duminică, 4 decembrie 2016

ROMÂNIA ! ISTORIA ROMÂNIEI , PESTE ISTORIA EUROPEI !

                                                          
                                                       Image result for steagul romaniei

                                           3 - 4 Decembrie 2016,ora 0,55 !

                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud ceva uimitor.
Aud un glas dragilor,care spune așa:
 

              ”Istoria României, peste Istoria Europei!”

Dragii mei, după cum reiese din acest Mesaj, ROMÂNIA va fi deasupra intregii Europe,va întrece intreaga Europă, cu un anume Eveniment, pentru care eu mă rog ,ca  să fie unul bun,unul pozitiv. 
Dragii mei, să ne rugăm împreună pentru ca viitoarea ISTORIE a ROMÂNIEI ,care va intrece intreaga Europă, să fie o ISTORIE frumoasa si plina de iubire față de Aproapele. 
 Doamne Ajuta, ca sa iesim în evidență, cu ceva frumos ,cu ceva minunat.
                          Cu dragoste,Maria.  

32 de comentarii:

  1. Posibil ca istoricii din toată lumea să ajungă la concluzia că dacii sunt strămoșii noștrii.Iar limba latină să aibă rădăcina din limba dacilor.Cel mai curios lucru este că romanii sunt latini intr-o mare slavă,incăpătinată natie suntem să ne păstrăm latinitatea atit amar de vreme.Altă posibilitate ar fi să se împlinească toate previziunile referitor la spiritualitatea ce va fi de exemplu pt toată lumea.Cam multe minuni se intîmplă in ultima vreme in tară.Părintii Arsenie Boca,Iustin Pîrvu,Galeriu,si multi altii ne tot arată minuni cu scopul să ne indreptăm să fim mai buni tot mai multi dintre noi.Si mă bucur nespus cind văd pelerinaje cu atît de multă lume.Dintre toate la Nicula este cel mai frumos se cîntă asa multe si frumoase pricesne.Acolo strică acea atmosferă duhovnicească tiganii care fac debandada lor monstruoasă lîngă mînăstire.Doamne ajută pe cei nepăsători,atei să se schimbe in buni crestini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana Cojocaru spunea la tv asta seara ca luna decembrie aduce schimbari. M-as bucura tare mult din ianuarie sau cat mai repede posibil sa dispara din viata Romaniei cei doi mascarici tradatori de tara si neam: ciolanis si ciolos. Dumnezeu sa ocroteasca Romania si pe romani oriunde s-ar afla ei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor disparea de pe scena sigur ca da.Romania va inflori pentru ca vin cei pentru schimbare si nu ma refer la politicieni ci la cei spirituali.Romania trebuie sa fie curatata pentru reasezarea împărăției lui Hristos pe pamant.Si timpul se apropie cu pasi repezi.

      Ștergere
    2. Anonim 4 dec 22:41,dacă vrem ca Dumnezeu să ocrotească această țară trebuie și noi să facem ceva și nu e suficient doar să ne rugăm.Noi trebuie să fim atenți și să nu mai facem alegeri greșite,așa că trebuie sa-i eliminăm pe acești criminali de la putere și sa-i sancționăm acum la vot.DS

      Ștergere
  3. Romania,fosta D a c i a ,
    nu se lasa niciodata.

    Ajutati-ne si va vom ajuta.
    Combateti-ne si va vom schimba.
    Aceasta este o instiintare.
    Aceasta este indurarea noastra.
    Aici va fi D a c i a sau nu va mai fi nicaeri,nimic.

    Credeti ca glumesc ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu glumesti, asa va fi!

      Ștergere
    2. Da aici va renaste Dacia am avut multe vise profetice ca lupul acela dacic multicolor va reveni in Dacia,acest lucru anunta renasterea si refacerea pamantului Dacic.Mult nu mai e,cel mult peste 3 ani.

      Ștergere
  4. LUPULE ALB,TE ROG SA NE SPUI DACA ESTI ACELA DE LA DROBETA.DE FAPT,CARE AI FI,SPUNE-LE SI PRIETENILOR TAI CA NU DEGEABA VECHEA DACIE,A FOST PRIMA TARA VIZITATA DE TANARUL IISUS SI UNDE A CALATORIT 777 DE ZILE,DUPA INITIEREA DIN EGIPT.DECEBAL CEL SFANT IN IMNUL ROMANIEI,NU traian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ISUS nu avea nevoie de nici o initiere din Egipt.El a venit sa ne învețe pe noi cum sa ajungem la Dumnezeu , nu sa primească El învățătură de la oameni!!!

