luni, 26 decembrie 2016

UN PREOT CARE BLESTEAMA ,DIN FAŢA SFÂNTULUI ALTAR !

     

DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

                                                                                                           

                      Prieteni dragi ,sufletului meu, 

Cu durere si cu lacrimi in ochi, va marturisesc ca astazi ,m-am intors de la SFÂNTA BISERICĂ tare trista ,uimita la modul cel mai neplacut, de cele auzite la PREDICA PARINTELUI PAROH al acelei BISERICI, a LUI IISUS HRISTOS.
La sfarsitul SLUJBEI din ziua a doua de Craciun, Părintele (nu o sa-i dau nume, si nici nu voi spune Biserica unde slujeste),iese in faţa SFANTULUI ALTAR, si printre altele ,vorbeste si despre :
ADEVARUL  DUHULUI SFANT al BOR,lasat noua de Sfintii Părinti.
Si spune asa:
             Nu exista alt ADEVAR fratilor, decat IISUS HRISTOS!
   Sunt unii, si sunt si aici in Biserica (adica eu,eram)care apar pe sticla, si spun ca detin ADEVARUL DUHULUI SFANT.
Dar eu va spun ca,nimeni,absolut nimeni,inafara de SFINTILOR PĂRINTI care ne-au lasat noua ADEVARUL LUI IISUS HRISTOS,nu pot spune,nu au voie sa spuna, ca exista un alt ADEVAR al DUHULUI SFANT.
Anatema sa fie,blestemati sa fie, cei care spun ca detin ADEVARUL DUHULUI SFANT si apar pe sticla sau scriu despre aceasta.

BLESTEMATI sa fie acum si in veci,cei care spun ca exista un alt ADEVAR.
Cei care au alte religii,secte,etc, isi spun ca se vor mantui.
Dar nu este adevarat! Nu se vor mantui! Daca ar fi asa, ce rost ar mai avea sustinerea ADEVARULUI LUI IISUS HRISTOS ,de catre BISERICA CRESTIN ORTODOXA?
ADEVARUL  LUI IISUS HRISTOS fratilor, este acela care exista in CARTILE SFINTE, lasate noua de SFINTII PARINTI.
Eu,(adica PREOTUL)sunt aici ca sa apăr ADEVARUL LUI IISUS HRISTOS, al DUHULUI SFANT, (si gesticuleaza cu mainile in aer),si pe toti îi voi declara ANATEMA,adica blestemati sa fie cei care spun pe sticla altceva, sau scriu altceva. sa nu cititi fratilor altceva, inafara cartilor Sfintilor Părinti, căci minciuna este totul.
Eu (Preotul) am curajul de aici din faţa SFANTULUI ALTAR,sa-i blestem in veci,pe cei care apar pe sticla si sunt si aici in Biserica,acum sunt aici in Biserica (adica, eu eram acolo) spun ca ADEVARUL DUHULUI SFANT este altul, inafara ADEVARULUI SFINTILOR PARINTI.

Prieteni dragi, eu am ramas stupefiată, de cele ce a putut spune acest PREOT cu famile si copii.
Nici eu nu sunt de acord ,cu cei care sustin si au alte RELIGII,dar niciodata nu am blestemat ,precum niciodata nu am sustinut ca nu se vor mantui si acesti oameni.
Si ei se vor mantui,dar aceasta depinde numai de faptele lor, si de JUDECATA LUI IISUS HRISTOS care este plin de MILĂ si de DRAGOSTE faţă de noi Fii Săi.
Prieteni dragi, va asigur ca nimeni si nimic nu ma va face sa fac macar un milimetru inapoi, din ceea ce eu traiesc cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT.
DUMNEZEU sa-l ierte pe acest SLUJITOR al SĂU,care nu este prima oara cand se exprima intr-un astfel de mod,ba chiar si mai grav s-a exprimat si /n alte dăţi, si sa-i lumineze mintea ,sa-i umple inima de Dragoste si pentru Semenii sai, care sunt de alta Religie,fie ei sectanti sau nu.
Eu voi rămâne pentru voi toti,Prieteni si dusmani,aceeasi MARIA GHIORGHIU,care se roaga pentru fiecare suflet, indiferent de RELIGIA pe care a imbratisat-o, indiferent ca este sectant sau nu.
                         Cu iubire si cu dragoste,Maria.
P.S.
Am uitat sa va spun că, in tot timpul cât Preotul vorbea si tot amintea de cei (cea care apare pe sticla), prin mine treceau fiori puternici ca la un soc electric,iar in faţa SFANTULUI ALTAR,pe mijlocul BISERICII,sus unde este reprezentata INVIEREA DOMNULUI,au apărut aliniate TREI LUMINI albe,rotunde si orbitor de stralucitoare,care mi-au dat putere ca sa nu pun la inimă ,cele auzite din cele graite de Preot.
Am vazut si simtit ADEVARUL DIVINITATII, care mi-a venit in ajutor,pentru a-mi arăta ca nu sunt singură.
Si nu sunt singura dragilor, ci va am si pe voi cei care, ati indragit si cititi acest Blog al LUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, si va multumesc din inima pentru acest lucru minunat.

220 de comentarii:

  1. În lume sunt miliarde de oameni , care au diferite religii , însă Dumnezeu este unul singur , indiferent de religia pe care o practică .Am eu dreptul să.i judec si să dau cu piatra ? Bine pot avea o opinie , însă nu suntem pe vremea inchizitiei , sa.i ardem pe rug .
    Dacă un popă instigă la ură în biserică și blestemă, la ce sa ne mai asteptam de la alții ?
    Pentru unii dintre popi , preoția este doar o meserie ușoară și bănoasă , si nu au nimic de a face cu credință adevărată . În România sunt cu duiumul de acest fel .
    Rusine pentru tine taică părintele, mare Rusineeeeeeeeeeeeee....
    👎👎👎👎👎👎👎😬😬😬😬😬👹👹👹👹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Maria,noi santem alaturi de tine si te iubim,aifel nu am fi pe acest blog.Bunul Dumnezeu lucreaza si nu degeaba te-a ales sa spui adevarul lui.Preotul acesta a savirsit un pacat foarte mare,pana acum nu am auzit ca un parinte sa blesteme in casa Domnului!Cu drag Maria H pentru Maria noastra.

      Ștergere
    2. Intr-adevar asa este cum scrie si Dna Maria Handic,Dvs.Dna Maria sunte-ti aparata de toate''relele''posibili si imposibilie,Doamne oare DE CE? nu suntem toti la fel de buni.Sa fiti puternica si pe mai departe,noi va iubim,va sustinem si asteptam''trairile''Dvs.Cu mult drag si stima aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  2. Dna Maria nu luati in considerare acest preot care prin vesmintele care le poarta nu are dreptul sa blesteme fiind slujitorul domnului macar ca meserie daca nu si cu sufletul ! Blestemele lui vor fi egal zero si poate ca se vor intoarce spre el ! Va pup cu drag Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod cert se vor intoarce.Maria H

      Ștergere
    2. Sunt cu totul de acord cu acest preot, chiar a vorbit cu glas de sus si intelepciune, asta e sabia care a aduso Hristos pe pamant, separarea celor buni de sectari care sunt rataciti , rataciti fiind ratacesc si pe altii, nu le mai purtati de grija sectatilor, ca din indolenta lor sunt asa, sa stiti ca Dumnezeu e doar in Credinta ortodoxa , aici e comoara adevarata, pacat de ortodoxi care se dau si nu sunt , vor patmi dincolo mai rau ca cei care nu au stiu de Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Asa este,pe noi nu ne ajuta cu nimic ,daca stim cu doua luni inainte ca se va prabusi un avion ,sau alte nenorociri ,noi trebuie sa stim ca trebuie sa fim pregatiti in fiecare zi ,de orice ne trimite D-zeu.....sa ne spovedim si sa ne impartasim,sa murim pregatiti.

      Ștergere
    4. Buna ziua.Credinta fara fapte bune este goala,in zadar postim,si ne împărtășim,daca vorbim de rau aproapele,il jicnim cu vorbe.Tot ce ne scrie doamna Maria este adevărat,ca datorita ei,foarte multi romani sau întors la credinta in IISUS HRISTOS,si au devenit mai buni la suflet,au început sa-si iubească aproapele si tara.Datorita ei multi se roagă la toți sfinții din tara,chiar si la mormintul părintelui Arsenie Boca,sf.Parascheva si alții.Sa nu uitam ca si in ziua de Nașterea Domnului,la multi le-au curs lacrimi pe fata,ca sau rugat pentru tara,sa nu avem necazuri.Din păcate banul a pus stăpânire si pe preoti,aceasta este si cauza cu protii din tara,care nu accepta si pe doamna Maria.Pentru a ne salva tara si sufletul sa ne rugam la IISUS HRISTOS.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  3. Eu cateodata ma intreb:
    Doamne doar Tu esti singurul ce isi va aduna oile langa Tine ,cu adevar si din adevart,la Tine nu exista zbarcitura doar curat si sincer suflet ce alearga spre Tine!
    Dar intrebarea este:Doamne sunt multi din alte religii ce chiar tin cont de ce ne.a invatat Fiul Tau ,sunt multi care incearca sa tina cararea si calea dreapta si incearca asa cum pot sa stea langa Tine,oare ei vor fi mantuiti doar ca au alta religie ,oare ei vor fi trimisi la Iad doar ca au alta religie,,??cand sunt altii care chiar nu cred in Tine ,te blesteama;te hulesc, nu tin cont deloc de poruncile Tale ,omoara, si fac alte lucruri care nu sunt dupa voia Ta deloc.!!
    De aia zice Iisus :doar cei ce fac voia Tatalui Meu care este in ceruri va vedea pe El !
    Doar Dumnezeu va judeca pe orice suflet si doar Dumnezeu va zice duce.ti.va de aici caci nu va cunosc !
    Doar Dumnezeu va desparti oile de capre ,doar Dumnezeu are puterea de a judeca un suflet si de a trimite la Iad ,ci toate aceste lucruri o sa fie pe drept !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei bine,pentru cateva momente,acest preot a abdicat de la datorie,uitand pentru cine lucreaza! Doamna Maria,eu cred ca nu v-a surprins prea mult...sa fiti sanatoasa ,iar Cel pentru care ati primit aceasta palma,sa va fie alaturi! "Fericiti cei prigoniti..."!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Ma asteptam de la el , la asemenea cuvinte,.deoarece a avut indrazneala sa ma cheme la SFANTA BISERICA intr-o duminica după amiaza,imediat după prima mea aparitie pe sticla,in cadrul Emisiunii DINCOLO DE POVESTIRI cu ELENA LASCONI. M-a judecat aspru,m-a jignit cumplit, m-a trimis la psihiatru, iar in final, iam spus ca nu mai accept sa-i ascult cuvintele si am plecat. Nu-i port pică! Drept dovada, ca merg la BISERICA in care slujeste,iar el vine la mine in casa cu MOLIFTA.DUMNEZEU sa-l ierte si sa-l lumineze.

      Ștergere
    2. Doamna Maria,dar cum a avut tupeul sa va jigneasca acel preot sa va umileasca asa,dar ce se credea erati cumva sub ascultarea sa?asa cum ii slugareste ierarhii pe cei din manastire?Mhh.oribil acel preot este sub influenta raului pentru ca slujeste altui Tata numai de el stiut,deci nu puneti la socoteala judecata sa ca isi va lua partea la Judecata de APOI si va da raspundere in fata Dumnezeului adevarat caruia crede el ca ii slujeste..De ar stii el ca sunteti un inger cu trup s-ar inspaimanta/Bine ca numai eu stiu asta".Va pup.Sarbatori Fericite/
      Monica Meryah..

      Ștergere
    3. Nimic nu-i intamplator ! Maria, este un ajutor reciproc. Tu il ajuti pe acel preot sa-si scoata la iveala si partile intunecate si preotul acela te ajuta pe tine sa-ti pastrezi increderea ca ceea ce scrii este de la Duhul Sfant. Sa nu uitati, niciodata, toti, ca orice interactiune este cu dublu sens benefica, chiar daca, uneori, pare ceva ce nu se potriveste...

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. D-na Maria daca acest preot slujește intr-o Biserică unde e o comunitate mai mică și oamenii se cunosc între ei,nu a vrut decît să vă defăimeze și să vă murdărească imaginea cu vorbele lui de ocară.Din punctul meu de vedere acest preot nu-l slujește pe Dumnezeu pentru că un preot adevărat nu-și blesteamă enoriașii.M-am întristat foarte tare cind am citit aici prin ce ați trecut,dar in același timp n-am bucurat că Dumnezeu va dat un semn că e cu mîna pe umărul dumnevoastră. Acele trei lumini albe,rotunde și orbitor de strălucitoare, reprezentau SFÎNTA TREIME și va arătat că nu sunteți singură.Aceasta este umila mea părere și după toate cele întîmplate,dacă imi permiteți să vă fac o recomandare.Vă rog dacă puteți,renunțați la acel preot și nu-i mai permiteți să vă intre în casă pentru că nu rezonează cu dumneavoastră.Eu consider că e important ca un enoriași sa fie compatibil cu duhovnicul lui,sa se poată sfătui cu el,să se poată deschide în fața lui,să se poată spovedi,fără să-i fie teama ca va fi judecat.Nimeni nu are dreptul să blesteme sau să judece pe cineva,fie el si preot.Numai DUMNEZEU ne judecă pe toți.DS

      Ștergere
    6. Doamna Maria,lumea a început să se schimbe în rău de la un timp.Mai ales slujitorii bisericilor.E o biserică aici in Franța la Paris.Doi preoți de acolo se certau pe bani de față cu noi.Mai era un preot care jignea certa pe cine i se părea lui mai neadecvat în biserică.Fratele meu avea un cercel în ureche,când la văzut preotul,a începu să țipe la el de față cu toată lumea şi să-l jignească foarte urât.În afară de asta,erau câțiva copii care vroiau să stea în fața lângă preoți în timpul slujbei,dar au fost goniți de către preoți,iar copii au începu să plângă.Ce să mai zic de preotul care mi-a botezat fetița,l-am avertizat să aiba grija cum o scaldă în apă,căci ea se îneca când bea lapte tot timpul,dar preotul nu prea a ținut cont de ceea ce am spus si a facut cum a considerat el.Copilul mi la dat vanăt,socat,tremura de spaimă.Abia si-a revenit după ce am luat-o în brațe si am masat-o pe spate un pic.
      Acum vă înțeleg si eu sunt dezamăgită,dar sa nu ne pierdem credința în Dumnezeu.Dumnezeu e iubire infinită,Dumnezeu e salvarea pe care ne putem baza.Doamne ajută!

      Ștergere
    7. D na Maria ,nu mai instigati oamenii impotriva preotilor ortodoxi.Nu stiu daca aveti un preot duhovnic si daca v-ati spovedit,dar ar fi bine daca ati merge sa spuneti ca auziti acele glasuri si sa faceti ascultare de duhovnic.Asta este credinta ortodoxa.Daca nu va place treceti la alta credinta.

      Ștergere
    8. De ce creyi ca instig oamenii impotriva Preotilor?
      A spune un ADEVAR inseamna a instiga???
      De ce oare ,ne-am invatat sa lasam capul in jos,si sa nu luam atitudine???Niciodata nu o sa fac eu o astfel de ascultare! Niciodata!!! Am fost aleasa de DUMNEZEU ca sa fac cunoscut CUVANTUL SAU,curat,nespoit si ne intinat,si asta voi face.Multumesc pentru sfat,dar nu este pentru mine!!!
      ADEVARUL nu trebuie ascuns sub obroc,ci trebuie sa lumineze si pentru cei buni si pentrru cei răi.

      Ștergere
    9. Eu nu cred ca detineti adevarul absolut.Dumnezeu sa va ierte ca nu stiti ce spuneti.

      Ștergere
    10. Foarte urat din partea unui preot să blesteme,nimeni nu cred că ar trebui să facă asta dar pe de altă parte și pe mine ma șocați cu modul în care va susțineți cauza.Am mai citit de oameni cu har pe bune dar niciunul nu o făcea în felul acesta.Ma rog ,urat gest (al preotului de la el chiar as fi avut pretenții să fie un profesionist în primul rand)oricum dar este o vorba multi chemați putini aleși și adevărul va ieși întotdeauna la suprafață.

      Ștergere
    11. Popilor le e teama ca oamenii vor intelege adevarul adevarat,nu minciunile lor si vor ramane fara banii pe careț ii castiga extra de la prosti(una sunt si eu,sau mai corect spus,am fost)Preotii adevarati slujitori ai Domnului ar trebuii sa se roage fara sa fie platiti,pt.ca au salarii-marite,dar nu-i mai satura aghiuta!Vesnic nesatui...

      Ștergere
    12. Nu generalizati, Anonim 20:23, nici in ceea ce priveste preotii si nici in ceea ce priveste clarvazatorii...

      Ștergere
    13. Blestemand, isi face singur rau, mare pacat , mai ales ca poarta straie preotesti.El v-a plati Maria ,nu tu si v-a plati foarte scump.Chiar as vrea sa stiu numele lui .Pe el l-as ocoli ,nu biserica respectiva.

      Ștergere
    14. Cea mai mare din popi sunt hrăpăreți , nu se mai satura de bani , infatuati , se cred Dumnezeu , si nu au deloc mila de oamdni nevoiași .
      BOR ..


      La fel de hrăpăresța , di nu face aprospe nimic pentru oameni nevoiași .
      Acesta este adevărul !

      Ștergere
    15. ´´vai omului aceluia prin care vine sminteala.´´


      anatema ( blestemul ) unui preot ESTE IUBIRE DIVINA si explicatia mai jos ... si nu confundati cu blestemele mamelor si a altor vrajitori si alte bazaconii .. dur adevar stiu DAR CITITI SI INVATATI ...

      SFINTUL PAVEL CITIRE PENTRU ORICINE , CHIAR SI INGER FIIND CARE SUNT IMPOTRIVA PREOTILOR SI IMPOTRIVA HARULUI LOR DE LA DUHUL SFINT cu ffffffff multe articole si ANATEMA sa fie ACELE ARTICOLE SI NU TE LASI DE ACELE EREZII atunci se ANATEMIZEAZA SI SE BLESTEAMA ca sa fi TU SALVATA DE DEMONII CARE TE INVATA ACELE EREZII ....este DRAGOSTEA CRESTINA ORTODOXA , ANATEMA EREZIILOR spuse de tine CA SUFLETUL TAU SA FIE CURAT ( HARUL PREOTULUI NU ITI PLACE STIU FOARTE BINE ca DUHUL SFINT DIN EL TE JUDECA CA SA TE INDREPTE DIN erezii DE PE STICLA ) ... DUR ADEVAR STIU dar preotul AVEA DREPTATE ca scris este SFINTA SCRIPTURA :
      6.Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
      7.Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
      8.Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
      9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!

      DECI PROPOVADUIESTI ALTCEVA DECIT SFINTII PARINTI maria ??? DAAAAA si ai destule si eu de multe ori te-am atentionat CA GRESESTI GRAV ... ACUM A FACUT-O SI PREOTUL dar mandria ta e MAREEEEE si ia sa vedem cuvintul ANATEMA ce inseamna
      ANATÉMĂ ~e f. bis. Pedeapsă dată cuiva de către biserică; excludere din sânul bisericii; afurisenie

      AFURISÉNIE, afurisenii, s. f. (Bis.) Blestem, anatemă.

      deci maria ANATEMA = BLESTEM = AFURISENIE si ELIMINARE DIN SFINTA BISERICA daca NU TE INDREPTI PE CALEA SFINTILOR PARINTI ...DECI DUR ADEVAR STIU dar DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT si SMINTELILE ADUC MARI PAGUBE ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX
      *anatémă f., pl. e (vgr. și ngr. anáthema, cu e scurt, „prinos, afurisenie”, confundat cu anathéma, cu e lung, „prinos, podoabă”; lat. anáthema și -éma; it. anátema și -éma. V. apotemă, natimă și temă). Afurisenie, excomunicare, blestem solemn din partea bisericiĭ.

      PS iar in vechiul testament iN trecut cind ANATEMIZA= BLESTEMA cineva DIN POPORUL EVREU ERA DAT FOCULUI LUI DUMNEZEU CARE IL MISTUIA COMPLET la porunca lui DUMNEZEU ( VECHIUL TESTAMENT e clar in privinta asta )

      Dumnezeu A BESTEMAT pamintul pentru ADAM ca SA II SALVEZE DE PACATUL LORRRRR ca scris este :

      Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine!

      adam A PACATUIT = BLESTEMAT e PACATUL SI pamintul ca sa se intorca ADAM PACATOS in EL .... NU PUTEA PAMINTUL DIN CARE A FOST LUAT CURAT sa ia pe adam PACATOS in el ... intelegi maria PROFUNZIMEA BLESTEMULUI = ANATEMEI DIVINE ???? du-te inapoi la preot si MULTUMESTE-I PENTRU invatatura dura data tie SAU DUMNEZEU NU VA MAI FI ASA MILOSTIV caci DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI NU TE JUCA CU MANTUIREA TA SI A ALTORA ca scris este :
      7.Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox




      Ștergere
    16. si un exemplu de BLESTEM= ANATEMA care salveaza omul
      ´´ URASTE pacatul si IUBESTE PACATOSUL ´´

      MULTI CONFUNDA SI VAD asta
      ´´ uraste ---------- pacatosul ´´ = asta e bestemul uman si GRESIT

      anatema = blestemul corect ARE INTREGUL ADEVAR
      ´´ URASTE pacatul si IUBESTE-L pe pacatos ´´

      deci preotul URASTE PACATUL = BLESTEAMA PACATUL = ANATEMIZEAZA PACATUL = JUDECA PACATUL caci IL IUBESTEEEEEEE pe pacatos ... pacatosul MINDRU iubeste PACATUL si se simte jignit in PACATOSENIA LUI CA II PLACE asa si JUDECA pe preot ca iI ANATEMIZEAZA - BLESTEMA pacatuL lui CU CARE EL SE IDENTIFICA si IUBESTE PACATUL SAU mai mult decit DUHUL SFINT AL PREOTULUI ...

