luni, 5 decembrie 2016

ROMÂNIA PROSLĂVITĂ !


                                        3 Decembrie 2016,ora 6,10 dimineața !

                                                            Dragii mei, 

            România ,Țară aleasă!
         România  Viitorului al Doilea Ierusalim!  
                 România ,Gradina Maicii Domnului!                                      

Image result for StEAGUL ROMANIEIImage result for StEAGUL ROMANIEI..

Asa am scris adeseori Prieteni dragi, si nu de la mine am scris,ci de la Duhul Cel Prea Sfant.
Iata dragilor, ce graia un glas in aceasta dimineață devreme:
                       ”Proslăvită ,Țara românească !
                    Proslăvită România !”
Dragii mei, sa ne întărim în Credință, sa fim buni si milostivi, sa ne rugam chiar si in gandul nostru ,si-atunci cand suntem la serviciu sau mergem pe strada,si astfel ,vom merita acest TITLU  DIVIN: 
                      ”PROSLĂVITĂ  ESTE  ȚARA  ROMÂNEASCĂ !”  
                                 Cu dragoste,Maria. 

                        

60 de comentarii:

  1. Romania si romanii mei! Va iubesc pana la lacrimi. Rugati-va Domnului sa ne ierte si sa ne ajute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie sa ne întărească D-zeu în răbdare, credință, speranța, pocăință, mila, iertare și iubire intru Domnul nostru Iisus Hristos si atunci, cu părtășia Duhului Sfânt, aducem armonia, bucuria și pacea în viețile noastre!

      Ștergere
  2. 'NU UITATI ROMANI;POSTUL,RUGACIUNEA,MILOSTENIA,VA APROPIE DE DUMNEZEU,iar pacatele si viciile,va apropie de satan,de iad,de focul vesniciei.Sva rugati si pentru dusmanii vostri cu rugaciunea;Dumnezeule mare si puternic Ajuta-ma sa coboare Sfantul Duh peste mine Ajuta-ma sa fiu intelept Ajuta-ma sa fiu senin Ajuta-ma sa am credinta Ajuta-ma sa am smerenie Ajuta-ma sa am cunoastere cereasca Ajuta-ma sa am tarie sa inving greutatile Ajuta-ma sa ma pot infrana de la rele Ajuta-ma sa mi se intareasca inima Sa trec peste toate relele Ajuta-ma sa iubesc pe aproapele meu Si pe dusmsnul meu Ajuta-ma sa pot ierta greselile Celor ce mi-au gresit AJUTA-MA SA FAC RUGACIUNI CORECTE Ajuta-ma sa am nadejde,iubire si credinta Pentru Tine,Dumnezeul meu.Amin. Rugaciune catre IISUS; Doamne Iisuse Hristoase ajuta-ma sa inteleg invatatura TA. Doamne Iisuse Hristoase,fa cu mine minunile Tale.Doamne Iisuse Hristoase ajuta-ma sa cred,sa ma rog si sa ma inalt.Te rog Doamne Iisuse Hristoase,ajuta-ma sa alung tot raul de la casa mea si din jurul meu,Ca numai asa voi ajunge sa vad Imparatia Cerurilor si Lumina Divina.AMIN. Rugaciune catre Fecioara Maria Maica Domnului alunga de la mine dusmanii si Maleficul Maica a Domnului ajuta-ma sa fiu smerita,milostiva,blanda,rabdatoare si harnica Maica Domnului,te rog sa ma ajutii sa nu fiu manioasa,sa nu fiu mandra,sa nu fiu zgarcita,sa nu fiu lacoma,sa nu fiu invidioasa,sa nu fiu lenesa Maica Domnului,te rog ajuta-ma sa fac fapte bune,sa am ganduri bune si sa am cuvinte bune.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  3. Citind acest mesaj am plîns, de bucurie amestecată cu durere dar si nădejde.Întoarceți-vă romanilor la credință!
    Dumnezeu ne arată semne mari peste tot în țară că ne vrea ca popor al Lui.Preoțiilor să fiți preoți cu har nu slujbași cu salar la altar.Să întoarcem prin credintă toate pedepsele prezise pînă acum, in bucurie si iertare de la Dumnezeu.Doamne ocrotește pe romani! Abia aștept ca tara noastră să primească ce a pierdut din vremea romanilor,numele ei real DACIA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania va da tonul la "curatenia generala" a intregii planete, asa este profetit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca conducerea tari sar trezi sa inpuna ca imnul tari sa fie tatal nostru atunci ambavea o sansa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care conducere a tari? azi la tv se vorbea ca sunt documente care atesta implicarea lui iohanis in jefuirea padurilor, acel iohanis despre care se vorbea in campania prezidentiala ca era implicat in comertul cu copii. Asta da presedinte, vvinde padurile tarii si copiii tari ! care-i parerea voastra?