      Ștergere
  5. Sigur vom scapa de ciolos si iohanis....tradatorii!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai au sustinere din SUA. Trump nu da doi bani nici pe Iohannis si nici pe Ciolos. Si bine face, stie el ce stie... Bravo Trump!

      Ștergere
    2. Ce sa spun ,Dragnea si Ponta sunt mari patrioti ...Ai uitat de cei 500 mil usd de la KazMunai, rafinaria Petromidia ?!

      Ștergere
    3. Si de moschee. Si de aurul nostru?

      Ștergere
    4. Anonim7 decembrie 2016, 00:04, esti un habarnist sau un sorosist. Una din doua.

      Ștergere
    5. De ce, te supara adevarul? Niciun politician nu a iubit Tara asta. Toti s-au capatuit pe spinarea noastra, a celor care I-am votat cu toata increderea.

      Ștergere
    6. Pai tocmai ca nu ai inteles nimic Anonim 7 decembrie 2016, 14:44. Nu cunosti nimic din adevar, doar ai impresia. Dar sa ne scapam de influientele maleficului Soros caci individul acesta este gangrena pentru Romania. O tumoare care a capusat Romania. Jos cu aservitii lui pentru ca sunt tentaculele acestui mizerabil. E timpul!

      Ștergere
    7. Anonim 7 decembrie 2016, 14:44, care adevar?

      Ștergere
  6. Doamna Maria incercati sa schimbati forma mesajelor negative in pozitive pentru ca Romania este deocamdata protejata pentru ca in scurt timp acel cult crestin al bisericii vor aparea si va schimba cu totul fata Romaniei in lume.Credeti-ma ca stiu ce zic.Si prunca Sapte este pe cale sa vina...Si ea intra in acel grup care va schimba fata lumii.Va fii un cerc asa de sfinti in jurul tarii.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://istoriefurata.istorieveche.ro/

    Istorie furata. Cronica romaneasca de istorie veche

    Autor(i): Cornel Barsan


    Istorie furata, o cronica romaneasca de istorie veche!

    Dacii, Valahii, Românii ... Oameni si zei, oameni si lupi!

    De la razboaiele dacilor cu romanii si razboaiele vlahilor cu bizantinii, maghiarii si tatarii pana la intemeierea tarilor romanesti la granita marilor imperii...

    Regii daci si voievozii valahi apar din umbrele istoriei altfel de cum ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Spuneti ferm si raspicat! Aleg o Romanie libera,prospera,infloritoare! Faceti alegeri constiente pentru ce vreti sa se intample in viitor.Viitorul este creat ACUM prin ceea ce constientizam.Imaginati o ROMANIE=ARMONIE !La noi sta putrea de creatie nu la cei care ne-au facut sa credem ca ei detin puterea iar noi suntem nimic.Luati-va puterea inapoi,INPUTERNICITI-VA!
    CREDETI IN VOI!SUNTETI FIINTE DE LUMINA,AVETI IN VOI SCANTEIA DIVINA CARE CREEAZA TOT CE DORITI!

    Ei(intunecatii) stiu ce salasluieste in voi si tremura de frica la gandul ca veti descoperi acest mare secret pe care l-au tinut ascuns mii de ani pentru a controla omenirea.
    Nu mai puneti pe altul sa se roage pentru voi,caci puterea Divina este in voi nu o mai dati de buna voie altora care spre deosebire de voi, ei stiu cum s-o foloseasca in scopuri obscure!

    FITI PERMANENT CONSTIENTI CE GANDURI EMITETI, FIINDCA GANDURILE GESTIONATE REPREZINTA O RUGACIUNE PERMANENTA,IAR CEEA CE VETI CREEA VA FI O BINECUVANTARE!

    ELIBERATI ENERGIA fricii,NU ESTE A VOASTRA,ESTE A LOR,ESTE HRANA LOR!

    VOI SUNTETI IUBIRE,LUMINA,BUNATATE DARUIRE!VOI SUNTETI FIINTA SUVERANA CU PUTERE DEPLINA!SA NU MAI UITATI NICIODATA ACEASTA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sant de peste tot si de nicaeri, aparut ca urmare a unei dorinte,cand am simtit nevoia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da 9.o6 se vad ciolanismele lui IO-ha-ha -nis si din satelit in muntii despaduriti,a inceput cu austriecii pentru care a modificat legea silvica ,se vede ce ipocrit si iubitor de tara si de munte se arata in poze,daca o tine tot asa o sa ne vinda pina la ultimul si o sa-si faca case in toata lumea,visul Malacului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oameni buni pentru a nu mai ieși partidul malacului trebuie să nu mai voteze nimeni cu PNL,USR sau PMP.Aceste 3 formațiuni vor să ne vîndă străinilor.Ei sunt pe listele ONG-iștilor lui Soroș și au o misiune aici în țară,să ne distrugă resursele și să ne dezbine pe noi românii. Cred că toată lumea și-a dat seama care e scopul lor.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da DS, ai dreptate. Romani dragi, NU votati PNL, USR, PMP caci ele sunt formatiuni care sunt aservite intereselor straine! Votati penru Romania, nu pentru interesele straine!

