vineri, 16 iulie 2021

PROTESTE URIASE IN ROMANIA ! MAICA DOMNULUI PLANGE LANGA FIUL SĂU ,DIN TROIȚA SFANTĂ !

                                                         14 Iulie 2021 ,ora 23,05 !


                                     Dragii mei,


In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud multe glasuri care strigau la unison asa:

          "Nu plecăm ! Nu plecăm !

          Noi de-aicea nu plecam ,nu plecam acasa !"

Clipă in care ,vad inspre Sud multime uriasa de oameni, multime ce aveau pancarde de tot felul ,aveau Drapelul Romaniei sfinte ! Oamenii,desi multi, se manifestau pasnic.


Dragii mei,vom trăi zile grele !

Si nu o spun eu,ci un glas din Cerul Sfant.

Iata ce spune glasul chiar acum:

            "Grele vremuri trăim!

            Vor veni vremuri grele !"

Clipă în care, vad Troița sfanta a Macii Lui Dumnezeu,are usa deschisă,iar Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu sta in genunchi in dreapta Lui Iisus care este rastignit pe Cruce.

Maicuta Domnului plange cu râuri de lacrimi ,si Isi strânge palmele ca la Rugaciune.

Îl implora pe Fiul Său ca sa nu-si intoarca Fața Sa de la omenire.

Fratilor,ne asteapta vremuri grele si foarte grele.

Maica Domnului se roaga, pentru noi Fiii Săi.

Sa ne rugam si noi la Prea Sfanta Treime si la Prea Curata Fecioara Maria,ca sa ne ajute si sa putem face față la toate cate ne asteapta.

Fiti buni dragilor ! Iubiti-va si vă respectati parintii!Iubiti-vă Aproapele si nu vă dusmăniți!

Fiti intelegatori,împaciuitori si nu va pierdeți Credinta ,Nadejdea si Dragostea in Dumnezeu si-n Maicuța Domnului,Amin!

                        Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Da,RAUL -ciini nu pleaca de bunavoie ,chiar cu alegerile falsificate,va trebui si un bat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este crăciun.
    Este bătălie pe ciolan,mai puțin pentru popor.
    Nu sa mai pomenit in istoria omenirii asa conducători contra poporului și nu pentru popor.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  3. O profetie zicea ca la scure timp dupa razvratirea romanilor vom avea razboi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine era daca terminati cu scrutatul prin viitor si v-ati fi schimbat viitorul in clipa prezenta...S-ar fi schimbat si viitorul...
      Degeaba va dati crestini daca nu ati inteles in 2000 de ani de ce Iisus a spus sa lasati zilei de maine grija ei. Bine inteles, asta nu inseamna ca in ziua de azi stai cu burta la soare cersind posmagi...Inseamna ca traiesti azi ca si cum ar fi ultima si singura ta zi pe pamant si, in functie de cum o traiesti si ce faci, viitorul va fi in grija Lui Dumnezeu.
      Printre tehnicile de manipulare este si inducerea fricii de viitor. Dracu este cel mai mare manipulator. La Dumnezeu, lucrurile sunt clare si limpezi,fara smecherii.

      Ștergere
    2. A cui profetie?

      Ștergere
  4. Dupa ce Udmr va schimba iar barca pt a fi suspendat Iohanis . Pina sa fie va fi numita Dancila .
    Dupa ce va fi ea ca demisiona pt a fi.numit Basescu pt a linidti strada pt moment.
    Apoi Datile viitoare e bine sa nu mai iediti pt ca,gazele vor fi cel.msi.mic lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Incepe si foametea, asta e singurul lucru care va reusi sa faca omul sa reactioneze. Mancarea se arunca pe camp inmai multe tari, asta inseamna scumpire si foamete induse artificial

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este o ticalosie sa arunci laptele pe camp sau mancarea in loc sa fie data oamenilor saraci si animalelor!
      Unii au defrisat paduri intregi si ce nu au reusit sa vanda (nu vroiau sa "strice" pretul si vindeau cu minimum 100 de lei un bradut) au aruncat pe camp si au dat foc. Mai bine lasau brazii in paduri si nu defrisau. Nu mai cumparati brazi pentru a nu mai fi defrisate padurile!!!!!!