      DUR ADEVAR STIU .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ...

      acum e clar pentru toti ??? deci preotul IUBESTE PACATOSUL si ANATEMIZEAZA - BLESTEAMA pacatul PRIN PREDICA IMPOTRIVA LUI .... vezi maria ???? DUR ADEVAR STIU dar MULTUMESTE-I PREOTULUI cu lacrimi in ochi CA FACE ASTA CU DUHUL SFINT DAT LUI PRIN HIROTONIRE DIN IUBIRE PENTRU IISUS HRISTOS

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  5. Eu nu as mai merge sa il ascult, sa particip la slujbele lui, m'as lepada de el, as parasi biserica condusa de acesti popi, as caut adevaratul preot care ma merita ca oita a Domnului. Magdalena.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria ,eu ma gandesc ca nu ar trebui sa te intristezi pt. cuvintele rostite , chiar si de un preot; spun asta pt. ca atunci cand vei pleca in fata Mantuitorului, ca orice crestin vei primi acea dezlegare de orice blestem , care sse rosteste la slujba de ingrpaciune.Deci pacatul de a rosti astfel de cuvinte ii va apartine celui ce le-a rostit si Domnul o sa-l judece.In alta ordine de ideei, in lucrarile religioase ni s-a prevestit aparitia "multor apostoli falsi"inainte de a doua venire a Domnului Nostru Iisus Histos,ceea ce scuza partial neincrederea si suspiciunile care apar mereu, chiar si printre cei ce cred.Oamenii, fie ei si preoti uita ca nimeni nu a trait de atunci si pana in zilele noastre ca sa fie marturie vie a adevarului absolut, iar scrierile trecute prin mana si mintea umana putea sa aiba su interpretari gresite prin filtul judecatii umane sau chiar voit ascunse pt. interese de moment. Singurul lucru trist cu adevarat, mi se pare ca il gasim in lepadarea facut prin acele cuvinte( blesteme si anateme0 de catre cel menit sa adune "turma credinciosilor", sa lumineze prin cuvant.Ca mirean consider ca trebuie sa-ti apropii pe cel ce greseste , sa-i spui ,sa-i explici si sa-l ajuti, nu sa-l condamni pt. ca el intelege in alt fel credinta sau nu o intelege. Dar cum toate se intampla dupa cum Bunul Dumnezeu randuieste, si tu vei razbi ,chiar cu amaraciunea de moment in suflet si acel preot va primi o revelatie divina care sa-i limpezeasca gandurile si sa-i arate daca s-a abatut de la menirea lui de conducator al celor ce cred. Craciun Luminat.

    RăspundețiȘtergere
  7. E mai rău de cei ce nu cred in nimic decat de cei de alta religie, măcar cei de altă religie cred in ceva si nu fac la fel de multe pacate

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca l-ati afisat la ,,gazeta de perete'' , adica ati scris despre dansul , este echivalent cu a-i da numele si prenumele .
    Doamna Maria , biserica nu va accepta niciodata faptul ca exista extraterestrii si ca biblia nu-i completa .
    Eu tot nu inteleg cum acest preot , vine in casa dvs. , iar dvs. in casa dansului , la acea biserica ? Pare o lupta fatisa pe care o faceti ambii , de genul, - ,,care pe care '' in sustinerea Adevarului personal .
    Dar oare e unul Adevarul ? si da da, al cui este ? Cine (l) stabileste ?

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria nu mai instigati oamenii impotriva preotilor.....este pacat,mai bine mergeti la duhovnic si va spovediti, va impartasiti si spuneti si ca auziti acele glasuri .Dumnezeu sa va ierte ca nu stiti ce faceti.Faceti ascultare de duhovnic ,asta inseamna credinta ortodoxa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha,precis esti un preot (popa),daca sti un duhovnic bun,bland simi-l si mie,toti fac ooo,aaa,ooo,inainte de a apuca sa deschidem gura,te descurajeaza din prima,fara drept de apel,vai de ei si vai de noi cu ei.Un duhovnic adevarat trebuie sa fie:bun,plin de duhul blandetii,cand toti vor fi asa atunci oamenii isi vor deschide inima cu ADEVARAT!!!

      Ștergere
    2. Anonim26 decembrie 2016, 20:41
      Ha,precis esti un preot (popa),daca sti un duhovnic bun,bland simi-l si mie,toti fac ooo,aaa,ooo,inainte de a apuca sa deschidem gura,te descurajeaza din prima,fara drept de apel,vai de ei si vai de noi cu ei.Un duhovnic adevarat trebuie sa fie:bun,plin de duhul blandetii,cand toti vor fi asa atunci oamenii isi vor deschide inima cu ADEVARAT!!!

      unii foarte blinzi
      MOISE
      ILIE
      IOAN BOTEZATORUL
      PAVEL
      etc etc etc

      aveau astia o blindete in ei cind se luptau CU CERBICIA OAMENILOR de dadea pe dinafara .... si OAMENII NU NUMAI CA SI-AU DESCHIS INIMA dar SUNT MEREU SI MEREU POMENITI PINA IN ZILELE NOASTRE .... ASA DE ´´BLINZI´´ ERAU de nu stiu cum de au rezistat atit ..... mor de rassss cum omul PACATOS CARUIA II PLACE PACATUL SI SE IDENTIFICA CU EL cere blindete de la cel CARE IL SALVEAZA dar CU BLINDETE a INGHITIT PACATELE in loc SA LE ALUNGE DE LA INCEPUT CIND ERAU MICI si NEAJUTORARE si cind le ATACI DIRECT CA SUNT MARI omul PACATOS e JUDECATORul celui LA CARE SE DUCE sa IL SALVEZE .... deci PACATELE MARI nu se scot DECIT CU LUPTA IMPOTRIVA LOR ca NU IES ASA SIMPLU si blindetea nu face decit sa NU SE INCEAPA LUPTA ca ´´ sunt mici ´´IN CAPUL pACATOSULUI ....

      ps pacatul CIND IL FACI de ce nu te DESCURAJEAZA ??? INTAI RASPUNDE LA ASTA si apoi JUDECAM preotul despre ´´ blindetea lui ca sa nu te simti tu PACATOSUL descurajat ... ai gindit-o mult PE ASTA ??? DUR ADEVAR STIU SI NU SUNT BLIND ca nu asa se actioneaza , nu-i asa ???, stiu .... mor de rassssssss .....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. De cand tot zici ca mori de rasssss si tot n-ai mai murit?om diliu ce esti.

      Ștergere
    4. Anonim28 decembrie 2016, 22:00
      De cand tot zici ca mori de rasssss si tot n-ai mai murit?om diliu ce esti.

      raspuns :
      serios ???? ia si raspunsul la ce ai spus
      sunt deja mort CU BOTEZUL ORTODOX deci pot ride acummmmm asadar repet si retine :
      mor ( botezul ORTODOX ) de rasss ( ACUM) ... NU TE CHINUI SA INTELEGI CA NU E DE TINE .....HA HA HA HA HA prostie intruchipata .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  10. Mare dreptate are pârintele!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://marturieathonita.ro/#article/6197 cititi tot de la " Parintele Anathol " in jos.. , aveti rabdare si cititi tot. Fenomenul OZN!

    RăspundețiȘtergere
  12. Uitati ce zapada e la Busteni si pe partie la Kalinderu !! :


    http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/camere-web-streaming/busteni-gara

    http://www.alpinexpert.ro/live/busteni

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest preot poate consiera ca le stie pe toate, atunci sa spuna TOT, DACA NU SA TACA

    RăspundețiȘtergere
  14. Inca un preot care nu si-a inteles menirea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iisus cred ca e bucuros ca aude blesteme de la fete bisericesti, exact asa ar fi facut si El???

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta era popa i-si apara exclusivitatea beneficiilor,taxe,prescuri si citeodata mai instaleaza si fire pentru cei ce se spovedesc,plus campani electorale,interese pur si simplu mercantile.

    RăspundețiȘtergere
  17. UN CUVIOS CONTEMPORAN AFLAT SUB “PATERNITATEA” SFANTULUI PROROC DANIIL: Parintele Daniel Gouvalis despre fiara Apocalipsei :


    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/12/17/un-cuvios-si-un-mucenic-contemporan-aflati-sub-paternitatea-sfantului-proroc-daniil-parintele-daniel-gouvalis-despre-fiara-apocalipsei-parintele-daniil-sasoev-despre-liturghie-convertiri-si-min/

    RăspundețiȘtergere
  18. Dzeu sa va binecuvinteze, nu purtati pica,nici ranchiuna de judecata se ocupa insusi Judecataorul care este la usa.

    RăspundețiȘtergere
  19. 1.

    Parintele Serafim Rose: SEMNELE SFARSITULUI LUMII (III). Antihrist, Templul din Ierusalim, dezumanizarea, globalizarea… RISCUL ABORDARII GRESITE A SEMNELOR APOCALIPTICE :


    O privire asupra unor semne concrete

    Să analizăm acum câteva dintre semnele vremurilor în care trăim, care se leagă de apropiata Venire a lui Hristos, precedată de venirea lui Antihrist.

    Proorocirile arătate în capitolul 24 de la Sfântul Matei – în primul rând, venirea hristoşilor mincinoşi, apoi războaiele, foametea, cutremurele şi prigonirile – sunt greu de explicat, deoarece evenimente de acest fel se tot întâmplă de aproape două mii de ani. Este adevărat că acum sunt la un nivel mai mare decât înainte, dar este de asemenea adevărat că se pot amplifica. Aceste semne sunt începutul semnelor, şi încă nu sunt atât de teribile încât să putem spune că ne aflăm chiar în perioada ultimelor zile.

    Există totuşi un semn care mi se pare foarte sugestiv pentru vremurile în care trăim: acela ce ni-L prezintă pe Hristos pe scenă. Înainte vreme nu se îngăduia cu nici un chip ca Hristos să fie într-un fel dramatizat pe scenă, deoarece un actor nu poate decât să-şi ofere propria interpretare omenească, iar Hristos este Dumnezeu.

    Poate că în Ortodoxie nu există un canon precis în acest sens, dar întreaga viziune creştin-ortodoxă este împotriva acestei practici; mai mult, până acum câţiva ani, protestanţii şi catolicii s-ar fi îngrozit la ideea vreunui actor în rolul lui Hristos. Acum a devenit un lucru obişnuit, şi nu numai în contexte religioase, dar şi în contexte aflate departe de tărâmul religios. Godspell, Jesus Christ Superstar şi altele: toate acestea nu sunt altceva decât parodii blasfemiatoare ce prezintă publicului un hristos în formă seculară.

    Este deosebit de simptomatic pentru vremurile noastre deoarece prezintă chiar şi celor necredincioşi o oarecare imagine a lui Hristos, astfel încât, în momentul venirii lui Antihrist, ei vor spune: „A, am mai văzut undeva ceva asemănător. Da, el trebuie să fie”.

    RăspundețiȘtergere
  20. 2.
    Un alt semn deosebit de simptomatic al vremurilor noastre este cel menţionat în acelaşi capitol din Matei: că dragostea multora se va răci. Aceasta pare a fi o caracteristică distinctivă a vremurilor noastre, dar într-o măsură mult mai mare decât în orice altă perioadă a istoriei. Aceasta se poate vedea în ceea ce poate fi numit nihilism. Oamenii comit crime fără nici un motiv anume, nu pentru câştig, ci doar pentru senzaţia pe care o pricinuiesc, şi aceasta deoarece nu-L au pe Dumnezeu înlăuntrul lor. Acum, în locuri dintre cele mai diverse, crima se poate vedea în lipsa unor relaţii normale în familii, fapt de natură să creeze oameni insensibili, reci. Într-o societate totalitară, acest tip de oameni sunt folosiţi ca sclavi care lucrează în lagăre de concentrare sau în altă parte.

    Cu ceva ani in urma, în Cambodgia un mic partid bazat pe nişte idei abstracte – zece sau douăzeci de membri – a luat puterea unei ţări întregi ucigând fără milă cel puţin două milioane de oameni. „Ne vom întoarce la ţară” spuneau ei.
    „Pentru aceasta, toată lumea trebuie să părăsească oraşele.
    Dacă nu poţi părăsi oraşul, vei muri.”
    A trebuit ca pacienţii spitalelor să plece de pe mesele de operaţie şi, dacă nu puteau merge, erau ucişi – erau împuşcaţi şi aruncaţi într-un canal.
    Cadavrele erau strânse în oraşe. Era groaznic: răceală întemeiată pe ideea – care părea idealism – instaurării comunismului pe pământ.

    Reiese de aici că Dostoievski avea dreptate. În cartea sa – Demonii, scrisă în 1870, era un personaj rus numit Şigalov, un teoretician care avea o teorie absolută a modului prin care comunismul putea fi instaurat pe pământ. El credea că statul ideal de pe pământ va fi comunismul autentic. Din nefericire, spunea el, pentru a face fericiţi şaizeci de milioane de oameni, trebuie să ucizi o sută de milioane. Dar acei şaizeci de milioane de oameni vor fi mai fericiţi ca oricine altcineva care a fost fericit vreodată, iar suta de milioane de oameni va fi o masă fertilă pentru viitorul paradis mondial. Se întâmplă că, începând cu 1917, Rusia a pierdut o sută de milioane de oameni, dintre care cel puţin şaizeci de milioane au fost ucişi chiar de sovietici. Aşadar, iată un semn foarte prezent în vremurile noastre: răcirea dragostei. Această răceală este răspândită nu numai prin lume în general, ci şi printre creştini.

    RăspundețiȘtergere
  21. 3.
    Apoi avem un alt semn, care în vremurile noastre a atins proporţii fără precedent: Evanghelia este propovăduită la toate neamurile. Se ştie foarte bine că textul Evangheliei este răspândit în aproape toate limbile vorbite pe pământ – cred că în cel puţin o mie de limbi. Mai mult, Evanghelia Ortodoxă este propovăduită acum în toată Africa. Revistele noastre le trimitem în Uganda şi Kenya, de unde primim şi scrisori de răspuns – scrisori foarte mişcătoare de la tineri africani convertiţi la Ortodoxie. Au un respect profund pentru episcopul lor; merg la Seminar. Este evident că acestor oameni din Africa li se oferă o simţire foarte ortodoxă. Sunt oameni foarte simpli. Ortodoxia nu trebuie să apară foarte complicată dacă cei cărora li se propovăduieşte Evanghelia sunt oameni simpli. Oamenii încep să se zăpăcească doar atunci când alţii vin să-i provoace, încercând să dea o interpretare exagerată – anume că preoţii şi episcopii ar trebui daţi la o parte. Dacă li se propovăduieşte Evanghelia ortodoxă, oamenii simpli reacţionează acum aşa cum au făcut-o întotdeauna în trecut. Problema e, mai degrabă, cu oamenii complicaţi.

    Templul din Ierusalim

    Urmează acum semnul urâciunii pustiirii şi toate cele legate de Templul din Ierusalim. Pentru prima dată în istorie, reconstruirea Templului a devenit o posibilitate reală. Ea a mai fost încercată o singură dată, în secolul IV. Cunoaşterea acestui aspect este un foarte bun exemplu al modului cum ne poate lumina lectura istoriei Bisericii.

    În secolul IV avem mai multe izvoare care o menţionează: Sfântul Chiril, precum şi alţi istorici ai timpului. Iulian Apostatul, ca unul care şi-a făcut o pasiune din a răsturna Creştinismul, a hotărât ca, deoarece Hristos a profeţit că nu va rămâne piatră pe piatră din Templu, dacă el ar reconstrui Templul, ar dovedi că Hristos este un impostor şi, astfel, păgânismul ar fi revigorat. Astfel că a purces cu tot dinadinsul la invitarea iudeilor înapoi în Ierusalim, aceştia începând reconstruirea Templului cu „binecuvântarea” lui Iulian Apostatul. Ei construiau câte puţin în timpul zilei, iar a doua zi dimineaţa, când veneau din nou, toate pietrele erau la pământ. Au încercat din nou, iar din pământ au început să iasă mingi de foc. Istoricii s-au pus de acord în privinţa acestui episod. Numai istoricii raţionalişti moderni, văzând că nu se pot nega cu nici un chip textele şi că ceva tot s-a întâmplat, au început să afirme lucruri de genul: „Trebuie să fi dat de petrol sau de vreo pungă de gaze”. Era limpede că a fost o minune a lui Dumnezeu care se împotrivea construirii templului, deoarece nu era timpul – Templul urma să fie construit numai la sfârşitul lumii. Oricum, încercările lor au eşuat, ei renunţând în cele din urmă la această lucrare. Din cele câteva pietre care au rămas, nici una n-a rămas pe cealaltă. Astfel că proorocia s-a împlinit în vremea lui Iulian Apostatul.

    RăspundețiȘtergere
  22. E urat ce a facut acel preot, Maria. Trebuie lasat in seamna Domnului sa judece ce e rau si ce e bine in aceasta problema. Mie mi-ar placea sa publici toate comentariile cititorilor si mi-ar placea sa nu mai amesteci politica cu cele sfinte, nici nu stii cat rau faci si tie si altora de pe aici dar si tarii.Spun ca mi-ar placea, dar tu faci cum consideri. In rest, are grija Domnul de noi toti.Cred ca orgoliul si mandria nemasurata ne pierd pe toti.Fiecare crede ca e mai bun decat celalalt dar toti gresim, intentionat sau nu. Niciunul dintre noi nu e fara pata. Nadejdea e la Dumnezeu si la bunatatea Lui infinita. Nu te amarî, Maria! Cum bine ai spus: Dumnezeu sa ne ierte si sa ne lumineze pe toti!Sarbatori linistite sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  23. 4.
    Dar acum, începând cu 1967, locul pe care a fost aşezat Templul este în mâinile evreilor. De aceea, pentru prima dată devine foarte posibil ca Templul să fie construit.
    Singurul lucru care stă în calea evreilor este marea moschee a musulmanilor de acolo. Dacă aceasta va fi distrusă, este foarte probabil că după aceasta va urma un război.
    Numai începând cu anul 1948 a putut exista un stat separat al evreilor în łara Sfântă. Venirea lui Antihrist se va datora evreilor necredincioşi.
    El se va apropia întâi de evrei, apoi de întreaga lume prin evrei; iar rămăşiţa credincioasă a evreilor se va converti la sfârşit la Creştinism numai după ce vor avea loc toate acestea.
    Astfel că acest semn al Templului este unul foarte mare.
    Când vedem că Templul este pe cale de a fi construit, atunci vom şti că timpul este aproape, fiindcă acesta este hotărât a fi chiar unul dintre semnele sfârşitului.

    Alte semne

    Un alt semn este faptul că atunci când va veni, Antihrist trebuie să fie şi conducătorul lumii, iar acest lucru s-a făcut posibil numai în vremurile noastre, acela ca un singur om să poată conduce întreaga lume.
    Toate imperiile de până acum au putut domni doar asupra unei părţi din lume, iar înaintea dezvoltării mijloacelor de comunicare moderne era cu neputinţă ca un singur om să domnească peste o lume întreagă.
    Mai mult decât atât: odată cu dezvoltarea comunicaţiilor, cu bombele atomice şi cu armamentul sofisticat, posibilitatea unei catastrofe mondiale devine acum mai mare ca niciodată. Este evident că următorul război va fi cel mai distrugător din istoria omenirii şi probabil că va pricinui, în primele lui zile, mai multe stricăciuni decât au fost în toate războaiele din istorie. Pe lângă bombele atomice mai sunt diferitele arme bacteriologice, utilizate în răspândirea epidemiilor printre oameni, gazele otrăvitoare şi alte tipuri de invenţii fantastice ce pot fi folosite într-un război total.

    De asemenea, faptul că toţi locuitorii lumii se află într-o legătură mai strânsă ca niciodată, înseamnă că în momentul în care într-o ţară va veni o catastrofă de proporţii – o strâmtorare sau ceva de acest gen – atunci tot restul lumii va fi afectat. Am văzut ceva asemănător în anii 1930, când a avut loc Marea Cădere Economică din America, ale cărei urmări s-au resimţit şi în Europa. Este evident că în viitor se va întâmpla ceva mult mai rău. Dacă o ţară va suferi de foame sau dacă în Canada, Australia, America sau Rusia se pierde o recoltă – cele patru ţări care asigură hrana multor populaţii – imaginaţi-vă prin ce suferinţă va trece o lume întreagă.

    Restul daca vreti , citit aici :

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2012/09/04/parintele-serafim-rose-semnele-sfarsitului-lumii-iii-antihrist-templul-din-ierusalim-dezumanizarea-globalizarea-riscul-abordarii-gresite-a-semnelor-apocaliptice/

    RăspundețiȘtergere
  24. of cate de-astea am patit si eu desi nu apar pe sticla...nu mai calc de multi ani prin biserici...Dumnezeu e in noi,nu incape in templu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da ca la spovedit in loc sa pleci alt om mai bun din.cauza observatiilor pleci cu sufletul mai greu si mai vinovat decat ai venit

      Ștergere
    2. Anonim 17:17, asta-ti spune doar ego-ul din tine, nicidecum ca "din cauza observatiilor" facute de duhovnic...

      Ștergere
    3. Si cine sa imi imblanzeasca ego-ul??? Asa stau acasa si ma consolez singura si nu am nevoie de judecata nimanui

      Ștergere
    4. Vorbesti aiurea 17:50,!an.17:17 are prefecta dreptate!!!Preotilor,fiti buni,blanzi si intelegatori,astfel va veti apropia turma,altfel o veti imprastia,luati aminte!!!

      Ștergere
    5. Duhovnicul te ajuta in rugaciuni si mai ales in a te smeri. "Fa ceea ce zice popa, nu ceea ce face popa " , este o zicere care si ea, ajuta.

      Ștergere
    6. Anonim26 decembrie 2016, 21:04, fa post si rugaciune o perioada mai lunga. Ai sa vezi ce se intampla cu ego-ul...

      Ștergere
  25. Ai si tu greselile tale draga Maria.Si cea mai mare greseala a ta este ca te mandresti ca esti vedeta.Daca ai avea mai mult discernamant ce bine ar fi.Nu iti strica un dus rece.