      Ștergere
    2. Anonim 5 dec 16:57 nu pot să vorbesc in numele tuturor pt că o parte au creierul spălat,dar îți voi răspunde în numele meu,care e părerea mea.Acest individ malefic Iohannis,care nu are credință și care nu iubește Romania,trebuie scos de urgență din țară împreună cu tehnocrații lui malefici.Aceste satane au venit să dezbine țara și să facă jocurile celor din occident.Împreună cu firma austriacă și cu ungurii de la UDMR fac trafic de cherestea și au distrus pădurile din toată țara.Dacă vrem ca țara asta să prospere,trebuie să ne eliberăm de sub dominația malefică a străinilor,care scot banii din țară și iși fac interesele lor.Așa că nu trebuie să mai voteze nimeni cu PNL,USR sau PMP,acești criminali trebuie să dispară de urgență de pe scena politică.DS

      Ștergere
    3. Maaaaare dreptate ai DS,luati aminte romani dragi si ADEVARATI !!!Silvia

      Ștergere
    4. Si cu cine sa votăm? Cu PSD? Crezi ca sunt mai buni? Crezi ca ei nu au oameni corupti? Sa ne ajute Dumnezeu sa fie mai bine dupa alegeri dar slabe sanse!!

      Ștergere
    5. Așa ne trebuie daca am ales un neamt sa ne conducă. Nu are iubire de tara in care a crescut si s-a dezvoltat ca om, iar pe romanii care l-au votat ii urăște si le distruge tara, prin orice mijloace. Ne umilește mereu, ne vrea pe toți săraci, morți de foame, cerșetori prin lume.

      Ștergere
    6. Diaspora care l-a votat cu sârg a amuțit? Sunt multumiți? Le place ce face alesul lor cu pădurile României? Mâine daca ar fi alegeri tot pe el ar pune ștampila? Mulțumim diaspora ca ne-ați facut viata amara, asta ca sa va răzbunați pt faptul ca stați pe bani frumoși in Europa si nu duceți grija zilei de mâine.

      Ștergere
    7. Si PSD si PNL,PMP vor implementa agenda cu directive de la Uniunea Europeana cu privire la legiferarea homoxesualitatii,de fapt nu stiti ce va asteapta indiferent cine va iesi la alegeri.Psd ascunde aceste lucruri pe fata dar ei vor aproba casatoriile homo.Ve-ti vedea dupa alegeri..imi pare rau de mentalitatea voastra si ca va controleaza precum oile.

      Ștergere
    8. Ve-ti vedea ca in 2017 acest PSD,va aproba casatoriile homoxesuale,pentru ca le are trecute pe agenda 2017 cu directiva de la UE.Sa nu spuneti ca nu v-am zis..Voi ii ve-ti vota,eu nu votez acest lupi..nu ma fac partas cu ei.

      Ștergere
    9. Doar in visele tale Anonim 7 decembrie 2016, 15:36. Te inseli. Nu te stresa atat, iti spun ca PNL va pierde. Nu avem nevoie de partide slugarnice strainatatii si nici aservite lui Soros.

      Ștergere
    10. Nu votăm PSD ca-i cunoastem prea bine, nu votăm PNL ca nu avem incredere nici in ei, dar cineva tot trebuie sa conducă tara asta....

      Ștergere
    11. Anonim 16.41
      Stii tu un partid in tara noastra care sa nu acționeze conform directivelor din exterior...haide, lumineaza-ne si pe noi, ăstia mai prosti...toți sunt o apă si un pământ...asa ca nu mai da tu sfaturi altora sa nu se mai streseze...oamenii sunt îngrijorați...au si de ce!!

      Ștergere
    12. Trendul international este ca sa se aprobe casatoriile intre pers de acelasi sex. Doar biserica se mai putea opune ca forta, insa ea este platita de stat asa ca nu va musca mana care o hraneste, care nu-i pune impozite, care nu-i cere chitante pt lumanari, casatorii, inmormantari, acatiste.