      Ștergere
  6. Pun astia ceva la cale. Semnele sunt clare brusc l-au eliberat pe Dragnea care până acum era dusmanul nr1 al tarii. Organizația mafiota cu tentacule în sri, mae, justitie si palatul cotroceni care conduce romania din umbra după ce au mătrășit banii împrumutați ca sa iasă basma curată îi scot țapi ispășitori pe marionetele iohannis pnl-usr. Nu ar fi pentru prima dată in istoria romaniei si nu că nu ar merita actualii, dacă s-au lăsat și ăștia seduși de cântecul de sirena așa merita. Când ajungi la conducere faci curățenie generală și elimini rozătoarele care mânăresc din umbră romania de ani buni. Românul nu este în stare și nici nu are vocația de luptător pentru drepturile lui toate ieșirile în stradă au fost orchestrate. Și de data asta va fi la fel doar ca dupa circ mafia de stat va fi in continuare în functie cu conturile mai grase, actualii politicieni vor fi vinovații de serviciu care au distrus tara si au ingropat-o in datorii iar pierzatorii de serviciu romanasii datori pe cateva generatii dar fericiti ca s-au eliberat de actualii politicieni . Hambarul este gol dar daca veți munci până veți muri îl veți încărca iarăși urlă trompeta mafiei numita presa doar ca în întunericul hambarului gol sticlesc ochii șobolanului. La început s-a furat din grasime apoi din privatizari (oare sub protectia cui stau fosti ministri care au privatizat economia prin italia ca magnatii ?) si lichidari acum e ultima etapa romanul si gol si imprumutat pe cateva generatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Urmează marile incendii de padure si vegetatie!? Catastrofele vor continua in toată europa si la noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intentionate sunt multe pentru a pune la pamant cat mai multe paduri. Focul e pus intentionat si apoi dupa cum s-a vazut, clasic, se concluzioneaza ca a fost "accident" sau "natura a fost de vina".

      Ștergere
  8. Poate revine iar comunismul.. că tare ar mai trebui,Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.35 esti tare tata! Apai ce sa facem cu voi astia care plangeti comunismul???? Aia care au murit in 89 pt libertatea voastra au murit degeaba! Nu ca acum ar fi bine, nu, dar alta solutie nu gasesti decat comunismul si imputiciunea din zilele nostre??? Te rog nu raspunde, sa nu fie a 3a solutie a ta ala care s-a amorat impreuna cu eva b. La sf razbouului.

      Ștergere
    2. Eu Il vreau pe Dumnezeu, asa ca invat sa urc. Ii vrei pe comunisti? Spala-te cu ei pe cap, ca sunt deja aici, una din piesele de puzzle a NOM! E Anticrist!
      Micii neomarxisti scoliti prin occident si care vor sa ne egalizeze atat de mult, incat nici sexul sa nu ne mai separe.
      Nebunilor! Crestinismul e Iubire, Pace, Altruism. Nu e comunism! Mai si votați!

      Ștergere
    3. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    4. 22.35, ti-e asa de dor de statul la cozi? Dar nu ai cozi si acum sau mai ales in starea de urgenta? Sau cand se inchideau magazinele devreme si era o imbulzeala fantastica? Oricum, intr-o tara plina de tradatori, nu este bine nicicum.

      Ștergere
  9. Bine ca ies rimanii la protest ca altfel ne imoara ca pe caini. Vaxxin obligatoriu, acte biometrice, bratari ka maini iti ia libertatea si intimitatea dar si sufletul si viata. Ni s a luat tara ot ei suntem doar niste numere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce se mai distrau romanii pe internet! Si ce se mai fandoseau naționalistii! Si ce mai dormeau si se distrau in timp ce eu le spuneam sa nu mai piarda timpul cu laudele, ca lupul sta la pândă. Indiferenta atrage dracii. Nu v-a pasat de copiii abuzati. Nu ati vrut sa vedeti suferinta animalelor provocată de romanii lipsiti de iubire. Channelingul a fost mai atragator. Vrajitoria new age si mirajul terapiilor mai cautate.
      La pomul laudat sa nu te duci cu sacul...

      Ștergere
  10. ONU spune ca vor veni vremuri grele pe tot globul, criza economica dar mai ales crize date de incalzirea globala ,schimbari climatice cu migratii si razboaie pentru apa si produse alimentare si ca mai sint noua ani pina acestea vor deveni ireversibile.
    Din acest punct de vedere raul e deja facut si putine lucruri ce se mai pot face e doar ca viteza de catastrofa globala sa fie micsorata cea ce incearca deocamdata doar Europa care insa e prea mica pentru un' razboi' atit de mare.
    Chiar daca tot mai multa lume incepe sa fie constienta ,egoismul financiar e inca mare iar zonele ecuatoriale limitrofe oceanelor vor avea cel mai mult de patimit din cauza cresterii nivelului apelor si a fenomenelor extreme,zone in care se afla jumatate din populatia globului
    Dar si cealalta parte va suferii din cauza schimbarii climei care va fi dura pentru cei fara apa dulce-craciun.

    RăspundețiȘtergere