    RăspundețiȘtergere
  26. E minunat ce s-a-ntamplat in timp ce vorbea preotul!
    Va felicit pentru atitudinea dv fireasca!
    Dumnezeu exista,Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  27. Maria scumpa, parerea mea este ca nu ai ce cauta in acea biserica si la acel preot...o buna prietena din Iasi imi vorbea despre astfel de preoti si spunea ca iadul va fi plin de ei si se vor ridica in varful degetelor ca sa nu-i arda smoala iar deasupra capetelor lor se vor vedea doar crucile pe care le tin in mana si le ridica sus cerand indurare. Un om cu suflet bun face milostenie si are toleranta iar unul in haine de preot blestema? cum se poate numi acesta? diavol imbracat in sutana sau lup in piele de oaie. Acest preot este unul din acesta, este parerea mea vazindu-i faptele, comportarea. Dumnezeu sa-l aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi fi la fel ca si pana acum. Ma voi preface ,ca nu am inteles aluzia sa catre mine.
      Dar as vrea dragilor, ca atunci cand un PREOT va spune ceva care va jigneste ,si stiti foarte bine ca nu are dreptate, sa nu mai plecati capul in jos. Ci sa aveti curajul sa ridicati fruntea,si sa+i spuneti: PĂRINTE,aici gresesti,nu ai dreptate.
      Eu voi vorbi cu acest PREOT, cu prima ocazie cand va veni la mine in casa.Deci ,intre patru ochi!Nu puteam sa-i spun nimic,in SFANTA BISERICA, pe teritoriul sau. Nu e frumos! Dar îi voi spune frumos, si-l voi intreba daca este frumos ca un PREOT sa graiasca asa ,in CASA DOMNULUI. DUMNEZEU sa-l ierte si sa-l aduca pe calea cea buna.

      Ștergere
    2. I-e frica,ca-l va lasa Maria fara pita la gura!

      Ștergere
    3. Ei,asa Maria Casa Domnului,nu teritoriul sau,

      Ștergere
    4. Cum e vorba psalmului, necredinciosilor nu ridicati fruntea ca nu cumva sa graiti nedreptate, pe mine ma chinuie diavolul cu curvia, pe tine doamna Maria te chinuie cu vedetismul si Mandria diavoleasca
      Preotul te-a testat si a vazut clar ca ai inraurire de demoni in tine, nu imi pasa ca nu imi publici mesajul , mai bine sa nu il publici, dar ma rog sa gresesc, asa au inceput si protestanti sa paraseasca biserica Catolica, prin neascultare de ierahia bisericeasca.
      Nu poti sa blamezi preotii si apoi sa mergi sa te spovedesti la ei, aia ar dovedi demagogie.

      Ștergere
    5. Cam asa este, Anonim 16:33...din pacate.

      Ștergere
    6. Anonim27 decembrie 2016, 16:33
      o analiza foarte lucida.Felicitari.

      Ștergere
  28. Anonim26 decembrie 2016, 16:24
    Habar nu ai ce vorbesti ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu tine si cu cei care gandesc ca tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica sau simbolistica scrisa...
      hhhh

      Codul binelui absolut:

      Binele e un fel de 4 si 8 ce este dus la infinit .... ce creaza codul binelui absolut infinit format din 2 parti: [1] inceputul binelui si [2]binele infinit.

      Inceputul binelui este format din 3 parti:
      {1}Inceperea unei parti dintr-o lucrare, {2}inchiderea partii din lucrare, {3}sustinerea lucrarii.
      Binele infinit este format doar din o singura parte si aia e un secret ce nu poate fi scris sau vorbit sau gandit; decat o singura data. Codul secret al fiintelor vii sustine asta prin cele 4 legi supreme ce leaga absolut tot, legi ce au o cantitate scrisa in cuvinte a echivent a unui 1 pentabytes fiecare.
      Cuvantul BINE reprezinta:
      bine = 6 index nimic e = 6 index nimic 9 [nu e referinta la cifra 6 si 9, precum stiu fiintele vie sau nevii programate] = 6 = b index nimic existential [idem stiinta fiintelor programate] = 6 index nimic in existenta [nimicul este fiinta vie programata, ca nu stiati inseamna ca ati fost deja reprogramati paradoxal de ortodoxisti si paradoxisti....] = 6 index nimic 6 [asta reprezinta faptul si mesaj ca exista 6 parti rele indexate in orice si mereu cate 6, adica orice fiinta vie, deci nu referinta la faptul de 6 fiinte vii sau moarte]

      Deci in total 4 etape, ce pe urma se inparte in 8 secvente in total.
      Buna treaba cu exterminarea codului sexului, incercati sa scoateti si referintele de orice tip de sexualitate prin metode, ala duce mereu la codul raului...

      Codul raului este format din 6 parti: [1]sfarsitul binelui{nu duce la bine oricum....}, [2]inceputul nulitatii, [3]nulitatea infinita, [4]sfarsitul nulitatii, [5]inceputul raului, [6]sfarsitul raului{nu incepe binele dupa sfarsitul raului, poate fi nulitatea}.

      Daca se formeaza raul infinit atunci se transforma in roata binelui si raului infinit, fiindca odata ce exista raul infinit se uneste cu binele infinit in repetitie infinita si formeaza COPILUL INFINIT, SI ATUNCI ATI DAT DE DRACUL REAL, ALA DE IL PRIGONITI VOI MEREU si il doriti prigonit prin rugarea la dumnnezei si sfiinti.
      Conform Legilor Fiintelor moarte si nemoarte din Codul secret al fiintelor moarte si nemoarte cod index infinit 45-46: dracul nu are existenta si nu e fiinta sau nnefiinta, nu este fiinta vie sau nevie[adica nu este viu sau mort], nu este fiinta dimensionala sau nedimensionala, nu este fiinta existentiala sau neexistentiala, nu este nimicul sau ceva anume....

      Fiindca odata ce va rugati sa nu existe ceva repetat de ajunge la mii de ori...., atunci sigur va venii copilul ala ce la-ti dorit [referinta la orice fiinta vie si nevie].
      hahahaha

      Aceasta este o repetitie scrisa de mine....
      hhhh

      Ștergere
    2. Esti dus nene , a bagat internet la Socola ? Acelasi mesaj il postezi cand te apuca ....

      Ștergere
  29. Un preot normal ar trebui să ne binecuvânteze,nu să blesteme.

    RăspundețiȘtergere
  30. Va certati exact ca fratii..care, cum ca detine adevarul absolut, cred ca acest minunat preot tocmai si-a cerut osanda...a cerut ceva de genul...acum ori niciodata sa i se arate si lui cine are dreptate sau cine graieste adevar, e vorba de disperare duhovniceasca un fel de sinucidere /sacrificare duhovniceasca daca vreti, il putem iubi pe acest preot?sigur ca da..lumina noastra si toate gandurile noastre bune il pot convinge de ADEVAR

    RăspundețiȘtergere
  31. Un preot adevarat nu jigneste nu blesteama. Un preot cu adevart si frica de Duhul Sfant pastreaza taina spovedaniei. Un preot adevarat trebuie sa ne invete despre cele Sfinte! Oameni buni sa nu-i judecam noi, o sa i judece Dumnezeu pt pacatele lor, pt ca un pacat facut de un preot este de 10 ori mai mare in comparatie cu un om de rand care a facut un om de rand! Hai sa nu ne incarcam cu mai multa osanda si sa spunem Dumnezeu sa i ierte pt pacatele lor si sa le uram sanate si sa le de a Domnul multa intelepciune!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Dumnezeu sa_l ierte pe acest preot căci chiar nu știe ce a spus.Il roade invidia si nu va înțelege niciodată căci si oameni simpli cu spirit înalt sunt un exemplu chiar și pentru preoți.Nu puneți la inima ,stiu ca e greu dacă puteti ignoratil si urmativa calea ce va fost dată.Va susțin și va admir pt.tot ce faceti pt.noi toți.

    RăspundețiȘtergere
  33. La mulţi ani dragi prieteni.Domnul sa ne binecuvinteze cu Al Sau Har şi A Sa iubire de oameni.
    Dragi mei fraţi, urmaresc postările DOAMNEI MARIA dar şi comentariile dvs.îmi cer iertare ptr cei care nu mă vor intelege.
    Dna MARIA este trimisul DOMNULUI şi face apostolat in ţarişoara noastra scumpă şi dragă ROMÂNIA. Cu sau fară voia unora, Dna MARIA îşi va face misiunea pe acest pământ cu ajutorul DOMNULUI. Este aleasa DOMNULUI, este ocrotită de SFÂNTA TREIME, de MĂICUŢA DOMNULUI, de PUTERILE CEREŞTI si de foarte mulţi SFINŢI şi SFINTE.
    Dna. MARIA, eu am avut parte de un asemenea episod în urmă cu zece ani cu unul din preoţii unde eu merg la SFÂNTA LITURGHIE, in prezent este parohul bisericii. Am continuat să merg tot acolo la SFÂNTA LITURGHIE si tot timpul mă rog în felul următor: Doamne iartă-l şi luminează-l pe Părintele....La ora actuală când mă întâlnesc pe stradă cu părintele, nu apuc săi spun eu Sărut Mîna Părinte, ci dumnealui îmi spune :Sărut Mîna. Trebuie să avem răbdare cu asemenea oameni şi să ne rugăm ptr ei. Părintele ARSENIE BOCA spunea: hidra va intra şi în bisericii.
    Dragi mei PRIETENI, sa ne rugăm şi ptr cei care nu pot înţălege CUVÂNTUL ADEVĂRULUI DUHULUI SFÂNT(sânt destui şi pe acest blog al Dnei MARIA)
    Îl rog pe DOMNUL să ne binecuvinteze şi să ne apere de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.
    Dragi PRIETENII, cu speranţă că de mâine vom fi mai buni, vă urez sărbători binecuvântate, pace, linişte, spor şi ajutor, înălţare duhovnicească şi să-l rugăm pe Domnul să ne ierte de păcate.
    Dna MARIA sânt MT, şi sânt lângă dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet,MT! DUMNEZEU sa te binecuvinteze si sa te apere de tot necazul.
      Sigur că voi merge in continuare la aceasta SFANTA BISERICA.
      BISERICA este a credinciosilor,si nicidecum a Preotului care slujeste in ea.
      Nu voi da înapoi niciodata! IISUS HRISTOS mi-a spus asa :CU MÂNA MEA, ÎNTRU MÂNA MEA ,TE VOI PUNE ÎN MIJLOCUL LOR !
      Ori eu ascult, numai de CUVANTUL DOMNULUI !

      Ștergere
    2. Buna seara.Doamna Maria,nu va supărați,este foarte greu sa duceți crucea ca IISUS,nu orcine poate duce așa o cruce ca a dumneavoastră.Acest popor mai are puțin de suferit,dar pana la aceea minune,care o așteptam cu toții,dv.o sa mai fiți jicnita,pentru ca oamenii vor minunile să se intimple imediat,ceea ce nu se poate,toate la timpul stabilit de IISUS HRISTOS.Din păcate creștinismul eu il vad altfel,cu haine lucioase,spoite cu aur,cruci tot de aur,dar IISUS a fost sarac,si rasticnit pe cruce de lemn,pana când preoții nostii nu vor înțelege ca al urma pe Mântuitorul,este sa lucreze cu sufletele noastre,sa ne aducă pe drumul cel bun,nu sa construiască biserici si mănăstiri ca avem destule in romania.Uniti cu toții in credinta,vom fi mai buni,si plăcuți lui Dumnezeu,si sa acceptam toate jicnirile,atunci suntem cu adevărat o tara sfântă.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  34. Dar de ereziile ecumeniste de la Sinodul din Creta de asta vara ce spune acest preot ?

    RăspundețiȘtergere
  35. Sint o persoana botezata la ortodoxi dar frecventez cele trei biserici ortodoxa, catolica si greco catolica, eu consider ca biserica este casa DOMNULUI si nu proprietatea preotului si importanta unui crestin este aceea de a asculta de cele 10 porunci, de a posti , de a ma spovedi si a putea lua cit mai des medicamentul pt suflet adica SF EUHARESTIE, de a nu judeca pe nimeni pentru ca exista un singur JUDECATOR, vedeti biserica ortodoxa critica foarte mult , pentru aceasta de multe ori se aude ca preoti sau calugarii trec la pocaiti , cei din biserica ortodoxa nu accepta nimic inafara de ceea ce vreau ei (dictatori) dar sa amintim ca dupa Apostoli lui Isus, El a trimis si trimite chiar si azi diversi apostoli si profeti, dar nu toti au taria si curatenia sufletului de a putea primi aceste mesaje divine, DUMNEZEU nu ne-a parasit niciodata ci a vorbit cu noi prin gura misticilor si a profetilo, dar din pacate slujitori ortodocxi nu accepta alte voci ci doar ale lor, cred casi in biserica ortodoxa s-au aratat multe semne dar nu s-au spus, in decursul de 2000 de ani uitativa la bis Catolica si la cea Ortodoxa si o sa vedeti citi mistici si profeti sa citi sfinti s-au facut si o sa vedeti diferenta , de aceea eu cred ca este nevoie de o altfel de biserica unde nu va fi atita ura si separare intre biserici cred ca aceasta este voia DOMNULUI ci cred ca va fi aceea BISERICA (moscheie) aceea va fi cortul mintuiri cum a fost la inceputul lumii unde a fost o singura biserica, in ceea ce priveste acel preot , trebuie sa isi aminteasca prov cu (birna din ochi si paiul......si sa ridice piatra cel ce este fara pacat) sau sa spuie daca legile crestine sint acelea ca preotii sa danseze , sa cinte si sa faca glume pe sticla sau alte si alte cite fac ei le fac OARE NU SUPARA SFINTA TREIME SI DUHUL SFINT IARTAMA ISUSE CRISTOASE AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica esti cu c...l in mai multe locuri,rau dar nu pot sa te cert ai spus drept si eu te ...iert! Iuhuuuuu

      Ștergere
  36. PRIETENI dragi, la rugamintea voastra, nu voi mai cenzura COMENTARIILE!
    Le voi sterge doar, pe acelea cu caracter pornografic, căci exista din păcate ,si astfel de MESAJE murdare,infecte!
    Sa vedem dragilor,daca va place ceea ce veti citi,fara ca aceste COMENTARII sa fie triate. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam de mult trebuia sa o faceti , de atatea ori ati anulat comentarii normale dar care exprimau puncte de vedere fie opuse , fie personale . Nu toti gandim la fel si pentru asta sa-i multumim lui D-zeu ca avem propria constiinta si discernamant si fiecare va fi judecat dupa ce a facut si a zis .

      Ștergere
  37. D-na Maria ,dar la spovada ati spus cum ati "căpătat " d-voastră aceste capacități paranormale fata de oamenii normali?
    Va dat un sfat în acest sens?

    În toata literatura crestina, cei care au primit mesaje divine, nu au fost rapiti de ET , si nici nu li sau dat ceva sa bea pt a putea avea viziuni ,ci din contra ,ei ,profetii , vizionarii, au primit instantaneu si fara nici o stare de amaraciune in trupul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi cum a primit Sf.Pr.Arsenie Boca Duhul Sfant,dupa 40 de zile de post total si rugaciune pevarful unui munte in Grecia.e mult de ex.cine poate citii despre asta ar fi minunat!

      Ștergere
  38. preotii sunt indoctrinati-mi-am propus sa pun intrebari chiar din biblie dar nu cred ca vor raspunde--interpreteaza dupa mintea lor--crdinta e una si religia alta---nu va tulburati ca si Iisus Hristos a patimit tot de la preoti si asa DUMNEZEU CRED CA VREA SA NE MAI DEA O SANSA DESI NU MERITAM--D-NA MARIA DUHOVNICII MEI AU FOST BATUTI IN ALTAR DE CHIAR FRATII LOR --CE SA MAI VORBIM!si pusi la cazne mari de s-au imbolnavit--se va afla despre ei ca si de sf Arsenie Boca--sa-i ierte DUMNEZEU CA NU STIU CE SPUN SI CE FAC

    RăspundețiȘtergere
  39. Totuși nu ar trebui să-i judecăm pe acesti preoți,Dumnezeu va avea grijă să ne judece pe toți.Dacă va legat printr-un blestem,ar trebuie să vorbiți cu el cât de curând.
    Doamna Maria,acel preot vă urmăreşte pe acest blog?Poate mi se pare mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica ,

      Fiindca atinge subiecte si de politica si de siguranta nationala, este indirect monitorizat . Acum ai raspunsul .
      Dansa si-a asumat toate riscurile .

      Ștergere
    2. Anonim 26 decembrie 2016,21:0o
      Ştiam,cä e monitorizată.Tocmai de aceea primeşte fel şi fel de mesaje
      neplăcute.Vor s-o aducă la tăcere într-un fel.Pe mine nu mă interesează politica,dar fără să vrem face parte din viața noastră.Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
    3. De catre cine este "monitorizata"?! Cine sunt cei care: "Vor s-o aduca la tacere intr-un fel"?! Multumesc !

      Ștergere
    4. Asa este Monica Liliana!
      Sunt multi care si+ar dori ca sa nu mai existe acest BLOG!
      Dar el va exista,atâta timp cât voi exista si eu.
      SFANTA TREIME si MAICA LUMINII, imi vegheaza somnul clipa de clipa. Intr-o noapte nu aveam curent electric, si tocmai vazusem ceva si trebuia sa scriu.
      Am luat pixul si voiam sa scriu pe intuneric,cand o Lumina aurie s-a lipit de varful minei de scris, si+mi lumina caietul, asa precum ar fi fost lumina de la bec,poate si mai puternic.
      De multe ori am scris si scriu fara lumina electrica, ci numai la lumina care iese din degetele mele.
      Da! Mâinile mele lumineaza in alb, pe timp de noapte.
      Zapada n-o vedem pe timp de noapte,dar mainile mele ,eu le vad precum am vedea luna pe CER,atat de albe într+un total intuneric. Dar cine sa inteleaga? Prea putini dintre Semeni,din păcate.

      Ștergere
    5. Doamna Maria,vor să vă intimideze,să vă sperie aşa un pic.De aici şi mesajele acelea neplăcute.
      Dvs treceți prin multe încercări şi obstacole grele,însă acestea nu vă va opri din drumul pe care-l aveți de parcurs.Dumnezeu să vă ocrotească oriunde a-ți fi!

      Ștergere
    6. Sunt mai mulți care o monitorizează din diferite domenii;Chiar şi din politică.Cei care le fac concurența devin ptr ei un factor de risc.
      Dumnezeu o va proteja pe doamna Maria.

      Ștergere
    7. Dacă cineva sus pus vrea să vă distrugă blogul o va face foarte ușor.
      Plătește pe cineva care se pricepe la informatică și blogul dispare rapid .

      Ștergere
    8. Maria ar trebui sa pui mâinile alea la treaba și sa faci terapie cu ele.

      Ștergere
    9. Chiar as dori sa fac acest lucru minunat. Dar nu stiu cum si cu ce sa incep!
      Daca imi poti da niste sfaturi....! Aparuse la TV, acea tanara studenta la medicina care tinea lucruri lipite pe pieptul ei;dar pentru mine e o nimica toata.
      Toate se lipesc de trupul meu si de palmele mele.
      Mi-as dori din suflet, sa pun mainile la treaba,dar nu stiu cum si ce ar trebui sa fac.
      Multumesc Emanuel!

      Ștergere
    10. Maria, ai fi mult mai credibila daca nu ai face politica, nu ai cenzura comentariile cu pareri diferite ale cititorilor si ai emana mai multa blandete si intelegere. Uneori razbate un ton rautacios din replicile tale. Asa cum tu te asteptai ca acel preot sa manifeste mai multa intelegere in ce te priveste datorita rolului sau de slujitor al Domnului, tot asa si lumea de aici asteapta de la tine sa te ridici deasupra acelor situatii enumerate mai sus. Povestea cu preotul ti s-a dat probabil, pentru a trage niste invataminte despre cum sa NU fii.

      Ștergere
    11. Emanuel îi oferi doamnei Maria să guste din mărul interzis?

      Ștergere
    12. E de preferat sa vindeci, decat sa sa fii transmitator de cutremure si razboaie pe banda rulanta. Nu mai vorbesc de politica .

      Ștergere
    13. Maria pune mainile tale pe locurile bolnave/suferinde/dureroase si staruie cu ele acolo pret de cateva zeci de minute bune. Vei simti in palmele tale diverse senzatii care te vor ghida daca acel loc bolnav/suferind/dureros reactioneaza la energia din palmele tale. Poti simti caldura, fierbinteala, intepaturi, furnicaturi, durere, racoare, gheata sau amorteala. Mainile tale pot vibra sau poti avea senzatia ca se afunda in locul respectiv daca este cu probleme. Staruie cu mainile tale pe acel loc bolnav/suferind/dureros pana cand senzatiile in palmele tale se reduc considerabil sau dispar apoi intuitia iti va ghida mainile catre urmatorul loc unde trebuie sa le asezi pe persoana pe care o tratezi.

      In eventualitatea in care nu ai senzatii in palme (se poate intampla si acest lucru mai ales la inceput) roaga persoana tratata sa-ti spuna unde o doare si stai cu palmele acolo barem 10-15 minute. De multe ori va simti si persoana tratata ca locul se incalzeste sau poate avea chiar senzatii de durere dar acest lucru este normal caci este o reactie de vindecare.

      Nu incerca sa faci nimic cu mintea ta, nu incerca sa impingi energia din palmele tale in corpul bolnavului si nici nu te implica emotional in tratament. Lasa pur si simplu energia din palmele tale sa curga normal caci insasi persoana tratata va extrage din palmele tale energia care ii este necesara (de aici provenind si senzatiile in palme ca urmare a transferului energetic). Pastreaza-ti o stare de calm si de pace launtrica cand faci terapie. Atentia ta trebuie sa fie asupra palmelor tale. Nu trebuie sa te concentrezi ci doar sa fi prezenta.

      Sa nu-ti fie frica ca preiei boala din corpul persoanei tratate ca nu preiei nimic si nici sa nu-ti atribui rezultatele terapiei. Roaga Sfanta Treime si pe Maicuta Domnului sa te ajute cand faci terapie si multumeste-le dupa ce termini.

      Persoanele grav bolnave si/sau mai batrane vor reactiona mai greu la tratamente decat persoanele tinere si cu afectiuni mai putin grave. Uneori rezultatele se observa imediat, uneori dureaza mai mult timp pana sa apara. Nu te descuraja ci continua sa le faci terapie.

      Nu exista contraindicatii pentru acest gen de terapie. Se poate trata orice fel de afectiune, de la o banala raceala pana la tumori, cancere etc.

