu din păcate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa este,d.naEnescu,aveti dreptate,dar,gand laDumnezeu,cititi psalmi,asa din toata inima,bunul Dumnezeu va va face dreptate.Eu sunt patita rau in mal multe situatii diferite,dar cel mai rau ma doare ca propria-mi sora a vrut sa-mi ia sotul,spunandui tot felul de minciuni,e de domeniul trecutului,am61 de ani acum,dar ma doare si acum.Eu am ajutat-o cat am putut,ca a ajuns vai de ea,eu Ii multumesc lui Dumnezeu ca am suficient,dar am suferit mult din cauza asta.

      Ștergere
    2. Dumnezeu ii va întoarce la el pe toți cei rătăciți mai devreme sau mai târziu.Credință este in suflet si chiar daca anumite lucruri dor ,așa cum a lăsat durerea a lasat si uitarea si iertarea.Eu nu port pica si nu voi întoarce răul cu rău .Așa ca haideți sa fim mai buni unii cu alți, mai blânzi, mai calzi!Ce câștigam cu răutatea ,cu invidia ,cu dorință asta sa am mai mult ,bani, case, averi?Dormim dintr-un singur pat pe o singura perna,mâncam cu o singura lingura,dintr-un singur castron !Sunt oameni care nu au ce pune pe masa in timp ce alții arunca zeci de kg de mâncare !Hai sa fim mai buni nu acum ca se apropie Crăciunul ci in general ,haideți să redevenim oameni !

      Ștergere
  2. Sudul Romaniei sau Europei?

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci nu este vorba de Romania doamna Maria?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca spune ca:"Romania este OCROTITA!", atunci de ce tot mai insistati cu intrebarile pur si simplu idioate ?
      Sistematic observ astfel de intrebari "lamuritoare" la afirmatii deja extrem de clare. Ocupati spatiul si timpul cu intrebari...RETARDE !

      Ștergere
  4. Da, e vorba de Romania, va fi un cutremur politic fara precedent cu multe victime. Otilia

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc dinsuflet draga MARIA am primit cartea si o citesc cu mare drag.DUMNEZEU sa fie cu noi,iar tu sa fii sanatoasa si mereu linga noi cei ce te iubim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc dinsuflet draga MARIA am primit cartea si o citesc cu mare drag.DUMNEZEU sa fie cu noi,iar tu sa fii sanatoasa si mereu linga noi cei ce te iubim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Enescu M, ai putea privi aceasta situatie altfel;si anume ca a fost misiunea ta sa instruiesti acea persoana fiindca rolul tau in acel loc se terminase.Stii, noi nu intelegem cum lucreaza sufletul,si reactionam din orgoliu,crezand ca persoanele din jurul nostru ne fac rau, nestiind ca, de fapt acele persoane sunt chemate doar de noi pentru a ne indeplini menirea.
    Nimic nu se intampla in realitatea noastra fara ca noi sa nu fi stiut, doar ca "noi" nu inseamna numai mintea noastra si corpul ci si Esenta noastra care este sufletul.

    Daca sufletul vrea sa experimenteze altceva, va crea situatia pe care o va dori,iar mintea noastra nefiind in acord cu el se rasvrateste invocand tot felul de motivatii si judecati la adresa semenilor care sunt implicati in crearea evenimentului pe care il doreste sufletul.

    Deci nu purta pica colegei fiindca este posibil sa-ti fi facut un serviciu!

    Si inca ceva;de Dumnezeu NU trebuie sa-ti fie frica ci sa-L iubesti ca pe cel mai bun prieten, fiindca asta ESTE!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impartasesc ceia ce spui EU Sunt D

      Ștergere
    2. Subscriu celor relatate''D''.Devenim mai buni,mai placuti lui Dumnezeu daca ii iertam pe cei ce credem''ca ne fac rau'',pentru toate greselile noastre''pacatosii de pe pamant'',singurul nostru in masura sa ne judece este si va fi numai Dumnezeu.Cu multa stima pentru titulara blogului si pentru toti cei prezenti pe blog,aceeasi Minerva P.

      Ștergere
    3. Foarfe frumos punctat!Maria H

      Ștergere
    4. Nu ii port ranchiună si nu ii doresc răul doar ca nu înțeleg de ce trebuie sa fim rai unii cu alții.Si da a fost un șut in fund un pas înainte ,scuze dar așa este expresia.Ma durut f tare pt ca acolo ajutam oamenii bătrâni care aveau nevoie de recuperare si facem un bine, nimic nu se compara cu sentimentul ca ai făcut ce trebuie ca omul este ok ca merge ,ca nu il mai doare ,este mulțumirea sufleteasca .Eu am ajutat omul sarac care nu avea putere sa se trateze cu bani pensionarul amarat fara putere si a triumfat ea care făcea programări pe bani si pe cadouri.Nu vreți sa știți ca de un an îmi suna telefonul si ma întreabă lumea unde sunt la ce clinica ca sa vina după mine .E un sentiment ciudat sa spun ca nu mai lucrez in medicina ca fac altceva.E groaznic sa ti se ceara ajutorul si sa nu mai poți sa ajuți ,nu pot decât sa-i îndrum atât .

