duminică, 26 noiembrie 2023

ROMANIA UNITA ! MAICA DOMNULUI IN INIMA ROMANIEI SFINTE!

                                                  26 Noiembrie 2023, ora 15,34 !

                                                                    Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, vad ca dincolo de monitor,vad HARTA ROMANIEI Sfinte.

Imediat,in fata Hartii Romaniei,O vad pe Maica Lui Dumnezeu imbracata in vesminte albastre,asa ca in Sfanta Icoana de mai jos, doar ca, era in picioare,era in carne si oase.

.

Aud un glas caare spune asa:
"Romania unita!"
Iar ceea ce auzeam,am vazut si scris pe mijlocul Hartii Romaniei sfinte.
Deasupra lantului Carpatilor Meridonali ,scria exact asa cu litere mari:

"ROMANIA  UNITA !"
Dupa care, totul dispare.
Dragii mei, am scris adeseori despre Unirea Basarabiei cu Patria Mama-Romania.
Si nu de la mine am scris si scriu, ci numai de la Duhul Cel Prea Sfant.
Maica Domnului Isi are deja Gradina Sa in Romania Noului Ierusalim,si iata ca, suntem cu fiecare zi care trece,tot mai aproape de Unirea Basarabiei cu Romania.
Iata un alt articol cu si despre Romania Unita:


ROMANIA UNITA ! URMEAZA ROMANIA UNITA!

                                          


                                                   Dragii mei, 

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos si plion de speranta pentru ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!

Glasul spunea asa: 

                   "Romania unita!

          Urmeaza Romania unita!"

Dupa care, glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei, am scris adeseori despre Unirea Basarabiei cu Patria Mama ,cu Romania.Nu de la mine putere am scris,ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfant!

Stiu,veti zice ca multi moldoveni nu-si doresc asta,dar nu e cum doreste omul,ci cum voieste Domnul,adica Dumnezeu!

Deci, ceva se va intampla,ceva ce va face ca Republica Moldova sa fie din nou anexata Romaniei sfinte.

Daca veti cauta in Arhiva Blogului Dumnezeu Exista -Marturii,veti gasi multe articole cu si despre viitoarea Unire a Basarabiei cu Romania Adevarului Duhului Sfant.

Iata dragii mei, ca ne apropiem cu pasi repezi dar siguri, de Unirea Basarabiei cu Romania.

Iata doar o mica parte din articole:

ROMANIA MARE! ROMANIA SFANTA DE ZI,VA REDEVENI ROMANIA MARE DE ALTADATA!

 

.
17 August 2022,ora 4,11 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care spunea cu fermitate asa:
" Romania Mare!
Iata ,Harta ROMANIEI Mari!"

Moment in care,vad inspre rasarit, in negru intuneric deasupra Pamantului HARTA ROMANIEI,dar nu orice HARTA,ci HARTA ROMANIEI Mari, a Romaniei reintregite. 
HARTA ROMANIEI Mari era toata aurie si stralucitoare, fara inscrisuri in interior, dar ca forma (contur) arata asa:

.


In nordul Romaniei Mari, vantul legana divin de frumos Graul verde  care aparuse ca la o Mare Minune!
HARTA ROMANIEI Mari stralucea de lumina aurie a Duhului Sfant ,iar graul verde aparut ca din Cer, se legana divin de frumos in Nordul Romaniei Mari.
Deasupra HARTII ROMANIEI Mari cu graul verde in inima ei, a aparut scris de o mana divina asa:

"Aceasta este si va fi ROMANIA MARE!"

