miercuri, 7 iulie 2021

S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! AZOMURES A LUAT FOC !!!

.                                 Dragii mei,

Scriam in urma cu doar 5 zile,un articol despre AZOMURES! Aici spuneam ca vom auzi de AZO TARGUMURES si ca va suferi schimbari.Nu stiam ce se va intampla,ce anume schimbari vor fi, deoarece, nu mi s-a ingaduit a cunoaste exact ce va fi,dar tocmai aici ,este TAINA LUI DUMNEZEU, a DUHULUI SFANT.
Asa precum am spus in Emisiunea AGENTUL VIP a lui Cristis Brancu,de INCENDIUL de la CLUBUL COLECTIV cu 5 zile inainte de marea Tragedie in care ,au murit atat de muti tineri frumosi si liberi.Dar am si scris intr-un articol, ceea ce spusesem in Emisiunea lui Cristi Brancu.
Din pacate,AZOMURES a luat foc in aceasta noapte, si tot dupa 5-6 zile de la articolul scris de mine.
Iata articolul meu:
acum 5 zile — AZO - TARGU MURES ! AZO TARGUMURES VA SUFERI SCHIMBARI ! 1 Iulie 2021,ora 6,11 ! Dragii mei,. Tot in aceasta dimineata,aud un ...


joi, 1 iulie 2021

AZO - TARGU MURES ! AZO TARGUMURES VA SUFERI SCHIMBARI !

 

                                                     1 Iulie 2021,ora 6,11 !


                                  Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva despre cel mai mare producator de ingrasaminte chimice din Romania,si anume,despre AZO - TARGU MURES.


.

Glasul spunea asa:
"AZO -TARGU MURES ,a prins postul de centralizare a .....!"
Glasul a mai spus cel putin trei cuvinte,dar eu nu le-am inteles,nu le-am mai auzit clar.
Dragilor, cu siguranta vom auzi cat de curand vorbindu-se despre AZO TARGU MURES.
Ce anume se va intampla,eu nu stiu a va spune.
Dar, vor fi shimbari majore!
Cu dragoste,Maria.
Si iata dragii mei ,si INFORMATIA din aceasta noapte ,cand la ora 1,00 AZOMURES a luat foc.
Vom afla si alte INFORMATII pe parcursul orelor urmatoare.
Cu siguranta dupa acest INCENDIU,AZOMURES va suferi transformari majore,conform Mesajului din articolul meu.
Dragilor,oare mai exista loc de indoiala in toate cate eu scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT???
Oare si-acum ,mai sunt semeni de-ai nostri care se indoiesc de toate cate scriu?
IATA DOVEZILE graitoare ,dupa doar 5 zile de cand am scris articolul:




.

Azomureș

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Azomureș SA este cel mai mare producător de îngrășăminte chimice din România. Compania produce azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrășăminte lichide, îngrășăminte complexe și melamină. Compania a fost preluată de la statul român în anul 1998 de cel mai mare producător de îngrășăminte din Turcia, Transworld Fertilizers Holding[2]. În luna martie 2012 combinatul a fost preluat de către compania elvețiană Ameropa Holding AG, prin intermediul Pelican Fertilizers care deține 75,8 % din acțiunile Azomureș.[3] Valoarea tranzacției a fost de 54 de milioane de euro[4]. Azomureș are o capacitate de producție de peste 1,3 milioane tone îngrășăminte chimice pe an și exportă produse în Europa, Asia, Africa, America de Sud, China, Japonia și Statele Unite.[5] În iulie 2012 site-ul Wall-street.ro a poziționat Azomureș pe locul 9 în topul celor mai profitabile 50 de companii din România.

Explozie şi incendiu la combinatul Azomureş. O persoană a fost rănită VIDEO 7 iulie 2021, 01:58deEmanuel Neuman.
 Localnicii din Târgu Mureş reclamă, marţi noapte, o puternică explozie la combinatul Azomureş, urmată de incendiu. Cel puţin o persoană a fost rănită în urma exploziei. UPDATE 2:20: ISU Mureş a transmis că o persoană a fost rănită în urma exploziei „În jurul 01:00, explozie urmată de incendiu la statia de amoniac 3 din cadrul Combinatului Chimic Azomures. Intervin pompierii militari din cadrul ISU Mureş şi Serviciul Privat Pentru Situatii de Urgenta din cadrul operatorului economic. Incendiul este localizat, fără pericol de extindere şi se intervine pentru lichidare. În urma evenimentului a fost transmis un mesaj RO-ALERT de informare a populatiei din zona limitrofa a operatorului. Nu exista nici un pericol pentru populatie sau personalul operatorului. A fost o victimă de sex masculin, de aproximativ 50 de ani, cu o fractura de membru superior”, arată comunicatul ISU Mureş.  Compania Azomureş a precizat în ce condiţii s-a produs incidentul.    „În timpul manevrelor de pornirea a uneia dintre instalatiile de producere a amoniacului de pe platforma Azomures a avut loc un incendiu. O persoana a fost rănită, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi este în afara oricărui pericol. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii din cadrului serviciului propriu şi cei de la ISU Mureş”, a transmis Azomureş.   Ştire iniţială   În imaginile postate pe reţelele de socializare se văd flăcări mari, iar cei care filmează anunţă că „a luat foc Azomureşul”.    Oamenii vorbesc despre o explozie puternică, posibil la Secţia Amoniac 3, care a avut loc în jurul orei 1.00.   Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului. Un mesaj RO-Alert i-a informat pe locuitorii din zonă că „situaţia este sub control”.   Deocamdată nu există informaţii cu privire la existenţa unor victime.  

Citeste mai mult: adev.ro/qvuh35

Explozie combinat Azomures si incendiu Targu Mures judetul Mures in 7 iulie 2021 !

Explozie, urmată de un incendiu la combinatul Azomureș. S-a emis și mesaj Ro-​Alert. De Monica Palade. Publicat: 07.07.2021, 02:01. Actualizat: 07.07.2021 ... ora 1:00

4 comentarii:

  1. Dupa explozia de la Petromidia iata alta la Azomures. La aceste profetii aș adauga cea mai importanta profetie care anunta toate aceste dezastre si faptul ca este doar inceputul cea din 1 iulie 2021 Romania lasata din mana Divinitatii. Până acum doar Dumnezeu ne-a ferit ca această ruină să nu se prăbușească peste noi....până acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ciudat sa inceapa acum explozii sau incendii la fabrici! Or trebui puse pe butuci.
      Intr-o perioada luau foc spitale unul dupa altul. In 2 zile, culmea! Ardeau 3-4 spitale. Se vrea sa nu mai existe spitale de stat, ci doar private. Cine nu are bani, asta face diferenta! Mor pe capete saracii!
      Acum, mai nou, au inceput sa fie lasati pe drumuri, fara locuri de munca, oamenii din fabrici. Pentru ca saracia sa creasca mai mult, iar noi sau ue sau oricine sa poata sa spuna ca avem o crestere economica de dam pe afara!

      Ștergere
  2. Multumim, d-na Maria, pentru multele informatii împărtășite!
    Multumim divinitatii pentru ocrotire!

    RăspundețiȘtergere