marți, 21 noiembrie 2023

AM PUS IN INIMA PE MIELUL LUI DUMNEZEU !



                                                                 Dragii mei, 

Dormeam ,dar Lumina alba si stralucitoare a Bunului Dumnezeu ma trezeste , si astfel, nu mai sunt în camera mea, ci sunt într-o încapere spre Răsărit, o încăpere care este luminată de un Soare nevăzut.
Iată dragilor Mielul  Lui Dumnezeu, Cela ce ridică păcatul Lumii :


       Iisus  Hristos, ca un Miel spre junghiere, si-a dus Crucea Sa, apoi S-a lăsat răstignit pe Crucea Sfanta.
EL  este fratilor Mielul  Lui Dumnezeu si Mântuitorul sufletelor noastre !

Dar sa revin la incaperea în care ,am fost dusă cu sufletul.  


Deci , aici singură fiind în încăperea inundată de Lumina aurie, aud un glas care vine chiar din faţa mea, si care glas ,ma intreaba asa :

            "Ce faci ?
Iar eu îi răspund :
              Am pus Mielul Lui Dumnezeu !
Glasul mirat si uimit parcă de răspunsul meu, mă întreabă :
               Ce-ai spus ?
Iar eu îi răspund cu multă dragoste :
               Am pus  Mielul Lui Dumnezeu !
Glasul mă întreabă din nou :
               L-ai pus  la inimă ?
Iar eu răspund cu dragoste si cu hotărâre :
             Da ! L-am pus  aici,  în inmă !
Si pun mâna mea în dreptul inimii mele şi spun din nou :
   L-am pus în inimă, pe Mielul Lui Dumnezeu !"

Apoi , tresalt puternic ca si cum as fi căzut dintr-un copac, deschid ochii şi-mi dau lacrimile de bucurie, gândindu-mă la locul în care am fost si la răspunsurile pe care le-am dat, la Glasul Îngerului Lui Dumnezeu.
Da fratilor, cu toţii trebuie sa punem în inimă pe Mielul Lui Dumnezeu, pe Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria. 
Mielul Lui DUMNEZEU S-a jertfit pentru noi, iar când a murit fiind rastignit pe Cruce, a luat cu El păcatele Lumii întregi.
Putem si noi fratilor, ca din Dragoste pentru Iisus Hristos, să-L luăm în inima noastra si sa nu-L mai lăsăm să plece niciodata.
Sa pastram loc curat în inima noastra, in sufletul nostru , ca sa sălăşluiască întru noi si cu noi ! 
Atât Domnul şi Mântuitorul nostru ,cât şi Maica Sa ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea ,Amin.
                                  Cu dragoste, Maria. 

2 comentarii:

  1. Românilor,unde va este iubirea de Hristos,stadionul plin la fotbal dar nimeni nu striga,Doamne ajuta- ne,nu se rostește rugăciunea Tatăl Nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au inceput astia manipularea cu aurul romaniei ramas la rusi. Este preparata pentru vremurile apropiate de faliment ale romaniei. Le pui pe tava martafoilor povesti cu aurul ramas la rusi, lasere care topesc tancuri si alte avutii si inventii furate romaniei. Ba chiar lamborghini si ferari sunt creatiile primilor oameni pe acest pamant care sunt romanii bineinteles dar care,ghinion, au fost furati. Asa că tugulanii ramasi cu un trai de rahat după achitarea taxelor de șmecheri prin pensii speciale vor mesteca ciunga uzata cu saracia in care se zbat că este datorata tezaurului ramas la rusi. Nu ne mai facem bine suntem atat de cretini ca natie incat nu ne vom face niciodata bine.

    RăspundețiȘtergere