luni, 12 decembrie 2016

PROTESTE ! PACAT ! PACAT ! DE SANGELE VARSAT !



               

DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P


Translate this page
1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI 
                             

                                           12 Decembrie 2016,ora 6,45 !

                                                 Dragii mei,

Cu siguranta PNL -ul nu va accepta atat de usor faptul ca ,a fost invins  intr-u mod rusinos de tare.
Tehnocratii, PNL-istii, vor incerca sa scoata tinerii in strada ,folosind diferite metode ale lor, care prind usor la tineri. 
Deocamdata ,stau cu capul ascuns in nisip,precum strutul.
Astazi dimineata dragilor, auzeam glasuri multe care strigau asa:

                     ``Pacat ! Pacat! 
                 De sangele varsat !``

Iar aceste cuvinte, continuau la nesfarsit.

Image result for proteste imagini
Prieteni dragi, veti vedea cum acesti tehnocrati ,vampiri ai Romaniei, vor incita la ura si la iesirea in strada.
Vor pune piedici Romaniei si PSD -ului,pentru ca lumea sa iese in strada, si sa nu fie liniste.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca sa avem pace si liniste in TARA.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului, pentru rezultatele obtinute ,si sa ne rugam pentru PACEA ROMANIEI si a lumii intregi.
                                           Cu dragoste,Maria.

129 de comentarii:

  1. O sa iasa tineretul in strada....ca e usor de manipulat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tineretul era usor de manipulat ieşeau si la vot.

      Ștergere
    2. Bravo ! Acest blog , nu mai este de religie ci de susținere a PSD 😥😣😫😓😫😥😥😥

      Ștergere
    3. Anonim 12 decembrie 2016, 21:51, acest blog este a lui Dumnezeu.Iar Dumnezeu tine cu romanii. Primim o gramada de mesaje de la Dumnezeu prin Maria despre Romania. Foarte bine ca discutam aici pe blog despre situatia din tara noastra. Un adevarat roman este preocupat ce se intampla in tara lui. Nu putem si nici nu trebuie sa stam indiferenti.

      Ștergere
    4. BINE SPUS .SI DOAMNA GHEORGHIU TINE CU PSD.SE VEDE CLAR DIN TOATE POSTARILE .DAR ESTE OBTIUNEA FIECARUI CETATEAN SA ALEAGA CU CINE DORESTE DAR FARA MANIPULARE

      Ștergere
  2. Pacat de sangele varsat! Tot aia care au tras la revolutie ne omoara in continuare prin urmasii lor .Toti au facut pact tacit cu Bafomet.Nu va inselati.Bine nu o se ne fie.Indiferent de partid.Astia sunt peste tot la putere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire ai dreptate anonim 8.29
      Ai exprimat scurt si la obiect starea actuala din Romania si de fapt din toata lumea. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa intelegem cat mai multi ce vremuri tulburi traim : incercarea de legalizare a homosexualitatii, ecumenismul - incercarea de unire a tuturor religiilor, cipurile din acte...

      Ștergere
  3. Ar trebui ca cei revoltati sa astepte intai nerespectarea cor promise in campanie ... poste spune oricine orice...nu PSD este drumul nostru spre o viata mai buna ...am dus o viata msi buna pe timpul guvernarii " rosilor" ...nu va amagiti pastrati- va dinitatea de roman se lupta toti pentru " ciolan " , romanii au nevoie in fruntea tarii de tineri capabili , fara dosare penale si alte " oale " legate de coada...
    Dar pana atunci il citez pe marele Ion Creanga : " fratilor , in tara asta n-ar fi rau sa fie bine ! "

    RăspundețiȘtergere
  4. Tehnocratii astia nu au facut nimic rau ,ei au incercat cu efort intr-o perioada scurta sa repare raul facut de ceilalti in 26 de ani.E forte bine asa-i , dupa 26 de ani im tara noastra??????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic rau dar,nici bine! Numai ca in ultima perioada, au mai disparut trei miliarde !!!Maria H

      Ștergere
    2. oare unde e binele ala care ziceti ca s-au straduit sa-l faca, doar PSD -ul a reparat cate ceva din multele rele facute de PLD, acum daca veneau cu alt nume, nu si-ar fi schimbat caracterul ...... nu-i intereseaza de popor pe nici unii, alearga doar pentru binele lor, noua asa de ne mai scapa niste firimituri .... ce mai cad printre degete, oricare ar fi, tehnocratii au fost cu misiune si scop bine definit sa nu faca nimic si sa impiedice pe cat posibil dezvoltarea in vre-un fel a tarii ....

      Ștergere
    3. Ce spui sorosistule nimic rau ? ba cat rau au putrut de mult daca nu vezi si nu simti esti mare nesimtit si mincinos! romanii care au votat PSD au vazut si au simtit.

      Ștergere
    4. Anonim 12 decembrie 2016, 08:52, tu ai creierul spalat, nici nu mai poti gandi ca un roman. Asa sunt toti sorosistii, au creierul pus pe bigudiuri.

      Ștergere
  5. Cred ca nu mai au putere sper ca viața se schimba

    RăspundețiȘtergere
  6. Putin probabil sa iasa cineva in strada in viitorul apropriat impotriva noii puteri, doar daca PSD-ul va face nasoale mari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebui sa se facă schimbul acum:gainarii din pușcării băgați acolo marea majoritate băgați acolo doar pe suspiciuni sa fie schimbați cu adevărații tradatori de țară, cei care au furat si vandut România. Tara asta nu a ajuns în halul asta din cauza gainarilor ci din cauza trădătorilor care stau acum lejer și se scalda în bani. Din cauza tradatorilor romanii au ajuns la cel mai de jos nivel din Europa

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca vor fi proteste, acestea vor fi alimentate si intretinute de oamenii lui Soros. Sa nu uitam ca asa au facut si in SUA cand a castigat Trump. Dar degeaba vor incerca. Romania este a romanilor nu a lui Soros si nici a gastilor sorosiste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum mama naibii Romania este a romanilor daca 40 la suta din suprafata tarii este vanduta strainilor?

      Ștergere
    2. Anonim 12 decembrie 2016, 16:11, tu numai la pamanturi te gandesti?

      Ștergere
    3. Da perfect, sa avem grija de restu 60 si sa-l trimitem pe iohanis langa masa si tat-su in germania ca este paralel cu tara noastra si poporul. O sa le puna tot felul de piedici si n-o sa lase PSD-ul sa guverneze. O sa vedeti voi ce va face aceasta ....

      Ștergere
    4. Daca nu-si vede de treaba va fi demis. Nu este chiar dupa fitele lui din cap. Toate au o limita!

