sâmbătă, 18 noiembrie 2023

IISUS HRISTOS RASTIGNIT SI OAMENI RĂSTIGNIŢI PE CRUCE !



                                             Dragii mei, 

În această dimineaţă în zori, mă trezeste o Lumina alba orbitoare, si astfel ,văd cu ochii închisi fiind, văd inspre Răsărit ,vârful Muntelui Golgota.
Aici, pe vârful Muntelui Golgota, într-un Nor alb stralucitor foarte, apar Trei Sfinte Cruci albe, orbitor de stralucitoare.
Crucile Sfinte aveau pe ele câte un trup răstignit,trup care era tot din lumină alba densă, lăptoasă.
Un glas din Cer, care răsuna precum tunetul pe timp de ploaie torentiala, spune asa :

                                       "Muntele  Golgota !"

În această clipă dragilor, O Putere Divină, scoate cu un pas mai în faţă, Crucea Sfanta din mijloc, si astfel, văd cum pe aceasta Cruce, este rastignit în carne si oase, Însuşi  Iisus  Hristos care avea legat de mijloc, o pânză albă.   
                                         .

Numai Crucea cu Trupul Mântuitorului viu, in carne si oase, mi-a fost arătată mai indeaproape ,iar celelalte două au rămas de un alb strălucitor, cu trupurile de un alb mat, un alb lăptos.
Vedeam  până si culoarea rozie a pielii Lui Iisus, precum si sângele care-I şiroia pe frunte din pricina Coroanei de spini.
În clipa în care priveam la usturatul nostru Mântuitor, in spatele celor trei Cruci au apărut o sumedenie de alte Cruci, ca intr-un Cimitir, asa de multe Cruci erau.
Cele Trei Cruci stăteau pe locul lor, cu Trupul  Lui  Iisus Hristos rastignit in mijloc, iar multimea de Cruci care au apărut ulterior, erau mai la distanţă, mai în spate.
Doar 3- 5 secunde a durat totul, după care totul a disparut ca şi prin topire.
Dragii mei, cred că vor veni vremuri grele pentru Crestini !
Cei care nu se vor lepăda de HRISTOS, vor fi alungati si chiar bătuţi si rastigniti pentru Credinţa  lor.
Dar sa nu uităm că ,toţi cei care vor răbda până la urmă, se vor mântui,iar Bunul DUMNEZEU le va pregati fiecaruia ,Cunună muceniceasca in Împărătia Sa. 
         Să fim buni dragii mei, să fim curajosi, sa avem Credinţă neclintita in Prea Sfanta Treime si-n Măicuţa Domnului,să ne iubim Aproapele ca pe noi înşine, si vom avea numai de castigat.
Ce vom câstiga? Împărăţia Lui Dumnezeu! 
Doamne Ajuta !
                                          Cu dragoste, Maria. 

13 comentarii:

  1. Superbugetarii si pensiile speciale inventie inceputa de un fost ministru de justitie si presedinte PNL Parca numit Vasile Stoca,iar acum incepe cu majorari separate tot un liberal raspopitul Bolos de la finante iar bulgarele se rostogoleste peste… toata Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Sora mea, ai mare dreptate, Domnul Dumnezeu Hristos a dat Mesajele Sale mai multor vizionari din întreaga lume explicând pe înțelesul tuturor ceea ce vine, nu a fost și nici nu va mai fi în nici o altă generație viitoare.

    Domnul Hristos a spus că această generație este cea mai rea.

    Maica Domnului a cerut Grupuri de Rugăciune Continuă! Și ... nimic.

    Părintele Arsenie Boca a spus că ne vom duce la Munții Făgărașului și-i vom ruga să se răstoarne peste noi ... Încă mai există cineva care se îndoieșe de cuvintele acestui Mare Sfânt pe care Hristos Domnul la Dăruit acestei parții de lume?

    Maica Domnului este pe pământ!
    Arhanghelul Mihail este pe pământ în fruntea Legiunilor Cerești!
    Urmează să vină Îngerul Păcii trimis de Dumnezeu!
    Satana și antihrist sunt pe pământ în locuri sus puse și conduc tot, inclusiv Biserica, ne-a transmis Regele și Domnul Dumnezeu Hristos Împăratul prin Duhul Său Cel PreaSfânt!

    Ce credeți că urmează? Totul este pregătit de ei!
    Noi, cei care ne dăm Creștini (circa 82% din populația Ro, real nu cred să depășească 1%) ce facem, unde suntem, prezența noastră NU Se Simte dar, a antihriștilor, da, la tot pasul prin marile centre comerciale, magazine și benzinării și, mai ales în aproape totă media, mai ales cea televizată.

    Domnul Hristos: Trezire ți Unire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Crucile ce vor urma dupa cele trei cu Iisus arata
    cresterea numarului Martirilor pe planeta Pamint
    din cauza neintelegerilor in razboie ca acum cele doar de inceput din
    Ucraina si Gaza pentru cei mai bogati care vor si mai mult cu religia lor
    Banul-ochiul Diavolului Masonic si al AntiCristului pe Pamint care va da multe Victime
    Vor putea scapa de Foamete si Moarte prematura si cei mai saraci dar cu un lot de pamint la care vor ajunge sa cerseasca mincare naturala cei bogati de la marile orase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne ierte pentru păcatele noastre,și pentru suferințele lui pe Cruce.🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. 6 milioane de romani in saracie la care se adauga 4 milioane de copii care se bucura de masa data prin scoli-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Guvernul vrea majorarea numarului de muncitori straini pentru anul viitor la 140 mii muncitori.
    In timp ce sintem pe primul loc in Ue la numarul de accidente rutiere care vor mai creste in viitor datorita trotinetelor electrice mai putin vizibile si care nu fac galagie de atentionare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. George Simion din fata casei lui Iohannis din Sibiu
    -Faraoane Iohannis te-am cautat la tine acasa si la telefon dar tu faci turul Mondial in doua mandate cu Carmen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe Turnul din Pisa Italia flutura stegul urias al Palestinei de sus pina la pamint in timp ce in Anglia si Germania sint proteste contra ocupantului Israel din Palestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristian Preda -Iohannis va da sociteala pentru milioanele consumate nediplomatic in Africa in tari exotice ca turist pe bani grei publici fara nici o relevanta economica doar Opulenta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si in piata Universitatii din Bucuresti azi miting pentru nevinovatii 11000 de civili omoriti in Palestina un Genocid facut de evrei zilnic cu zeci de mii de raniti si 6000 de copii omoriti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iisus rastignit pe cruce,

    Mihai Eminescu rastignit cu mercur
    pina a facut stop cardio-respirator la 39 de ani de evreul Sutiu unde i-i faceau injecti cu mercur pe un diagnostic eronat de sifilix neconfirmat pe creierul prelevat, pina a cedat conform unei cercetari a documentelor de medici actuali facute de Eugen Simion seful Academiei Romane si publicat intr-o carte noua.

    Totul pornit de la un complot evreiesc la ambii si la Iisus si la Mihai Eminescu ca si la Nice dar ultimul a murit la batrinete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa de rai sunt aceasta nație de evrei?

    RăspundețiȘtergere
  13. pt 19 noiembrie 14:31-nici o natie nu este rea-DUMNEZEU TATAL s-a revelat evreilor- dar l-au ratignit pe IISUS HRISTOS desi au vazut minuni cu ochii lor si scrierile lui ISAIIA etc, si-au blestemat neamul si s-au risipit in toata lumea-asa au format masoneria care conduce lumea cu mana de fier

    RăspundețiȘtergere