      Ștergere
  8. SURSA MESAJULUI FACEBOOK Calauza Spre Lumina

    RăspundețiȘtergere
  9. O fi ocrotita de cutremur MOMENTAN, dar de razboi..???

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria cred ca Dumnezeu isi va face aparitia deasupra pamantului intr-o zi de 13,asa am vazut.Stiu ca 13 este numarul lui Dumnezeu inceputul si sfarsitul.Pe 13 nu stiu al carui an va insemna pentru omenirea intreaga inceputul unei noi ere pe pamant cu domnitor pe pamant IIsus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiti ce ma gandeam?Dat fiind ca PSD vor castiga alegerile dupa aceasta vor urma mari proteste prin care USR guvernul SOROS vor scoate oamenii si tinerii in strada fiindca puterea lor a scazut iar nu vor avea alta cale decat sa declanseze un razboi civil / revolutie care va scoate toata Romania in strada.Sigur de la aceasta vor incepe protestele si armata va fii scoasa la inaintare..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai nebunii s ar duce in strada Cine se duce?Se duc tinerii cu telefoanele de gat De nu ar fi parintii ar muri de foame.Habar nu au ce inseamna respect!Stau si butoneaza injurand Romania Cred ca asa isi pot duce viata.Vai de noi!

      Ștergere
  12. De ce spuneti intotdeauna Romania este ocrotita de duhul sfant ...Celelalte tari sunt mai cumsecade , mai buni , mai muncitori. De aceea noi mergem sa cersim in tara lor . Poate si pentru un trai mai bun. La noi numai rautatesi . Si cei care ne conduc cine sa fire mai mult . Acum VA INTREB EU CINE SUNT MAI OCROTITI ??????? La noi na sosit vremea dar va veni si destil de puternic.....!!!!!!!!!!!!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😇😇😇😇😇😇

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt ca are cei mai multi sfinti...nascuti si crescuti in saracie :-) si asa va ramane

      Ștergere
    2. Poate tu cersesti în țară lor. Noi muncim în țară lor. De ce românii se autoumilesc, nu am să înțeleg niciodată.

      Ștergere
    3. Drumul spre Dumnezeu se face cu multe incercari.Maria H

      Ștergere
  13. Romanii trebuie sa bage capul in nisip precum strutul ca sa nu vada care rau iese cel mai mare.:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Va rog sa repostati acest comentariu nu mai cenzurati atata.Multumesc