      Ștergere
    13. Votam PSD pentru ca Guvernul Ponta a facut performanta pentru romani si Romania, de asemeni a dat inapoi drepturile furate de Boc si pentru ca s-a impotrivit FMI-ului, deci Ocultei. NU vom vota insa urmatorii tradatori: PNL, USR, PMP. De asemeni cerem demisia lui Iohannis, un incompetent si tardator de neam si tara, iar Ciolos si tehnocratii si-au facut singuri "reclama" prin realizari zero. Ciolos cel mai slab premier.

      Ștergere
    14. Anonim 7 dec 14:34 tu ai dreptate,dar află că diaspora il va vota din nou pentru că lor nu le pasă,ei trăiesc afară și le convine.La fel vor face și tinerii,care au ieșit in stradă după Colectiv,ei nu au înțeles nici acum că au fost trași pe sfoară și din cauza lor sunt acești tehnocrați la putere.DS

      Ștergere
    15. Anonim 7 dec 15:36 o prostie mai mare nici nu puteam să aud,de unde ști tu ce e pe agenda PSD-ului in 2017?Eu spre deosebire de tine in urmă cu cîtiva ani am avut în mînă programul de guvernare al Romaniei și mă gîndeam cu groază la ce vremuri urma să trăim cu acel guvern și așa a și fost. Eu nu știu cine vă spală creierul unora dintre romăni,dar PSD-ul nu va fi niciodată de acord cu aceste căsătorii intre homoxesuali și nu va promova niciodată așa ceva.DS

      Ștergere
    16. Anonim 7dec 15:33 PSD-ul nu va aproba niciodată asemenea lege,vezi că cei care promovează această mizerie sunt cei de la PNL,PMP și USR.Aceste formațiuni promovează politica malefică a occidentului și sunt pe placul SATANEI.Cei care veți vota cu ei sunteți și voi la fel de păcătoși ca ei.DS

      Ștergere
    17. Vom fi obligati sa adoptam legislatia cu aprobarea casatoriilor gay, chiar si cu PSD la putere. Nu conteaza ce partid va fi, ei sunt obligati sa adopte aceasta lege. Nici biserica nu are de gand sa se opuna, ia salarii si privilegii de la stat si nu isi permite sa fie impotriva statului. Iisus este tradat.

      Ștergere
    18. PSD niciodata NU va aproba asa ceva. Premierul Ponta a avut curaj sa spuna NU celor de la FMI. La fel PSD va spune un NU hotarat acestei mizerii, te asigur Anonim 8 decembrie 2016, 09:13, ca aceasta lege NU va fi adoptata cu PSD la putere.

      Ștergere
    19. Si moscheea din Bucuresti? N-am incredere in niciun politician ca se va opune anomaliei.

      Ștergere
    20. “Bucureştiul se va transformă într- un centru esenţial. Va fi o capitală spirituală a planetei şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pământesc”.

      Ștergere
  6. Buna ziua. Cata bucurie in sufletele noastre a Romanilor,IISUS ne iubește si ne anunța ca ne va trimite minuni,sa nu ne mai fie rușine ca ne-am născut in aceasta tara,si sa nu o mai părăsim,pentru partea materiala,si sa o iubim pentru partea spirituala.Tot ce ne-a scris doamna Maria,se va adeveri.Minunile sunt tot mai aproape de noi,chiar daca noi nu ne întoarcem cu toții la credinta,IISUS are răbdare cu noi,si ne iubește.Numai Dumnezeu ne poate ajuta,sa ne iubim ca frații.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Maria din Banat,sper ca oamenii să se întorcă la credință dar tare mă tem că Banatul il iubește pe Iohannis și votează cu PNL,USR și PMP așa cum le-a poruncit Primarul Nicolae Robu. Indivizii aceștia nu au pic de credință și trăiesc doar pentru bunăstarea lor și pentru vacanțele in afara țării,făcute pe banii românilor.După vacanta petrecută in Dubai de Nicolae Robu a venit factura de telefon 3200 de euro,care a fost plătită din bugetul Primăriei din banii contribuabililor.Iar Iohannis de cînd a venit la putere a facut numai pagubă prin renovarea vilei si prin achiziționarea cele mai scumpe mașini. El a epuizat in cîteva luni toți banii de protocol pe vacanțe de lux in afara țării si bugetul a fost modificat in secret. Aceste lucruri sunt ținute la secret,dar facturile le plătesc românii,pentru că sunt bani de la bugetul de stat.Pentru Spitale și sănătate nu s-au găsit bani,dar pentru ei da.DS