      Ștergere
    5. Anonim 12 dec 10:14 si asta nu e tot cu scoaterea tinerilor în stradă in America,dar au făcut și acolo o crimă ca la Colectiv intr-un club din California,unde au murit oameni.DS

      Ștergere
    6. Iohannis e omul PSD-istilor si el a contribuit semnificativ la alegerea PSD la guvernare
      http://www.ziare.com/alegeri/rezultate-alegeri-parlamentare-2016/iohannis-pas-cu-pas-spre-dezastru-1446405

      Ștergere
    7. ROMANIA ESTE A COMUNISTILOR NU A NOASTRA .PACAT CA NU ATI INTELES CE SA TRAIT PE VREMEA COMUNISTILOR DAR DORESC SA SE AJUNGA INAPOI FARA INTERNET PROGAM 2 ORE TV SI GRANITE INCHISE .SUCCES CELOR CE TINETI CU DINTII DE PSD.DAR SLOGANUL LOR CA I-AU TARA INAPOI NU V-A DAT DE GINDIT?.DIN 26 DE GUVERNARE CEL PUTIN 18 A FOST PSD .NU MAI URMARITI RTV SI CITITI NUMAI TITLURILE CITIT SI ZIARE SI URMARITI TOATE POSTURILE DE STIRI SI INFORMATI-VA

      Ștergere
    8. Anonim 13 decembrie 2016, 12:41, nu fi necajit si nici ingrijorat. Romania va prospera in aceasta guvernare PSD. Se va face performanta pentru tara. O sa-ti placa si tie, ai sa vezi, caci va creste calitatea vietii romanilor, inclusiv a ta.

      Ștergere
    9. Anonim 13 decembrie 2016, 12:41, aiurezi. Dar iti va trece! Cel mai bine este ca tu sa te trezesti.

      Ștergere
    10. Dia, esti complet obsedata de Soros, nu te mai uita la minciunile si exagerarile Antenei 3. Foloseste-ti creierul, e gratis, mai fata!

      Ștergere
    11. Este clar si la vedere cine conduce tara prin penalul iohanis !!!

      Ștergere
    12. Anonim 14 decembrie 2016, 02:04, se pare tu esti cel obsedat de Antene. Nici noaptea nu poti dormi de grija Antenelor, ti-e creierul fixat pe acestea, nici sa gandesti nu mai poti, chiar de e gratis. Asa ca nu te apuca sa dai sfaturi caci nu esti in stare. In ce il priveste pe Soros, ar face bine sa-si tina de batranetile lui acolo in America si sa nu-si mai bage coada prin Europa si nicaieri prin lume. Ceea ce un om are cel mai de pret este sufletul. La ce ii foloseste sa acapareze lumea intreaga daca isi pierde sufletul?

      Ștergere
  9. Tineretul va trebui sa iasa in strada doar atunci cind PSD nu o sa-si tina promisiunile. : -scoaterea penalilor din guvernare -eliminarea a tuturor primarilor si viceprimarilor din primarii care domnesc de zeci de ani si nu fac nimic pentru tara ci doar fura. -oprirea taierii padurilor si pedepsirea a celor care au distrus acestea. -numirea persoaneloc capabile si ne corupte in diferite postiru de conducere. - strainii care au proprietati mari la fel si productii sa nu poata sa scoata din tara mai mult de 50 la suta din productie , asa putinsude ieftini produsele noastre in Rominia. - schimbarea persoanelor care conduc de o anumita virsta cu cei tineri. si ultima REPUNEREA LEGII NR 18 CARE ERA SI PE TIMPUL LUI CEAUSESCU PRIN CARE TOT POPORUL ROMIN DE LA "mic la mare" SA FIE CONTROLAT PENTRU AVERILE CARE LE DETINE SI PROVENIENTA LOR IN COFRUNT CU CISTIGURILE LOR SI CONFISCAREA TUTUROR AVERILOR FACUTE DIN FURACIUNE , sa nu uite PSD ca vor mai veni alegeri daca nu isi vor mentine promisiunea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și tot ce enumeri tu aici:PNL,USR,PMP în frunte cu Iohannis si Ciolos nu sunt corupți și sunt mult mai buni(imaculați) ca PSD/ALDE ?


      "Suntem niște primitivi, niște troglodiți. Românul e un mamifer biped pentru care contează doar nevoile primare". Ce mesaj a postat un candidat pentru Senat din partea USR pe Facebook!

      http://m.b1.ro/stiri/politica/suntem-niste-primitivi-niste-trogloditi-romanul-e-un-mamifer-biped-pentru-care-conteaza-doar-nevoile-primare-ce-mesaj-a-postat-un-candidat-pentru-senat-din-partea-usr-pe-facebook-168643.html

      Ștergere
  10. Ride Dragnea, dar nu-i risul lui ...
    PSD a scos, rotunjit, 50% din 40% ( cat au iesit la vot ). Asta inseamna 20% din tot electoratul.
    Dupa un singur an de furaciuni pesediste ( ca doar PSD vine la putere pentru a fura, nu pentru a guverna ), cei 80% vor iesi in strada, ca-n ianuarie 2012, in vremea lui Baselu, si-i vor manca de vii pe comunistii pesedisti. Atunci nu va mai fi mila !!! Si trupele americane sint deja aici, asa ca bolsevicii vor fi maturati de la putere …

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu faceti afirmatii nefondate ! Maria H

      Ștergere
    2. Anonim 12 decembrie 2016, 12:20, viseaza tu in continuare. Este filmul tau, nu al nostru! PSD va face lucruri bune pentru Romania. Stiu ca ti-e ciuda, dar asta este... imi pare rau pentru tine insa imi pare nespus de bine pentru romani si pentru Romania! Era cazul sa se termine cu batjocura facuta de sorosisti. Romanii au ales ceea ce trebuie, bravo lor!!!

      Ștergere
    3. Ai vrea tu sorosistule sa fie asa dar nu-ti iese!!! daca lumea iese in strada iese sa-l dea jos pe ciolanis care ne vinde padurile tarii iar cu copiii....

      Ștergere
    4. Bai an.12:20,de unde cunosti tu rasul lui Dragnea,sti tu care e al lui si care nu e al lui,sorosistule!?debitezi numai tampenii.

      Ștergere
    5. Statele Unite ale Americii nu se vor mai amesteca in alegerile noastre, ati auzit ce a spus dl. Chiriac ? americanii sunt aici ca parte importanta din Nato, prin Deveselu si alte puncte din tara, nu ca sa ne scape de PSD-isti la guvernare. Ei vor respecta alegerea romanilor, oricare are fi aceea !

      Ștergere
    6. Americanii lui Trump o sa ne puna sa platim cotizatie la NATO si daca nu platim, PA!
      Pentru Trump NATO e o monstuozitate expirata, si oricat ar mai lungi-o in cativa ani NATO se va restructura.
      Imi pare rau pentru romanii securisti si politicieni care au pupat fundurile americanilor si vor ramane in lipsa de exercitiu, sau mai rau americanii ii vor obliga sa faca acelasi lucru la rusi.
      http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/donald-trump-critica-nato-vrea-ca-unii-aliati-sa-fie-dati-afara-din-organizatie-502813

      Ștergere
  11. Sa nu iasa nimeni in strada

    RăspundețiȘtergere
  12. interesant ce mesaj ati primit. va dau share

    RăspundețiȘtergere
  13. prostie, nu iasa nimeni in strada decat cei afiliati politic si platiti sa insceneze revolte la fel ca si cu Trump.

    Daca Romania e un sat de 10 familii, 4 familii au votat si 6 familii aveau alte treburi si nu ii afecteaza cine iasa la alegeri.

    Din 4 familii care au votat 2 au votat cu psd, asteptam ca 1 familie care a votat cu pnl sa iasa la proteste?

    Orice ar incerca sa faca vor fi mereu 6 familii la care nu le pasa.
    De ce?

    RăspundețiȘtergere
  14. De 27 de ani noi Romanii nu avem solutii care sa ne avantajeze,toata clasa politica ,dar absolut toata ,a dezamagit in toate privintele,noi votam azi ceea ce era corupt anul trecut.Avem mintea asa de scurta sau ne-am tampit ireversibil sau chiar nu mai avem de unde alege.Parerea mea este ca mecanismul de vot are un singur rezultat si anume cel dorit de "stapanii" nostri europeni.Acelasi program electoral de cel putin 15 ani si anume:marim pensii,scadem impozite,blablabla.in continuare se vor distribui catre straini ceea ce a mai ramas in tara,romanii vor continua sa emigreze ptr ca in tara este cam imposibil sa mai traiesti decent ,singurii avantajati de aceasta imensa tradare nationala sunt cei din clasa politica ,cei cu pensii speciale care nu sunt putini ,iar ceilalti se asteapta sa iasa din sistem pe cale naturala,pentru a fi terenul liber in fata stapanilor europeni, 40 la suta din terenul Romaniei este vandut strainilor,tara cucerita fara lupta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu,foarte bine punctat. Maria H

      Ștergere
    2. eu nu subscriu la ce zici. Suntem in schimbare globala, totul se va schimba si va fi bine doar sa ne trezim sa fim vigilenti si sa nu mai dam voie strainilor sa ne invadeze si sa ne fure prin tradatorii de tara ca iohanis si ciolos care sper ca pleaca. Ramane iohanis fara guvernul meu sa fiti atenti ce va face...

      Ștergere
  15. Eu cred ca se va scoate la lumina complotul care a provocat drama de la Colectiv, care a avut scopul de a pune un guvern tehnocrat ostil intereselor romanilor; probabil tinerii vor demonstra impotriva celor care au cunoscut complotul si n-au facut nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu v-am pus la dispoziție multe date despre crima de la Colectiv,dar oamenii nu au răbdare să citească mesajele mai lungi.Dreptate nu se va face, dacă la cîrma Justiției vor rămîne aceiași oameni,care-i deservesc pe cei de la Bruxelles pentru că rețeaua este internațională.Să nu uităm că pe înregistrările celor de la STS se arată că Oprea a făcut de 3 ori comandă de NAPALM la firma DOW-CHEMICAL din America,unde Soroș este acționar.Aceste substanțe sunt interzise,dar americanii le-au folosit și în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan.Această crimă organizată a fost pusă la cale cu cîteva luni înainte pentru că s-a dorit înlocuirea lui Ponta cu Guvernul de tehnocrați.Pe masa lui Iohannis a sosit o notă de la SRI unde era informat despre acest lucru,dar el a tăcut pentru că știa ce manevră se pregătea să formeze Guvernul lui la care visa de mult.La DNA au ajuns interceptările celor de la STS care au avut loc cu o săptămînă înainte și în care Oprea spunea că la Pionieru va fi foc și că nu va scăpa nimeni cu viață.Biroul de crimă organizată și SRI aveau informații și interceptări și despre cei de la Hexi-Pharma că se ocupau cu producerea de droguri,așa că se lucra în paralel la ambele cazuri.Nu întîmplător SRI-ul avea birourile în aceiași clădire cu un sediu al celor de la Hexi-Pharma pentru că așa i-au putut intercepta mai ușor.SRI a intrat la idei cind a observat că această firmă efectua transferuri mari de bani în afara țării la offshorurile din Cipru.Munca celor de la SRI și a celor de la crimă organizată a fost dată pe apa sâmbetei după ce dosarele au ajuns in mîna Procurorului Nițu și ale Codruței Kovesi,care stătea la munte cu Șefi Serviciilor Secrete SUA.Nu am spus întîmplător că acest caz nu se va rezolva pentru că Serviciile Secrete din afară sunt implicate și la comanda lor Dan Condrea a fost scos din țară și trimis in Venezuela.Cine a crezut in accidentul acela este prea naiv și nu cunoaște metodele Serviciilor și modul lor de operare.Sunt multe de spus și in dosar sunt nume grele,dar să vedem ce schimbări vor avea loc în Justiție și abia atunci vom avea un răspuns.DS

      Ștergere
    2. Macar de s-ar scoate! sa-i descopere Dumnezeu pe criminali !

      Ștergere
    3. Am citit si eu despre crima de la colectiv...deci acum iohanis sta pe jar ca nu stie ce se va intampla dupa aceste alegeri, ai este frica de Dragnea pentruca este mai inteligent decat el. Cel putin vazindu-l cum se poarta si ce vorbeste este un idiot.Dar in curand toti o sa-si primeasca ceia ce merita. Citesc in diverse site-uri ca fluxul schimbari a inceput, piesele de domino cad una dupa alta, au inceput arestarile celor mari cu pedofilia etc.Sincer cand vad mutra lui iohanis parca as vedea pe necuratul. Ma rog bunului Dumnezeu sa vina odata ca prea mult se lasa asteptat!.iohanis acum vrea sa faca tot raul posibil pentru tara, de fapt este la dispozitia oculteu care vampirizeaza Romania si care li se falfae de noi poporul. Dumnezeu sa-i aiba in grija ! Doamne ajuta !

      Ștergere
  16. Sper ca oamenii să înțeleagă că aceste proteste nu duc la nimic bun și acest lucru s-a vazut după Colectiv cu ce ne-am ales.Am mai pierdut un an cu acești tehnocrați,care au golit bugetul țării și au încheiat numai contracte dubioase și păguboase.Acum vor începe iar șicanele cu numirea Premierului pentru că Dragnea și Ponta nu sunt pe placul lui Iohannis.Îi va pune bețe în roate și lui George Maior pentru că acesta este nașul de cununie al lui Victor Ponta.Dacă vor avea loc acește ambiții și razbunări,ne vom vedea nevoiți să facem un referendum și să-i cerem demisia lui Iohannis.Romănia nu mai are timp de pierdut și trebuie să meargă înainte.Și așa vor exista multe probleme cu UDMR-ul, PNL-ul și USR-ul,care vor fi în opoziție și se vor opune proiectelor viitorului Guvern.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ar fi sa plece Iohannis ,se poate compara cu un sef de sclavi,se spune ca,ochii sint oglinda sufletului,va rog sa observati privirea acea de gheata ,cred ca nu cunoaste mila si e in paralel cu acest popor.Maria H

      Ștergere
    2. Asa este DS, este adevarul gol golut pe care ar trebui sa-l vada lumea. Acest iohanis este plantat aici in tara de catre puterile oculte special sa tina totul pe loc, sa devenim din producatori consumatorii multinationalelor a otravurilor pe care le baga in supermarcheturile lor si care-si duc acasa tot profitul iar statul roman nu primeste impozite. Acestia au protectie de la cel mai inalt nivel. Ar fi bine un referendum care sa-l trimita la plimbare pe iohanverner si cred ca ar avea 90 la suta impotriva lui.