      Ștergere
  12. Nu-i de ajuns doar sa votezi caci ei fac ce vor cu voturile noastre,asa cum le-au manevrat atunci cand de fapt Ponta a obtinut majoritatea pentru presedentie.
    Eliberarea Romaniei se creaza intai la nivel energetic si apoi se va manifesta in plan fizic.Deci creati cu puterea energiei voastre o Romanie asa cum o doriti! Renuntati sa consumati energia voastra creatoare la infaptuirea evenimentelor care va inspaimanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7 decembrie 2016, 16:24, ai dreptate in ceea ce ai spus, dar oamenii nu stiu cu sa creeze la nivel energetic. Se vor intreba, cum vine aceasta, cum sa facem aceasta?

      Ștergere
  13. Anonim 7 dec 16:24 ești cumva mentalist și poți tu să faci o minune peste noapte cu energia ta?Lasă prostiile astea și mergi la vot,dar ai grijă pe cine pui ștampila,dacă vrei să scăpăm de acești malefici.DS

    RăspundețiȘtergere
  14. DS cu o astfel de mentalitate nu vei reusi sa schimbi nimic!
    Pana nu te vei folosi de puterea ta creatoare dar cu conditia s-o faci constient,schimbarea se va intampla altfel ei ne vor folosi asa cum o fac de milenii.

    Ai cumva credinta ca votul nostru conteaza pentru ei? Este doar un paravan al"democratiei" dupa care ei pot face ce vor.Daca votul nostru ar fi contat nu ne-ar fi acordat acest "drept"!
    Nu poti intelege ca aceasta lume le-a apartinut,si totul a functionat dupa agenda care a fost facuta cu mult inainte de orice alegeri.
    Instructiunile din afara sunt foarte clare:ca Iohanis si Ciolos sa ramana ca sa respecte punctele din agenda mondiala.

    Si eu merg la vot dar sunt convinsa ca nici nu-l va lua in seama fiindca nu le pasa de romani.

    Cineva intreba cum sa faca sa creeze un eveniment! Simplu!Doar imaginati-va si simtiti bucuria si multumirea pentru ceea ce imaginati si se creeaza indiscutabil.Imaginatia inseamna sau visarea cu ochii deschisi reprezinta forta de creatie a sufletului.
    Cum cfedeti ca creem evenimentele negative?Cu forta fricii care este o energie negativa.

    ORICE GANDITI,VORBITI SI FACETI SE CREEAZA!REALITATEA VOASTRA ESTE CREATA CU ACESTE TREI INSTRUMENTE.De aceea ni s-a spus, ca;SUNTEM CREATI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA DOMNULUI,CA PUTEM CREEA ORICE DORIM!

    Lumea noastra este creata de noi dar inconstient si din energia FRICII nu constient din energia IUBIRII.

    DS,numai daca ne unim in gandire putem schimba CONSTIINTA COLECTIVA,altfel ne cufundam si mai mult in mocirla separarii care ne face sa credem ca noi suntem destepti si altii sunt prosti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu stiu ce spui,dar din păcate oamenii au devenit foarte pesimiști.Eu cind merg pe stradă,mă uit la oamenii din jurul meu și majoritatea sunt triști,împovarați,apăsați de gînduri.Romănul nu era așa cu mulți ani în urmă,lumea s-a schimbat uluitor de mult și nu în bine.Așa că oamenii nu se mai pot concentra pe ceva pozitiv,pentru că mintea lor e la grijile ce le apasă pe umeri.DS

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu vad aceeasi disperare si nepasare, dar de undeva trebuie sa incepem.Chiar daca suntem putini cei care stiu cum s-o faca,inceputul conteaza si mai ales intentia.Daca o facem noi se vor alatura si altii si vom reusi sa miscam aceste energii stagnante de mult timp. Important este sa incepem sa pictam un alt tablou cu ce dorim noi cu culorile noastre preferate si vor incepe si ceilalti sa vina la cursul de pictura.
    Se poate dar numai sa se vrea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. Sevil prima femeie premier din ue

    RăspundețiȘtergere