      Ștergere
    14. Doamna Maria,acceptati sfaturi de la domnul Emanuel si va va da instructiuni legat de terapia si vindecarea cu ajutorul mainilor,va va ajuta enorm va asigur.Dnul Emanuel este un profesionist si dvs aveti harul necesar sa vindecati oamenii cu ajutorul palmelor dar trebuie sa cereti instructiuni ca sa va invete.Nu strica un mic ajutor eu asa as fii procedat.Tineti minte cand Duhul Sfant v-a spus intr-un mesaj ca ve-ti vindeca lumea?Eii, exact aceasta se va intampla .Semne si minuni se vor face in Noul Ierusalim vindecari instantaneu vor fii pe tot teritoriul tarii.Si dvs ve-ti face parte din aceasta ceata a Sfintilor /Dumnezeu va da haruri in curand tuturor alesilor din Romania si vor pleca pe teren pentru infaptuirea miracolelor si intoarcerea la credinta a celor din tara si din afara tarii,trebuie doar sa va doriti, caci Harul il aveti si este suficient ca sa faceti aceasta.Eu ma rog ca sa se intample lucrul asta..Din corpul dvs iese multa lumina si este lumina Duhului Sfant care lumineaza totul in jur ,este un alb mai alb ca soarele si mai fosforescent,un alb imaculat.Trebuie sa incercati noua misiune/Pentru ca sunteti unul dintre apostolii Romaniei.Va iubesc .Va puppp/Pupp,Monica Meryah

      Ștergere
    15. Ce mar interzis?Ti-a interzis cineva ceva?Eu cred ca tu iti interzici totul pana si minunile lui Dumnezeu. De ce ca sa nu se vadă?Scuze,regret ca spun dar Adevarul nu mai poate sta in ascuns totul iese la lumina ca vreti sau nu vreti.Sau nu stiti ca la sfarsitul vremurilor se vor face semne si minuni precum au facut apostolii spre Slava lui Dumnezeu??Aaa nu stiti aceasta ,scuze dar va inselati total.Adevarul se afla in mâinile celor plini de duh sfânt si nu mulți pricep aceasta.Exact,oare cati sunt de aici care inteleg si sunt priceputi in tainele ascunse?Nici unul.Asta este raspunsul meu.Dar cine intelege,intelege cine nu sa bage capul înapoi in carapace.Imi pare rău dar asta e adevarul si nu caut sa jignesc pe nimeni in special pe tine Monica Liliana.A fost un fel de observație si nimic mai mult in vederea trezirii tale.Monica Meryah.

      Ștergere
    16. Of Meryah...chiar tu ai postat cele de sus?Nu e prima oară când sunt lovită chiar de oamenii pe care îi iubesc.Multumesc!

      Ștergere
    17. In cazul Doamnei Maria vindecarea se va produce instantanee si nu este nevoie de 2-3 sedinte sa lucreze pe un om bolnav ca ceilalti terapeuti pentru ca Duhul Sfant actioneaza direct vindecand cauza.Minunea se face rapid..Inceputul este greu dar nu e greu deloc.Daca era in cazul lucrarii cu energia universala adica esti un transmitator de lumina divina si trimiti in corpul bolnavului aceasta lumina intrand prin canalul chakra coroana sau varful capului vindecarea s-ar putea efectua mai greu poate dura si cateva zile si este nevoie de cateva sedinte dar nu este cazul pentru ca aici se lucreaza prin duhul sfant si nu oricine are menirea aceasta..Numai dna Maria poate face aceasta vindecare pentru ca are suficient Duh sfant,este plina de lumina si nu este nevoie sa se concentreze nici un pic,doar pune mana pentru cateva zeci de secunde pe cineva care drept exemplu are o durere de cap si apoi ia mana de pe acea persoana si acea lumina a si intrat in corpul bolnavului prin chakra coroana (varful capului).
      PS pentru Dnl Emanuel Prichici
      Multumim domnului Emanuel pentru instructiuni sunt foarte utile pentru noi,Multumim,vom tine cont de aceste forme de vindecare pas cu pas dezvoltandu-le ca abilitati.
      Monica Meryah.

      Ștergere
    18. Da Emanuel ai dreptate in tot ce ai zis.. doamna Maria sa incerce

      Ștergere
    19. Observati doamna Maria ce suflet mare are dnul Emanuel Prichici va dat pe tava pas cu pas ce sa faceti ca sa puneti in practica aceasta tehnica de vindecare cu ajutorul palmelor.Nu o sa primiti nicaieri informatii de acest fel nici daca platiti pe cineva sa va spuna aceste lucruri pentru ca sunt strict secrete si acestea le cunosc doar profesionistii terapeuti in ale videcarii trupului.Si Dnul Emanuel stie multe foarte multe lucruri la care sa luam aminte si sa invatam ca un bun ghid ce este,si nu este de blamat si de luat in deradere cum fac multi de pe aici care nu inteleg nimic din credinta adevarata.Eu ma bucur ca avem un asa invatator printre noi ,pentru ca si Dnl Emanuel Prichici va face parte din aceasta ceata a Apostolilor si misionari a lui Dumnezeu prin care se vor infaptui minuni in tara noastra Romania,dar toate la timpul potrivit ,in curand si peste putin timp.Domnul Emanuel sa se pregateasca pentru timpul de Apostolat.As fii vrut sa fie un secret acest lucru dar nu il mai pot tine secret pentru ca asa va fii.Succes!!!
      Monica Meryah.

      Ștergere
    20. Asa e Meryah ! Emanuel a fost blamat si pus la zid , bestelit de zeci de ori de ,,crestinul ortodox'' . Felicitari , domnule Emanuel ca ati primit totul cu umor si inima deschisa !
      Ati cautat sa explicati , sa va explicati prin cuvantul bibliei mereu , dar orbi si surzi au fost toti , TOTI .
      Caii de rasa se vad la drum lung , spune o vorba !

      Ștergere
    21. Scuze Monica Liliana,nu am facut special sa te lovesc nici gand,scuze daca ai inteles gresit.Eu am scris ceva sa te faca pe tine sa constientizezi si sa intelegi si tu aceasta menire pe care nu oricine o poate intelege in vederea misiunii dnei Maria.Ea este Aleasa si nu trebuie impiedicata cu nici un chip in misiunea ei,i-am luat doar apararea am scris cele de sus ca sa nu fie confuzie si sa inteleaga dna Maria ca lucrurile acestea sunt spre bine si si chestia aceea cu marul interzis nu e de la cel rau a vindeca pe cineva nu este ceva rau ,intelegi Monica Liliana? Multi sunt videcatori dar nu au harul necesar al Duhului Sfant asa cum il are dna Maria.eu am analizat mesaj cu mesaj si am vazut ca acolo se indreapta spre ceva minunat/si am intervenit pentru ca asa am simtit sa scriu,puterea Duhului Sfant lucreaza in multe feluri si trebuie sa le intelegem.Imi pare rau ca nu m-am facut mai coerenta si s-a inteles ca altceva.Soory..
      Monica Meryah.

      Ștergere
    22. Monica Meryah,tu te-ai lăsat deja pe măna lui Emanuel?Eşti schimbată.
      Doamna Maria va vindeca lumea,dar nu aşa.Lumea va începe să creadă din nou în Dumnezeu prin Duhul Sfânt,iar doamna Maria fiind condeiul Său,aşa o va vindeca.
      "Mărul interzis".Ia zis Dumnezeu ori vreun alt Sfânt doamnei Maria să facă altceva înafară de a fi condeiul Său?De ce a îndemnat-o sarpele pe Eva să mănânce din mărul interzis?Ptr a încălca porunca Lui Dumnezeu,iar Eva a mâncat,dar la îndemnat si pe Adam.Au căzut din cauza neascultării.
      Emanuel nu crede în Iisus Hristos,a recunoscut pe blog-ul doamnei Maria Avea dreptate Crestin Ortodox,dar puțini au înțeles.
      Doamna Maria,aveți vă rog grijă!Eu vă iubesc şi nu vreau să vă pierd!Întrebați-l pe Dumnezeu dacă se poate în legătură cu acele inițieri Reiki.

      Ștergere
    23. Asa draci blestemati, amestecati ortodoxia cu orientalismul ca toate sunt la fel sa pacaliti naivii, ecumenisti si new age-isti, voi sunteti mai veninosi si periculosi ca ateei,satanisti si eretici care se dau intr-o parte si sunt sinceri in ceea ce sunt, dar voi astia care sunteti botezati si va ocupati cu totul altceva decat ce tine de ortodoxia sunteti periculosi, sunteti lupi in piei de oaie.

      Ștergere
    24. Monica Meryah,ai să vezi peste un timp efectele secundare.Acum ti-e bine,dar pe parcurs o să vezi adevărul.Te-ai înşelat singură din păcate.Dumnezeu să-ți arate calea si adevărul!Păcat că acum o îndemi şi pe doamna Maria să facă aceiaşi greseală!Stii ce vroiam să-ți dau,o ioniță mică de la Mormântul Sfânt pe care o am de la cineva care a fost acolo.Nu am insistat,am lăsat aşa cum ai vrut tu,dar stiam că te temi.

      Ștergere
    25. Monica Meryah sa te auda Domnul caci nimic nu aduce bucurie mai mare sufletului meu decat sa-i slujesc Lui!

      Ștergere
    26. Monica Liliana fata draga îmi pare rău sa spun si ca iau apărarea cărora simt ca trebuie sa le iau dar precizez ca te-ai înselat in privința Domnului Emanuel El chiar este un iubitor de credinta si de Dumnezeu si va avea o misiune precum a avut Iisus,va face parte si el dintre acei numar de apostoli care se vor ridica la sfarsit de timp si care timpul acela e in scurt timp.Nu am spus nici o greseala dar deja m-ai judecat stramb îmi pare rău de tine ca nu vrei sa înțelegi si ca nu vrei sa accepti aceste lucruri dar le vei intelege la timpul potrivit.Intelege ca Duhul Sfânt lucrează in diferite moduri prin oameni pentru a întoarce oamenii la credinta si nimic nu este batut in cuie.Duhul Sfânt le stie pe toate si stie sa dea haruri când trebuie si cui vrea,ca misiunea de apostolat nu e de oricine ci doar pentru cei Alesi si eu ii recunosc caci sunt oitele lui Iisus Hristos iubitul meu scump.Nu ai cum sa înțelegi.Te pup.
      Monica Meryah.

      Ștergere
    27. Anonim27 decembrie 2016, 21:27 ce te bagi?Vedeti de treaba dumitale?Ok?

      Ștergere
    28. Emanuel Prichici27 decembrie 2016, 21:47
      Monica Meryah sa te auda Domnul caci nimic nu aduce bucurie mai mare sufletului meu decat sa-i slujesc Lui!

      raspuns :
      serios ?? de N ORI ti-am ARATAT ca NU IL CUNOSTI PE IISUS HRISTOS dar ii slujesti lui ??? da LUI ANTIHRITSOS si am spus cind o sa pui un miliard de puncte in contul meu o sa iti arat aceste adevar IN SFINTA SCRIPTURA ORTODOXA

      QI = CORP si nici o treaba cu sufletul ... deci CORPUL MORT TRATAT DE REIKI este INSELARE DIAVOLEASCA completa ... CA e mort ... deci cu tratament reiki TOT MORT ESTI ca plimbi BOALA PRIN CORP si NU O VINDECI .... dar fraierii si fraierele platesc prostirea lor SI ISI MERITA SOARTA ca ASA Au ales
      corp = porc = corb = qi = chi ... deci NIMIC SUFLETESC IN EL .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      tu NU IL IUBESTI PE IISUS HRISTOS SI NU II SLUJESTI LUI CIND FACI REIKI ... sa ITI INTRE BINE IN CAP --- dur adevar stiu DAR MINCIUNA = REIKI cu ADEVARUL = IISUS HRISTOS nu se
      combina .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS si ZOMBII au corpuri DAR SUNT MORTI sufleteste

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    29. @Monica Liliana: o precizare importanta: eu cred si ma inchin lui Iisus Hristos. A, ca nu cred in tot ceea ce este scris in biblie aia e cu totul alta mancare de peste si am si recunoscut fatis si deschis asta.

      Descrierea facuta de Pavel asupra Dumnezeului biblic pe care eu o cred si o accept este aceasta:

      22. Şi Pavel, stând în mijlocul Areopagului, a zis: Bărbaţi atenieni, în toate vă văd că sunteţi foarte evlavioşi.
      23. Căci străbătând cetatea voastră şi privind locurile voastre de închinare, am aflat şi un altar pe care era scris: "Dumnezeului necunoscut". Deci pe Cel pe Care voi, necunoscându-L, Îl cinstiţi, pe Acesta Îl vestesc eu vouă.
      24. Dumnezeu, Care a făcut lumea şi toate cele ce sunt în ea, Acesta fiind Domnul cerului şi al pământului, nu locuieşte în temple făcute de mâini,
      25. Nici nu este slujit de mâini omeneşti, ca şi cum ar avea nevoie de ceva, El dând tuturor viaţă şi suflare şi toate.
      26. Şi a făcut dintr-un sânge tot neamul omenesc, ca să locuiască peste toată faţa pământului, aşezând vremile cele de mai înainte rânduite şi hotarele locuirii lor,
      27. Ca ei să caute pe Dumnezeu, doar L-ar pipăi şi L-ar găsi, deşi nu e departe de fiecare dintre noi.
      28. Căci în El trăim şi ne mişcăm şi suntem, precum au zis şi unii dintre poeţii voştri: căci ai Lui neam şi suntem.

      Deci Pavel in acest pasaj ne spune ca Dumnezeul care ne-a dat viata NU LOCUIESTE IN TEMPLE FACUTE DE MAINI (biserici) si NICI NU ESTE SLUJIT DE MAINI OMENESTI CA SI CUM AR AVEA NEVOIE DE CEVA (slujbe sau jertfe) CACI IN EL TRAIM SI NE MISCAM SI SUNTEM!

      Deci noi TRAIM IN DUMNEZEU, NE MISCAM IN DUMNEZEU SI SUNTEM IN DUMNEZEU! Asta ne spune Pavel in biblie.

      Pe de alta parte stiinta ne invata ca TRAIM INTR-UN UNIVERS, NE MISCAM INTR-UN UNIVERS SI SUNTEM INTR-UN UNIVERS!

      Deci cine este Dumnezeu? :)

      De ce pana si mai marii bisericii au ajuns in sinoadele lor la concluzia ca Dumnezeu sa nu fie infatisat nicaieri?

      Vorbea Maryah despre energia universala mai sus. Daca Dumnezeu este universul, a cui este energia universala si ce denumire mai poarta ea in religia crestin-orotodoxa?

      Daca Iisus Hristos s-a intrupat in carne si oase si ne-a zis precum si Pavel: Tatal Este in Mine si Eu Sunt in Tatal si Eu Sunt fiul Lui Dumnezeu voi cine sunteti? :)

      Sunteti cumva robii unui Dumnezeu care are nevoie de ascultarea si obedienta voastra si care va pedepseste precum o faceau stapanii de sclavi de pe vremuri sau sunteti fii Dumnezeului descris de Pavel si de Iisus?

      Sunteti cumva robii unui Dumnezeu gelos si razbunator, insetat de sange si pofticios de carne de porumbel si de miel sau sunteti fratii si surorile lui Iisus?

      Da stiu, blasfemie! :)))

      Ștergere
    30. Toti suntem Dumnezei,suntem toti in legea lui UNU..Dumnezeu a creat universul si este energie,in terapie se lucreaza sub doua forme 1.Cu puterea Duhului Sfant care iese prin buricul degetelor de la maini trimitand lumina sfanta si a doua forma se lucreaza prin energia creatoare din univers prin care noi ne incarcam trupurile cand dormim in stare theta in somn acela este prana (energia) cu care se lucreaza si in vindecarea unui om,in limbajul de aici se numeste bioenergie.Nu este nimic gresit in ambele forme de lucru.Deci se lucreaza in functie de credinta pe care o detii..Cu cat credinta mai mare cu atat vindecarea se produce instantaneu .Lumina este si exista in corp dar si in afara corpului in universul infinit prin care ne incarcam trupeste si sufleteste.
      Monica Meryah.

      Ștergere
    31. Iisus a zis:mama mea si fratii mei sunt cei ce fac voia Tatalui Meu !!

      Ștergere
    32. Emanuel Prichici28 decembrie 2016, 11:48
      @Monica Liliana: o precizare importanta: eu cred si ma inchin lui Iisus Hristos. A, ca nu cred in tot ceea ce este scris in biblie aia e cu totul alta mancare de peste si am si recunoscut fatis si deschis asta.

      RASPUNS :
      pavel citire SI DE DATA ASTA sau aici NU NE MAI CONVINE CE SCRIE :
      REPETAM prodikitsch ca PAVEL spune catre UCENICUL SAU .... deci atenienii nu sunt ucenicii lui si NU STIU SFINTA SCRIPTURA de asta IA LUAT INCET ....

      epistola a DOUA catre TIMOTEI
      PAVEL -TIMOTEI -

      15.Şi fiindcă de mic copil cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să te înţelepţească spre mântuire, prin credinţa cea întru Hristos Iisus.
      16.Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,

      DECI CONCLUZIA SIMPLA

      SCRIPTURA ESTE TOATA INSUFLATA DE DUMNEZEU si tu NU CREZi IN EA deci NU AI CUM SA SPUI CA IL IUBESTI PE DUMNEZEU ..... E CLAR prostie INTRUCHIPATA ??? am mai discutat vrajelile astea demuLT dar TOT LA CRESA Ai RAMAS ... ha ha ha
      logica ta lipsa ESTE ca CITESTI SFINTA SCRIPTURA si NU O PRICEPI SI se aplica asta LA TINE PRIDIKITSCH :
      29.Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

      asadar IISUS CONFIRMA SCRIPTURILE si tu le negi DECI NU IL IUBESTI PE IISUS CARE ESTE CALEA , ADEVARUL SI VIATA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS pavel CONFIRMA TOATA SCRIPTURA , TIMOTEI confira scriptura TOATA , IISUS CONFIRMA SCRIPTURA TOATA iar PRIDIKITSCH e ERETIC ca NUUUUUUUU CONFIRMA toata scriptura si atunci ii FACE MINCINOSI pe PAVEL , TIMOTE SI INSUSI IISUS HRISTOS .... deci este din ANTIHRISTOSI si mincinosi ...dur adevar stiu dar ATENTIE LA CEI SI CELE CARE IL IAU I SERIOS ca ISI VOR PIERDE SUFLETELE sI au ALES MINCIUna SI TATAL MINCIUNII ESTE DIAVOLUL ... DECI ANATEMA SA FIE

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTN ORTODOX

      Ștergere
  40. Multi oameni nu merg la biserica din cauza preotilor,rar mai sunt preoti in adevaratul sens al cuvantului!!! Va admir pt cum ganditi,asa e biserica e casa domnului nu a preotilor,unde toti suntem bineveniti..
    Cu drag Bianca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si din cauza babelor care comenteaza...nu ai loc de ele pur si simplu...nici fizic nici duhovniceste, zici ca esti la scoala de corectie

      Ștergere
    2. Sigur citeste acel preot pe acest blog, altfel nu ar fi fost asa pornit,ii va trece lui...daca nu aici in alta viata...

      Ștergere
    3. Anonim 26 dec 21:10 păi dacă preotul acela tot citește acest blog,vreau și eu să-i adresez cîteva întrebări: 1. De ce noi enoriași cînd mergem la o Biserică și lăsăm acolo un acatist pentru 40 de zile,trebuie să plătim între 30-50 de lei? 2.De ce cind are loc un botez,o cununie sau o înmormîntare taxele nu sunt fixe la toate Bisericile?3.Sunteți cumva o societate comercială,v-ați privatizat și noi nu am aflat? 4.Stiați că în Biserică se face cea mai mare evaziune fiscală,pentru că nimeni nu primește bon fiscal după ce cumpără lumînări,cărți de rugăciuni,icoane și alte obiecte de cult? Stimați preoți așa cum medicul nu rebuie să i-a bani de la un bolnav pentru actul medical,nici domniile voastre nu trebuie să acceptați bani de la enoriași.Se spune că medicul vindecă trupul,iar preotul vindecă sufletul,pai cind acesta este făcut pentru o plată se numește negoț.E ca și atunci cînd merg în piață îi dau precupeței banii și cumpăr citeva Kg de cartofi.Iisus a vindecat oamenii și nu a pretins nimic de la nimeni,așa că dacă vreți sa-i slujiți lui Dumnezeu,mergeți pe calea lui.DS

      Ștergere
    4. Ai dreptate Ds...cred ca putini preoti exista care sa nu ia bani la inmormantari,nunti ,botezuri...,,asta e ceva la moda deja ,nu se mai satura de bani ,de parca i.ar lua cu ei in mormant!!
      Nu vezi ca omu de e sarac nu il mai inmormanteaza nimeni !!