      Ștergere
    3. Foarte corect expus DS si Maria H,bravo!

      Ștergere
    4. Iohannis=penal,fals,mincinos,nesatul(de toate cele)inganfat,nesimtit,plin de el,un malac,un plavan ipocrit,Doamne te din suflet,scapa-ne de el.

      Ștergere
    5. Silvia draga nici ca puteai mai bine sa-l etichetezi pe verner vanzatorul padurilor din Romania ! Doamne Dumnezeule ai mila de Romania si de romani si scapa-ne de calaul verner!

      Ștergere
    6. Silvia el nu este doar un penal,fals si mincinos,este un vînzător de copii și un criminal care și-a cocoțat tehnocrații lui pe mormanul de cadavre de la Colectiv.Noi trebuie sa-i cerem demisia de urgență lui,dar si Codruței Kovesi,care este complice cu cei implicați.Pînă nu vor pleca aceste marionete,țara nu va putea fi guvernată pentru că vor primi comenzi să le fabrice dosare celor de la putere.DS

      Ștergere
    7. Asa este din pacate. Ds tu vezi clar situatiile

      Ștergere
    8. Dumneavoastra cei care judecati aici oare cine va credeti?
      Nu cumva va credeti Dumnezeu?
      Pacat, pacat de sangele varsat! Mesaj corect! n-ati priceput nimic din mesajul asta, l-ati intors invers!

      Ștergere
    9. Anonim 13 decembrie 2016, 22:00: Demisia Iohannis! Sa plece caci ocupa degeaba scaunul de presedinte al Romaniei!

      Ștergere
    10. Scaunul de presedinte il merita un roman nu un neamt fara simtire. Demisia Iohannis! Poporul nu te mai vrea. Ne-am saturat de tine si de obrazniciile tale neconstitutionale. Destul!

      Ștergere
  17. DOAMNA MARIA, ESTE PAREREA DV. PERSONALA, IN PRIVINTA PSD-ULUI? DACA ATI PRIMIT CONFIRMAREA,ESTE ALTCEVA...
    EU NU SUNT ADEPTA NICI UNUI PARTID; SE SPUNE CA DIN DOUA RELE SA ALEGI RAUL MAI MIC; PSD-UL CREDETI CA ESTE RAUL MAI MIC? AU MAI FOST LA GUVERNARE;
    CU DRAG, NELUTA

    RăspundețiȘtergere
  18. cu tot respectul pe care vi-l port trebuie sa va spun ca poate ar fi mai bine sa fiti impartiala...cel putin in ceea ce postati...este prea evident ca sunteti cu psd-ul

    RăspundețiȘtergere
  19. Poate ca vor iesii oamenii in strada pe buna dreptate. De ce sa-i condamnam pe aceea dintre semenii nostri ca au unele idealuri ?
    Dreptatea sa triumfe si daca Dragnea este un prefacut Dumnezeu sa dea un semn,ca vom veni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule goad, nu te ingrijora! Este bine ca am scapat de iohannisti si sorosisti. Cel putin nu mai au puterea de distrugere pe care o aveau. In viitor nu vom mai auzi de ei pentru ca vine Trump si apune Soarele Negru pe nume Soros ceea ce este foarte bine pentru Romania. Cine sa-i mai finanteze? Se termina cu ei. Si asa trebuie, caci acesti iohannisti si sorosisti sunt nonvalori aducatoare de nernorociri pentru tara.

      Ștergere
    2. Goad goad eu zic să stai în baca ta că nu avem nevoie de ieșire în stradă.Să lăsăm oamenii să guverneze,să vedem dacă își vor respecta promisiunile și apoi vom vedea ce e de făcut.DS

      Ștergere
    3. Perfect anonim 19.57 ! treziti-va romani !

      Ștergere
  20. Scrisoarea unui medic care a lucrat cu doctorul Burnei :

    http://casajurnalistului.ro/scrisoarea-unui-medic-care-a-lucrat-cu-doctorul-burnei/

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu zic,sa nu ne bucurăm asa tare de Psd,eu nu tin cu nici unul,dar să îi lăsăm,sa vedem ce fac intr-un an măcar,după aia mai vorbim.Lupul isi schimba blana,dar năravul ba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela Firea face o munca foarte buna la Primaria Capitalei! Este un exemplu! Guvernul Ponta a guvernat de asemeni foarte bine. Este un alt exemplu! Viitorul guvern, va face performanta, cu siguranta! Nu te stresa Anonim, caci va fi bine!

      Ștergere
  22. Prin ce capcana trec romanii cand se spovedesc. Dezvaluiri facute de un preot :


    „Multi crestini nu merg sa se spovedeasca pentru ca „nu au postit in prealabil” Aceasta este o mare inselare a diavolului.
    Ca sa te spovedesti NU e nevoie sa postesti.
    La spovedanie venim atuni cand suntem cei mai mari pacatosi, nu atunci „cand postim”.

    La spovedanie venim ca fiul risipitor din Evanghelie, dupa ce am cheltuit averea noastra cu curvele, devenind sclavii patimilor, atunci trebuie sa venim la spovedanie, cand am ucis, cand suntem in negura pacatului, atunci trebuie sa venim la spovedanie„, a spus preotul, Matei Vulcanescu, preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena, citat de dcnews.ro

    „Spovedania nu e o formalitate pentru care ar trebui sa indeplinim un „ritual al unui post”.
    La spovedanie venim atunci cand urlam de durere, cu mainile pline de sange de om pe care l-am omorat, la spovedanie venim manjiti de curvii, la spovedanie venim tarandu-ne si mirosind a bautura si tigari, sau intepati cu ace de heroina.

    La spovedanie nu se vine pentru ca postim, la spovedanie se vine tocmai pentru ca nu postim, tocmai pentru ca suntem departe, pentru ca ne chinuie patimile si poftele si varsam inaitea duhovnicului toata murdaria, ca Masina de Spalat Duhovniceasca sa inceapa sa functioneze si sa spele tot ce marturisim cu parere de rau, cu sinceritate si fara rusine.