      Ștergere
    2. Buna seara. .Sa cerem ajutorul,Mântuitorului nu mai avem alte variante,toate sau epuizat.Numai IISUS HRISTOS ne va salva tara,daca il rugam din suflet.Acum ne vedem cat de credincioși suntem cu adevărat.
      Bunul Dumnezeu,sa ne lumineze pe toți pentru dreptate si adevăr.
      Sa ne rugam la IISUS.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  7. E justa aprecierea facuta. De foarte multi ani, aceasta tara a suferit si inca sufera.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am mai spus-o dar mă repet trecem printr-o perioadă deosebită.Puterea lui Dumnezeu este din ce în ce mai evidentă .Așa cum am scris acum câteva zile în bisericuța de lemn în care merg la Sfânta liturghie se întâmplă ceva extraordinar și înfricoșător.De câteva săptămâni cele doua candele de la ușile împărătești se mișcă singure vreo 20 de minute atunci când preotul pregătește în altar Sfintele taine.Dumnezeu ne dă semne noi doar trebui să ne trezim .Nu sunt profet dar probabil ceva important se va întâmpla în perioada ce va urma .Sper că vor fi lucruri bune .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 5 dec 18:29 nu știu din ce zonă ești,dar mă bucur că mai există bisericuțe din lemn și sper să fie acolo și un Preot cu har.Nu știu ce semnificație au candelele,care se mișcă timp de 20 de minute,dar cu siguranță anunță ceva.După cum observăm de ceva vreme ni se arată tot felul de semne,iar noi nu pricepem nimic.DS

      Ștergere
    2. Nu se mișca singure. Se mișca pentru ca de ce sunt agățate sunt atinse din altar. Daca nu vezi asta nu înseamnă ca nu se întâmpla.

      Ștergere
    3. Biserica este în apropiere de Râmnicu Sărat.Toți preoții au har .

      Ștergere
    4. Bun, si ce spun preotii ????? Daca si ei au observat , atunci dupa liturghia de duminica cautati sa ii intrebati despre fenomenul in cauza . ei sunt singurii in masura sa ,,explice'' .

      Ștergere
    5. Nimeni nu se indoieste de harul preotilor, insa e mai credibil daca acele candele se misca cand nu e nimeni care sa atinga catapeteasma intr-un fel.

      Ștergere
    6. Mă bucur dacă au har,sper să rămînă curați la suflet și să nu se abată niciodată de la drumul lor.Spun asta pentru că in ultimul timp unii preoți fac parte din anumite grupuri de interese din sfera politică și fac afaceri pe ascuns.Cred că nu mai e nevoie să-l dau exemplu pe Snagoveanu,care e chemat periodic la DNA și ca el sunt foarte mulți din păcate.DS

      Ștergere
    7. DNA este o institutie mafiota , se va vedea acest lucru mai tarziu, asa cum este si cea condusa de Bica. acest DNA executa pe cine vor ei la indicatia pretioasa a conducatorilor nostri malefici iohanis si ciolos.

      Ștergere
    8. Pentru Anonim 7 decembrie 2016, 14:37.
      Teoria ta este schioapă rau
      1 dacă ar fi mișcate din interior s-ar mișca toate cele 4 candelele prinse de catapeteasmă și nu doar cele 2
      candelele se miscă într-un mod diferit au amplitudini total nesincrronizate.
      ele încep să se miște la un moment și se opresc cu precizie matematică.
      Asa ceva nu se poate programa mai ales ca ele sunt prinse în mod vizibil pe fata opusă altarului.
      Este ceva ce nu se poate explica rațional .
      Eu cred că urmează un cutremur sau începe războiul .

      Ștergere
    9. Daca ne scriai aceste amanunte nu as fi scris mesajul. Intradevar, e inexplicabil, omenește vorbind, cine si ce face ca acele candele sa se miște.

      Ștergere
  9. Doamne ajuta-ne sa mergem pe calea credintei



    RăspundețiȘtergere
  10. Cu adevarat MINUNAT!Bucurati-va si voi alaturi de fratii nostri cresti egipteni!
    https://www.youtube.com/watch?v=bTpvaEWjXWs
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  11. Opt sute de mii de evrei au cetatenie romana si in curand se vor muta in Romania din cauza razoaielor din Orient. La asta se face referire atunci cand se spune ca Romania va fi noul Ierusalim si nici de cum din motive religioase. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ca în România nu e nicăieri în lume. Si lui Dumnezeu ii place.