      Ștergere
    5. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica sau simbolistica scrisa...
      hhhh

      biserica reprezinta femeia sau legtura cu dumnezeu ....
      ceea e gresit per total ambele sensuri, nici macar nu au sens sau legatura stiuta de isusi banilor [isusi fiindca se sacrifica pentru bani toata viata lor]....
      hhhh

      legea 1 si 2 [codul secret al fiintelor vii] .... :
      oamenii sunt si femei si barbati in acelasi timp toata viata [creierul nu stie daca esti femeie sau barbat toata viata unei fiinte vii] ....

      legea 3-5 [codul secret al fiintelor vii] .... :
      totodata sunteti si copiii si adulti in acelasi timp mereu [ca adult ai avut odata parinti, deci in timp copii sunteti si la un miliard de ani reali]....

      legea 6-9 [codul secret al fiintelor vii] .... :
      banii ca numar poate fi un numar infinit, banii creati poate fi ca numar tot infinit, bani ce pot fi creati pot fi creati la infinit, banii ce poti sa ii aiba oricine sau chiar toti oameni poate fi ca numar chiar un numar infinit ....
      Negotul cu bani este o greseala totala ....
      Banii in vechime nu era un semn ''ca sa dat si luat'' sau si "vindere si cumparare", ci doar un semn lasat ca si ordonat si coordonat ceva intre doua posibilati, un fel cale ce a redat imediat inca 2 posibilitati prin cele 2 posibilitati dinainte, deci sa creat 4....
      ei bine in timp sa creat intelesul de bani si sa dat minusul unei posibiltati si au ramas 3, de atunci este mereu eliminata a 4 cale ceea ce nu e bine ...., in rest daca ganditi corect si exact veti stii ....
      Legile are cantite scrisa in cuvinte a cate un pentabytes fiecare in orice limba sau limbaj sau ....

      deci ii dam unui preot sa se ocupe de bani si sa inteleaga ca toata viata trebuie sa stea dupa bani .... pai clar ca ala sta si ia bani de alti ....
      acelasi lucru il va face si un copil de 3 ani odata ce a inteles sau nu a inteles faptul ....
      acelasi lucru il va face orice copil si de un miliard de ani ....
      fiindca stie ca va devenii isusii banilor si banii le va fii viata si moartea ....
      acelasi lucru va face si daca ii dai sensul de treime si de dumnezei ....
      si nu va stie ca este fiinta vie programata oricum ....
      hhhh

      ei bine nu stie nici de cate repetitii da ....
      insa acum stiti, chiar daca intelegeti sau nu intelegeti ....
      hhhh

      vedeti si celalte corelari sau si corectii logice scrise de mine si in alte parti ....
      nu ma refer doar unde scriu aceste corelarile sau corectiile logice ....
      este pe absolut tot si despre absolut tot .... si majoritatea sunt scrise si descrise despre si din nivele absolute si de peste nivele absolute de logica si inteligenta si intelectualitate si intelepciune si coduri secrete si vectorii secreti si dimensiuni secrete ....
      hhhh

      Litera h este foarte multe descrieri la un loc .... reprezinta si intoarcere in timp la jumate si salturi din nivele infinite in nivele finite sau nivele finite inferioare, dar si urcare inapoi in nivele in care le lucrez in timpul acela [nu este o descriere exacta in cuvinte] ....
      hhhh

      Si aceasta este o repetitie scrisa de mine....
      hhhh

      Ștergere
    6. Adyna27 decembrie 2016, 09:27
      Ai dreptate Ds...cred ca putini preoti exista care sa nu ia bani la inmormantari,nunti ,botezuri...,,asta e ceva la moda deja ,nu se mai satura de bani ,de parca i.ar lua cu ei in mormant!!
      Nu vezi ca omu de e sarac nu il mai inmormanteaza nimeni !!

      raspuns :
      serios ??? si eu propun ca preotii SA NU MAI MANINCE sau NU MAI TRAIASCA IN FAMILIE si de ce nu sa NU DOARMA deloc ca ´´ enoriasii ´´ trebuie ´´ satisfacuti IN EREZIILE LOR ....

      asadar ADYNA spuneam ca esti SECTARA ? SE ADEVERESTE DIN NOU ca daca NU AI CITIT IN VECHIUL TESTAMENT ca LEVITII = PREOTII PRIMEAU ZECIUIALA DE LA TOTI PENTRU EI SI FAMIliILE LOR IN FIECARE LUNA CA SA SLUJEASCA SI SA NU SE OCUPE DE BANI NICIODATA SI retine ASTA A SPUS DUMNEZEU INSUSI ... deci DUMNEZEU INSUSI A RINDUIT CA PREOTII LUI SA PRIMEASCA ZECIUIALA si O DAI LUNAR ??? NUUUUUUUUUU dar ai pretentii SA NU CEARA BANI DE SLUJBE SI ALTELE ??? deci ERETICA ESTI SI HULITOARE de cele SFINTE , femeie FARA CAP sI prostie INTRUCHIPATA ??? dur adevar stiu DAR IN TINE ´´e´´ multi
      care ´´ vorbeste ´´ ca e LEGIUNE ....

      asadar BISERICA = TRUPUL LUI HRITSOS ESTE slujita de PREOTII ORTODOCSI CORECT SI SE DA DARUL PENTRU HRISTOS ---- ai priceput CA DACA VREI SA NU CEARA , da-le CA ASA E SCRIS DE CATRE DUMNEZEU insusi CA EI SA SLUJEASCA , dar NIMENI NU VREA SA LE DEA dar toti II JUDECA ... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps daca nu le dai NU CERE SLUJBE de inormintare si alte LUCRURI SFINTE ... DAR APOI SA NU TE MIRI CA HRISTOS CAPUL BISERICII PRIN TRUPUL SAU = PREOTII nu te primeste IN IMPARATIA LUI ca NU AI HAINA DE NUNTA = BOTEZUL SI FAPTLE BUNE ALE DREPTEI CREDINTE = ORTODOXA

      DUR ADEVAR STIU dar pe viitor NU VORBI FARA CA SA STII ..... PAREROLOGI SI PAREROLOAGE SUNT DESTUI SI DESTULE PE AICI si prin tine le spun si lor ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    7. Incurci borcanele.
      Una e sa primesti zecuiala si una e sa ceri.
      Adica ca moare cineva sa nu il inmormantezi ca nu plateste.
      Dar ai auzit de preoti sa mai faca si pe gratis la cei saraci innmormantari de pomana.
      Una e sa ceri ,si alta e sa dai.
      Si nu exista taxa pt inmormantari botezuri si etc..preotul cere ca vrea el.
      Eu cand am scris m.am referit la familiile sarace,caci am vazut de multe ori la tele..ca au refuzat sa inmormanteze ca nu au platit.ei la cei saraci m.am referit..

      Ștergere
    8. In toate religiile lumii se da zeciuiala, asta stie toata lumea si n-are nimeni nicio treaba cu asa ceva, in alte tari, bineinteles. In Romania, imediat, toate-s puse la colt. Mai mergeti si voi si vedeti sau cititi cum este si in alte tari, ca prea v-ati inrait si ascultati de cei care lovesc cu tot ce au in romani si in Romania. Acum, strategia lor este de-a distruge credinta crestina (atat catolica, cat si ortodoxa), asta oricine , deja, poate sa vada cum stau treburile.

      Ștergere
    9. Adyna28 decembrie 2016, 15:38
      Incurci borcanele.
      Una e sa primesti zecuiala si una e sa ceri.
      Adica ca moare cineva sa nu il inmormantezi ca nu plateste.
      Dar ai auzit de preoti sa mai faca si pe gratis la cei saraci innmormantari de pomana.
      Una e sa ceri ,si alta e sa dai.
      Si nu exista taxa pt inmormantari botezuri si etc..preotul cere ca vrea el.
      Eu cand am scris m.am referit la familiile sarace,caci am vazut de multe ori la tele..ca au refuzat sa inmormanteze ca nu au platit.ei la cei saraci m.am referit..

      raspuns :
      ´´ CERE SI TI SE VA DA ´´IISUS HRISTOS ----- INCLUDE CERE ... upssss
      IN ORTODOXIE NU EXISTA ZECIUIALA si de asta se CERE .... DECI ESTI DE ACORD CU ZECUIALA ??? hmmmm ... si cei care NU AU sa DEA sa moara ? SAU PLATESC ALTII pentru ei DIN ZECUIALA LOR ???? DECI ADYNA NU TE BAGA UNDE NU STII ca TE IAU LA BANI MARUNTI SI IARA O SA te superi PE PROSTIA TA intruchipata .... EU CIND SPUN CA FEMEILE SUNT FARA CAP toate sariti in sus DAR STRUCTURA ZECUIELII determina FOLOSIREA EI in scopul FAMILIEI PREOTILOR si a neamului lor SI IN ORTODOXIE NUUUUUUUUUUUUUUUUUU SE DA tocmai pentru a nu INGREUNA OMUL si A CREA CONFLICT DE ´´ BANI MULTI ´´ .... inmormintarea E
      O DATA , zecuiala E LUNAR ... deci MAI USOR cu ce nu stii sau continua si O SA IESI SIFONATA DIN DISCUTIE ca nu sunt blind cu prostia umana ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS : nu vreau sau fac o analiza a famiLiIlor ´´ sarace ´´ cu ALCOOLUL IN FREZA , cu tigari FUMATE ZILNIC etc etc etc ca E DUR ADEVARUL si NU JUDECA PRIPIT NIMIC ...IAR LA TV lasa-ma ca ASTIA MINT DE DIMINEATA PINA SEARA ..... asadar TELEVZORUL E ULTIMA SURSA IN CARE EU ma incred ..... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha .... asta de la tv daca vor TE SCot pe tine adyna ca ai casa in sahara si traiesti sub pamint la polul nord .... si FAC SI EMISIUNI CU ´´ CASA TA ´´ de sub pamint ca la cite filme SF sunt adyna traieste in sahara si are casa sub pamint ca s-a aratat la tv ... ha ha ha ha ha ha ha ha ha

      AU PROSTIT POPORUL CU TELEVIZORUL e o zicala VECHE si continua sa o faca SI POPORUL RAMINE PROST in continuare ... dur adevar stiu ca sunt tevbelisti .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    10. Eu sunt de acord cu seciuiala .si sa dai la preot pt inmormantare,,sincer dai de placere cand vezi ca vine si face o slujba ,dar cand vezi ca cere atata si tu nu ai si el zice ca nu face slujba ca nu dai cat vrea el ,asta e cu totul altceva.si cand am zis de preoti am zis de unii nu m.am referit la toti.
      Eu pur si simplu m.am referit la familiile sarace ce nu au bani !!!
      Pai am casa la sahara nu stiai?,nu ai vazut la tele !!! Hahhahaha

      Ștergere
    11. Monica Meryah
      Ca nu merge la biserica sau ca nu se increde in preoti?Nu are nici o legatura credinta cu biserica fiecare se caieste in functie de cat de mult crede in Dumnezeu si il iubeste.

      RASPUNS:
      serios ????
      dur adevar = PUR adevar = credinta are legatura cu biserica si mai jos explicatia

      ia SA VEDEM SFINTA SCRIPTURA ce ne spune despre BISERICA si CINE E BISERICA :

      18.Şi El este capul trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morţi, ca să fie El cel dintâi întru toate.

      deci femeie FARA CAP biserica este TRUPUL LUI HRISTOS si CAPUL EI ESTE HRISTOS

      daca un om NU MERGE LA TRUPUL LUI HRISTOS SI CAPUL LUI ADICA BISERICAAAAAAAAAAAAA atunci cum il iubeste pe HRISTOS ???? prostie intruchipata FARA TRUPUL LUI HRIStOS NU EXISTA MANTUIRE .... ACUM VEZI ????? deci NU MERGE LA TRUPUL LUI HRISTOS , pridikitsch pe linga FARADELEGILE LUI si ESTE ANTI-HRISTOS ... DUR ADEVAR STIU dar acum STII diferenta INTRE ARSENIE BOCA DIN TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA SI PREOTUL TRUPULUI LUI HRISTOS si PRIDIKISCH in afara trupului lui hristos si preot nici atit .... deci EL ESTE eretic , fara trupul lui hristos si impotriva preotilor PUSI DE HRISTOS DIN TRUPUL LUI PRIN APOSTOLI , EPISCOPI . PREOTI IN TRUPUL LUI = biserica .... capisci ??? dur adevar stiu dar DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ... NU TE JUCA CU MANTUIREA TA care este NUMAI IN BISERICA DREPTEI CREDINTE adica ortodoxia TOATA ca va fi vai si amara de tine CA ASA AI ALES ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps si acum pricepi si ca versetele date de pridikitsch cu TEMPLU atenienilor NU ESTE BISERICA si DE CE A SPUS CA DUMNEZEU nu locuieste in templu DAR IN TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA LOCUIESTEEEEEEE ... vezi pridikitsch ca PAVEL PROPOVADUIESTE BISERICA = TRUPUL LUI HRISTOS si NU TEMPLU facut de maini ??? DUR ADEVAR STIU dar prostie intruchipata AM MAI DISCUTAT ASTEA SI tot nu ai bagat la cap ... reusesti acum ???? ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    12. Mai Crestin Ortodox iti place sa jignesti cum iti vine la gura,sa stii ca credinta nu este limitata asa cum o caracterizezi tu ci credinta este doar IUBIRE NECONDITIONATA fata de Dumnezeu acum ai inteles?Sa facem fapte si mai putine vorbe ,totul sa iasa din inima si nu din gura.Pricepi?
      Monica Meryah

      Ștergere
    13. Monica ,asa decide crestinul sa ne transmita ce are pe inima.
      El uraste pacatele si duhurile din om.nu uraste omul doar duhurile din el.
      Numai ca de cand citesc aici pe Blog nu am vazut un suflet sa fie pe placul lui ,ca sa nu jigneasca .
      Spune Iisus ca nu ce intra in gura spurca pe om,ci ce iese din gura spurca pe om,caci din interiorul omului ies curviile,mandria,clevetirea,hula,certurile ..
      Daca ar fi mai bland in a jigni cu vorbe urate ar fi fost mai bine si mai frumos de ascultat ,de invatat

      Ștergere
  41. Doamne ajuta dragi PRIETENI!
    Vin in sprijinul celor care nu cred in CUVÎNTUL ADEVĂRULUI DUHULUI SFÂNT transmis prin dna MARIA, şi voi posta mai jos un fragment dintr-O SFÂNTĂ COMUNICARE CEREASCĂ din Ianuarie 2014 transmis în ţară printr-o altă MARIA.
    DRUM DREPT ŞI LUMINĂ VĂ UREZ. AMIN! MT


    Comunicarea Maicii Domnului, 12.01.2014
    ..........................................
    Copii, ţineţi cont de cuvântul Lui Dumnezeu aşa cum a spus apostolilor săi, lumea va trece, dar cuvântul meu se va împlini şi acesta niciodată nu se va risipi că aburii în vânt, pentru că mai aproape sau mai târziu veţi regreta că gândurile voastre rătăcite v-au făcut să umblaţi pe o altă cale, cu atâta dragoste v-am strâns la pieptul Meu, nu lăsaţi şarpele mândriei, căci este înşelător să se apropie de voi. Şi Lucifer pentru mândrie, pentru încăpăţinare a căzut din binele cel ceresc şi se mai chinuie încă acolo unde Duhul Sfânt la legat pentru a suferi, căci el crezând că pe pământ va face numai voia sa şi va batjocori poporul pe care Fiul Meu Iisus Hristos a coborât pentru a aduce jertfă de împăcare către Tatăl Preasfânt. Iată batjocora lui să transformat în suferinţă grea, pentru el şi pentru cei care au crezut lui, nu faceţi asemenea lui.
    Fiţi cu inimă deschisă şi eu vă voi ocroti mereu, mereu, să faceţi fapte plăcute şi niciodată să nu vă îndoiţi de toate cuvintele pe care cu dragoste am venit să vi le aducem şi să vi le presărăm în inima voastră. Voinţa vă este slobodă, dar luaţi aminte, luaţi aminte că Dumnezeu este drept, nemitarnic şi îndelung răbdător.
    Vă îmbrăţişez Eu Măicuţa voastră, vă iubesc şi vă binecuvântez. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  42. Dar este vreun preot , doamna Maria care va crede , care este in consens cu ceea ce afirmati ?

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu simt de cand citesc ce scrie Maria ca Dumnezeu chiar exista si ca avem asa o legatura DIRECTA CU EL, doar cand mai citesc despre sfintii parinti si minunile lor mai simt la fel, iar PARINTELE ARSENIE BOCA E ACTUAL SI AUTENTIC IN MINTEA SI SUFLETELE NOASTRE

    RăspundețiȘtergere
  44. Marea mistica Teresa Neuman catolica de origine tedesca, a avut multe viziuni cu DOMNUL ISUS CU MAICA DOMNULUI , de la care a primit nenumarate mesaje divine , dar biserica a colaborat cu ea,si Episcopul o vizita la domiciliu, avea tot timpul din partea biserici atit medic cit si maicute si preot care o ajutau ca sa ia notite, si biserica era interesata de mesajele divine, la fel sa procedat si cu alti mistici si vegesti (veritabili controlati) atit din germania, italia, franta , argentina si alti vegenti catolici, dar la noi cind un vegent adevarat sau chiar uni din cadrul manastirilor au diferite mesaje Dinine, li se baga pumnul in gura pentru ce ??? se procedeaza ca la parlament si dna ??? de cine va e frica dragi preoti , de mesajele Divine, nu va ascundeti capul in nisip ca si strutu, va e frica de ceea ce zice DOMNL ???, nu va fie frica caci nu avem unde sa ne ascundem , tot la EL ajungem toti, mai bine sa ascultam mesajele LUI de pe acum pina nu este prea tirziu, ca atunci sa nu zicem ca nu am stiut .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam ca au si ars pe rug foarte multi sfinti si oameni cu capacitati! Vis a vis de preoti, va zic eu de ce se tem..nu se tem de nimic: din invidie si rautate blesteama! Cand nu intelegi ceva judeci si blestemi..asta fac ei! Si au ceva impotriva femeilor si mirenilor. Astia pt nimic in lume nu tre sa aiba har, nu stiu de ce!

      Ștergere
  45. Ceea ce a facut acest preot : exces de zel si abuz in serviciu, ar trebui dat afara din preotie !

    RăspundețiȘtergere
  46. va felicit sincer pt decizia de a nu mai cenzura mesaje, chiar sunt curios sa vad daca imi veti aproba criticile mele in care va reprosez mereu ca nu vi se adeveresc mai deloc previziunile, poate doar alea vagi gen cutremur, explozie, avion picat , pe care orice copil le poate anticipa

    RăspundețiȘtergere
  47. Sunt cumva stupefiata de ce citesc..si de ce spun ,,cumva,, pt ca nu sunteti singura blestemata de putin evoluatii astia...plini de manie, invidie, rautate..mari judecatori! Nu mai are loc Hristos sa judece de ei..Cel mai mult ma socheaza faptul ca noi ortodocsii tre sa fim cei mai corecti, buni, intelegatori si SA NU JUDECAM..ce sa mai zic de BLESTEM!!!! Iar preotii nostri (unii) sunt mai rai ca noi..uneori! Asta e.

    RăspundețiȘtergere
  48. D-NA MARIA --DACA SUNTETI IN PAROHIA ACESTUI PREOT E POSIBIL SA NU VA MARTURISEASCA SI SA VA IMPARTASEASCA--CUM VETI SUPORTA?--DOOOOOAR DACA AVETI UN DUHOVNIC SPECIAL!--LA MINE IN ORAS SUNT PREOTI CARE IMPARTASESC LA 40 ZILE IAR ALTII -PUTINI IN FIECARE DUMINICA--DACA UNUL TE LEAGA SAU TE AFURISESTE ESTE GREU SA-L CONVINGI SA TE IERTE--EU SUNT ORTODOXA DAR VAD BINE CA NU SE AJUNGE LA INTELEGERE--SI NICI LA IERTARE--GREEEU FF GREU DE SUPORTAT-SA NU SPUN CA INGUSTIMEA MINTII II FACE SA CRITICE ALTE PRINCIPII--PACAT

    RăspundețiȘtergere
  49. Preot ? Nici decum preot ala e doar un demon cu chip de om . Nu are drept nimeni sa blesteme mai ales un slujitor al lui Dumnezeu! Cine sunteți voi oameni de credeți ca aveți dreptul de a blestema și a judeca pe alți? Ca nu au religia ortodoxa și ca nu se închina la icoanele voastre ? Biblia spune sa nu va faceți chip cioplit și nici sa nu va închinați lor !!! Iar voi aveți idolii în bisericile voastre ! Oare cu ce preț va închinați lor duși în veșnică adormire chiar de acei preoți la care le pupați mâinile ca niște milogi !

    RăspundețiȘtergere
  50. Doamna Maria sunt un cititor fidel al blogului dumnevoastra.
    Va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi.Va cer iertare in numele tuturor celor care va ranesc pe dumneavoastra si indirect Divinul.

    RăspundețiȘtergere
  51. Maria bun venit printre eretici. O întrebare: dacă vei fi excomunicata din biserica ortodoxa în ce confesiune vei merge?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici asa Emanuel! Eu nu sunt si nici nu voi fi vreodata eretica. Eu propovaduiesc ADEVARUL LUI IISUS HRISTOS ,al GRAIULUI DUHULUI SFANT. Eu nu neg BIBLIA ,ci o completez !Nu voi fi excomunicata ! Prin absurd de s-ar intampla,voi ramane acelasi CRESIIN ORTODOX,avand ca DUHOVNIC si MANTUITOR pe IISUS HRISTOS !

      Ștergere
    2. Hehe Emanuel,unde ai disparut??!!

      Ștergere
    3. D-na Maria oricat de mult o sa-i blamezi pe preoti,trebuie sa stii ca D-zeu lucreaza prin oameni si in special prin slujitorii bisericii.....credinciosii merg in biserica pt ca preotii tin Sf. Liturghie,fara de care nu putem sa ne mantuim......mai sunt si exceptii cand ereticii merg cu alte scopuri.

      Ștergere
    4. Eu nu înțeleg,tu nu vezi Meryah ce postează Emanuel?El e Eretic,o recunoaşte singur,a mai spus în urmă același lucru,chiar mai rău el nu crede în Iisus Hristos.Cine face
      Cursuri de Reiki,nu mai are treabă cu Dumnezeu.Am văzut om posedat din acest ritual al lor.Eu vă avertizez pt salvarea voastră,fiecare face ce doreste.Stiu ce se întâmplă la acele cursuri,mai grav e unde se ajunge până la urmă.

      Ștergere
    5. @Monica Liliana: ba sa avem pardon, habar nu ai ce se intampla la un curs de Reiki si mai mult te rog sa nu mai raspandesti minciuna ca eu nu cred in Iisus Hristos. In schimb eretic poti sa ma faci cat vrei tu, nu ma deranjeaza, caci probabil in acceptiunea ortodocsilor chiar sunt eretic. :)

      Sunt ortodox botezat dar cu gandirea mea de acum cu siguranta ca nu ma incadrez in canoanele ortodoxe. Eu refuz sa pun botul la orice zice taica popa. Asta e.

      Mersi.

      A, si inca ceva: parintele Arsenie Boca pe care eu unul il stimez enorm e considerat eretic printre anumite cercuri ale BOR. Am vazut niste materiale despre dansul care circulau prin anumite manastiri din Romania in care era denigrat ingrozitor chiar din interiorul bisericii ortodoxe. Daca si parintele Arsenie Boca e considerat eretic de catre unii mai mari ai BOR ce sa mai zic de mine?

      Ștergere
    6. E problema ta personală cu preoții,dar ei nu mint.Preoții ştiu de aceste practici ale voastre de aceea tu nu îi prea simpatizezi.
      Eu nu mint,nu am de ce,nu e viața mea la mijloc până la urmă.Eu nu te cunosc personal,dar sti si tu unde te duc până la urmă inițierile acelea.De câte ori ai avut controlul la o anumită boală,dar au intervenit durerile insuportabile în alte părți ale corpului?De multe ori îți spun eu.Chiar vrei să spun tot ce stiu?

      Ștergere
    7. Din invidie Emanuel pt.ca nu pot fi si ei ca Pr.Arsenie Boca,eu il iubesc infinit!

      Ștergere
    8. Domnul Emanuel are dreptate stiu ca si Arsenie Boca sfantul Romaniei este considerat eretic si hulit in toate privintele am urmarit pe multe bloguri vorbindu-se despre el si sincer nu mi-a placut deloc ce am vazut.Si pot spune ca acei care vorbeau erau chiar din interiorul bisericii preoti,ierarhi si din aceia cu functii mai inalte,eu pot sa asemuiesc cele doua caractere ale parintelui Arsenie si a dnului Emanuel ca fiind in aceeasi situatie,de aici am constientizat eu cat de mult gresesc cei care sunt considerati slujitori ai lui Dumnezeu.Deci nu mai faceti greseala sa puneti tipare gresite asupra unei persoane pe care nu o cunoasteti.Pe Arsenie Boca de ce il credeti l-ati cunoscut personal?Si el practica vindecari cu palmele si de la distanta asa precum facea Iisus,si de ce nu il faceti cu ou si cu otet asa cum procedati cu Dnl Emanuel Prichici?Unde este diferenta?Ca nu merge la biserica sau ca nu se increde in preoti?Nu are nici o legatura credinta cu biserica fiecare se caieste in functie de cat de mult crede in Dumnezeu si il iubeste.Mai bine stai in liniste si roaga-te acasa ii va placea foarte mult lui Dumnezeu,si harul va creste chiar si asa.De nu ar mai fii atat de pornita Monica Liliana ar fii fost perfect.Imi pare rau ca nu intelege nimic din ce i se transmite cu toate ca ar putea.Dar si sa inteleaga ca Dnul Emanuel a ales calea care este putin diferita din perspectiva unora dar calea este tot acelasi drum si tot acolo ajunge pe usa cea stramta.Nu este nimic diferit doar ca nu se agata de religie,care religia este creata de catre elite/Acum 2000 de ani nu exista religii ci doar credinta adevarata in Dumnezeu IIsus era pe pamant el invata omenirea despre iubire si credinta. Acuma te invata preotii sa tii canoane si sa-ti ceara banul ca doar este preot si este o regula cine nu se supune ii da pedeapsa:)
      Monica Meryah

      Ștergere
    9. @Monica Liliana: din ce scrii tu m-ai convins ca nu stii chiar absolut nimic despre Reiki. Nu stiu de pe unde ai auzit tu bazaconiile astea dar te asigur ca n-au nicio legatura cu Reiki.

      Ștergere
    10. Anonim29 decembrie 2016, 00:05

      .Pe Arsenie Boca de ce il credeti l-ati cunoscut personal?Si el practica vindecari cu palmele si de la distanta asa precum facea Iisus,si de ce nu il faceti cu ou si cu otet asa cum procedati cu Dnl Emanuel Prichici?Unde este diferenta?

      raspuns :
      simplu de tot DIFERENTA care este ENORMAAAAAAAA
      si bineinteles SFINTA SCRIPTURA CITIRE ca SA VEZI DIFERENTA si exemplu va fi CLAR
      10.S-au dus deci Moise şi Aaron la Faraon şi la slujitorii lui şi au făcut cum le poruncise Domnul: a aruncat Aaron toiagul său înaintea lui Faraon şi înaintea slujitorilor lui şi s-a făcut şarpe.
      11.Atunci a chemat şi Faraon pe înţelepţii Egiptului şi pe vrăjitori şi au făcut şi vrăjitorii Egiptenilor asemenea lucru cu vrăjile lor:
      12.Fiecare din ei şi-a aruncat toiagul şi s-a făcut şarpe.

      ASADAR MOISE - AARON = ARSENIE BOCA
      vrajitori si intelepti = pridikitsch

      E DIFERENTA ??? ia sa vedem in continuare

      Dar toiagul lui Aaron a înghiţit toiegele lor.

      deci INVATATURA LUI PRIDIKITSCH este DISTRUSA de invataturile LUI ARSENIE BOCA si NU SE COMPARA DUMNEZEUL LUI ARSENIE BOCA cu ´´ dumnezeul lu pridikitsch ´´


      acum SE VEDE diferenta ??? pridikitsch e eretic , vrajitor si alte bazaconii ´´ initiAtice ´´ iar ARSENIE BOCA ESTE CU HARUL DUHULUI SFINT in el ..... continui SA VEZI ??? sau GINDESTI IN CONTINUARE ca pridikitsch NU VINDECA cu mainile si ´´ dumnezeu ´´ CA NU ARE HARUL LUI ARSENIE BOCA ADICA DREAPTA CREDINTA , ADICA ORTODOXIA TOATA ....CI inseala omul si il duce la pierire .. dur adevar stiu dar DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA CU PRACTICI ´´intelepte = reiki = demonism ´´ ....


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    11. Monica Meryah
      Ca nu merge la biserica sau ca nu se increde in preoti?Nu are nici o legatura credinta cu biserica fiecare se caieste in functie de cat de mult crede in Dumnezeu si il iubeste.

      RASPUNS:
      serios ????
      dur adevar = PUR adevar = credinta are legatura cu biserica si mai jos explicatia

      ia SA VEDEM SFINTA SCRIPTURA ce ne spune despre BISERICA si CINE E BISERICA :

      18.Şi El este capul trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morţi, ca să fie El cel dintâi întru toate.

      deci femeie FARA CAP biserica este TRUPUL LUI HRISTOS si CAPUL EI ESTE HRISTOS

      daca un om NU MERGE LA TRUPUL LUI HRISTOS SI CAPUL LUI ADICA BISERICAAAAAAAAAAAAA atunci cum il iubeste pe HRISTOS ???? prostie intruchipata FARA TRUPUL LUI HRIStOS NU EXISTA MANTUIRE .... ACUM VEZI ????? deci NU MERGE LA TRUPUL LUI HRISTOS , pridikitsch pe linga FARADELEGILE LUI si ESTE ANTI-HRISTOS ... DUR ADEVAR STIU dar acum STII diferenta INTRE ARSENIE BOCA DIN TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA SI PREOTUL TRUPULUI LUI HRISTOS si PRIDIKISCH in afara trupului lui hristos si preot nici atit .... deci EL ESTE eretic , fara trupul lui hristos si impotriva preotilor PUSI DE HRISTOS DIN TRUPUL LUI PRIN APOSTOLI , EPISCOPI . PREOTI IN TRUPUL LUI = biserica .... capisci ??? dur adevar stiu dar DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ... NU TE JUCA CU MANTUIREA TA care este NUMAI IN BISERICA DREPTEI CREDINTE adica ortodoxia TOATA ca va fi vai si amara de tine CA ASA AI ALES ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps si acum pricepi si ca versetele date de pridikitsch cu TEMPLU atenienilor NU ESTE BISERICA si DE CE A SPUS CA DUMNEZEU nu locuieste in templu DAR IN TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA LOCUIESTEEEEEEE ... vezi pridikitsch ca PAVEL PROPOVADUIESTE BISERICA = TRUPUL LUI HRISTOS si NU TEMPLU facut de maini ??? DUR ADEVAR STIU dar prostie intruchipata AM MAI DISCUTAT ASTEA SI tot nu ai bagat la cap ... reusesti acum ???? ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox



      Ștergere
    12. Monica Meryah
      Ca nu merge la biserica sau ca nu se increde in preoti?Nu are nici o legatura credinta cu biserica fiecare se caieste in functie de cat de mult crede in Dumnezeu si il iubeste.

      RASPUNS:
      serios ????
      dur adevar = PUR adevar = credinta are legatura cu biserica si mai jos explicatia

      ia SA VEDEM SFINTA SCRIPTURA ce ne spune despre BISERICA si CINE E BISERICA :

      18.Şi El este capul trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morţi, ca să fie El cel dintâi întru toate.

      deci femeie FARA CAP biserica este TRUPUL LUI HRISTOS si CAPUL EI ESTE HRISTOS

      daca un om NU MERGE LA TRUPUL LUI HRISTOS SI CAPUL LUI ADICA BISERICAAAAAAAAAAAAA atunci cum il iubeste pe HRISTOS ???? prostie intruchipata FARA TRUPUL LUI HRIStOS NU EXISTA MANTUIRE .... ACUM VEZI ????? deci NU MERGE LA TRUPUL LUI HRISTOS , pridikitsch pe linga FARADELEGILE LUI si ESTE ANTI-HRISTOS ... DUR ADEVAR STIU dar acum STII diferenta INTRE ARSENIE BOCA DIN TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA SI PREOTUL TRUPULUI LUI HRISTOS si PRIDIKISCH in afara trupului lui hristos si preot nici atit .... deci EL ESTE eretic , fara trupul lui hristos si impotriva preotilor PUSI DE HRISTOS DIN TRUPUL LUI PRIN APOSTOLI , EPISCOPI . PREOTI IN TRUPUL LUI = biserica .... capisci ??? dur adevar stiu dar DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ... NU TE JUCA CU MANTUIREA TA care este NUMAI IN BISERICA DREPTEI CREDINTE adica ortodoxia TOATA ca va fi vai si amara de tine CA ASA AI ALES ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      ps si acum pricepi si ca versetele date de pridikitsch cu TEMPLU atenienilor NU ESTE BISERICA si DE CE A SPUS CA DUMNEZEU nu locuieste in templu DAR IN TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA LOCUIESTEEEEEEE ... vezi pridikitsch ca PAVEL PROPOVADUIESTE BISERICA = TRUPUL LUI HRISTOS si NU TEMPLU facut de maini ??? DUR ADEVAR STIU dar prostie intruchipata AM MAI DISCUTAT ASTEA SI tot nu ai bagat la cap ... reusesti acum ???? ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox



      Ștergere
  52. MARIA TI-AM SCRIS SI IERI ,COMENTARIILE TALE TE ARATA ERETICA ,IERI AM FOST BLAND SI TI-AM SPUS PROASTA ,DAR TU SPUI"Eu nu neg BIBLIA ,ci o completez"
    IA CITESTE PASAJUL ACESTA DIN APOCALIPSA LUI IOAN CE INCHEIE BIBLIA
    "16. Eu, Iisus, am trimis pe ingerul Meu ca sa marturiseasca voua acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt radacina si odrasla lui David, steaua care straluceste dimineata.
    17. Si Duhul si mireasa zic: Vino. Si cel ce aude sa zica: Vino. Si cel insetat sa vina, cel ce doreste sa ia in dar apa vietii.
    18. Si eu marturisesc oricui asculta cuvintele proorociei acestei carti: De va mai adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise in cartea aceasta;
    19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cartii acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vietii si din cetatea sfanta si de la cele scrise in cartea aceasta.
    20. Cel ce marturiseste acestea zice: Da, vin curand. Amin! Vino, Doamne Iisuse!
    21. Harul Domnului Iisus Hristos, cu voi cu toti! Amin. "


    CEL CE VA SPUNE DEMULT SA CERCETATI DUHURILE CE VA POSEDA

    OVIDIU



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este . Ovidiu , nu contesta nimeni ca dansa are acces la un canal de comunicare , dar ceea ce aude , vede, primeste este si de la alte entitati .
      Suspect este limbajul si nu altceva . Mesajele Fecioarei de la Medjugorje nu suna ca ale dansei , sunt pline de pace si iubire intre oameni .
      Aici limbajul e vulgar si mesajul nu poate fi interpretat .
      Ati spus, d-na Maria in 2 martie ca Ciolos nu isi va termina mandatul , ca va demisiona si uite ca l-a terminat .
      Ati dat-o pe Hillary invingatoare si i-ati si facut urari personale elogiindu-i personalitatea . Pacat !
      Toata starea asta de confuzie si panica nu poate fi de la duhul sfant , atunci ati avea si acces la interpretare .

      Ștergere
    2. Asa este ,dar D-na Maria trece prin momente de ratacire si este mai greu sa-si dea seama.

      Ștergere
  53. Pastori nu-si mai iubesc oile si le bat sau le vind lupilor asa este si cu preotii in loc sa se roage pentru noi si sa ne vorbeasca cu iubire despre Dumnezeu ca Dumnezeu este iubirea,mila,el ne vorbeste despre pedeapda.Dumnezeu Nu pedepseste ci face dreptate noi singuri ne pedepsim prin faptele noastre,ce semeni aia culegi.Astazi Bisericile sunt doar un loc de servici pentru multi dintre preoti. Nu tot ce este sfant pe pamant este Sfant si in cer.

    RăspundețiȘtergere
  54. Ovidiu da este adevărat ce scrie in BIBLIE că nu ai voie să compltezi nimic din ce a proorocit MÎNTUITORUL.Dacă D-na Maria a greșit își va cere scuze că a folosit acest termen,poate nici nu a realizat pe moment.Dar ce te faci cind această completare vine chiar de la Patriarhul Daniel,lui cine îi dă acest drept? Pr.Făgeteanu l-a făcut ERETIC pe Patriarhul Daniel și i-a spu că nu are voie nici să scadă,nici să adaugea nimic la ce a proorocit MÎNTUITORUL.La auzul acestor vorbe Patriarhul Daniel i-a dat cu cîrja în cap și l-a lăsat în Biserica într-o baltă de sînge.Atunci Preoții de la Biserica Antim din București,unde slujea părintele l-au dus de urgență la Spitalul Militar,unde a fost operat pe creier.În urma acestei lovituri i-a paralizat nervul optic,a rămas cu sechele și a fost transferat la Spitalul 9.Părintele nu a mai putut să slujească la Antim și fiind foarte bolnav s-a retras la Mănăstirea Lainici de unde a si plecat la ÎNGERI.Cine se îndoiește de spusele mele să intre să vadă această filmare pe Youtube,unde Părintele mărturisește tot în fața jurnaliștilor,vorbeste greu dar se înțelege tot.DS

    RăspundețiȘtergere
  55. https://www.youtube.com/watch?v=li4upPSU0iY V-am trimis filmulețul de pe Youtube,care se intitulează:Preotul Adrian Fageteanu despre Patriarhul Daniel.DS

    RăspundețiȘtergere
  56. Ovidiu da este adevărat ce scrie in BIBLIE că nu ai voie să compltezi nimic din ce a proorocit MÎNTUITORUL.Dacă D-na Maria a greșit își va cere scuze că a folosit acest termen,poate nici nu a realizat pe moment.Dar ce te faci cind această completare vine chiar de la Patriarhul Daniel,lui cine îi dă acest drept? Pr.Făgeteanu l-a făcut ERETIC pe Patriarhul Daniel și i-a spus că nu are voie nici să scadă,nici să adauge nimic la ce a proorocit MÎNTUITORUL.La auzul acestor vorbe Patriarhul Daniel i-a dat cu cîrja în cap și l-a lăsat în Biserica într-o baltă de sînge.Atunci Preoții de la Biserica Antim din București,unde slujea părintele l-au dus de urgență la Spitalul Militar,unde a fost operat pe creier.În urma acestei lovituri i-a paralizat nervul optic,a rămas cu sechele și a fost transferat la Spitalul 9.Părintele nu a mai putut să slujească la Antim și fiind foarte bolnav s-a retras la Mănăstirea Lainici de unde a si plecat la ÎNGERI.Cine se îndoiește de spusele mele să intre să vadă această filmare pe Youtube,unde Părintele mărturisește tot în fața jurnaliștilor,vorbeste greu dar se înțelege tot.DS

    RăspundețiȘtergere
  57. Dragilor, cine sunteti voi sa știți ce are de gând Dumnezeu? Vremurile s-au schimbat, am devenit din ce in ce mai păcătoși si daca Dumnezeu vrea sa ne mai aducă niste învățăminte prin Maria, de ce tot Săriți in sus? Sunteti atât de egoiști majoritatea care o criticati, dar ii ridicați in slavi pe acei preoți care au mașini de 100.000Euro si case ca ale lui Becali! Acei preoți ar trebui excomunicați! Iisus cand a venit pe Pământ a mers calare pe un măgar si le-a zis apostolilor "Lăsați tot si urmați-Ma". Vedeți voi ca vreun preot lasa ceva din avere ca sa il urmeze pe Hristos? Banii sunt ochiul dracului si sunt multi draci in multi preoți. Ati auzit vreodată din gura acestei femei altceva decat îndemnul la credința?? Cum o puteti judeca, cand datorită ei multi oameni si-au recăpătat credința in Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  58. Maria,erau niste cursuri de devoltare a capacitatilor extrasenzoriale sau cam asa ceva. Poate ar trebui sa inveti cum sa-ti folosesti aceste capacitati.

    RăspundețiȘtergere
  59. Preoții cu mana sfințesc și cu limba ucid...niște muritori, care au făcut rău dintotdeauna...părerea mea e sa îl ignorați total pe tataie ăla, eventual nu i- ar strica o mama de bătaie, stil Tortură, ca sa învețe sa iubească oamenii, nu sa blesteme.Tocmai din cauza unor jegoși de preoți,multi tineri nu merg la biserica sa le vadă burțile imense și limba spurcata.Generatia tânără are curaj sa spună ca gândește,nu e servila și fricoasa...eu îl punem la punct pe loc pe satanistul ala,și în maxim 3 zile îți cerea iertate...d.na Maria. Uitați de ala,sincer nu merita nimic asa un gunoi. SARBATORI FERICITE!

    RăspundețiȘtergere
  60. Preoții cu mana sfințesc și cu limba ucid...niște muritori, care au făcut rău dintotdeauna...părerea mea e sa îl ignorați total pe tataie ăla, eventual nu i- ar strica o mama de bătaie, stil Tortură, ca sa învețe sa iubească oamenii, nu sa blesteme.Tocmai din cauza unor jegoși de preoți,multi tineri nu merg la biserica sa le vadă burțile imense și limba spurcata.Generatia tânără are curaj sa spună ca gândește,nu e servila și fricoasa...eu îl punem la punct pe loc pe satanistul ala,și în maxim 3 zile îți cerea iertate...d.na Maria. Uitați de ala,sincer nu merita nimic asa un gunoi. SARBATORI FERICITE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica sau simbolistica scrisa...
      hhhh

      nea hipnotizatiilor de religie, dumnezeu este unit deja cu dracul prin codul banilor ....
      Vedeti corelarile logice scrise mai sus ca sa intelegeti si cititi totul complet si atent, ca se vede ca sunteti fiinte vii programate exact prin repetitie ....
      iubirea e o minciuna si o buna arma pentru a pacalii toate neamurilor trecute si viitoare ....
      hhhh

      nu cauta la preot sau la popa ce poate da dracul ....
      hhhh

      tataie ala e copil si el [si are doar cativa ani, pe langa faptul ca se poate traii real si 10 mii de ani fara imbatranire], si la cati morti ati face in ani aia l-ati intrece si pe dracul numai la cum ganditi ....
      hhhh

      daca ii prigonesti ii vei lua locul de sub el conform Legilor codurilor secrete ale suprematiei fiintelor vii ....
      hhhh

      Copii de sub 30 de ani ce cauta la biserici intelesuri este gresit si va fi gresit mereu atat timp cat va exista sistemele de bani ....
      Toti preotii stiu unele secrete si le foloseste pentru hipnoza ....
      ca nu stiati inseamna ca deja ati fost programati si reprogramati pentru asta ....
      hhhh

      Nu stau sa va deprogramez ar fi o greseala imensa ....,
      ci cuceresc deja contra programatorilor vostrii repetat secretele cu care va reprogrameaza ....
      hhhh

      Si aceasta este o repetitie scrisa de mine....
      hhhh



      Ștergere
    2. 20.32,

      Fii coerent , mai repetitivule , lasa spalarea pe creier 1

      Exprima-te normal ca nu impresionezi pe nimeni sau ia-ti pastilele .

      Ștergere
    3. Dar acesta care scrie cu hhhh este robot spatial?:))

      Ștergere
    4. Anonim 14.01 nu este robot spatial
      :)))
      Nici eu nu prea inteleg ce vrea sa zica . As vrea sa inteleg dar daca asa crede el ca e bine sa scrie .e decizia lui

      Ștergere
  61. Si vor spune tot cuvintul rau in potriva voastra

    RăspundețiȘtergere
  62. 8 lucruri pe care nu ți le va spune preotul despre Biblie

    În timp ce serveam ca preot, mi-am dat seama de un lucru, atât din propria-mi experienţă, cât şi din experienţa altor confraţi ce servesc în alte congregaţii, şi anume: mulţi preoţi păstrează secretul în legătură cu Biblia, anumite lucruri învăţate în seminar, altele cunoscute prin studiu, ce ar aduce prejudicii frecventării şi participării la liturghie duminica.
    Acest lucru îi pune pe unii colegi într-o teribilă dificultate, forțându-i să spună lucruri obligatorii din punct de vedere doctrinar, dar care, în conştiinţa lor, sunt puse sub semnul întrebării. În cazul meu, problema s-a rezolvat simplu: am părăsit preoţia. După acest moment am primit mesaje de felicitare din partea a doi preoţi din două parohii învecinate. Unul din ei, în special, mi-a transmis un mesaj foarte bine articulat, spunându-mi că sunt un nororcos având şi o altă pregătire profesională, pe care mi-o pot relua pentru a-mi câştiga existenţa. În cazul lui, lucrurile nu stau aşa: având doar pregătirea teologică, se simţea prins ca într-o capcană şi forţat să spună lucruri în care nu mai crede. A sosit timpul ca secretele despre Biblie să iasă la suprafaţă. A sosit timpul că toți creştinii să cunoască ceea ce preotul lor nu are voie să le spună.
    1. Apostolii lui Iisus nu știau că acesta s-ar fi născut dintr-o virgină
    Cele mai vechi scrieri cunoscute în legătură cu naşterea lui Isus nu sunt povestirile lui Matei şi Luca, ci scrierile lui Pavel către Romani. El a scris aceste scrisori după ce s-a întâlnit şi a vorbit cu Petru şi cu alte persoane, care l-au cunoscut pe Isus şi, de asemenea, pe mama şi fraţii acestuia. Din tot ceea ce a vorbit cu aceştia, Pavel nu dă nici un semn în scrierile sale că ar fi auzit de vreo virgină ce a născut. În schimb, el scrie despre Isus ca fiind un descendent al lui David, “by flesh”, deci biologic, şi a fost declarat Fiu al lui Dumnezeu prin învierea sa, nu prin naşterea sa. (Romani 1:3-4).
    Povestirile lui Matei şi Luca, indicând o virgină din Bethlehem, (locul naşterii lui David), care a născut pe pruncul Isus, au fost scrise mult mai târziu şi nici chiar apostolii lui Isus nu s-au exprimat vreodată, în vreun fel, în legătură cu acest subiect.
    2. Isus a spus că nu vrea să ofere nimic păgânilor/necredincioșilor
    Curentul creștin, cea mai răspândită religie a păgînilor care îl venerau pe Isus, este o enormă ironie, deoarece, în misiunea sa, Isus a declarat că nu are nimic de oferit păgînilor (celor care nu sunt evrei).
    Matei 10:5 arată că Isus a dat instrucţiuni clare discipolilor săi de a nu merge în nici un loc unde s-ar afla păgâni. Este adevărat însă că în Capitolul 8 al Evangheliei după Matei şi Capitolul 7 al Evangheliei după Luca, se vorbeşte despre Isus vindecând un slujitor al unui soldat roman. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a faptului că suferindul i-ar fi spus lui Isus că el se consideră nedemn de atenţia acestuia.