    Daca ne gandim ca o sa ne judece preotul pentru pacatele facute, nu suntem departe de fariseiii care voiau sa para sfinti inaintea oamenilor.
    Preotul nu ne judeca, el este masina de spalat pacate! Fara el pacatele nu se iarta, el ne asculta fara a ne judeca! Fara a-si face vreo impresie despre noi, pur si simplu, el ne asculta, ne da leacul de vindecare, ne spala ranile sufletesti si ne duce la „casa de oaspeti” care este Biserica si ne da medicamentul cel bun care este Trupul si Sangele lui Hristos„, a mai zis Matei Vulcanescu. ''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim an.20:26 Dar chiar credeti ca intereseaza pe cineva de aici de spovedanie?!
      E trist in ce s-a transformat blogul acesta!
      Vio

      Ștergere
  23. NOAPTEA CUTITELOR LUNGI in PNL,Orban la tvr 1 acuza 2 ani de dictaturi ale conducerilor in PNL plus o grupare ce se intilneste in noapte pentru a se opune interimatului doamnei Turcanu dupa demisia lui Gorghiu.toate generata de 2 ani de la numirea celei din urma de...

    RăspundețiȘtergere
  24. Deci cu prosteala asta au fost pacaliti oamenii mii de ani, cu "nemurirea" si deci "liber la orice ca nu se pune"?! Si tot cu asta se vine si acum?! ! ! Da pe-aia cu "e fumata rau de tot" o stii? Ca si cum "oitele" nu ar fi aflat intre timp ca NU DE NEMURIRE a fost si este vorba ci de "suferinta" si "energia ei" din care unele "creaturi" (djini ... "capisci"?) se hranesc si isi iau putere? Doar ca... acum se strica "jocul" la scara macro si e panica mare...deh, "vorba aia"!

    RăspundețiȘtergere
  25. cand erau minerii in bucuresti tot dupa liniste va rugati? nu. Acum noroc ca s-au inventat tehnocratii ca sa aveti pe cine invinui ca nu e liniste, ca numai liniste vreti, indiferent ca sunt numai talhari lasi in toate partidele si acum sunt realesi de aceeasi oameni care vor liniste (si inmormant e liniste). Cand primiti si o veste de sus despre Legea Lustratiei instaurata in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recunoaste ca acesti tehnocrati au venit aici cu un scop trimisi de cineva , s-au urcat pe cadavrele celor de la colectiv

      Ștergere
  26. Fiecare suferinta pe care o are cineva si e impacat cu asta, se scade din intunericul total,adica cu cat cineva sufera mai mult si accepta asta multumind frumos cu atat scade puterea raului de pretutindeni; e aproape un raport cantitativ - voi cei care spuneti grozavii habar neavand despre ce e vorba mergeti doar la biserica macar o data pe luna si prostiile astea o sa va iasa din cap.
    Sau nu mergeti mai bine, ca oricum nu mai dureaza mult !

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred ca este o neintelegere intre ce spune preotul si felul in care a fost receptionat mesajul sau. Sunt de acord cu faptul ca la spovedanie vii cand vocea constiintei striga in tine ca ai ratacit drumul ,cand ai nevoie de o busola pentru a-l regasi.La spovedanie nu preotului spunem pacatele ci lui Dumnezeu .Preotul nu este decat un ,,martor ''care are darul si puterea de a dezlega pacatele. Nu vine nimeni la spovedanie doar pentru ca a postit, ar fi un nonsens. Postim petru ca venim in fata lui Dumnezeu, care s-a jertfit pentru noi, care a postit la randul Sau. În Noul Testament, vom regăsi această experienţă la începutul activităţii publice a Mântuitorului. „Şi îndată Duhul L-a mânat în pustie. Şi a fost în pustie patruzeci de zile, fiind ispitit de Satana“ (Marcu 1, 12-13). Evangheliile lui Matei şi Luca explica perioada respectivă ca fiind de post total - „a postit patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi“ (Matei 4, 2); „în aceste zile nu a mâncat nimic“ (Luca 4, 2). Una dintre ispitirile diavolului a vizat tocmai foamea resimţită, dar Hristos îi răspunde citând din Deuteronom 8, 3. Si Moise a postit, si sf Ilie. In concluzie postim pentru ca venim in fata lui Dumnezeu si nu este demn sa ne prezentam necuviincios. Cum ne pregatim can mergem la o petrecere(nunta,botez, aniversare) , la un eveniment deosebit, la o intalnire ? Mergem mudari, neglijenti, fara a aduce un dar ?Postul este darul nostru, mica noastra jertfa cu care indraznim sa ne infatisam Imparatului.Este un lucru marunt, dar poate va fi privit drept garantie a faptului ca dorim sa ne schimbam,ca avem vointa cu toate ca ne clatinam in urcusul nostru. Care parinte nu se bucura cand isi vede copilul luptand cu patimele, cu ispitele si mai presus de toate vede ca are vointa , ca pune inceput bun ? Daca copilul tau doar vine la tine si spune, am ucis, m-am drogat,ma desfranez, sunt beat si acum cand vorbesc cu tine care este parerea si reactia ta ?Poti fi doar o masina de spalat care executa un program de cateva zeci de minute si gata ? Si aici...unele rufe necesita prespalare, altora trebuie sa li se scoata petele,altele necesita albire suplimentara. Toata operatia necesta apa , caldura,detergent, o masina de spalat, sau o persoana devotata care face aceasta treaba manual.Nimic nu se face fara efort si determinare .Si, revenind la post,sa nu-l luam in deradere incercand sa-i minimizam efectul spiritual,postul nu inseamna ,,cura'' de slabire, nici doar renuntare la anumite alimente.Postul inseamna drumul spre rampa ta de lansare catre cer daca ii intelegi adevarata semnificatie sau caderea ta in prapastie daca il privesti asemenea fariseului. O spalare eficienta necesita apa calda sau fierbinte, apa rece o folosim pentru inmuiere si prespalare. Caldura este totul , iar cea sufleteasca izvoraste din sufletul iubitor de aproapele si de Dumnezeu. Asta e parerea mea, sunteti liberi sa aruncati cu piatra acum.

    RăspundețiȘtergere
  28. Scumpa Maria Ghiorghiu imi pare rau sa spun,dar aici nu mai este un loc de intoarcere la credinta in Dumnezeu,fiecare vine si arunca ce vrea pe acest blog si pleaca,si credinta lor vor ramane seaca asa ca degeaba tot aceasta munca a ta pentru care iti consumi atata energie degeaba.Nu intereseaza pe nimeni toti vor sa le dai de-a gata nu sa stea sa-si strofoace capul cu nu stiu ce interpretari incalcite dupa parerea lor...Imi pare nespus de rau,ca ai lasat sa se transforme acest blog in ceva ce nu era de de la inceput in ceva simplu si firesc,parea sa fie blogul Mantuitorului dar l-ai transformat in ceva de negot,si vorba lui Iisus:In casa Tatalui Meu nu se umbla cu negoturi iti spune ceva aceste cuvinte sacre?Aici am preferat sa fiu un pic dura pentru ca sufar cum oamenilor li se permit cam mult sa-si bata joc si eu nu voi permite niciodata ca Cuvantul Tatalui sa fie luat in daradere..Mi se pare ca ai alunecat spre ceva nu stiu ce...ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13 decembrie 2016, 09:12, poti trece pe un alt blog. Ce zici? Nu esti obligata sa citesti aici.

