joi, 1 iulie 2021

IN TARA ASTA E UN IAD ! ROMANIA PE HARTA ,LASATA DIN MANA DIVINITATII !

 

.




                           29 Iunie 2021,ora 23, 17 !


                                     Dragii mei,


In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestet,vad sus pe Cer,HARTA ROMANIEI sfinte.

Vad cum din inima Hartii Romaniei,iese o Inima  albastra,inima care se ridica la Cerul sfant.

Apoi,aud glas care spune:

             "HARTA ROMANIEI !

            Asa este Tara asta !

Iar inima Romaniei se ridica la Cer,si HARTA ROMANIEI sfinte,este lasata din Mana Lui Dumnezeu.

Apoi aud:

            Desi nu e haos,e un iad !"  

Dragii mei,Romania este Tara Lui Dumnezeu,dar atunci cand Credinta slabeste, Dumnezeu isi slobozeste sabia Sa si ne paraseste.Ne lasa sa traim zilele pe care singuri ni le-am ales.

Pentru ca Romania sa devina Noul Ierusalim, va trebui sa-si ia rasplata divina.Adica,sa culeaga ceea ce a semanat.

Daca a pus samanta buna in copiii sai,atunci va culege roade bune si binecuvantate;daca samanta a fost lipsita de Credinta,de mila si de iubire de semeni,atunci va culege roadele ce i se cuvin pentru astfel de fapte.

Da,cu astfel de conducatori pe care ii avem in zilele noastre,Romania va deveni un iad,chiar daca deocamdata nu este haos.Dar iadul,este mai cumplit decat haosul.

Haosul se poate rezolva,pacea se poate reinstaura,dar iadul,este fara de scapare.Iadul poate fi biruit numai prin Credinta fierbinte,numai prin dragoste si iubire fata de Aproapele.

Cine seamana nelegiuire,nelegiuire va culege.Ori la noi ,in Romania sfanta,nelegiuirea si nedreptatea e la ea acasa.

Haideti sa luam exemplul cel mai recent,si anume :

BAZELE PEDOCRIMINALE ALE EDUCAȚIEI SEXUALE ÎN ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE.

S-a cerut masturbare din prima copilărie, atenuarea conceptului de incest între părinți și copii, sprijinul jocurilor sexuale în grădinițe și școli.

Bazele pedocriminale ale educației sexuale în școli și ...


22 ian. 2021 — Bazele pedocriminale ale educației sexuale în școli și grădinițe ... între părinți și copii, sprijinul jocurilor sexuale în grădinițe și școli.
Oare s-au terminat toate problemele Romaniei,totul este numai lapte si miere,si a mai ramas ca sa ne invatam copilasii cum sa faca sex?
Oare de ce sa nu lasam copiii sa creada ca vine barza,pana la varsta cand singuri vor invata din cartile de Anatomie?
Aceasta este ROMANIA educata a domnului Klaus Wernner Iohanis?
Nu i-a reusit cu asa zisa Romania educata, si a trecut la traumatizarea copiilor Romaniei,prin a introduce ora de sexologie inca de la gradinita. 
Mare este si va fi Mania Lui Dumnezeu, asupra acelora care-si bat joc de copilaria Ingerilor Romaniei sfinte.
Copiii sunt ca niste Ingeri, pentru Dumnezeu si pentru Maicuta Domnului. 
Rusine sa le fie tuturor celor care strica oranduirea divina! 
Nu se poate ca mama sa nu mai fie mama,ca tata sa nu mai fie tata,ca parintii care au dat nastere copiilor lor si i-au crescut,sa nu mai fie numiti parinti.
Acesta nu este haos,ci iad !
Dracii si-au facut cuib in toate Tarile lumii,deci si in Romania,iar acum isi pun in aplicare planurile lor diavolesti,prin alesii lor de pe pamant.Adica,prin oamenii fara de Credinta,fara de Dumnezeu si fara iubire fata de Aproapele.
Parinti,Bunici si oameni cu Credinta :
Sa nu va lasati copiii in mana acestor "criminali "!!!
Sa va aparati copilasii cu pretul vietii voastre!!!
Copiii trebuie sa stie ca au MAMA,au TATA,au BUNICI !!!
Copiii trebuie sa aiba copilarie frumoasa si sa le spunem Povestile cu Barza,cu Mos Craciun,cu Capra cu Trei iezi,etc ,etc.
Cei care conduc Romania la ora actuala,sa vada ca acesti copii carora vor sa le transforme in iad vietile,nu au ce manca,nu au ce imbraca,nu au medicamente si nici macar spitale in care sa mearga fara teama de a nu mai iesi vii din ele.
Iisus Hristos a spus si spune vesnic :
" Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este Impărăţia lui Dumnezeu."


Sfanta Evanghelie de la Marcu ,10, 11-16:
: Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu.

Şi El le-a zis: Oricine va lăsa pe femeia sa şi va lua alta, săvârşeşte adulter cu ea. Iar femeia, de-şi va lăsa bărbatul ei şi se va mărita cu altul, săvârşeşte adulter. Şi aduceau la El copii, ca să-Şi pună mâinile peste ei, dar ucenicii certau pe cei ce-i aduceau. Iar Iisus, văzând, S-a mâhnit şi le-a zis: Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu. Adevărat zic vouă: Cine nu va primi împărăţia lui Dumnezeu ca un copil nu va intra în ea. Şi, luându-i în braţe, i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei.

