sâmbătă, 24 iulie 2021

UN CUTREMUR INTENS LA SUD !

         


                                 

                                    24 Iulie 2021,ora 6,22 !


                                 Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o strada la Sud si un gard solid care incep a se cutremura foarte tare.

Incepuse un cutremur intens,un Cutremur care facea ca acest gard ,sa se clatine precum crengile unui copac in bataia vantului puternic. 

Prieteni dragi,din pacate,vom auzi de un astfel de Cutremur intens. Unde anume se va produce sau cand,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu dragilor, este faptul ca, daca vom deveni mai buni si mai iubitori,daca ne vom intari in Credinta si ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, vom fi aparati si ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului !

                              Cu dragoste,Maria.


7 comentarii:

  1. Doamne iartă ne si ne ocroteste de tot ce e rău

    RăspundețiȘtergere
  2. Proteste si noi din august!? Cat de puternice vor fi protestele?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  4. indatorati la greu,foamete,saracie,schimbari climatice,un cutremur ne mai trebuie si un razboi ca incununare a frumoasei perioade in care traim

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii ii provoaca pe bietii ursi! Dupa ce ca ursii si animalele padurii au ramas fara casa lor, adica fara padure prin defrisarea acesteia, mancarea le-a fost culeasa si luata de la gura (fructele de padure), acum daca i-a fost extrem de foame unui urs si a incercat sa manance o vaca, oamenii s-au tinut dupa urs sa-l filmeze si fotografieze, l-au provocat si l-au lovit cu batele si topoarele si implicit ursul a reactionat la atatea provocari in cele din urma si i-a atacat pe cei care i-au facut toate acestea. Acum daca oamenii mancau vaca nu le mai era mila de amarata de vaca, dar daca ursul care este carnivor si asa a fost lasat de Dumnezeu sa manance si carne, ursul e rau, dar oamenii nu mai sunt rai daca mananca carne. Omul poate sa renunte foarte bine la carne, dar ursul sau animalele carnivore nu pot.
    Sa le fie dusa mancare in padure ca ramane atata de se arunca. E pacat sa nu fie date unor suflete macar resturile de la restaurante, fast-food-uri si magazine!
    Cand le erau aruncate in padure resturi, iar padurea nu era defrisata, animalele padurii nici nu erau vazute, nu ieseau din inima padurii. Dar acum daca padurea mai are un brad, ce sa faci?!? Macar sa nu mai fie defrisat ce a mai ramas si sa fie dusa mancare!
    S-a dat o dispozitie sa fie prins ursul care a atacat ca a fost PROVOCAT. Vor omori un oarescare urs la intamplare pentru ca nu vor sti care a fost ursul respectiv. Si oricum acel urs nu a avut vreo vina ca s-au napustit asupra lui cu topoare si bate.
    Sunt si ursii si celelalte animale suflete lasate de Dumnezeu si merita sa fie lasate sa traiasca! Altfel se vor abate multe nenorociri asupra oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. ce treaba au ursii cu cutremurul! panica se instaleaza si mai bine sa nu stim-publicati va rog

    RăspundețiȘtergere
  7. a fost cutremur mare in ALASKA de 8,2 pe Richter-traim vremuri apocaliptice-au fost feriti de faptul ca zona nu este populata oricum acest cutremur nu poate fi trecut cu vederea dar nu a fost in sud ci la NORD-EST

    RăspundețiȘtergere