sâmbătă, 24 decembrie 2016

BETLEEM ! STEAUA BETLEEMULUI ARE PATRU COLTURI !

                                    28 Decembrie 2015,ora 6,15 dimineaţa !

                                        Dragii mei,

Iata c-a trecut si Sfantul Craciun ,al anului 2015 .
Spuneam de curând ,într-o Emisiune la AGENTUL  VIP- ANTENA  STARS, precum că, am văzut pe cei Trei Magi si Steaua care îi călăuzea.
Atunci când mi s-a arătat Steaua Magilor, eu am văzut-o într-o clipită ,ca având cinci colturi.
Dar asa cum se intampla de fiecare dată ,când gresesc fara voia mea, am primit din Cerul Sfânt un Mesaj ,ce se referă strict la STEAUA  MAGILOR.

                  de craciun 2012 trei crai de la rasarit versuri trei crai de la ...        ... darurilor aduse de magi Pruncului Iisus. Steaua de la Betleem. Colind                                           

Iată ce spunea Glasul ,din Cerul Sfânt :

                       "Steaua  de la Betleem !
             În primul rând ,este o Stea unicat!
            Steaua de la Betleem, Steaua în patru colţuri, este unică !"
Asadar dragii mei, după cum vedeti eu nu scriu de capul meu.
Dumnezeu a văzut că eu am vizualizat gresit ,STEAUA de la BETLEEM , si că am transmis mai departe asa cum am văzut-o eu, adică în cinci colturi.
Steaua Magilor dragii mei, are Patru  colţuri !
Şi nu de la mine spun aceasta, ci de la Dumnezeu care ,m-a corectat si mi-a spus că, nu cinci colturi, câte eu am vizualizat gresit ,ci patru colţuri are cu adevărat ,STEAUA  MAGICĂ.  

Image result for iisus in iesle
  
Dragii mei, să ne bucuram si noi de STEAUA  cu patru colturi trimisă de Dumnezeu, pentru cei Trei MAGI care s-au închinat Pruncutului Iisus ,ce S-a nascut în Ieslea cea prea minunata.
Si noi să ne închinam ,si sa-I aducem în DAR, nu neaparat aur,smirna si tamâie precum MAGII odinioară, ci să-I aducem în DAR, Inima noastra toata, precum si sufletul nostru cald, luminat si smerit.
                                                Cu dragoste, Maria. 

20 de comentarii:

  1. De fapt au fost Patru Magi, al Patrulea era Mag Dac (era un MOS DAC...), asa am auzit, recent, intr-o emisiune pe 6TV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suflete dragi,al patrulea mag suntem fiecare dintre noice ne ajutam aproapele.sa ne pastram umilaiesle a inimilor noastre curata si dornica de a-l primi pe IISUS,CACI VA VENI CU SIGURANTA LA CEI SARACI SI NU LA CEI CE CHEFUIE IN HANURI.PACE VUOA.

      Ștergere
    2. Da moș Ion roată îl chema :))

      Ștergere
    3. Da, a sosit atunci si al Patrulea Mag. Magii erau Eruditi (astrologi, astronomi, alchimisti).

      Ștergere
    4. Eu am cit undeva si se spune ca au fost cinci magi, dar din motive religioase nu se spune de al cincelea ca a fost evreu.

      Ștergere

  2. FENOMENUL TELEPATIC EXISTĂ

    http://frumoasaverde.blogspot.ro/search/label/Filme%20documentare

    RăspundețiȘtergere
  3. PROGRAMUL TERRA

    UN ATENTAT EXTRATERESTRU ASUPRA OMENIRII

    http://frumoasaverde.blogspot.ro/search/label/OZN%20-%20extratere%C8%99tri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,programul Terra e o carte f.f.interesanta,am citit-o pe nerasuflate'o recomand si eu

      Ștergere
  4. Extratereștrii antici, sezonul 6, episodul 14 - Copiii stelari

    https://vimeo.com/134547262

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt copiii care vindeca si au o inteligenta superioara .

      Ștergere

  5. GLOBURILE INVIZIBILE - Cheia unui univers fascinant

    http://www.dailymotion.com/video/x2d1abh_proiectul-sfera_school

    RăspundețiȘtergere
  6. SCRISOAREA UNUI TATĂ CĂTRE FIUL SĂU

    Un cunoscut realizator TV din Hong Kong, de profesie psiholog, i-a scris fiului său o scrisoare care să-l ajute să treacă mai ușor prin viață. Sfaturile cuprinse în aceasta sunt însă aplicabile oricui, copii sau părinți, femei sau bărbați, tineri sau bătrâni... toți am avea ceva de învățat.