      Ștergere
    2. De unde ai aceasta informatie Otilia?

      Ștergere
    3. Draga Otilia, te rog nu-i confunda pe jidani cu Isus, ei nici nu cred ca Isus este fiul lui Dumnezeu. Sunt asa de rai si de vicleni ! si asta ti-o spun din proprie experienta. In primul rand sunt cei mai necredinciosi , zgarciti si exploatatori din lume.Iar poporul roman este bun, cu suflet de aceia este considerat prost ca suntem prosti, o zice chiar primul ministru actual, desigur ca el nu este roman, este un ungur mincinos si ticalos din Salaj.A afirmat la tv, am vazut eu si am auzit zicand ca nu-l cunoaste pe soros. Mincinosul care este cap din lista de organizatii ale lui soros. Dar sa avem rabdare ca lumea este in schimbare si mai devreme sau mai tarziu vor plati toti acesti tradatori de tara si de neam. Dumnezeu sa ne dea putere si rabdare sa le ducem pe toate cate le avem de dus! Doamne ocroteste Romania si pe romani oriunde s-ar afla ei pe mapamond!

      Ștergere
    4. Otilia eu zic să ramînă la ei acolo că nu avem nevoie de ei aici.Dacă nu le convine să meargă la prietenii lor americanii care îi așteaptă cu brațele deschise.DS

      Ștergere
    5. Si eu doresc un raspuns de la Otilia;
      daca ne va raspunde.
      Neluta

      Ștergere
    6. Aceasta informatie se vehiculeaza in mass-media cam de 10 ani;eu am auzit-o la tv si daca este adevarata,inseamna ca numarul a crescut cu mult...
      Vio

      Ștergere
    7. Hai Otilia,ce faci?sari cu niste explicatii sau nu mai ai timp!?

      Ștergere
  12. Informatia cu cei opt sute de mii vine din Israel si e demna de incredere. Otilia

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai multe informatii in legatura cu acest subiect puteti afla de la marele patriot roman Prof. univ. dr. Ioan Coja. Otilia

    RăspundețiȘtergere
  14. http://gazetadebistrita.ro/ciolos-nume-direct-legat-de-experimente-cu-substante-cancerigene-pe-agricultura-romaneasca/
    https://www.youtube.com/watch?v=F6fEHTgSgio
    https://saccsiv.wordpress.com/2009/06/18/un-scurt-dialog-care-spune-multe-ne-pregatim-de-baricade-sau-de-mucenicie/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oculta prin tradatorii de tara ar dori sa moara romanii ca sa ne ocupe ei tara, jidovi si altii. Luati aminte ca au spus si la tv ca mancarea din supermarcheturile multinationalelor este otravita.

      Ștergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=ksF-vKmxo3E&feature=share
    https://www.youtube.com/watch?v=hHkluXy_ONo&feature=share
    https://www.youtube.com/watch?v=Ycrvc5tOhVY&feature=share
    https://www.youtube.com/watch?v=NYHH_BnzmA4

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.youtube.com/watch?v=ksF-vKmxo3E&feature=share
    https://www.youtube.com/watch?v=hHkluXy_ONo&feature=share
    https://www.youtube.com/watch?v=Ycrvc5tOhVY&feature=share
    Matei 24:11-14
    Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi.
    Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.
    Dar cine va răbda până la sfârşit va fi mântuit. Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.
    https://www.youtube.com/watch?v=NYHH_BnzmA4
    Noi suntem generația care le putem vedea pe toate: a sosit timpul ca toată lumea să afle de revenirea iminentă a Mântuitorului!
    Matei 24:33 - ..., când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că (Domnul Iisus Hristos) este aproape, la uşi.
    Luca 17:28-30 - Tot aşa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, şi zideau, Iar în ziua în care a ieşit Lot din Sodoma a plouat din cer foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi, La fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului.
    Tesaloceni ep. 1 5:3 Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.
    Isaia 55:6 - Căutaţi pe Domnul cât Îl puteţi găsi, strigaţi către Dânsul cât El este aproape de voi.
    Filipeni 4:13 - Toate le pot intru Hristos, Cel care ma intareste.
    https://www.youtube.com/watch?v=KPNE9f7uSoA

    RăspundețiȘtergere
  17. http://canalmedia.tv/dezvaluiri-la-televiziunea-poloneza-de-stat-berlinul-si-parisul-vor-un-superstat-federal-european-fara-drepturi-pentru-statele-membre/

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=klKahO3LUqU

    RăspundețiȘtergere