vineri, 17 noiembrie 2023

BOLILE COPILARIEI, VOR FACE RAVAGII IN RANDUL COPILASILOR !

 


.

17 Noiembrie 2023, ora 1,19 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad ca dincolo de monitor, vad un chip de copilas care avea fețișoara plina de bubițe,de pete inchise la culoare.
Dragii mei, din nefericire,vom auzi de multi copilasi care vor suferi de bolile copilariei,boli contagioase.
Dar, stim cu totii prin ce -am trecut si noi cand eram mici.
Vaccinurile copilariei noastre, chiar erau erau foarte eficace.
Si astazi avem vaccinuri foarte bune pentru bolile copilariei,numai ca, avem si parinti care refuza caategoric (din pacate)vaccinurile forte necesare in primii ani ai copilariei.
Sa nadajduim ca, in timp, parintii copilasilor vor deveni mai responsabili si vor vaccina copilasii contra bolilor copilariei,boli care pot fi foarte grave in lipsa vaccinurilor.
Cu dragoste, Maria.

17 comentarii:

  1. Neincredere pentru ca institutul roman e inchis de 10 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai încurajați vaccinurile sistemului antiHristic care sunt parte din pecetea fiarei și crima împotriva omenirii!A lăsat Domnul Iisus Hristos metoda rugăciunii,practicării pocăinței,sfințeniei și vindecării prin credință,nădejde,iubire de Dumnezeu și prin metode naturale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate vaccinurilor pt copii conțin ARN mesager De ce sfatuiti lumea sa și vaccineze copiii cu porcăriile ocultei? Daca dv ați picat în plasa lor , nu i împingeți și pe alții Ați auzit cate morți subite sunt? In randul vaccinărilor anticovid? Ar trebui sa va fie teama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Nimic nu mai e pentru binele oamenilor cu sălbaticii ăștia care conduc planeta spre moarte! Toate serurile au Arn, au spus asta! Mor tinerii de vax covid cu Arn in mod alarmant! Toți se prefac că nu văd!😔😔😔

      Ștergere
  4. https://m.activenews.ro/stiri-sanatate/Dr.-Ana-Maria-Mihalcea-Vaccinurile-noi-pentru-copii-impotriva-rujeolei-oreionului-rubeolei-si-varicelei-contin-roiuri-de-nanoboti-puncte-cuantice-filamente-si-hidrogel-cu-autoasamblare-VIDEO-185684?fbclid=IwAR2hNSPeBVWNvB2sRbVbysvdcGr-nBoDewSio4ZaOqGb31HdNOuCcMQ9AkU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am găsit pe NET că Dr.-Ana-Maria-Mihalcea este Doctor Stomatolog. Oare, se pricepe în chimia Quantică ?

      Ștergere
  5. Valentin Stefan Popescu17 noiembrie 2023 la 10:10 Daca lumea ramanea la stadiul de tratamente naturale,disparea de mii de ani! Avem nevoie de vaccinuri ,avem nevoie de medicamente,avem nevoie de MEDICI competenti, avem nevoie de oameni de stiinta, avem nevoie de Preoti ,etc,etc,.Dumnezeu lucreaza numai prin oamenii Sai alesi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinarea este o eroare medicală iar tipul de vaccinare actual este încărcat cu multe elemente nocive, fapt recunoscut de mulți medici de prestigiu în toată lumea!