      Ștergere
    2. Maria draga, iti multumim frumos pentru munca pe care o faci zi de zi pe acest blog! Multumim pentru mesajele pe care Bunul Dumnezeu le trimite prin tine! Ele sunt faclii aprinse care ne ajuta sa razbim! Te imbratisesz cu toata dragostea!

      Ștergere
    3. s-a demonstrat stiintific ,ca frica de ceva sau cineva ,pentru unii ,este o autodistrugere si o hrana enrgetica pentru "anumiti".Duhul sfant, asa cum noi cunoastem ,ar trebui sa fie o energie plina de iubire...aici se regasesc numai mesaje transmise "cu dragoste" de doamna Maria 99% induc panica si frica....ma intreb ce entitate este hranita de acest biet suflet(doamna Maria) manipulat si mintit la maxim...este o vorba din batrani ..."de ce ti frica nu scapi" ....oare nu asta se vrea aici?Oameni buni,treziti-va!!!...si imputerniciti-va cu energia iubirii si a acceptarii,ca numai asa o sa puteti face fata la ce suntem expusi !!!

      Ștergere
    4. Anonim13 decembrie 2016, 09:12
      Acest BLOG, este acelasi de pana acum. faptul ca imi fac publicitate la CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,nu este un negot !
      Ci este o CALE ortodoxa ,de a vinde CARTEA,pentru ca fiecare cititor sa beneficieze de ea.
      Daca era negot, la 30000 de vizualizari zilnic,acceptam publicitatea la GOOGLE si ma imbogateam. Dar nu am fcaut=o si nici nu o voi face vreodata. Nu vand aici nici de mancare,nic haine,nici tigari sa bautura,ci incerc sa vand CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT. Dar nu trebuie sa ma justific in fata ta,sau a altcuiva. Daca nu-ti place ceea ce citesti, esti libera sa alegi ce crezi ca e bine ptr tine. A face o fapta buna, nu este neaparat egal cu negotul.
      Oare in SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS,nu se vand CARTILE SFINTE ,si multe altele...????
      Te rog ,tine pentru tine noua ordine! Aici imi fac singura ordine, pe BLOGUL meu. Iar majoritatea cititorilor, sunt de acord cu toate cate scriu si cu toate actiunile mele.
      Cat despre alunecarea mea....., ramane de vazut ,exact asa cum te-ai exprimat tu. Vom vedea cine aluneca si unde aluneca,sau spre ce aluneca. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    5. Natalia, te rog nu mai jigni pe nimeni.

      Ștergere
    6. Se hraneste de acea forta luciferica..Satan se hraneste cu energiile noastre care induc lumii frica si teroare si nu iubire ca el nu suporta iubirea...El vrea sa sperie lumea intreaga ca s-o tina pe jar.Aici cad multi in capcana..

      Ștergere
    7. Asa e, se hraneste cu energia voastra anonim 17:08,nu cu a noastra ca l-ar arde...asa ca vb in numele tau mai bine !

      Ștergere
  29. Postul , ....degeaba nu mananci "de dulce " daca in ziua de post , nu te abti de la sex si bautura .
    Mare Pacatos

    RăspundețiȘtergere
  30. ciolanis verner se consulta cu strainii pentru soarta Romanie nicidecum cu romanii. Cine-i in fond acest individ? jos cu el! JOS IOHANIS!!! MERGI IN GERMANIA LA MERKEL SI LA MATA SI TAT-TU!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești f.redus!!! Nu-l admir pe președintele Iohanis dar nu el a devalizat țara imediat după revoluție!!! Dacă mai ai un pic de creier o să-ți amintești cine era la putere. Probabil (defapt... sigur) nu o să-mi publice comentariu. Mulțumesc

      Ștergere
    2. Ești f.redus!!! Nu-l admir pe președintele Iohanis dar nu el a devalizat țara imediat după revoluție!!! Dacă mai ai un pic de creier o să-ți amintești cine era la putere. Probabil (defapt... sigur) nu o să-mi publice comentariu. Mulțumesc

      Ștergere
    3. Cine este acest individ?pt.mine si multi altii,e un nimeni,un mare nimic,sau cum zic ardelenii,un rahat pe lăcat!

      Ștergere
    4. Aici este blogul PSD istilor înfocați si fara discernământ .
      ))))))))))))))

      Ștergere
    5. Anonim
      pe 14.12.2
      Daca este Blogul PSD -istilor te rog, mergi la PARTIDUL pe care il idolatrizezi. Lasa-ne pe noi cei care dorim sa stam pe acest BLOG. DuPA CUM VEZI,EU NU TE JIGNESC,NU ARUNC CU PIETRE. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te binecuvinteze si sa te ajute ca sa cunosti ADEVARUL SAU. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  31. Din Cuvantul Lui Dumnezeu la praznicul intrarii Maicii Dpmnului in biserica;'O,MAMA FECIOARA ,am grait Cuvantul Meu peste popoare,mama .Imputernicesc asezarea Ta la veghe sfanta in toata clipa deasupra pamantului roman,mama Mea.Imputernicesc sfinti la hotarele stiute de Mine si vai celor ce au muscat din trupul acestei minuni,Tara Mea de azi.Fi-va sa avem pe aceasta vatra biserica slavita,caci toate se vor sfarsi,si vor veni in locul lor cele noi care au acum muguri si se vor desface acesti muguri curand ,curand,caci asa este scris pentru innoirea lumii,iar EU IMI incep imparatia cea vazuta ,o incep de pe vatra neamului roman ,mama,iar Tu,in ziua Ta de praznic ,binecuvanteaza de langa Mine taina MEA,tara Mea si lucrarea Mea din EA ,iar Cartea Mea din Ea Ne va cuprinde in ea in aceasta zi,mama.-O,Tu esti scris pe pamant cu tot Cuvantul gurii Tale,Doamne .O,Tu esti toata binecuvantarea pe care eu o pun astazi proaspata ,pe fruntea celei alese de Tine,tara si pamantul roman,Fiul meu Iisus Hristos.Ma mangai ca ai o tara a Ta si o cetate a Ta in mijlocul ei ,cetatea Ta de scaun aici ,unde Tu lucrezi si binecuvantezi si innoiesti faptura,Fiule Doamne,si tocmesti taina nasterii din nou a lumii si o aduci spre implinire,dulcele meu copil.E ziua mea de praznic,ziua cand,copila fiind ,am intrat in biserica Ta,in locul unde am fost pregatita de slugile Tale cele tainice sa fiu vasul cel ales de Tatal pentru nasterea Ta pe pamant,Fiule al Tatalui si Fiule al meu.M-am lasat apoi spre crestere si spre mare iubire ,si trimiteam totul in Cer la Tatal si la Tine ,pina cand Tu insuti ai venit si m-ai pecetluit s-ati fiu mama ,sa Te nasc din fecioria mea si sa cresti si sa ajungi pastorul si Mantuitorul lumii ,dupa ce o vreme ai fost Invatator prin Cuvantul Tau cel datator de viata al evangheliei Tale si prin minunea invierii Tale din moarte pe Cruce ,Fiule Mantuitor,Fiule neiubit de cei la care ai venit acum doua mii de ani.'