Dupa care,totul dispare!
Dragilor, eu am scris adeseori despre reintregirea Romaniei sfinte.
De multi ani scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT,ca BASARABIA va reveni la PATRIA mama,adica, la ROMANIAA Sfanta,la ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
Si asa va fi dragilor!
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI isi va apara ROMANIA NOULUI SAU IERUSALIM!
Sa multumim in fiecare clipa a vietii noastre , pentru faptul ca traim, ca ne-am nascut in Romania aleasa, ca facem parte din poporul ales de IMPARATUL Ceresc ,pentru a Doua Sa venire pe pamant, si nu pe orice pamant, ci pe pamant romanesc.
Sa ne plecam genunchii si cu inima buna, cu sufletul smerit si luminat,sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu, pentru DARUL cel mai de nepretuit pe care l-am primit de Sus,adica,pentru VIATA!
Sa avem grija cum ne-o cheltuim, sa facem fapte bune,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine ,si sa nu ne pierdem niciodata CREDINTA in Prea Bunul si-n Prea Milostivul Dummnezeu si- n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,Amin.
Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. GLORIE TIE PREA SAFANTA TREIME IN VECI VECILOR AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si va si trebui actionat pentru a redevenii Romania Reintregita , nimic nu vine de la sine,sigur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi dimineață la ora 1, am fost trezită să văd pe Cerul Sfânt un semn divin,nu știu ce se va întâmpla cu țara noastră,dar mă trecut fiori la ce am văzut pe Cer,în zona Banatului.Luna era înconjurată de un cerc albastru închis, foarte mare,după cercul albastru închis,un cerc de culoare galben,și după cercul galben ,cerul albastru deschis,am rămas uimită la așa un mesaj divin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU VĂ CE VAD CA NU STIU CAND UNGARIA CU AJUTORUL UNIR ADA ZIS ROMANI V-OR LUA ARDEALUL....NU UITAȚI MAX 2 ANI

      Ștergere
    2. Un halou de lumina de la nori sau gazele din aer de obicei se intimpla in sezonul rece, ca un curcubeu rotund de la. Lumina Lunii
      Daca nu o fi fost un OZN-craciun.

      Ștergere
    3. 08.11, invata sa scrii corect romaneste, ca nu se intelege absolut nimic.

      Ștergere
  4. Nazare fost ministru la Finante in guvernul Citu singurul care s-a opus achizitiei numarului mare de Vaccinuri antiCovid si pentru ca acerut in scris transparenta care dupa citeva zile a platit cu postul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. fara jertfe nu se va uni- rusii au intrat in Basarabia pt rusificarea populatiei -sunt multi vazatori in Duh care au spus acelasi lucru- unificarea- e bine sau nu vom vedea -sunt multe semne de intrebare

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesaj de la DUMNEZEU TATĂL
    ÎNTOARCEREA FIULUI MEU / A DOUA VENIRE
    Adevărul este precursorul revenirii Fiului Meu. 22 Februarie 2021
    Eu (Maureen) am văzut doi îngeri cu săbii în mâini. Unul dintre îngeri a atins norul din stânga și a spus "Binecuvântat să fie Dumnezeu în veci!" Celălalt înger a atins norul din dreapta spunând: "Slăvit să fie Iisus Hristos!". Apoi am văzut Marea Flacără pe care am ajuns să o cunosc ca fiind Inima lui Dumnezeu Tatăl. El spune: "Copii, pregătiți-vă inimile pentru a doua venire a Fiului Meu în fiecare zi, rugându-vă pentru Victoria Lui în toate inimile. Cuprindeți victoria în propria voastră inimă prin rugăciune și sacrificiu. Luați sabia victoriei în mâna voastră și protejați-vă de descurajarea lui Satan. Fiți curajoși în lupta voastră pentru Adevăr. Adevărul este precursorul Revenirii Fiului Meu.

