joi, 12 decembrie 2013

SE VA PRĂBUŞI !!! UN AVION CU REACŢIE , URMEAZĂ A SE PRĂBUŞI !

             10  DECEMBRIE  2013, ora 0,55 !

Abia că mă băgasem în pat, am stins lumina ,am închis ochii şi O LUMINĂ ca un fulger alb, topeşte întunericul nopţii şi astfel văd spre Nord, UN CER de ziuă, uşor înorat, şi sub Bolta Cerească, văd cu ochii închişi fiind, văd UN AVION, ce lasă în urma sa, două dâre albe si dense, semn că era avion cu reacţie; avion ce se îndrepta de la est la vest ,şi brusc îl văd cum îşi pierde din înălţime, coboară în jos ca un bolovan, apoi se îndreaptă ca o suliţă, cu botul spre Pământ.
Avionul, nu mai putea fi redresat şi se îndrepta cu vârful, cu partea din faţă, cu mare viteză spre Pământ. Nu mai putea să se înalţe, sau să ţină calea sa dreaptă.
Din nefericire dragilor, mai devreme sau mai târziu, vom auzi prin mass-media, de acest tragic accident aviatic. Unde şi când...eu nu ştiu  a  vă spune. Dar
atunci când se va întâmpla, căci se va întâmpla, vă voi aduce toate detaliile şi toate lămuririle !
                 Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:

  1. Dragilor, AVIONUL s-a prăbuşit în data de 4 ianuarie 2014, în NEW YORK, ziua, aş a cum am scris în articol. Dar datorită abilităţii PILOTULUI ,avionul a aterizat pe burta, nu pe trenul de aterizare, pe o strada din NEW YORK, având la bordul său 3 persoane, care au fost rănite uşor. Citiţi articolul din 5 ian 2014,cu titlul : S-A ADEVERIT ! AVIONUL S-A PRĂBUŞIT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare să fi fost vorba de AVIONUL care s-a prăbuşit în ROMÂNIA, la 20 ianuarie 2014, cu cele 6 cadre medicale şi pilotul al 7-lea?
      Pare trasă la indigo, trăirea mea din 10 decembrie, cu acest ACCIDENT AVIATIC ! Aşa cum am mai spus, datoria mea de suflet este să le scriu, si când se întâmplă simt că trebuie să arăt ,că s-au adeverit. Şi iată că, se pare că a fost vorba de AVIONUL care s-a înfipt in pământ cu botul, şi este exact relatărilor mele din acest articol. De-acum când Doamne fereşte de se va mai întâmpla ceva de genul acesta voi astepta ca să verific cu amănuntul toate detaliile din articol , cu detaliile de la locul accidentului, sau orice altceva. Îmi pare nespus de rău, pentru suferinţa acelor oameni şi pentru Pilotul care si-a pierdut viaţa şi acea fată tânără, studentă la medicină. DUMNEZEU să-i odihnească pe cei care nu mai sunt, iar pentru cei rămaşi în viaţă, mă rog să le da puterea de a trece peste suferinţa trupească şi sufletească ! Cu dragoste, Maria

      Ștergere