    RăspundețiȘtergere
  32. am incercat sa-mi confirm ceea ce am simtit si anume ca sunteti o persoana foarte usor de manipulat si aveti o foarte mare frica ....numai prin simplul fapt ca nu mi-ati publicat comentariul meu,desi nu era un comentariu calomnios ,doar o parere si un ajutor pentru dumneavoastra ....sa va puneti o intrebare simpla: oare mesajele pe care le primiti sunt de la duhul sfant? sau poate aveti ceva interferente cu altcineva care va manipuleaza si implicit pe cititorii acestui blog.Un suflet evoluat si plin de iubire si incredere in ceea ce este ,fara a judeca si fara a simti cumva ca este agresat raspundea la comentariu....drum drept si multa lumina va doresc,doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt uimita ...si totusi unde este primul meu comentariu??? de ce nu-l postati? sa inteleg,daca mai este nevoie ca nu va plac anumite pareri?

      Ștergere
    2. SUFLETE DRAG,PE LANGA CONVERSATII CU DUMNEZEU MAI CITESTE SI ACATISTUL SFANTULUI DUH SI V EI AVEA RASPUNSUL CEL BUN.MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
    3. NATALIA!
      De cand te erijezi tu in AVOCATUL cititorilor BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA MARTURII?
      Nu crezi oare, ca esti prea mandra si plina de sine?
      Chiar te crezi atotstiutoare sau buricul pamantului?
      Daca nu-ti place acest Blog, te rog sa nu mai comentezi!
      Traieste in lumea ta, daca aceasta LUME DIVINA iti face rau. Nu avem nevoie de ale tale COMENTARII rautacioase si acide .
      Intrebarile tine=le pentru tine,draga mea. Poate asa vei afla mai multe despre persoana ta. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Cata infatuare, mandrie si autosuficienta ai in tine, Maria. Oare cum poti sa te mai semnezi „cu dragoste...” cand vorbesti de sus cu cei care nu-s de parerea ta? Nu ti-e frica de pacat? „Acest blog, blogul meu” (si mai radeai de Iohannis ca zice „guvernul meu„), pai e al tau sau al Sfantului Duh? Iar ai incurcat borcanele... Te impinge Aghiuta de la spate! „Daca nu-ti place acest Blog, te rog sa nu mai comentezi!” Esti cumva o mica dictatoare? Nu sustineai tu ca fiecare are dreptul la opinie? E o persoana duala. Incerci sa-ti maschezi rautatea si ura cu clisee gen „cu dragoste, Maria” dar in realitate esti ingamfata si plina de rautate.Nu care cumva sa fie cineva de alta parere decat tine ca iei foc. Cu toata armata ta de psd-isti plini de rautate. Asta se citeste pe blog, stiri rele si instigare la ura. Presedintele si premierul sunt jigniti ca la usa cortului si tie iti gadila urechile in mod placut. Cu siguranta „dragostea ” ta vine de la Duhul Sfant. Daca acea carte contine mesaje de la divinitate atunci de ce nu o dai gratis?

      Ștergere
    5. Tu, usr-istule, reprezinti uniunea satanistilor romani, ca asta inseamna u.s.r.,dar stati linistiti,c-o sa mai primiti!

      Ștergere
    6. Poftim , ură și vocabular pt unii comuniști înfocați 😂😂😂😂😂😂😂
      Te doare capul ? Stai nene în banca ta cuminte .Așa fac comuniștii , nu suporta ca alții să aibă alte păreri , opinii , doleante ......
      Asta.i blog unde oamenii sunt foarte curioși și extrem de toleranți ? Vai de vai ...
      😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

      Ștergere
    7. Mai sorosistule cu creier bolnav, tu nu vezi ca ai uitat ca esti roman? Daca idolatrizezi USR, te anunt ca va apune aceasta organizatie satanista, numai un pic mai au, pana vine Trump in ianuarie 2017. Si va veni, te asigur. Astfel batranoiul demon este deja in agonie iar Iohannis nu-i decat o emanatie prosteasca a acestui batran deplasat. Iti recomand sa mergi pe la exorcizari sa iti revii ca ai luat-o razna mai omule. Trezeste-te.

      Ștergere
  33. fI ATENT IOHANIS CE FACI CU TARA ACEASTA NUMITA ROMANIA !!!
    se apropie timpul platilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Anonim 13 decembrie 2016, 11:19! Toate relele se platesc. Nimeni nu face exceptie, nici chiar Iohannis.

      Ștergere
  34. 'Binecuvantez cu Tine Insuti pamantul roman si neamul de pe el ,peste care m-ai asezat imparateasa ocrotitoare si plina de veghe peste taina Ta salasluita pe aceasta vatra sfanta.Sunt la veghe cu cetele ceresti si tinem departe orice gand rau care s-ar naste asupra pamantului si neamului roman si astept,astept iubirea care se va indrepta in zilele ce vin spre acest taram ,din care TU imparti peste popoare slava Cuvantului Tau,invatatura Ta,Doamne Pastor si Mantuitor,ca vor veni spre Tine popoare,caci asa este scris. O,popor roman,apropie-te spre pregatire si fa-te frumos pentru Slava Fiului Meu,caci tu prin ea vei fi si vei trai,si vor avea popoarele ce sa vada si ce sa faca din partea Domnului aduse spre lucrare peste neamul omenesc.O,intelepteste-te de sus ,ca e musai sa cresti intr-o clipa,pentru soarta ta de azi si de maine,ca iata,ai iarasi de trecut prin cumpana pentru soarta ta si sunt multi cei CE TE MINT DIN STANGA CA SA-I ASEZI PESTE TINE,dar deschide ochii mari ca sa vezi cum ACESTIA TE MINT CA SI PANA ACUM,iar tu n-ai socotit bine ca sa stii unde sa te alegi .O,ALEGE-TE IN DREAPTA,CACI DOMNUL CU DREAPTA LUI LUCREAZA,NU CU STANGA,iar eu fiindca ai sunt mama,te indemn sa tetrezesti in ceasul din urma si SA NU TRAGI CU STANGA,CI DA-TE IN DREAPTA,SI FA-TI SALVAREA,caci am acolo Fiu salvator pentru tine si sunt toate acum dupa voia ta,IAR DACA VEI GRESI PRIN VOIA TA,VEI PLANGE ,SA STII CA INCA VEI PLANGE.MAMA CERULUI SI A PAMANTULUI,MAMA LUI HRISTOS iti spune aceasta si te cheama,neam roman,deschide bine ochii si asculta de vestea cea din cer ,ca peste o saptamana vei dasemn pentru cum va fi statul tau pe aceasta vatra,in dreapta sau in stanga,iar vestea cea invatatoare indeamna la veghe,neam roman.Eu,Fiule Iisus,veghez cu drag si cu dor,si doresc intelepciunea Ta sa o aiba neamul roman,dar Tu va fi sa dai in laturi din dreapta Ta pe cei ce nu va fi sa faca bine acestui neam,iar pentru aceasta te rog,lucreaza,lucreaza,FIULE AL MEU,lucreaza DOAMNE,AMIN.' 04.12.2016. SUFLETE DRAGI,MA BUCUR PENTRU P.M.P.,AS FI VOTAT-O SI PE RALUCA TURCAN CA NE STIM,O COPILA BUNA SI CORECTA.DACA AS FI BATUT TOBA CU BASE,IMI SAREATI DE GAT,DAR VA INTREB;CATI DINTRE VOI ATI LUAT AMINTE LA CUVANTUL LUI DUMNEZEU,DACA ESTE VREUNUL,AI SPAL PICIOARELE SI I LE SARUT.VA MULTUMESC FRUMOS,CERTARETILOR.CAND CIOBANII SE CEARTA,LUPII FAC PRAPAD.VA ROG SA MA IERTATI,CA NU-S DECAT UN ARDELEAN PROST,CU CAPUL IN NORI,CARE VA STRICA DE CAP CU POSTARILE LUI,DA PE MINE MA DOAREEEE MAAAAI,CA AI MEI O FOST SUB AUSTROUNGARI.PE CONSATENII MEI UNGURI AI AM DRAGI,CA-S DE-AI MEI.