    FOARTE IMPORTANT!!!!URGENT!!
    MESAJ DIVIN ISUS - JOI 1 DECEMBRIE 2016 - FOARTE IMPORTANT SI URGENT!!!!
    În timpul Adoraţiei Euharistice ora 14:30-15
    În timp ce mă rugam rozariul, am avut o viziune cu Fecioara Maria şi Pruncul Isus. Amândoi plângeau din cauză că oamenii nu vor să-L accepte, să-L iubescă pe Fiul Lui Dumnezeu- Salvatorul omenirii, cel mai mare dar dat de Bunul Dumnezeu-Tatăl Ceresc, pentru salvarea întregii omeniri.
    Draga mea copilă, îţi mulţumesc că eşti aici prezentă cu Mine în aceste momente critice şi forte dramatice pentru întreaga omenire. După cum ai văzut, Eu şi Mama Mea suferim întruna pentru răutăţile, păcatele, lipsa iubirii şi a credinţei oamenilor.
    După cum ştii, din multă dragoste şi recunoştinţă, în special faţă de rugăciunile celor sinceri cu suflet curat, aţi mai primit încă puţin timp de har, ca să să se poată converti şi împăca cu Dumnezeu cât mai mulţi oameni. Dar zilele de har sunt pe sfârşite….
    Te rog din nou să-i atenţionezi şi avertizezi pe oameni ca acum, în această perioadă sfântă de har şi post, să-şi predea inimile lui Dumnezeu, să facă pace cu semenii, să Mă accepte ca Domnşi Mântuitor ca să-i pot salva din gherele răului, să-i pot curăţi de orice rău, să le dau o inimă nouă şi curată, pentru a fi vrednici de Împărăţia Cerului. Şi Mama Mea cea dragă suferă enorm, plânge întruna şi imploră îndurare pntru omenire care este foarte întunecată din cauza răului. Cine acum, pe ultima sută de metri, nu ia măsuri serioase pentru mântuirea sufletului, nu va mai avea timp.
    URGENT LA CONVERTIRE!!! După cum ţi-am mai spus, războiul va începe în curând…multe conflicte, incidente, catastrofe de tot felul, vor urma una după alta. În curând va pleca şi Mama Mea de la Medjugorje. Se termină perioada de har şi în curând va acea loc "MARELE AVERTISMENT"unde din păcate, foarte mulţi oameni îşi vor pierde sufletele din cauza întunecimii sufletului.
    În România, după cum ştii, în curând va începe o adevărată revoluţie. Masoneria îşi va pierde definitiv puterea în ţară. Va fi multă vărsare de sânge şi, din păcate, foarte mulţi nu sunt pregătiţi şi îşi vor pierde sufletele.
    Îţi mulţumesc pentru că te-ai rugat un an de zile ca să pot salva cât mai multe suflete care vor muri în timpul revoluţiei de la osânda veşnică.
    Transmite-le şi altora care mă iubesc sincer, să procedeze la fel. Zi de zi să vă rugaţi pentru salvarea şi mântuirea sufletelor care vor muri în timpul revoluţiei şi a Marelui Avertisment.
    Faceţi cât mai multe grupuri de rugăciune şi rugaţi-vă la intenţia Mea şi a Mamei Mele dragi să pot salva sufletele.
    PREGĂTIŢI-VĂ!!!
    Începeţi să vă faceţi provizii de alimente şi apă pentru câteva luni. Transmite-le tuturor românilor să se reîntoarcă în ţară cât mai curând posibil ca să se poată salva.
    Din cauza invaziei musulmane, creştinii plecaţi în străinătate sunt în mare pericol.
    Îţi mulţumesc, sunt cu tine mereu şi te protejez de rău după cum ai simţit.
    Şi nu uitaţi de prezenţa îngerilor care sunt mereu cu voi şi vă ajută.
    Transmite mesajele cu curaj.
    Fii binecuvântată, te iubesc.
    Vă iubesc, Isus Regele Regilor, Salvatorul vostru
    Mesaj primit de Emilia Mezei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai emilia fugi si te arunca in cap cu prostiile tale,esti speriata rau,nu intereseaza pe multa lume ce-ti trece tie prin cap.Daca ne au grija ingerii de ce sa intram in panica?Te contrazici singura.vica

      Ștergere
    2. Şi eu am visat-o pe Maica Domnului.Era îmbrăcată în alb,acoperită pe cap, foarte frumoasă,însă avea numai lacrimi pe obraji.Era şi un Arhanghel,cred că era Arhanghelul Mihail,cu o sabie în mână.Sabia Lui era diferită,Nu semăna deloc cu săbiile pe care le stim noi.
      În timp ce Maica Domnului plangea,a apărut acest Arhanghel care îi spunea"Toți oamenii sunt păcătoşi,toți trebuie omoråti"
      Maica Domnului întindea brațele şi spunea":Vreau să-mi salvez copii",
      la care Arhanghelul a repetat aceiasi frază si a apărut un nor negru care a acoperit-o pe Maică si în timp ce norul o acopera,Ea repeta "copii mei,copii mei(plăngand)".Noi suntem copii ei,cei care îi cerem ajutorul prin rugăciuni.
      Acestea sunt mesaje care trebuia luate în considerare.De ce? PT a ne salva pe noi şi pe apropiații nostri,dar asta numai prin credință.Vă doresc pace,vom avea nevoie!

      Ștergere
  15. http://www.alternativenews.ro/2016/12/atentie-un-video-pentru-toti-romanii-de-pretutindeni-criza-refugiatilor.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria,v-am visat.Se făcea că,dvs
    scrieți pe un caiet pe o masă potrivită ,în cameră era semi-întuneric.Aveați o pereche de ochelari de vedere,pentru a vedea ceea ce scrieți în acel caiet.Eu eram undeva în
    spatele dvs,aşteptam să terminați de scris,deodată vă văd că vorbiți în timp ce scrieți cu cineva şi chiar îl contraziceați.Eu vroiam să vă întreb ceva,dar nu îndrăsneam să vă întreb nimic căci nu vroiam să vă întrerup deloc.Tocmai când vroiam să plec,fără să întoarceți capul spre mine,m-ați văzut.Ochelari erau un pic lăsați,pe nas.A-ți spus să aştept,şi o să vă faceți timp şi ptr mine.Eu uitasem întrebarea pe care vroiam să v-o adresez şi vroiam să plec,nu vroiam să vă rețin degeaba,iar dvs mi-ați spus;"faci ce doreşti,dar dacă vrei să revi,eu sunt aici oricând".
    Apoi m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos vis! Mi-ar fi placut să îi fi citit si interpretarea de la cineva care se pricepe.