      Ștergere
    2. Avem nevoie de Duhul Prea Sfant sa ne spuna sa nu luam aceste mizerii,nu de duhuri inselatoare,acum nu mai exista vaccinuri sigure si nu existau nici in trecut spuneti-le celor 4 milioane de copii din Africa pe care se fac experimente cu vaccinuri ale criminalului satanic Bill Gates,majoritatea copiilor mor sau au fel si fel de boli si malformatii,ortdocsii si cei de alte confesiuni care sunt crestini adevarati NU SE VACCINEAZA SI NU SE CIPEAZA DACA VOR SA AIBE PARTE DE MILA SI MANTUIREA DOMNULUI IISUS HRISTOS!ACUM VACCINURILE CU ARN MESAGER,LUCIFERAZA SI CELULE DIN FETUSI AVORTATI SUNT PARTE DIN SEMNUL FIAREI 666!EU CAND ERAM MIC MI S-A FACUT VACCIN ANTIGRIPAL SI LA NICI CATEVA ZILE AM RACIT PUTERNIC,ASA CA LASATI-MA CU MIZERIILE SI PORCARIILE SATANISTILOR ILUMINATI,MASONI SI DOCTORI SATANICI CORUPTI AI SISTEMULUI CARE AU OMORAT SI NENOROCIT PE VIATA MULTI OAMENI DIN INTREAGA LUME CU VACCINURILE SI REGULILE SATANICE DIN PLANDEMIE,JUDECATA DOMNULUI IISUS HRISTOS E GRABITA PT CA SI ACESTI OAMENI OMORATI IN PLANDEMIE SI NU NUMAI STRIGA DREPTATE LA TRONUL LUI ELOHIM DUMNEZEU!SUNT SI DOCTORI SI PREOTI CU FRICA,IUBIRE SI HAR DE LA DUMNEZEU IN FIECARE TARA CARE SALVEAZA VIETI SI SUFLETE,DAR PE ACESTIA II NUMARAM PE DEGETELE DE LA O MANA!

      Ștergere
    3. Cum zici: ai racit, dar n-ai facut gripa. Tu insati o admiti dar nu poti face pasul sa vezi diferenta.
      Raceala este pentru ca sistemul tau s-a mobilizat. Gripa poate insa sa te omoare. La raceala aduci cald, la gripa n-ai ce aduce. "grip" inseamna "a apuca". Daca te prinde ceva ce nu stii, nu te poti apara. Daca esti rece, te poti incalzi, dar cand esti prins si tras, nu ai cum te apara.
      Vorbesti bucati din narativ ce se cunoaste deja international. Nici nu tii la curent cu acestia. S-au apucat sa faca fel de fel de "truse de prim ajutor" in care strecoara antibiotice si alte substante pe reteta, adica ii incurajeaza pe altii sa ia medicatie fara reteta si astfel sa se hazardeze in lumea drogurilor, sa joace ruleta ruseasca cu pastile. Pot sa rezulte MRO din astfel de actiuni negative, adica organisme multi-rezistente la antibiotice.
      Multi diavoli intra in mintile cu deschidere spre ei spunandu-le cuvinte care nu sunt de folos ca de exemplu:
      mRNA nu e bun, cere patogen adevarat! Cere-le sa te lase expus sa te bati tu cu virusul! Esti invincibil! Esti mai tare ca Dumnezeu! Trimite si nou nascutii pana intr-un an sa se bata cu virusii! Intepatura de ac e cat se poate de dureroasa. Mori de durere. Daca faci efecte secundare si sunt mai mici decat boala? Cand vine virusul la tine, trage cu pusca in el!".
      Cam asta ganditi voi. Scoateti copiii de pana intr-un an intr-un autobuz plin de patogeni, il plimbati sa-l pupe si tanti Gica si nea Costel pana va intrebati ce are si ce l-a lovit de nu mai sufla.
      Nu aveti studii, nu aveti cunostinte, dar va infoiati public cu spusele unor persoane neverificate. Nici prin cap nu v-ar trece sa-i investigati pe cei care va toarna cuvinte la ureche despre cipare, magnetizare, nano-boti, etc. Nu vreti sa stiti cati bani sunt platiti sa spuna prostiile pe care le spun si de ce le plac banii. Va deranjeaza sa va uitati la adevar. Vi se pare ca daca persoana pare Miss Univers in halat ca are si inteligenta.
      Ai auzit vreodata de hush money? Fel de fel de grozavii vi se dau cum sa va tratati cu "rabdare" si cum sa mancati "aer" ca vine el Cristos cand sunteti bolnavi in ICU. Nu doar ca te ajuta, dar te si mangaie pe cap cat de neinspirat ai fost: Hai cu tata, Valentine, ai facut bine ca ti-ai oprit copiii mici si rudele tot mici, bunica, si batranii care stii ca nu au sistem imunitar ca la al tau, de la a se vaccina. Stii ca au nevoie din exterior de ajutor sa se descurce si tu li-l refuzi.
      Ma lasi cu degetele de la o mana? Baga-ti ambele maini in buzunar daca n-ai unde! Scrie in Biblie sa nu omori! Intelege ca nu esti in masura sa dai sfaturi!
      Iarna e lunga si e foarte bine ca se apara!
      Tu insa esti lipsit de dorinta de gandi altruit. Nu te intereseaza decat sa-ti pui aproapele jos pentru o victorie de moment pentru ca in rest nu e nimic dupa pentru ei. Te iei in coarne cu ei cum te-ai lua cu un alt mascul. Rusine!