    Dragul meu băiat,

    Îți scriu această scrisoare din trei motive:
    1. Viața, norocul și ghinionul sunt impredictibile; nimeni nu știe cât și cum va trăi. De aceea, unele lucruri trebuie spuse din timp.
    2. Sunt tatăl tău și dacă eu nu-ți spun toate acestea, nimeni altcineva n-o s-o facă.
    3. Cele scrise sunt propriile mele experiențe amare, care pe tine te vor scuti, poate, de suferințe inutile. Păstrează-le în minte în drumul tău prin viață.

    - Nu le purta pică celor care sunt nedrepți cu tine. Nimeni nu e obligat să te trateze bine, în afară de mine și de mama ta. Prețuiește-i pe cei prietenoși cu tine, dar în același timp fii prudent: toți oamenii au un motiv în ceea ce fac. Atunci când o persoană este amabilă cu tine, nu înseamnă neapărat că te și place. Fii prudent și nu te grăbi să-l vezi ca pe un prieten adevărat până când nu te convingi.

    - Nimeni nu este indispensabil și nimeni nu poate fi posedat în această lume. O dată ce ai înțeles acest lucru, o să-ți fie mai ușor să-ți vezi de viața ta atunci când anumiți oameni nu te mai vor în preajma lor sau când vei pierde persoana pe care ai iubit-o cel mai mult.

    - Viața e scurtă. Dacă astăzi ți-o riști, mâine ea te va părăsi. Cu cât mai devreme o vei prețui, cu atât mai mult timp te vei bucura de ea.

    - Dragostea este un sentiment trecător, cu timpul se estompează. Nu exagera frumusețea și plăcerea dragostei, dar nici durerea pierderii ei.

    - Mulți oameni de succes nu au studii superioare. Asta însă nu înseamnă că vei avea succes în viață fără să trebuiască să înveți ceva temeinic. Cunoștințele căpătate într-un anumit domeniu sunt arma ta cea mai puternică în viață. Mai toți bogații lumii au pornit de la un anumit nivel de sărăcie, dar ambiția lor de a acumula cunoștințe i-a adus unde sunt acum.

    - Nu mă aștept să mă întreții financiar când o să fiu bătrân, așa cum nici tu nu trebuie să speri că am să te întrețin financiar tot restul vieții. Responsabilitatea mea față de tine se va sfârși când vei deveni adult. De-atunci încolo, tu vei decide dacă vrei să călătorești într-o limuzină sau într-un autobuz, dacă vrei să fii bogat sau sărac.

    - Respectă-ți vorbele și promisiunile, dar nu te aștepta ca și ceilalți să facă la fel. Fii bun cu toți oamenii, dar nu fi convins că și ei vor fi buni cu tine. Dacă vei înțelege asta, vei evita supărările și dezamăgirile inutile.

    - Am cumpărat bilete de loterie ani la rând, dar n-am câștigat niciodată nimic. Asta demonstrează că dacă vrei să fii bogat, trebuie să muncești din greu. Nimic nu pică din cer.

    - Indiferent cât mai am de trăit alături de tine, să prețuim timpul petrecut împreună. N-avem de unde să știm dacă ne vom reîntâlni în viața următoare.

    Tatăl tău

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu ocazia sfintei sarbatori a Craciunului,permiteti-mi sa va urez din suflet Craciun fericit. Maria H

    RăspundețiȘtergere
  8. Da este adevărat au fost patru magi,(nu mai rețin numele)dar nu a ajuns la naștere ci la răstignire,călătoria acestuia a durat mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bunaziua doamna Maria Ghiorghiu este posibil ca steaua care a condus magii spre domnul nostru Isus Hristos sa fi fost un OZN,pentru ca din cate stiu acea stea se misca si disparea mereu indreptand o raza de lumina spre Isus Hristos.Daca vreti sa cautati aceasta stea pe cer nu o gasiti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cititi acest articol http://conspiratia.com/anunnaki-aur-civilizatie-necunoscuta-veche-de-200000-ani-ce-ar-putea-rescrie-istoria/

    RăspundețiȘtergere