    RăspundețiȘtergere
  35. iohanis face ce vrea el in continuare, nu respecta constitutia tarii si zice ca nu-i este frica de suspendare. Dar in curand stie sau nu stie ca el nu va mai fi presedinte iar presedintele tari va fi Ponta. SIC !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Anonim 13 decembrie 2016, 12:26! Iohannis nu mai face multi purici pe la Cotroceni. Va fi demis. Si-o cauta cu lumanarea.

      Ștergere
    2. Vreti un presedinte asasin? Lumea este intr-o ceata totala in ceea ce-l priveste pe acest securist ...cazul Panait este numai unul dintre multele dosare strigatoare la cer pe care le are bine ascunse... pentru a fi cat mai santajabil, la fel ca si Dragnea cu Teldrum-ul lui etc

      Ștergere
    3. Anonim 14 decembrie 2016, 23:21, nu il mai vrem pe acest Iohannis. Ne-am saturat de el. Vrem sa plece, caci ocupa scaunul de presedinte degeaba si face Romania de rusine.

      Ștergere
  36. Alooo !!! ... aia cu suspendarea !
    PSD a primit vreo 3 milioane si ceva de voturi. Ca sa-l suspende pe presedinte, trebuie sa aduca jumatate+1 la referendum ( din 18 si ceva de milioane ) si sa voteze pentru suspendare. Adica vreo 9 milioane si ceva. Nu poate Dragnea sa invieze inca 6 milioane de romani ... :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  37. Klaus Werner Iohannis, refuza propunerea facuta de PSD ca premier,lucru ce va duce la suspendarea sa. Fotele sorosiste (asa zis occidentale) vor reactiona prin scoaterea simpatizantilor (serviciilor secrete) in strada sub pretextul ca apara; democratia, statul de drept, optiunea pro europeana a romanei, UE si Nato. Dar de aceasta data riposta popurului, a celor care au votat cu PSD va fi dura si fara precedent.Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vreti? Oameni în stradă? Doar sângele nevinovat curgând siroaie vă mai satisface?
      Stați acasă, destul că ați fost la vot si la rugăciune. Când Domnul e cu noi cine e împotriva noastră?

      Ștergere
    2. Otilia ..
      Nu avem nevoie de mișcări de stradă, si nici de un prim ministru penal .
      Simplu ca buna ziua !
      Eu vreau să ne reprezinte un om integru !
      S.au terminat oare acești oameni din România?
      ???????

      Ștergere
    3. Hei tu 09:03 dar iohannis cum e?Penal cu P mare,ai inteles?

      Ștergere
  38. Pentru toti suspendacii: ca sa-l demita pe KJ, PSD trebuie sa scoata la vot peste 9 milioane de romani care sa voteze pt demitere, dar ei au fost votati de 3 milioane si ceva. Nici Baselu n-a avut un asemenea avantaj ( pe care-l are KJ ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu colportorule cu demiterea ta, vezi ca legea cu majoritatea participantilor la vot odata in vigoare va reveni si atunci mai vedem cate milioane trebuie.

      Ștergere
    2. Si sa fi sigur ca va iesi toata tara ca sa-l suspende pe acest antiroman si penal iohanisvernerklaus!!! si cei care l-au votat regreta amarnic! ai inteles sorosistule???

      Ștergere
    3. Asta va fi demis dragule! Nu scapa dupa cat este de natang si-o face singur. A inceput deja singur sa-si taie craca. Este distractiv cum se straduieste sa si-o taie, cu mult zel! :)))

      Ștergere
  39. Păcat, păcat de sângele vărsat, căci români nu au votat .Doamne vino Doamne să Vezi ce au mai rămas din oameni, cîte generați mai trebuie să sufere,fraților în post nu ne mâncăm unii pe alții, căci în viața asta rămânem cu faptele și cu ceea ce gândim ,să vă dea Dumnezeu gânduri bune si putere să biruiți răul ce va încearcă în postul crăciunului si va rog lăsați totul în grija Domnului căci doar El are puterea de a judeca drept.

    RăspundețiȘtergere
  40. Se va ieși in stradă sau nu,rămîne de vazut.Noi trebuie să-i cerem suspendarea din funcție lui Iohannis,așa cum tinerii i-au ceru-o lui Ponta să vedem acum îi convine.Să nu uite Iohannis că roata se învîrte și nimeni nu e veșnic într-o funcție.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce trebuie sa ieșim iar în stradă ? De ce să sufere iar cei din strada ?
      Exista legi care se impun , atunci când cineva greșește , sau când nu este bun pt acel loc .
      Totul ar trebui făcut legal .
      De ce unii să moară de frig si stres în stradă și alții să beneficieze în continuare ??
      Fara violenta oameni buni !

      Ștergere
    2. Cine sapa groapa pt.altcinev cade in ea(in groapa)

      Ștergere
    3. Silvia ....
      Ești i femeie prea înfocată. Cred că vrei sânge și morți în stradă .Stai femeie potolită .

      Ștergere
    4. Poti sa dai expicatie la ceea ce afirmi,de ce?

      Ștergere
    5. Si poate iti dai si un nume.

      Ștergere
    6. Si poate iti dai si un nume.

      Ștergere
    7. Anonim 14 decembrie 2016, 22:42, cred ca tu esti unul care vrea sange si morti pe strada. Gandul pe care l-ai exprimat in randurile pe care le-ai scris iti apartie tie nu Silviei. Deci la ce te gandesti mai omule? Lasa asemenea scenarii deoparte. Prima data potoleste-te tu cu scenariile horror pe care mintea ta le produce.

      Ștergere