      Ștergere
    2. Eu una nu pot da o interpretare exactă.Era Vasi care se pricepea la interpretarea viselor.Ea ma ajutat de câteva ori.
      Mai era ceva în vis,nu am spus să nu se supere doamna Maria.Convorbirea dintre doamna Maria şi acel"el".Poate am să postez,şi rămâne la aprecierea doamnei dacă vrea să fie lăsat mesajul.Eu cred că mai mult a fost un mesaj ptr doamna Maria.

      Ștergere
    3. Asa este scumpa mea,Monica Liliana!
      Daca vrei sa vorbesti cu mine, sunt aici pentru tine si pentru toti cititorii Blogului. Da ! Ai vazut si auzit bine! Asa se petrec MINUNILE. Te pup si te imbratisez cu mult drag !

      Ștergere
    4. Si-ti multumesc frumos,pentru ca mi-ai impartasit visul tau, pentru ca ,imi da putere sufleteasca sa merg mai departe indiferent de piedicile care-mi ies in cale. Te pup cu drag.

      Ștergere
    5. Doamna Maria,vă respect şi cred ceea ce spuneți.Înainte mi se părea aproape totul ciudat,dar am văzut şi eu anumite lucruri pe parcurs.Nu credeam prea multe şi nu eram sigură,dar acum cu cât vreau să stiu mai mult,cu atât văd că dvs aveți perfectă dreptate.
      Dvs sunteți într-adevăr specială,eu cred că vorbiți cu Dumnezeu şi Sfinții şi nu numai.Mai sunt pe aici oameni care nu stiu si nu sunt siguri de unde vă vin mesajele,dar ei din pacate nu cred nici în Dumnezeu.Cum să vadă adevărul când ei nu cred în existența Lui Iisus.Cu cât sunt mai departe de Duhului Sfânt,cu atăt nu pot vedea adevărul.Doamna Maria eu vă iubesc şi vă îmbrățișeaz virtual,dar eu aşi fi vrut să vă îmbrățișeaz oficial.
      Deocamdată nu am nici o întrebarea,dacă voi avea nu voi ezita.Vă mulțumesc doamnă!

      Ștergere
    6. Continuare din visul meu;
      Doamna Maria îi spunea Lui:"Cum să scriu aşa ceva,lumea nu o să mă creadă".El a insistat si a zis:"nu e nimic,tu scrie să fie scris,aşa e poruncit de sus."
      Era vorba să scrieți de un dezastru
      care urma să se întâmple.
      Dacă vreți să postati acest mesaj,las la aprecierea dumneavoastra.Vă mulțumesc anticipat!

      Ștergere
    7. Mulțumim Monica Liliana, asa este. De multe ori dna Maria scrie avertizari cu dezastre, dar nu e crezuta decât după ce se adevereste. Mai bine ar crede-o cu centrala nucleară că nu e de glumă. E în joc viața planetei!

      Ștergere
  17. Dragi prieteni,folositi-va de intuitie si fiti foarte atenti la ceea ce simtiti in momentul in care primiti o informatie, indiferent de cale, fiindca acum este un aflux de informatii care are menirea de a speria populatia pentru a nu-i permite sa se trezeasca la ADEVARATA SA DIVINITATE.

    Nu va dati puterea celor care au nevoie de ea dand crezare mesajelor care invoca frica, fiindca fara sa stiti sprijiniti actiunile intunecatilor.
    Pentru mine mesajul de mai sus, nu vine dintro sursa de lumina-Isus.Nu credeti pana nu cercetati! ! Aveti abilitatea de a descoperi sursa,nu va lasati inselati!

    Mesajele venite din lumina creeaza o stare de bine,incredere,fiindca sufletul recunoaste orice frecventa de vibratie,deci bazati-va pe ce va spune sufletul si nu panica creata de minte!

    Datoria mea este sa va fac constienti,dar alegerile va apartin!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect stimate D, urmaresc de ceva timp postarile dnei Ghiorghiu, am remarcat ca aproape in totalitate, genereaza frica,temeri, de cutremur de razboi, numai intimplari negative. i se arata, daca le vede intradevar, or se stie ca sunt entitati care se hranesc energetic cu spaimele si fricile noastre, or chiar aceste entitati au pus se pare laba pe Romania ca prea ne merge rau de vreo 20 si ceva de ani....ginditiva si analizati daca va da voie pa postare.

      Ștergere
  18. 15,40 emotiile negative intense se transmit fiind puternice de aceia viziunile negative predomina,dar si situatia planetara zbuciumata le inmultesc,nu e vina celui care le recepteaza.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca D se refera la mesajul postat de Emilia Mezei.Iuliana

    RăspundețiȘtergere
  20. Azi dimineata a fost cutremur cu magnitudine mica in Buzau ..

    RăspundețiȘtergere