marți, 10 decembrie 2013

CERBII ŞI CĂPRIOARELE ,ERAU FĂRĂ DE VIAŢĂ ,ÎN APA CURGĂTOARE !

              10  Octombrie  2010 , miezul nopţii !

Deşi este foarte târziu, eu stau singură în camera mea şi mă rog cu toată fiinţa mea, la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI.
Brusc, ochii mi se închid fără voia mea, şi văd grădiniţa mea din faţa casei,  în care am răsădit BUSUIOC. O tânără fumoasă, cu chip luminos era aplecată asupra BUSUIOCULUI verde din grădiniţa mea, şi îmi spune :

             "DE  ACUM  PE  PĂMÂNT , RĂMÂN  ŞI  EU "!
              HAI !  TREBUIE  SĂ  COLABORĂM !
              AL  TATĂLUI  ESTE  PUTEREA , CINSTEA  ŞI  SLAVA "!
               MÂNA  DREAPTĂ  A  TA,  ESTE  MÂNA  DREAPTĂ  A  LUI  DUMNEZEU "!

Dragii mei, cu siguranţă acea tânără (sau tânăr ) avea veşminte lungi albe, care culegea Busuioc din Gradina mea, era ÎNGERUL LUI  DUMNEZEU, pe care mi L-a trimis în ajutorul meu.
Şi chiar am simţit în sufletul meu, o pace şi o linişte divină, cum nu am simţit vreodată până atunci.
Nu sunt eu în măsură a tălmăci CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, dar ceea ce văd şi aud, mă bucură enorm de mult, şi cu multă dragoste sufletească, le aştern aici pe Blog, pentru ca şi voi să credeţi şi să vă închinaţi LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI, şi să împliniţi PORUNCILE  SALE !
În următoarea clipă, văd cu ochii închişi o apă curgătoare ,şi în apă ,plutesc la suprafaţă mulţi cerbi şi multe căprioare, dar şi mulţi porci.
Cred că toate aceste animăluţe s-au otrăvit bând apă din râul curgător.
Cu siguranţă fraţilor, vom auzi cândva şi de această tragedie care ,fie că vrem ,fie că nu vrem, ea se va împlini, spre a fi de învăţătură oamenilor şi ca dovadă de EXISTENŢĂ  A  LUI  DUMNEZEU, semenilor noştri.
                         Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu