duminică, 26 noiembrie 2023

O LUNĂ MARE SI AURIE ,PE UN CER BLEU SENIN CA DE ZIUA !

                                                           26 Noimbrie 2023, ora 3,19 !

                                                                        Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer bleu senin,ca de ziua, pe care stralucea in toata splendoarea ei, LUNA de pe CER care era foarte mare si aurie,stralucitoare foarte.


.

Cerul era ca de ca de oglinda,fara de stele, doar cu Luna aurie,Luna plina ce stralucea pe bleul senin al Cerului.
Dragii mei, am ramas si eu uimita de frumusetea Cerului ca de oglinda si mai ales, de frumusetea Lunii aurii ,mare cat roata carului si foarte stralucitoare.
Ce semnificatie poatea avea aceasta revelatie de la Duhul Sfant,eu nu stiu a va spune.
Stiu doar,ca trebuie sa ne rugam cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, sa multumim pentru fiecare clipa traita si neaparat sa nu urâm pe nimeni,nici pe cel mai aprig dusman al nostru.
Sa fim buni si milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta!
Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Da , miine 27 e SuperLuna Plina cu traseul ei eliptic cel mai aproape de Pamint si in opozitie cu Soarele cu sanse de cutremure mici in jurul datei din calendarul ortodox
    Deja s-a anuntat cu un cutremur de 4,2 in Vrancea azi dimineata pe la ora 5, probabil neperceput in zona si din cauza viscolului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://m.digi24.ro/meteo/cod-rosu-de-viscol-si-ninsori-pentru-6-judete-ro-alert-si-3-drumuri-nationale-inchise-in-constanta-trenuri-suspendate-soferi-blocati-2593269
      Iarna s-a instalat mai devreme

      Ștergere
    2. Cutremurul la adincime de peste 140 km cu focar la 40 km de focsani s-a simtit totusi in Ploiesti pina in Brasov-craciun.

      Ștergere
  2. TurboCancere

    In Uk Rata mare in 2022 la cancere explozive cu rata de 3 ori mai mare la tineri pina 44 ani afectati brusc de mai multe tipuri de cancere simultan inexplicabile decit urmare a vaccinurilor antiCovid care a declansat o curba noua statistic

    Din cauza evolutiei rapide au fost numite TurboCancere-craciun,

    RăspundețiȘtergere
  3. Este de la TV.
    ,, Aurora boreala,, din Craiova 😀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Furtunile si tornadele vor fi mai dese in Europa.

      Ștergere
  4. Iisus spune... Vreau să vorbesc cu cei care se gândesc la Avort
    (ne gândim că este copilul nostru, NU, NU ESTE! Este copilul lui DUMNEZEU)
    (copilul tău, parte a RĂMĂȘIȚEI care schimbă lumea la revenirea Regelui)
    (de aceea satana luptă pentru ați ucide copilul, parte a Mântuirii și Luminii)
    21 Octombrie 2019 - Cuvintele lui Iisus către Sora Clare
    Iisus a început... "Am mai spus-o și înainte, și merită să o repet: copilul vostru este un dar neprețuit pe care sunt pe deplin pregătit să îl asigur. Nu vă va lipsi nimic. Ceea ce v-am dăruit sunt foarte capabil să susțin. Nu țineți cont de vocile care vă spun cât vă va costa creșterea copilului vostru. În fiecare zi voi asigura atât nevoile fizice, cât și cele emoționale și mentale ale amândurora. Doar, prețuiți această ființă umană care are ADN-ul necesar pentru a vă schimba semnificativ lumea în bine. Ceea ce a fost dăruit este neprețuit și vă va aduce mai multă bucurie, înțelepciune și bogăție decât ați fi putut câștiga vreodată pe cont propriu.

    "Există o generație, care este pe cale să îmbătrânească, care nu are copii pentru că au fost egoiști și și-au dorit doar libertatea de a face alegeri și de a trăi în felul lor, fără obligații. Sunt o mulțime jalnică, care nu au cu cine să-și împartă ultimii ani de viață. Singuri, fără copii, și privind în urmă la viața lor, ei văd goliciunea pe care au trăit-o.

    "În timp ce alții, care au fost altruiști, și-au crescut copiii și au ajuns să aibă nepoți care să le aducă sprijin și mângâiere în ultimii lor ani.

    "Copii, dacă vă gândiți la avort, vă gândiți la moartea propriului vostru trup și sânge. Moartea pentru copilul vostru și moartea sufletului vostru - căci a ucide este un păcat de moarte până la moartea sufletului vostru. Dacă vă gândiți să întrerupeți această sarcină prin uciderea acestui copil, sunteți pe cale să luați cea mai proastă decizie pentru viitorul vostru pe care ați putea-o lua vreodată.

    "Ceea ce se află în acest copil este neprețuit dincolo de orice comparație și un dar care vă va însoți în ultimii ani de viață, aducându-vă o împlinire și o bucurie de nedescris. V-ați sacrificat pentru ei când erați mai tineri. Și, ca urmare, ei se vor sacrifica pentru voi pe măsură ce îmbătrâniți.

    1/2

    RăspundețiȘtergere
  5. 2/2

    "Dacă te numești pe tine însuți după Numele Meu... Creștin. Și ucizi acest copil, te înșeli amarnic în privința cui aparții. Nu Mi-ai dăruit viața ta Mie. Ai dat-o lumii și agendei lui Satana. Rușinea, sărăcia, lipsa de libertate, întreruperea carierei... toate aceste lucruri nu sunt o justificare pentru crimă.

    "Pocăiește-te de aceste gânduri, Copilul Meu. Pocăiește-te și protejează viața acestui micuț nenăscut.

    "Pentru cei care au ales să se confrunte cu rușinea, inconvenientele, costurile suplimentare și toate lucrurile care vin cu un copil - vă spun adevărul. În această zi ați ales Viața, iar eu sunt alături de voi. Eu vă voi oferi tot ceea ce aveți nevoie. Eu voi fi mângâierea voastră și turnul vostru puternic. Voi elimina din viața voastră oamenii care nu sunt potriviți pentru voi. Vă voi aduce un soț bun. Voi avea grijă de fiecare dintre nevoile voastre materiale. Asta și multe altele vă voi da.

    "Înțelegeți că acest copil pe care îl purtați în pântece este foarte unic, unic, născut pentru acest moment al istoriei. Acest copil va face parte din Rămășița care va reconstrui lumea atunci când Mă voi întoarce. Acest copil are daruri care se întind mult dincolo de celelalte generații dinaintea lui. Înzestrări spirituale pe care le-am scris în mod deliberat în ADN-ul său.

    "Ceea ce ai tu este un dar magnific, nu doar o altă gură de hrănit. Acești copii vor aduce pacea și dreptatea în lume așa cum nu a făcut-o nicio altă generație. De aceea Satana se luptă să-i ucidă. Îi este frică de ceea ce se află în pântecele vostru - și are motive întemeiate să fie. Acest copil este uns încă de la conceperea sa. Acest copil este mântuirea voastră. Nu mântuirea pe care am câștigat-o pentru tine, ci mântuirea de a duce o viață fericită și împlinită, pentru că deciziile pe care le vei lua vor fi mai înțelepte și vor aduce mai multe roade pe termen lung decât ar aduce uciderea acestui copil.

    "Agățați-vă de ei. Agățați-vă de copilul vostru. Protejați-l și închideți limbile mincinoase care încearcă să vă seducă spre crimă. Veniți la Mine. Rugați-vă pentru înțelepciune, iar Eu voi fi tată pentru acest copil.

    "Eu te iubesc. Te iert pentru că te-ai gândit la moarte pentru acest copil nenăscut și Mă angajez în întregime, cu toate resursele Cerului, să vă întrețin pe amândoi. Eu sunt Dumnezeul tău, iubitul tău, prietenul tău - și tatăl de care ai nevoie pentru a crește acest copil. Îngerii vă înconjoară pentru a vă proteja și a vă feri pe amândoi de rău.

    " Fii în pace. TU ai luat decizia corectă."

    RăspundețiȘtergere