miercuri, 29 noiembrie 2023

ZAPADA MULTA LA EST,SUD -EST, CARE SE VA TOPI BRUSC SI VA PRODUCE INUNDATII !

 

.
29 Noiembrie 2023, ora 6,43 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata ,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est,Sud-Est, o strada cu zapada batatorita, cu multa zapada care incepuse sa se topeasca brusc.
.
Apa din zapada topita de  Soarele puternic,curgea pe strazile care veneau usor in panta, curgea ca in cascada.
Dragii mei, cunoastem cu totii ca a nins si va mai ninge din abundenta la munte si nu numai.Zapada se va aseza si va fi multa.
Soarele insa, va veni si el cu razele calduroase si o va topi, iar acest lucru va produce inundatii.
Asadar dragii mei, sa ne bucuram de zapada asternuta,dar totodata sa fim foarte atenti atunci cand vremea se va incalzi brusc ,iar zapada se va topi la fel de brusc si se vor produce inundatii.
Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Miine 30 Noiembrie se implinesc 425 de Ani de la 1599 cind intra victoroas amMihai Viteazu in Alba Iulia dupa doua saptamini de la intrarea pe Valea Buzaului si Batalia de la Selimbar, unde din 1968 are o statuie in cetatea Alba Carolina unde la dezvelire era pozat tot CC al PCR printre care si Ion Iliescu cu o exceptie Nicolae Ceausescu
    Viteazul era imbraca cu haine cu multe catarame de aur si nu ascultase de doamna Stanca si Fratii Buzesti care temindu-se se impotrivisera actiunii lui Mihai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar poimiine se implinesc 105 ani de la 1Decembrie 1918 ziua reUnificarii tot de la Alba Iulia vechea capitala a Transilvaniei in 1599 -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Arges se anunta inchiderea traseelor montane din risc de Avalanse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. a plouat mult in judetele ALBA ,SALAJ, CLUJ -Somesul a inundat aceste judete-in continuare la meteo s-au anuntat inundatii si in nordul Moldovei si Maramures

    RăspundețiȘtergere