sâmbătă, 11 noiembrie 2023

IN SFARSIT , A GASIT DUMNEZEU UN SUFLET, CARE SA CREADA IN TOATE CATE AUDE ,SI-N TOATE CATE VEDE !

   

.

                                          11 Noiembrie 2023, ora 18,45 !

                                                      Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cu bucurie mare asa:

                                "In sfarsit, a gasit Dumnezeu un suflet care sa creada in toate cate aude, si-n toate cate vede!

Dar un alt glas intreaba pe Dumnezeu asa:
                         
Doamne,daca Maria va crede ca sunt gandurile ei?

Iar Dumnezeu îi raspunde:

                          Nu va crede ca sunt gandurile ei, va sti sa le discearna! 

                  Maria este singuratatea Lumii intregi!"

Dupa care, glasul se stinge ca un ecou.

Dragii mei, asa cum deja cunoasteti cu totii, eu nu scriu aici nici pentru faima,nici pentru lauda oamenilor, ci scriu numai din Porunca divina, Porunca ce a venit de la Mult Prea Iubitul nostru Mantuitor,care mi-a grait in timp ce ma privea de la 1 metru distanta,asa:

                  "Sa scrii tot ce vezi si tot ce-auzi, si niciodata sa nu te abati de la scrierile tale, deoarece, vei da foc Credintei celei adevarate!"

Si iata dragilor, ca sunt aici si scriu din 2012 pe BLOGUL Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, si-am inceput a scrie inca din 1997 in caietele mele de suflet,care sunt de ordinul sutelor.

Si aici voi fi prezenta zi si noapte,pentru a scrie Cuvantul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,asa precum Il aud si-L vad,curat si neintinat.

Intotdeauna m-am considerat si ma consider un suflet obisnuit, un suflet care voieste sa faca Voia Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.

Dragilor, in rest,nu mai am cuvinte de multumire pentru Dumnezeu si pentru Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,care au revarsat asupra mea atata DAR si HAR divin, si care, la randul meu,eu il revars aici pe Blog, pentru voi toti semenii mei, pentru voi toti cititorii Blogului Dumnezeu Exista -Marturii.

Sa fim buni si milostivi dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu ne pierdem Credinta.

                                                          Cu dragoste,Maria.


5 comentarii:

  1. Oamenii de stinta au descoperit prin masuratori oxigen la suprafata planetei Venus desi temperatura mare pina la 400 grade exclude viata cum o stim pe Tera-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă ție Dumnezeu nostru Slavă ție AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt muuulte suflete care aud si vad dar nu scriu ci spun prin viu grai cum a facut DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS- ca pe vremea aceea putini stiau carte- sa nu va suparati d-na Maria pt ca fiecare popor a avut vazatori in DUH si inca au, in functie de religie si credinta -dar putini cred sau spun ce au auzit-sunt ANONIM 5 si sa avem sanatate si pace n suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  4. Da este un mesaj pt incurajarea celor scrisi mai ales ca vor urma impliniri biblice in moduri neasteptate care nu concorda cu teoriile si cu partinirile unele f vechi fata de alte religii etice staule de pastorore incit vor fi mult mai greu de crezut pina vor incepe si pedepsele Judecatii.
    Totusi Dumnezeu a dat Mariei adevaruri pe masura puterii ei de a crede -care si ea treb sa fie in crestere- dar a dat uneori si sub puterea ei pt ca a tinut cont si de cei care vor citi cit si de unii din acestia care nefiind scrisi nu au parte de chiar oricare adevar.
    La J7decata va urma separareagraului de neghina adica scrisii vor fi convertiti lao unica religie doar pe masura scrisilor in tot adevarulcu adevarat iar nes risii nici nuvor primi noua credinta in noile Veniri nici nu vor supravietui de data asta Judecatii de acum. Incit unii din ei vor muri cu falsa senzatie ca nu Dumnezeu si Iisus revenit ii omoara ci fiarele ei fiind fara sa creada hulitori contra Lor in asteptarea unui alt Iisus care sa le dea doar lor toata dreptatea cu alt semn pe cer care desigur nu vor veni.
    Deci ca si pe vremea lui Iisus va exista o noua scindare acum a tututor religiilor si cultelor cu deosebirea de data asta ca in cazul ortodoxiei si a citorva culte factiunile care vor fi de partea adevarului vor contine nu doar cei mai buni oameni ci si conducerile acestor culte si care dimpreuna formeaza adevarara Biserica aceea care desi procentual numeric totalizeaza mai putini oameni.
    De aceea pina la urgie majoritatea crestina inselata de aparente si partiniri denigrari cultice etc contra ( contra oricui) Sionului profetit vacrede ca dca e largmajoritara inclusiv contra Marelui Sinod viitor ar avea adevarul de partea ei si ca ar fi aproape de a invinge teologic. Vor fi acolo doua curente de pareri una ca dictatura presupus religioaaa afiarelor ar fi pina la urgie ( si ca ea deci nu ar fi inca asa de iminenta Ieremia 23) si altii care o vor confunda cu Noul Pamant de dupa urgie imparatia sfintilor cu unitatea de credinta obligatorie la mireasa reala serbata in Sion anual de popoare conf Zah.14.17-19.
    Ambele variante fiind gresite pt ca eanu trebuiasa fie nici asa de planetara nici religioasa ci atee hulitoare cu nepazirea credintei crestine nici cu aceeasi fiara ci cu alta fata de cea zisa antihrist iar 666 purtara doar zonal a fost dupa razboi musamalizata de rusine politica in UE asa cum si in 1910 in Grecia a fost decisa de BO tainuirea uciderii celor doi martiri martiri in saci dupa invierea si ridicarea lor la cer cu cutremur in Iraklion.
    Nr real al fiarelor nu e 3 cu balaurul si cu profetul minvinos ci 7 aceia zusi cag 7 imparati dar din numaratoarra pina la 8 fiind si unapina la 7 mare parte diferita.
    Iar cei 12 imparati ( nu 10 ca in versiunile din mileniul 2) vor fi viitiri lideti jihadisti din tabara gogului .

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏
    Fiți binecuvântată 🙏

    RăspundețiȘtergere