    Mesaj de la DUMNEZEU TATĂL
    ÎNTOARCEREA FIULUI MEU / A DOUA VENIRE
    Înainte de a doua venire a lui Iisus. 17 Noiembrie 2021
    "Am zidit această Parohie cu aceeași grijă cu care l-am ajutat pe Noe să-și construiască arca. În arcă, toate speciile de viață au urmat în două câte două. În Arca Parohiei Sfintei Iubiri, toți oamenii și toate națiunile sunt antrenate împreună, prin intermediul Mesajelor, în Îmbrățișarea Paternă pe care o ofer."
    "Tot ceea ce se întâmplă în lumea de astăzi, apatia generală a omului față de Adevărul Poruncilor Mele și indiferența lui față de propria mântuire, trebuie să aibă loc înainte de a doua venire a lui Iisus. Pe măsură ce experimentați aceste păcate ale indiferenței, amintiți-vă că Eu vă spun acest lucru. Nu vă descurajați, ci înțelegeți că evenimentele curg în ritmul Meu. Ajutați-Mă, răspândind aceste Mesaje în lung și în lat, cu încredere și entuziasm. Eu v-am ales pe fiecare dintre voi pentru a fi în locul în care vă aflați acum, care este avantajos pentru evanghelizarea la care vă chem. Rugați-vă ca să fiți puternici în împlinirea Apelului Meu către voi. Voi sunteți mesagerii Adevărului".

    Citește 2 Timotei 4:1-5

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu ce hrănim aproape un milion de rusi, 500.000 de gagauzi, 2 mil moldoveni? Dar de unde pensii, salarii, slujbe etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur nu a-ti fost in Basarabia care are cel mai bun pamint negru, mult mai bun ca in Romania actuala si cel mai bun si ieftin vin rosu Dolofana de la Prut cu 11 lei butelia la magazinele Profi nu are rival nici la calitate nici la pret.
      Incercati si vedeti atunci de ce tin rusii la ocuparea Basarabiei care hraneste nu trebuie sa o hraneaca altii-craciun.

      Ștergere
    2. Domnul Iisus a zis nu va gândiți la ziua de mâine ce veți minca sau ce veți bea ,pentru ca nici păsările cerului nu au ,dar se îngrijește de ele Dumnezeu, asa și voi oamenii care sunteți mai importanți pt Dumnezeu, va evea grija de voi Domnul!!!

      Ștergere
    3. Da, Dumnezeu ne da, dar nu ne baga în traista, trebuie sa facem și noi ceva....

      Ștergere
  8. D-na Maria cum pot să ii răspund anonimule 08:11 care se exprimă greu în limba română (probabil este maghiar ) dar afirmă că în maxim doi ani Ungaria ne ia Ardealul ? La comentariul lui nu există -răspuns cum există la restul de comentatii

    RăspundețiȘtergere
  9. Cind Hungaria va lua Ardealul atunci Hun-garia va disparea in foc-e o profetue a lui Boca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am intors aseara de la Chisinau. Va martusisesc ca am trait o mare dezamagire. 75% dintre oamenii intalniti pe strada si in magazine vorbesc limba rusa, daca ii intrebi pe strada, in romana, cum ajungi la o adresa, hotel sau restaurant in cazul meu, iti vorbesc in rusa si refuza sa te ajute. Din punctul lor de vedere, Romania e buna pentru ca le da...bani, cetatenie, acces la spatiul UE.
    Moldovenii nu vor unire, ei vor doar sa ii ajutam sa se dezvolte si sa obtina salarii mari.
    Apropo, duminica, ziua in care a nins foarte tare in Chisinau, n-am vazut pe strazile centrale nicio masina care sa inlature zapada si luni trotuarele erau acoperite cu gheata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Craciune, eu am fost in Moldova! M-am intors noaptea trecuta! Pamantul e atat de bun incat zace parloage! Doar vie au, dar nu traiesti cu vin! Stii cat e pensia acolo? 2000 Lei moldovenesti adica 610 Lei.
    Cu ce ii intretii si p'aia? Tu stii ca n-au indicatoare pe drumurile principale? Stii ca daca intri pe la Cahul iti rupi masina-n 2? De cand n-ai mai fost im Basarabia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cam asa era si la noi dar cu fondurile europene s-au reparat, asa va fi si in RMoldova si Ucraina

      Toate la timpul lor si cu rabdare-craciun.

      Ștergere