    RăspundețiȘtergere
  63. Se pare însă că Isus bănuia că acest slujitor de soldat roman este evreu, de aceea l-a vindecat, pentru că, într-o altă ocazie, o femeie romană l-a rugat să-i vindece fiica, dar Isus a ignorat-o (Matei 15 :21.28). Femeia a fost atât de insistentă, încât apostolii l-au sfătuit pe Isus să o alunge. Într-un final, când femeia a îngenunchiat în faţa lui, acesta, nemaiputând s-o ignore, i-a spus că el serveşte doar interesele oilor rătăcite ale Casei Israelului. Apoi a continuat spunându-i că, în faţă lui, nefiind evreu, ea nu e mai bună decât un câine, adăugând că nu e drept ca până şi câinii să beneficieze de hrana destinată copiilor. Doar după ce femeia a replicat că până şi câinii primesc fărâmituri de la masă stăpânilor, Isus s-a rugat pentru credinţa ei şi i-a acordat ajutorul cerut.
    Alte dovezi cum că Isus avea o atitudine neprietenoasă faţă de romani reies şi din faptul că, după moartea lui, discipolii lui Isus s-au organizat într-o rezistenţă, care a dat mari bătăi de cap lui Pavel în acţiuneasă de convertire a romanilor la creştinism (vezi Galateni 2:11-14). Creştinismul a devenit religia romanilor nu atât datorită activităţii depuse de Isus în timpul vieţii sale, cât a eforturilor lui Pavel în acest sens şi a faptului că, majoritatea evreilor, spre care ţintea cu adevărat Isus, i se împotriveau acestuia.
    3. Isus spune tuturor, în primele trei evanghelii, să nu-l considere Dumnezeu
    Evanghelia după Ioan ne arată un Isus care se consideră divin – mereu şi mereu. Dar niciunde în Evangheliile lui Matei, Marcu şi Luca (care în accepţiune largă au fost scrise înaintea Evangheliei lui Ioan şi astfel, mai aproape de evenimentele descrise) nu susţin divinitatea lui Isus.
    De fapt, în toate aceste evanghelii Isus apare mereu spunând că el nu trebuie gândit, perceput ca un Dumnezeu. Marcu 10:18 spune “De ce mă numiţi bun? Doar Dumnezeu e bun”. Cu siguranţă, se simţea ofensat la gândul că putea fi considerat a avea mereu dreptate, la fel ca Dumnezeu. Isus apare susţinând acest lucru şi în Luca 18:19 şi Matei 19:17.
    4. Aparițiile de la Înviere din Evanghelii diferă substanțial una de alta
    Diferenţele dintre redarea momentului Învierii lui Isus în Evanghelii sunt substanţiale, incluzând locul unde le-a apărut apostolilor săi la această înviere. În Evangheliile lui Matei şi Marcu, locul învierii este Galileea. În Evanghelia după Luca, şi apoi şi în Faptele Apostolilor, apariţia a avut loc numai şi numai în interiorul şi în jurul Ierusalimului.
    Şi pentru o confuzie şi mai mare: în Evanghelia după Ioan, Isus apare atât în Galileea, cât şi în jurul Ierusalimului. Apariţia lui Isus înviat ar fi creat o impresie atât de puternică, încât se ridică întrebarea cum de un atare eveniment să fie tratat atât de superficial în toate Evangheliile.

    RăspundețiȘtergere
  64. 5. Isus a fost împotriva rugăciunii publice
    Se pare că cei ce susţin rugăciunea publică în diverese momente publice, cum ar fi, întâlniri guvernamentale sau meciuri de fotbal, nu cunosc Biblia.
    Dacă ar cunoaşte-o, ar ştii că Iisus a fost categoric împotriva acesui fenomen. În Matei 6:1, Isus atrage atenţia asupra faptului că cei ce se roagă în faţa altora nu vor beneficia de răsplata Tatălui din Ceruri. În Matei 6:6, care este o prefaţă a Rugăciunii Domnului, El spune că pentru ca cineva să se roage, e nevoie ca acel cineva să meargă singur într-o încăpere, să închidă uşa în urmă lui şi să se roage în secret. Mai mult, în Versiunea Bibliei regelui James, acesta traduce noţiunea de încăpere de rugăciune folosind termenul de “dulap de rugăciune”.
    Poate o şi mai mare relevanţă în acest sens o are Matei 6:5. Isus critică aspru pe cei ce se adună şi se roagă cu voce tare în sinagogi, acele locuri publice de venerare din timpurile sale. Bazându-ne pe acest fapt, putem spune că s-ar putea ca Iisus să fi fost chiar şi împotriva rugăciunilor publice în biserici şi, cu atât mai mult, la întâlniri guvernamentale.
    6. Unele capitole ale Bibliei sunt falsuri
    Profesorii mei de seminar au menţionat că unele capitole din Biblie (notabile sunt unele scrisori atribuite lui Pavel) sunt scrise probabil de persoane care au minţit în legătură cu identitatea lor, în scopul de a câştiga autoritatea lui Pavel pentru a-şi pune în aplicare propriile idei. Însă profesorii nu au fost niciodată foarte categorici în privinţa asta şi nu au folosit niciodată termenul de “fals”. În schimb, au folosit termenul de “pseudoepigrafă”, un termen pretenţios ce defineşte atribuirea unei autorităţi în mod eronat, care exprimă adevărul, dar care prin forma sa pompoasă, ajunge să-l denatureze.
    Suspecte sunt în special aşa numitele epistole pastorale: 1 şi 2 Timotei şi Tit. Datorită faptului că acestea sunt trecute în Biblie sub numele lui Pavel, unii susţin că sunt autentice. De exemplu, în pofida faptului că Pavel a arătat mereu respect faţă de femeie, în 1 Timotei el pare să gândească altfel. În 1 Timotei 2:11-15 Pavel ar afirma că femeia trebuie să fie tăcută şi supusă şi că ea va fi mântuită doar prin naşterea de copii. Un punct de vedere asemănător, cum că femeia trebuie să fie tăcută în biserică, apare intr-o scrisoare autentică a lui Pavel, în 1 Corintieni 14:34-35. Oricum, conţinutul acestor versete contravin atât de flagrant cu conţinutul pasajelor în care ele apar, şi de asemenea cu ideile din alte scrieri ale lui Pavel, încât par inserţii ale unei alte persoane în textele lui Pavel, cu intenţia de a-şi justifica atitudinea represivă faţă de femei, ca venind din partea lui Pavel.
    La fel şi în zilele noastre, acele versete din 1 Timotei şi 1 Corinteni sunt folosite de persoane ce nu sunt ceea ce ele pretind a fi, în scopul de a justifică excluderea accesului femeii din conducerea Bisericii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu ca Iisus le.a zis la toti ucenicii Lui sa se roage toti in gradina,,mai este undeva unde se rugau toti impreuna si au primit Duh Sfant si se rugau in alte limbi toti ,de ziceau ceulalti ca ce limba vorbesc ..nu stiu eu Biblia pe din cap sa stiu excat unde este si ce verset exact .,sa iti spun (poate stii tu mai bine)

      Ștergere
  65. 7. Unele părţi din Biblie sunt scrise intenţionat în contradicţie cu conţinutul altor părţi
    Nu doar că Biblia conţine multe contradicţii, dar unele din acestea sunt scrise în sine intenţionat.
    Să luăm de exemplu Psalmul 51 din Vechiul Testament. Acest psalm a fost scris după ce Babilonia a distrus Ierusalimul (incluzând templul construit de Solomon) şi a obligat locuitorii săi să ia calea exilului. Din moment ce Templul lui Solomon nu mai putea fi utilizat pentru aducerea de jertfe, autorul Psalmului 51 ne atenționează în versetele 16 şi 17, spunând că Dumnezeu nu are nevoie de aducere de jertfe, ci doar de o inimă mâhnită.
    Dar apoi, cineva care nu a fost de acord cu această idee, a adăugat în continuare versetele 18 şi 19, care spun că lui Dumnezeu i-ar plăcea să-i fie aduse jertfe, acestea putând fi urmate apoi de o reconstrucţie a Ierusalimului.
    În Noul Testament găsim un exemplu în mesajul lui Ioan Botezătorul. Evangheliile lui Matei, Marcu şi Luca, toate îl arată pe Ioan Botezătorul spunând că el oferă un botez de iertare a păcatului, doar prin căinţă. Dar mai apoi, autorului pare să nu-i mai placă asta şi spune că iertarea vine doar prin jertfă, adică prin sângele pe care însuşi Isus l-a vărsat. Deci, în contradicţie cu alte evanghelii, el spune că mesajul lui Ioan Botezătorul este acela că Isus este o pildă a sacrificiului mielului lui Dumnezeu.
    Contradicţii de felul celor din Psalmul 51 şi a celor spuse de autorii evangheliilor despre Ioan Botezătorul, se găsesc atât în Vechiul, cât şi în Noul Testament, demonstrând că Biblia este un joc interactiv ale unor fracțiuni religioase, care deseori se contrazic unele pe altele.
    8. Apostoli care au fost învăţaţi chiar de Isus însuşi insistă că Pavel a greşit în legătură cu Vestea cea Bună
    Apostolul Pavel a fost mereu atacat pentru convingerile sale. În Galateni 1:6-9 el se plânge de cei ce pun la îndoială cuvântul lui şi determină astfel lumea să se îndepărteze de învăţăturile sale. Nedorind să dea voce opoziţiei, el nu a adus în discuţie ideile contestate. El nici măcar nu a considerat vreodată că ar putea greşi, spunând în acelaşi pasaj din Galateni, că, chiar şi un înger din ceruri care ar îndrăzni să-l contrazică, ar trebui să fie blestemat.
    Pe oponenţii săi Pavel îi numeşte în 2 Corinteni 11:13 “apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos”. Dar cine sunt aceştia? În 2 Corintieni 11:5 el îi numeşte ironic “nespus de aleși”. În acea vreme, “super apostoli” putea însemna doar un singur lucru: apostoli originali.
    Acest lucru înseamnă că cei ce au cunoscut pe Iisus, au fost alături de el și au fost învăţaţi de acesta întimpul vieţii lui, au considerat că Pavel a greşit în legătură în învăţăturile sale.
    Acest lucru ne conduce la următoarea întrebare: atâta timp cât învăţăturile lui Pavel au devenit baza credinţei creştine, ar fi fost Isus de acord cu religia proclamată în numele său azi în lume?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De accea un verset sau un capitol scris in Biblie poate fi interpretat fiecare dupa cum vrea sau dupa cum ii mai bine.
      Pentru ca da si legare in Biblie si in alte versete da si dezlegare

      Ștergere
  66. ≠ 1 Când a fost creat omul? Înainte sau după animale?
    (Geneza 1.25-27) Dumnezeu a făcut fiarele pământului după soiul lor, vitele după soiul lor şi toate târâtoarele pământului după soiul lor. Dumnezeu a văzut că erau bune. Apoi Dumnezeu a zis:”Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.” Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-afăcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.

    (Geneza 2.18-19) Domnul Dumnezeu a zis: “Nu este bine ca omul să fie singur; am să-i fac un ajutor potrivit pentru el.” Domnul Dumnezeu a făcut din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului; şi le-a adus la om, ca să vadă cum are să le numească; şi orice nume pe care-l dădea omul fiecărei vieţuitoare, acela-i era numele.
    ≠ 2 Cine a creat pământul și cerul?
    Dumnezeu singur: Gen 1.1 și Isaia 44,24

    Dumnezeu și Iisus: In 1.6-10 și 1 Cor 8.6
    ≠ 3 Condamnă Biblia astrologia și cititul în stele?
    Să nu ghiciţi după vârcolaci, nici după nori. (Levitic 19,26)
    Să nu fie la tine nimeni (…) care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, (Deuteronom 18,10)
    Te-ai obosit tot întrebând; să se scoale dar şi să te scape cei ce împart cerul, care pândesc stelele, care vestesc, după lunile noi, ce are să ţi se întâmple! Iată-i, au ajuns ca miriştea pe care o arde focul şi nu-şi vor scăpa viaţa din flăcări: căci nu va fi ca un cărbune la care se încălzeşte cineva, nici un foc la care stă. (Isaia 47, 13-14)
    Aşa vorbeşte Domnul: “Nu vă luaţi după felul de vieţuire al neamurilor şi nu vă temeţi de semnele cerului, pentru că neamurile se tem de ele. (Isaia 10,2)

    Dumnezeu a zis: “Să fie nişte luminători în întinderea cerului, ca să despartă ziua de noapte; ei să fie nişte semne care să arate vremurile, zilele şi anii; (Geneza 1,14)
    Din ceruri se luptau, de pe cărările lor, stelele se luptau împotriva lui Sisera (Judecători 5,20)
    După ce S-a născut Isus în Betleemul din Iudeea, în zilele împăratului Irod, iată că au venit nişte magi din răsărit la Ierusalim şi au întrebat: “Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă I-am văzut steaua în răsărit şi am venit să ne închinăm Lui.” (Matei 2,1-2)
    Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor; (Luca 21,25)
    ≠ 4 Când au fost create stelele?
    Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, şi anume: luminătorul cel mai mare ca să stăpânească ziua, şi luminătorul cel mai mic ca să stăpânească noaptea; a făcut şi stelele. (Geneza 1,16)

    Pe ce sunt sprijinite temeliile lui? Sau cine i-a pus piatra din capul unghiului, atunci când stelele dimineţii izbucneau în cântări de bucurie şi când toţi fiii lui Dumnezeu scoteau strigăte de veselie? (Iov 38. 6-7)
    ≠ 5 Din ce au fost create animalele?
    Dumnezeu a zis: “Să mişune (original: “să răsară, să izvorască”) apele de vieţuitoare şi să zboare păsări deasupra pământului pe întinderea cerului.” (Geneza 1,20)

    Domnul Dumnezeu a făcut din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului; şi le-a adus la om, ca să vadă cum are să le numească; şi orice nume pe care-l dădea omul fiecărei vieţuitoare, acela-i era numele. (Geneza 2, 19)
    ≠ 5a Din ce au fost create gâinile?
    Dumnezeu a zis: “Să mişune apele de vieţuitoare şi să zboare păsări deasupra pământului pe întinderea cerului.”Dumnezeu a făcut peştii cei mari şi toate vieţuitoarele care se mişcă şi de care mişună apele, după soiurile lor; a făcut şi orice pasăre înaripată după soiul ei. Dumnezeu a văzut că erau bune.
    (Geneza 1,20-21)

    Domnul Dumnezeu a făcut din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului; şi le-a adus la om, ca să vadă cum are să le numească; şi orice nume pe care-l dădea omul fiecărei vieţuitoare, acela-i era numele. (Geneza 2, 19)

    RăspundețiȘtergere
  67. ≠ 6 Există pe lângă Iahveh și alți zei?
    Există doar un singur Dumnezeu: Deuteronom 4,35; 39,6; 32,39; 1 Regi 18,39; Isaia 43,10; 44,6-8; 45,5-6; 46,9; Marcu 2,29; Ioan 17,3; 1 Corinteni 8,6

    Nu chiar… mai sunt și alții: Geneza 1,26; 3,22; 11,7; Exod 12,12; 15,11; 18,11; 20,3-5; 22,20; 22,28; 23,13; 24,32; 34,13; Numeri 33,4; Deuteronom 3,24; 5,7; 6,14-15; 10,17; 28,14; Iosue 24,2; 24,14; Judecători 11,24; 1 Samuel 6,5; 28,13; 1 Cronici 16,25; Psalmi 82,1; 82,6; 86,8; 96,4; 97,7; 135,5; 136,2; Ieremia 1,16; 10,11; 25,6; 6,25; Tefania 2,11; Ioan 10,33-34; 1 Ioan 5,7
    ≠ 7 Când a fost creată Eva?
    Odată cu Adam: Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut. (Geneza 1,27)

    După Adam și animale: Atunci Domnul Dumnezeu a trimis un somn adânc peste om, şi omul a adormit; Domnul Dumnezeu a luat una din coastele lui şi a închis carnea la locul ei. Din coasta pe care o luase din om, Domnul Dumnezeu a făcut o femeie şi a adus-o la om. (Geneza 2, 21-22)
    ≠ 8 Este nașterea copiilor un păcat?
    Da: Când se vor împlini zilele curăţării ei, pentru un fiu sau pentru o fiică, să aducă preotului, la uşa Cortului întâlnirii, un miel de un an pentru arderea de tot şi un pui de porumbel sau o turturea pentru jertfa de ispăşire. (Levitic 12,6)

    Nu: Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: “Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ.” (Geneza 1, 28)
    Totuşi ea va fi mântuită prin naşterea de fii, dacă stăruie cu smerenie în credinţă, în dragoste şi în sfinţenie. (1 Timotei 2,15)
    ≠ 9 Poate mânca Adam din toți pomii?
    Da: Şi Dumnezeu a zis: “Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă: aceasta să fie hrana voastră.(Geneza 1, 29)

    Nu: “dar din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el vei muri negreşit.” (Geneza 2, 17)
    ≠ 10 Ce animale putem folosi pentru hrană?
    Nu avem voie să mâncăm carne: Geneza 1,29; Proverbe 23,20; Isaia 7,15, Daniel 1,8 și Romani 14,21

    Doar anumite animale: Deuteronom 14,7; Levitic 11,2

    Putem să mâncăm orice animal dorim: Geneza 9,3; Marcu 7,18; Luca 10,7; Fapte 10,9-17; Romani 14,2 și 14,14; 1 Corinteni 10,25; 1 Timotei 4,1-3
    ≠ 11 Când au fost create plantele?
    După om: Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit; şi a pus acolo pe omul pe care-l întocmise. Domnul Dumnezeu a făcut să răsară din pământ tot felul de pomi, plăcuţi la vedere şi buni la mâncare, şi pomul vieţii în mijlocul grădinii, şi pomul cunoştinţei binelui şi răului. (Geneza 2, 8-9)

    Înainte de om: Apoi a zis Dumnezeu: “Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într-însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care să dea rod cu sămânţă în sine, după fel, pe pământ!” Şi a fost aşa. Pământul a dat din sine verdeaţă: iarbă, care face sămânţă, după felul şi după asemănarea ei, şi pomi roditori, cu sămânţă, după fel, pe pământ. Şi a văzut Dumnezeu că este bine. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a treia. + Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie. […] Şi a privit Dumnezeu toate câte a făcut şi iată erau bune foarte. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a şasea. (Geneza 1,11-13 și 1, 27-31)
    ≠ 12 Este căsătoria ceva bun?
    Da: Geneza 2,18; Proverbe 18,22; Ecleziastic 9,9; Matei 19,5; 1 Timotei 4, 1-3; Tit 1, 6-7; Evrei 13,4

    Nu: 1 Corinteni 7, 1 + 7, 7
    ≠ 13 Este poligamia ceva bun?
    Da: Geneza 4,19; 16,1-4; 25,6; 26,34; 28,9; 31,17 Exod 21,10; Deuteronom 21,15; Judecători 8,30; 1 Samuel 1,1-2; 2 Samuel 12,7-8; 1 Regi 11,2-3; 1 Cronici 4,5; 2 Cronici 11,21; 13,21;24,3; Matei 25,1; 1 Timotei 3,2; Tit 1, 6-7

    Nu: Geneza 2,24; Deuteronom 17,17; Matei 19, 4-5; Matei 19,9; Marcu 10,11; 1 Corinteni 7,2; Efeseni 5,33

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ≠ 8 Este nașterea copiilor un păcat?
      Da: Când se vor împlini zilele curăţării ei, pentru un fiu sau pentru o fiică, să aducă preotului, la uşa Cortului întâlnirii, un miel de un an pentru arderea de tot şi un pui de porumbel sau o turturea pentru jertfa de ispăşire. (Levitic 12,6)
      Eu aici nu inteleg ca este pacat sa facem copiii .. daca citim totVersetul 12 acolo vorbeste despre femeia ce a ramas gravida si a nascut .

      Ștergere
    2. Este casatoria ceva bun si Da si Nu .
      Despre ca este ceva bun gasim peste tot ca nu este bun nu gasim niciunde .
      Cand Iisus a zis ca El ar vrea ca toti oamenii sa fie ca El si ca barbatul sa nu se atinga de femeie ,Iisus asa a zis ca ar vrea dar din pricina curviei a zis ca fiecare barbat sa aibe nevasta lui.
      Adica decat omul sa stea neinsurat si sa curveasca mai bine se casatoreste si macar nu pacatuieste.
      Pentru ca de curvie este scris si in porunci. ,unde Iisus n.e zice sa nu curvim..daca ne zice sa nu curvim pai este clar ca a si zis fieacre barbat sa aibe nevasta lui .
      Eu asa inteleg

      Ștergere
    3. Despre poligamie nici nu are rost sa vb caci scrie clar ca bărbatul sa aibe nevasta lui.si sa nu se uite la alta .
      In Vechiul testament spune si de femeia prinsa in curvie sa fie omorata cu pietre dar odata cu venirea LUI Iisus Hristos pe pamant El a lasat legile ce le gasim in Noul Testament.
      In noul testament Iisus spune sa iertam de 7 ori cate 77 pe zi ,prin sangele Lui varsat pe cruce,,pai altfel dc a mai trimis Dumnezeu pe Fiul Sau in lume sa fie omorat,batjocorit

      Ștergere
  68. ≠ 14 Are Dumnezeu un corp?
    Da: Geneza 3,18; Exod 33,11; 33,20-23; Deuteronom 23,13-14; Ezechiel 1,27 și 8,2; Habacuc 3,3-5

    Nu: Luca 24,39; Ioan 4,24
    ≠ 15 Este Dumnezeu atotștiutor?
    Da: Iov 42,2; Psalm 44,21 și 139,2; Proverbe 15,3; Ieremia 16,7 și 23,24; Fapte 1,24; 1 Ioan 3,20

    Nu: Geneza 3,8; 4,14; 11,5; 17, 20-21; 18,9; 22,12; 32,27; Numeri 22,9; Deuteronom 8,2; 13,3; 32,31; 2 Corinteni 32,31; Iov 1,7 și 2,2; Osea 8,4; Ioan 1,3
    ≠ 16 Ne tragem cu toții din Adam și Eva?
    Da: Geneza 3,20

    Nu: Evrei 7,3
    ≠ 17 Dorește Dumnezeu sacrificii animale?
    Da: Geneza 4,4; 8,21; 15,8-9; Exod 20,24; 29,11-37; Levitic 1,5; 4,20-35; 5,10-18; 10,15; 17,11; 23,12-20; Numeri 18,17-19; Deuteronom 12,27

    Nu: Psalm 40,6; 50,13; 51,16; Isaia 1,11; 66,3; Ieremia 6,20; Osea 6,6; Mica 6,6-7; Matei 9,13; 12,7; Evrei 10,4-11
    ≠ 18 Respectă Iahveh pe toată lumea?
    Da: Geneza 4,4; Exod 2,25; Levitic 26,9; 2 Regi 13,23; Psalm 138,6

    Nu: Deuteronom 10,17; 2 Cronici 19,7; Osea 6,6; Faptele Apostolilor 10,34; Romani 2,11; Galateni 2,6; Efeseni 6,9; Coloseni 3,25; 1 Petru 1,17
    ≠ 19 Ce s-a ales de Cain?
    A ajuns un fugar și un pribeag:
    Geneza 4,12

    S-a așezat la casa lui, s-a căsătorit, a avut un fiu și a construit un oraș:
    Geneza 4,16-17)
    ≠ 20 Este Iahve de acord cu pedeapsa capitală?
    Da:
    Geneza 9,6; Exod 21,15-17; 22,18-20; 31,14-15; 35,2; Levitic 20,9-16; 20,27; 21,9; 24,11-23; Numeri 35,30; Deuteronom 22,13-24

    Nu:
    Geneza 4,15 și Ioan 8,7
    ≠ 21 Vom muri cu toții?
    Da: Romani 5,12; Evrei 7,3; 9,27

    Nu: Geneza 5,24; Ioan 8,51; Evrei 11,5
    ≠ 22 A murit Enoh?
    Da: Evrei 11,13

    Nu: Geneza 5,24; Evrei 11,5
    ≠ 23 S-a înălțat cineva la cer?
    Da: Geneza 5,24; 2 Regi 2,11; Evrei 11, 5

    Nu:Ioan 3,13
    ≠ 24 Enoh, al șaptelea patriarh de la Adam?
    al șaselea: Geneza 5,24; 1 Cronici 1,1-3; Luca 3,37-38

    al șaptelea: Iuda 1,14
    ≠ 25 Câți fii a avut Dumnezeu?
    doar unul: Ioan 3,16 și 1 Ioan 4,9
    Adam a fost și el Fiul lui Dumnezeu: Luca 3,38
    unii fii au avut relații sexuale: Geneza 6,4
    Satana a fost și el fiul lui Iahve: Iov 1,6 și 2,1
    Fiul lui Dumnezeu a fost prezent la creație: Iov 38,7
    toți creștinii sunt fii lui Iahve: Ioan 1,12
    ≠ 26 Practică îngerii sexul?
    DA: Geneza 6,4 și Judecători 6

    NU: Marcu 12,18-25

    RăspundețiȘtergere
  69. ≠ 27 Cât trăiește omul?
    70 de ani: Psalmul 90,10

    120 de ani: Geneza 6,3
    ≠ 28 Au murit toți la potop?
    DA: Geneza 7,21

    NU: Geneza 6,4 și Numeri 13,33
    ≠ 29 Regretă Dumnezeu actele sale?
    DA: Geneza 6,6; Exod 32,14; Deuteronom 32,36; 1 Samuel 15,11; 15,35; 24,16; 2 Samuel 24,16; 1 Cronici 21,15; Isaia 38,1-5; Ieremia 15,6; 18,8-10; 26,3; 13; 19; 42,10; Amos 7,3; Ioan 3,10

    NU: Numeri 23,19; 1 Samuel 15,29; Ezechiel 24,14; Maleahi 3,6; Iacob 1,17
    ≠ 30 A existat vreodată o persoană dreaptă pe pământ?
    DA: Geneza 6,9; Psalm 37,12; Proverbe 3,33; 4,18; 9,9; 10, 6-7;11,9; 12,13; 21; 17,15; 17,26; 20,7; 21,15; 24,16; 29,10; 29,27; Ecleziastic 7,15; 7,20; 8,14; Isaia 26,7; Plângeri 4,13; Ezechiel 18,5-6; 18,9; Osea 14,9; Amos 5,12; Habacuc 2,4; Matei 1,19; 5,45; 13,49-50; Marcu 6,20; Luca 1,17; 2,25-26; 14,14; 15,7; 23,50; Fapte 10,22; 24,15; Romani 1,17; Galateni 3,11; Tit 1,7-8; Evrei 10,38; 12,23; Iacov 5,6; 2 Petru 2,7-8

    NU: Ecleziastul 7,2
    ≠ 31 Câte animale de același fel a luat Noe pe corabie?
    DOUĂ PERECHI: Geneza 6,19; 7,8-9 și 15

    ȘAPTE PERECHI: Geneza 7,2
    ≠ 32 A existat vreo persoană fără prihană pe pământ?
    DA: Geneza 7,1; 2 Samuel 22,25; Iov 2,3; Psalm 1,5-6; 37,25; Proverbe 2,7; 2,20; 3,32; 10,3; 10,11; 10,16; 10,21; 10,24; 10,28; 10,30; 10,32: 11,8-31; 12,3-26; 13,5-25; 14,9; 14,19; 14,32; 15,6; 15;19; 15;33; 18;5; 18,10; 21;12; 21,18; 21,26; 23,24; 25,26; 28,1-16; Eclesiastul 9,1; Isaia 3,10; 5,23; 57,1; Ezechiel 14,14; 14,20; 23,45; 33,12; Maleahi 3,18; Matei 5,20; 13,17; 23,35; 25,37; Luca 1,6; Evrei 11,4; Iacov 5,16; 2 Petru 2,5-8; Apocalipsa 22,11/em>

    NU: Iov 15,14; Isaia 41,26; 64,6; Romani 3,10
    ≠ 33 Când a intrat Noe pe corabie?
    șapte zile înainte de potop: Geneza 7, 7-10

    în ziua când a început potopul: Geneza 7, 13-14
    ≠ 34 Cât a durat potopul?
    40 de zile: Geneza 7, 17

    150 de zile: Geneza 7, 24 și 8,3
    ≠ 35 Cât timp a umblat Noe pe mare?
    7 luni: Geneza 8,4

    mai mult de 10 luni: Geneza 8,5
    ≠ 36 Când au secat apele după potop?
    în luna întâi, în ziua întâi a lunii: Geneza 8,13

    în a douăzeci şi şaptea zi a lunii a doua: Geneza 8,14
    ≠ 37 Va blestema Dumnezeu pământul?
    Poate: Maleahi 4,6

    Nu: Geneza 8,21

    RăspundețiȘtergere
  70. ≠ 38 Te pedepsește Iahve pentru păcatele altora?
    Da: Geneza 9,20-21; 20,18; Exod 20,5; 34,7; Numeri 14,18; Deuteronom 5,9; 23,2; 28,18; 1 Samuel 3,13; 2 Samuel 12,13; 21,6-9; 1 Regi 2,33; 11,11-12; 21,29; 2 Regi 5,27; Isaia 14,21; Ieremia 15,4; 16,10-11; 29,32; 32,18; Tefania 1,8

    Nu: Deuteronom 24,16; 2 Regi 14,6; Ieremia 31,29-30; Ezechiel 18,20
    ≠ 39 Care este poziția lui Iahve cu privire la sclavie?
    Pro: Geneza 9,24; 14,14; 16,9; 17,12-13; 24,35; 26,12; Exod 12,44; 20,17; 21,2; 21,16; 21,32; 22,3; Levitic 19,20; 22,11; 25,39; (și cap. 45-46); Deuteronom 5,21; 15,12; 20,10-14; Iosua 9,23; Matei 8,7; Luca 7,2-10; 12,46-47; 17,7-9; 1 Corinteni 7,21-23; Efeseni 6,5; Coloseni 3,22; 4,1; 1 Timotei 6,1-4; Tit 2,9-10; 1 Petru 2,18

    Contra: Exod 21,16; Levitic 19,13; 19,18; 19, 33-34; 25,10; 25,17; Deuteronom 15,9-10; 23,15-16; 24,7; 24,14; Proverbe 22,22; Isaia 58,6; Ieremia 22,13; Malahia 3,5; Matei 23,10; Marcu 10,42-43; 1 Corinteni 7,23; Galateni 3,28; Filipeni 2,3-4; 1 Timotei 1,9-10; Filimon 10,12; Evrei 13,3
    ≠ 40 Au existat mai multe limbi înainte de construirea turnului Babel?
    Doar UNA: Geneza 11,1-9

    Multe altele: Geneza 10,5; 10,20 și 10,31
    ≠ 41 Cine a fost tatăl lui Șelah?
    Arpacșad: Geneza 10,24 și 11,12

    Cainam: Luca 3,35-36
    ≠ 42 Este Dumnezeu autorul confuziei din turnul Babel?
    DA: Geneza 11,7-9 și 1 Corinteni 1,27

    NU: 1 Corinteni 14,33
    ≠ 43 Câți ani avea Terah când a murit?
    145: Geneza 11,26 și 12,4

    205: Geneza 11,32
    ≠ 44 Câți ani avea Abraham când a părăsit orașul Haran?
    75: Geneza 12,4

    Cel puțin 135: Geneza 11,26 și 11,32; Fapte 7,4
    ≠ 45 Câți ani avea Abraham când s-a născut Izmael?
    86: Geneza 16,16

    Cel puțin 135: Geneza 11,32; Fapte 7,4
    ≠ 46 Poate fi văzut Dumnezeu?
    Da: Geneza 12,7; 17,1; 18,1; 26,2; 26,24; 32,30; 35,9; 48,3; Exod 3,16; 4,5; 6,3; 24,10; 33,11; 33,20; Numeri 14,14; Deuteronom 5,4; 34,10; Judecători 13,22; 1 Regi 22,19; Iov 42,5; Psalmi 63,2; isaia 6,1-7; Ezechiel 1,27;8,2; 20,35; Amos 7,7; 9,1; Habacuc 3,3-5; Matei 18,10; Ioan 14,9.

    Nu: Exod 33,20; Ioan 1,18; 6,46; Coloseni 1,15; 1 Timotei 1,17; 6,16; 1 Ioan 4,12
    ≠ 47 Când a primit orașul Dan numele său?
    Pe vremea lui Avram: Geneza 14,14

    După masacrul lui Lais: Judecători 18,29
    ≠ 48 Cine este stăpânul pâmântului?
    Dumnezeu: Geneza 14,19; Exod 9,29; 19,5; Deuteronom 10,14; 1 Corinteni 29,11; Psalmi 24,1; 50,11-12; 89,11; 1 Corinteni 10,26.

    Satana: Matei 4,9; Luca 4,5-6

    Omul: Psalmul 115,16
    ≠ 49 Cât a durat captivitatea poporului evreu în Egipt?
    400 de ani: Geneza 15,13; Fapte 7,6.

    430 de ani: Exod 12,40; Galateni 3,17.
    ≠ 50 Câți fii a avut Avram?
    Doar unul: Geneza 22,2; Evrei 11,17.

    Mai mulți decât unul: Geneza 16,15; 21,2-3; 25,1-2; Galateni 4,22

    RăspundețiȘtergere
  71. ≠ 51 Este circumcizia necesară?
    DA: Geneza 17,11; Levitic 12,3; Fapte 16,1-3.

    NU: Galateni 5,2; Coloseni 2,11.
    ≠ 52 Este incestul interzis de Biblie?
    DA: Levitic 18,6; 18,12; 20,17; 20,19; Deuteronom 27,22.

    NU: Geneza 17,16; 20,12; Exod 6,20.
    ≠ 53 Mai sunt valabile legile Vechiului Testament?
    Da: Geneza 17,19; Exod 12,14; 17,24; Levitic 23,14; 21; 31; 41; Deuteronom 4,8-9; 7,9; 11,1; 28,1; 1 Cronici 16,15-17; Psalmi 119,151; 160; Eclesiastul 12,13; Maleahi 4,4; Matei 5,18-19; Luca 16,17.

    Nu: Luca 16,16-17; Romani 6,14; 7,4; 7,6; 10,4; 2 Corinteni 3,14; Galateni 3,13; 3, 24-25; 5,18; Efeseni 2,15; Coloseni 2,14.
    ≠ 54 Câți ani avea Ismael când a fost abandonat de Avram?
    era doar un copil: Geneza 21,14-18.

    era deja tânăr: Geneza 17,25; 21.5; 21,8
    ≠ 55 Chiar a crezut Sara că va naște?
    Da: Evrei 11,11 Geneza 21,14-18.

    Nu: râde chiar de Iahve în Gen 18,12
    ≠ 56 Poate să facă Dumnezeu ce dorește?
    Da: Gen 18,14; Iov 42,2; Ieremia 32,17; 32, 27; Matei 19,26; Marcu 10,27; Luca 1,37; 18,27; Apocalipsa 19,6

    Nu: Judecători 1,19; Marcu 6,3-5; Evrei 6,18
    ≠ 57 A fost Lot un om neprihănit și drept?
    Da: 2 Petru 2, 7-8

    Nu: Geneza 19,8; 19,36
    ≠ 58 Cine a distrus Sodoma și Gomora?
    Îngerii: Geneza 19,13

    Iahve: Geneza 19,24
    ≠ 59 Au crezut fiicele lui Lot că Dumnezeu a omorât pe toți oamenii?
    Da: Geneza 19,31

    Nu: Geneza 19,21-22 și 19,30
    ≠ 60 Este ok să juri?
    Da: Geneza 21,23; 24,2; 24,9; 31,53; 47,29; Levitic 22,7; 22,10; Numeri 30,2; Deuteronom 6,13; 10,20; 23,21; Psalmi 63,11; Isaia 45,23; 48,1; 65,16; Ieremia 4,2; 12,26; Daniel 12,7; Evrei 6,13; Apocalipsa 10,5-6

    Nu: Matei 5,34-37 și Iacob 5,12
    ≠ 61 Cine a dat numele orașului Berșeba?
    Avraam: Geneza Gen 21,31

    Isaac: 26,33
    ≠ 62 A ispitit Dumnezeu pe cineva?
    Da: Geneza 22,1; 2 Sam 24,1; Matei 6,13

    Nu: Iacob 1,13
    ≠ 63 Este Dumnezeu de acord cu sacrificiul uman?
    Da: Geneza 22,2; Exod 22,29; Levitic 27, 28-29; Numeri 31,26-29; Judecători 11,29-39; 2 Samuel 21,1-14; 1 Regi 13,2; 2 Regi 23,20; 2 Cronici 34,5

    Nu: Levitic 18,21; 20,2; Deuteronom 18,10-12; 2 Regi 21,6
    ≠ 64 Cunoștea Avraam numele lui Dumnezeu?
    Da: Geneza 22,14

    Nu: Exod 6,3
    ≠ 65 A fost Chetura soția sau concubina lui Avraam?
    Soția: Geneza 25,1

    Concubina: 1 Cronici 1,32

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat despre Chetura nevasta lui Avraam .in geneza scrie nevasta iar in 1 cronici 1.32 scrie "tiitoare"
      Tiitoare:inseamna mai multe pritena.iubita amanta .etc
      Dar nu cred ca cineva a scris cu rea intentie.poate cine a tradus a uitat sa scrie nevasta sau poate asa se spunea pe atunci la nevasta,

      Ștergere
  72. ≠ 66 Vor exista foarte mulți evrei?
    Da (cât stelele cerului): Geneza 26,4

    Nu: Deuteronom 4,27
    ≠ 67 Cine a fost tatăl lui Basmat?
    Elon Hetitul: Geneza 26,34

    Ismael: Geneza 36,3
    ≠ 68 Este ok să bei alcool?
    Da: Geneza

    Nu: 1 Cronici 1,32
    ≠ 69 Cine a fost tatăl lui Laban?
    Betuel: Geneza 28:5

    Nahor: Geneza 29:5
    ≠ 70 Când a primit orașul Luz numele de Betel?
    Înainte de vizita Padan-Aram: Geneza 28:19

    După vizitarea Padan-Aram: Geneza 33:18 și 35:6-7
    ≠ 71 Cine a fost Ana?
    Fiica lui Țibeon: Geneza 36:2

    Fratele lui Țibeon: Geneza 36:20 și 1 Cronici 1:38

    Fiul lui Țibeon: Geneza 36:24 și 1 Cronici 1:40
    ≠ 72 Cine a fost tatăl lui Core?
    Esau: Geneza 36:14

    Elifaz: Geneza 33:15-16
    ≠ 73 Cine l-a dus pe Iosif în Egipt?
    Madianiții: Geneza 37:26

    Ismaeliții: Geneza 37:28 și 39:1
    ≠ 74 Unde au găsit frații lui Iosif banii ascunși?
    Acasă: Geneza 42:29-35

    La han: Geneza 42:27 și 43:21
    ≠ 75 Câți ani avea Beniamin când familia sa a plecat în Egipt?
    Era încă copil: Geneza 44:20

    Om matur, tată a zece copii: Geneza 46:8 și 46:21
    ≠ 76 A fost Merari fiul lui Levi?
    Da: Ezra 8:18

    Nu: Geneza 46:11 și 1 Cronici 6:1; 6:16; 23:6
    ≠ 77 Îi va distruge Dumnezeu pe cei care se căsatoresc cu persoane din alte popoare?
    Da: Exod 34:16; Deuteronom 7:2 și 1 Regi 11:1-2

    Nu: Geneza 46:20 și Numeri 12:1 și 12:9-10
    ≠ 78 Cine au fost fii lui Beniamin?
    Lista 1: Geneza 46:21

    Lista 2: Numeri 26:38/p>

    Lista 3: 1 Cronici 7:6 și 8:1-2/p>
    ≠ 79 Naaman și Ard au fost fiii sau nepoții lui Beniamin?
    Fiii lui Beniamin: Geneza 46:21

    Nepoții: Numeri 26:40
    ≠ 80 Câți membri avea familia lui Iacov când a venit în Egipt?
    70: Geneza 46:27 și Exod 1:5

    75: Fapte 7:14
    ≠ 81 Care au fost cele 12 triburi ale lui Israel?
    6 liste contradictorii: 1. Geneza 49:2; 2. Numeri 1:5; 3. 13:4; 4.Deuteronom 33:6; 5. Ezechiel 48:1-32: 6. Apocalipsa 7:6
    ≠ 82 Unde a fost îngropat Iacov?
    Macpela: Geneza 50:13

    Sihem: Fapte 7:15-16

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok Emanuel. Si de ce ne-ai dat copy paste la acest kmetric material? Ce ai vrut tu să ne arăți?

      Ștergere
    2. La nr 68 este ok sa bei alcool
      Da geneza
      Nu 1 cronici 1,32
      Este versetul de sus de la nevasta lui Avraam ,este versetul cu copii ei.nu scrie nimic de alcool

      Ștergere
  73. Emanuel ai dat atatea incat trebuie sa citesc cu atentie sa citesc in Biblie toate versetele sa vad ce scrie si in Biblie.
    Dar totusi zic din ce am citit in mare:
    Oamenii care au trait pe langa Iisus au lasat scris pre o foaie sau cum era atunci,,de atunci pana in ziua de azi ,cred ca Biblia a fost scrisa si tradusa de multe multe ori de oameni care au facut fiecare Biblie pt religia in care era acel om.
    Si totusi eu nu sunt nimic,sunt prea mica sa pot sa zic eu ca e fals sau nu ,un verdet din Biblie .eu nu pot sa fac nimic decat sa tin poruncile lui Iisus ce le a lasat .
    Am sa citesc tot verset cu verset ,ca sunt curioasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adyna este vorba de contradictiile scrise uneori chiar cu intentie in textele sfinte . Omul de rand e limitat conform zicerii bisericesti la ,,a crede'' , nu la ,,a cerceta '' , sau a gandi , la a lua de bun ce este scris in cartea sfanta si nu la ulterioare texte care au fost si care au intregit biblia .
      Poti intelege un TOT UNITAR in momentul in care din el nu lipseste nimic , insa altfel nu.
      Iata de ce apar perplexitati chiar si cu privire la alte forme de existenta ( vezi de ex. ET) pe care biserica le neaga cu desavarsire .
      Manuel spunea ca multi din randul preotimii il contesta pe Arsenie Boca si nu sunt de acord cu prezicerile si ideile lui de atunci .
      Am citit si eu despre asta , asa este , dar iata ca dupa ani de zile, cel care a pictat viitorul pe peretii de la biserica din Draganescu , este astazi pentru oamenii din popor, Sfantul Ardealului . Pentru ca, până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!



      Lămuriri asupra controverselor legate de Părintele Arsenie Boca, de Pr. Mihai Andrei Aldea :

      http://www.atitudini.com/2015/11/lamuriri-asupra-controverselor-legate-de-parintele-arsenie-boca-de-pr-mihai-andrei-aldea/

      Ștergere
    2. Cititi si asta ca sa realizati atitudinea bisericii :

      Biserica se dezice de cărţile şi minunile lui Arsenie Boca :

      http://www.romanialibera.ro/special/documentare/dosar-rl--biserica-se-dezice-de-cartile-si-minunile-lui-arsenie-boca--379763

      Ștergere
    3. Chiar si ei, l-au considerat un ,,ratacit'' . No comment !


      Parintele Arsenie Papacioc si P. Ioanichie Balan -despre ratacirile P. Arsenie Boca "

      https://www.youtube.com/watch?v=w9AAI9iwvkM

      Ștergere
  74. Stai ca apare ortodoxul acum de face lumina pe site . Pazea Emanuel ca , sa vezi acum despicari de fir in 16 .

    RăspundețiȘtergere