      Ștergere
    4. Gripa am facut de fapt de la vaccin,nu mai stiam sigur,am intrebat-o acum pe maica-mea,si lasa-ma cu medicii satanici din plandemie care au facut crime impotriva umanitatii cu milioanele,cine ucide de fapt anonim?,si daca tu preferi sa fii cu Satan altruist,si sa mergi dupa sistem pecetluit cu nanoroboti si luciferaza si celule de feti avortati,iti meriti pedeapsa vesnica in iad!Nu vreti sa intelegeti si sa vedeti adevarul ca oamenii din sistemul satanic sunt supusi iluminatilor si masonilor depunand juramantul satanic cand absolvesc facultatea de medicina,veti mosteni iadul vesnic cu ei vaccinati si cipati cu semnul fiarei,daca stiinta satanica a lor era atat de buna de ce nu opreste cutremurele,vulcanii,asteroizii,inundatiile,etc,pt ca nu se pocaiesc si nu-si plang pacatele,peste cativa ani Pamantul acesta si lumea si tot ce este va arde vesnic,cunosti vre-un vaccin cate scapa de asta,eu da unicul vaccin e traiul in pocainta de toate pacatele si sfintenie,pt ca Doctorul Suprem IIsus Hristos sa sa-ti ofere viata si bucurie vesnica!Sfantul prooroc Noe a predicat si nu l-ati crezut ci batjocorit,la fel si acum sunt multi care va spun adevarul si nu credeti,ci ii batjocoriti,va meritati iadul cu varf si indesat toti cei ce mergeti dupa antiHrist ca mieii la taiere!

      Ștergere
  6. un copil ingrijit corect nu poate deceda de la febra,care se trateaza doar cu antitermice ,dus rece alimente usoare si la varsat de vant se da cu preparate din farmacie- preparate - IN FARMACIE-nu se iese din casa 10-14 zile -adevarat este ca in vechime nu erau tablete antitermice dar erau plante cu rol antitermic, ceaiuri-batranele stiau multe leacuri-in zilele noastre sunt CREIERE BOLNAVE CARE FAC EXPERIENTE cu vaccinuri experimentale pe oameni,sa-i vada Dumnezeu-industria farmaceutica introduce medicamente toxice trateaza o boala si dezvolta 10 rele?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vaccinurile copilăriei nu mai sunt ce au fost, sunt contrafăcute cu alte porcarii,, nimeni nu mai are încredere în vaccinuri de când cu plandemie,,,asa că,,,, eu știu ca :::: Dumnezeu nu a fost vaccinat,,,,

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaccinurile nu mai sunt ce au fost cândva,,,, gândiți popor,,,, a fost o minciuna planetara cu covidul și vaccinurile care omoară lumea, încet și sigur,,, morti subite,,,,

    RăspundețiȘtergere
  9. https://youtube.com/shorts/OYxNbnEUzsA?si=3qvznQXsY0EpiPB9
    Cum pun unii problema ajungi sa te intrebi de ce or fi murit subit de la un simplu pahar cu apa. Ca doar era buna de baut...

    RăspundețiȘtergere
  10. pt an 18 noiembrie 16:09-este strigator la cer ce fac unii miliardari ai lumii-Bill Gates-trimite vaccinuri experimentale in Africa pt copii care ulterior mor- fosta lui sotie este implicata in comertul cu vaccinuri- iata fetele antihristului!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ff mulți copii au dezvoltat alergii și alte probleme in urma vaccinări este alegerea fiecăruia pana la urma dar ganditi va pt pui mici ce este mai folositor… ‘“Mai bine un copil sanatos decât un copil vaccinat “ - răspunsul unui Dr Pediatru după ce puiul meu de la vaccinul de 2 luni a început sa facă unele mișcări tonicoclonice nedefinite ( RMN Tomografe, eeg😢) așa ca va doresc alegere înțeleapta dragi părinți Dumnezeu sa ne lumineze mințile și sa gândim și cu inima 🙏

    RăspundețiȘtergere