 Marcu 10, 11-16

 Sfântul Evanghelist Marcu ne mărturiseşte că mulţi îşi aduceau copiii în faţa Domnului Hristos pentru a fi binecuvântaţi. Gândindu-se că acest lucru L-ar fi deranjat, ucenicii au început să mustre mulţimile. Probabil considerau ca fiind o pierdere de timp preocuparea Fiului lui Dumnezeu pentru cei mici. El S-a mâhnit văzând atitudinea ucenicilor şi le-a spus: Lăsaţi copiii să vină la Mine, deoarece a unora ca aceştia este Împărăţia lui Dumnezeu”. Dacă privim la puritatea copiilor, vedem cum ar trebui să fie şi sufletele noastre pentru a putea intra în Împărăţia lui Dumnezeu. Copiilor trebuie să le oferim cele bune şi folositoare pentru o temeinică dezvoltare a personalităţii lor. Un părinte responsabil trebuie să se îngrijească de sănătatea copiilor, de educaţia şi de ocrotirea lor. Pe lângă toate acestea, un copil are nevoie de Dumnezeu şi de învăţăturile Sale. Sfântul Ioan Gură de Aur ne spune: Zâmbetul copilului este pentru mamă ca o rugăciune pentru Dumnezeu”. 

Asadar dragilor, sa ne aparam ceea ce ne-a mai ramas sfant: numele de MAMA si TATA,de BUNICA si de BUNIC,TAINA CASATORIEI dintre un barbat si o femeie, si nu in ultimul rand,copilaria copiilor nostri. Copiii nostri trebuie sa creasca frumos cu POVESTILE lui ION CREANGA, a lui Agarbiceanu,Petre Ispirescu,Fratii Grimm,Andersen,etc etc. Sa nu lasam pe nimeni sa se atinga de sufletelul lor curat si de inimioara lor divina !!!
                           Cu dragoste,Maria.


37 de comentarii:

  1. Asta e catrenul in care Nostradamus menționeaza numele de "Romanie"in cartea sa Les Propheties


    "Anul în care frații crinului vor ajunge la vârstă, unul dintre ei va ține marea „Românie”: munții să tremure, pasajul latin s-a deschis, Acordul de marș împotriva fortului Armeniei".


    Acum,nu știu însă cum se decodifica și se poate interpretraza profeția sau catrenul menționat.


    RăspundețiȘtergere
  2. Parca se simte în aer că vine sfârșitul lumii..

    RăspundețiȘtergere
  3. Deocamdata au inceput cu cresterea preturilor,iar la marea Neagra rusii se tachineaza cu navele NATO care participa la manevre cu Ucraina.
    Asa ca poate fi si mai rau,razboi cu Putin care ameninta aparindu-si prada Crimeia, sau revolutie sau ambele la un loc
    Dar aici in mesaj pare a fi vorba despre sufletul si traditiile romanilor calcate in picioare de Eunucii Alogenii ai Dictaturii lui Iohannis pentru a construi dupa ideile progresiste neo-marxiste un om fara Memorie si patriotism.
    Pentru asta au inceput cu demolarea statuile de la Sala Unirii din Alba Iulia si reducerea la scoala a orelor de Istorie,dar incercarea de a le inlocui cu sexologia nu le-a reusit la scoala ,dar o vor face prin Internet si filme.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va lăsați copii pe mâna guvernanților.Voi cei care bateati cu pumnul în piept că nu mai vreți PSD iată că au venit ăștia care vor să facă din îngerii tarii copii stricați fără copilărie și inocenta asta le-a mai rămas ca în rest e distrus tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.descopera-lumea.net/noua-ordine-mondiala-sfarsitul-libertatii-oamenilor-si-nasterea-statului-politienesc-global?fbclid=IwAR35y99Ga_tLI65uvLVCc89Ay5BjzpiLtpsHpiV01Sv2K0Op7_Q8mibWMhA

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici animalele nu fac așa ceva puilor,ci îi lasă să se joace și să crească, abia după ce cresc și se maturizează trec la probleme legate de înmulțire.Dacă am uitat cum să creștem copiii, să vedem o pisică, un cățel cum se poartă cu puii lor,niciodată nu-i molestează,îi lasă să se joace și să-și trăiască în voie copilăria.Noi,oamenii, tare pervertiți am ajuns.Nu zic că nu e nevoie să știe copilul despre ce e vorba, nu este nevoie să-i păcălim cu barza,dar poate fi explicat în mare,potrivit cu fiecare vârstă, pe înțelesul lor,fără să se insiste,1-2 ore sunt de ajuns la școală, nu un an întreg și nu manual special,ci în cadrul orelor de științe ale naturii. Copiilor trebuie să li se spună că trebuie să crească mari pentru a ști mai mult. Este greșit să ocupăm mintea copiilor cu aceste aspecte ale vieții când ei nu sunt maturizați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este chiar atât de greșit!!!
      Nu mai gândiți atât de primitiv...Doamneee!
      Suntem în 2021...
      În condițiile în care mai nou la fetițe de 10- 11 ani deja le vine prima menstruație. (menarha)
      În acest caz, putem vorbi deja pe măsura înțelegerii lor de ceva mai mult
      Eu cel puțin, asta voi face!
      De îmi va asculta sfatul va fii bine, de nu...să fie sănătoși!
      Datoria de părinte mi-am făcut-o! Cel puțin cu acest gând măcar voi fii împăcată!

      Ștergere
    2. Are dreptate 15.32!
      Daca 13.47 considerati ca este normal ca unei fetite sa i se vorbeasca de menstruatie de fata cu ceilalti baieti din clasa...
      Sau baietilor sa li se vorbeasca despre organele lor genitale de fata cu fetele din clasa...
      Ii vorbeste fiecare parinte acasa copilului.
      Dar multi parinti ii fac pe copii ca sa ii creasca statul si scoala sa le spuna tot, sa nu mai faca ei nici macar efortul acesta minim de a le vorbi de ceea ce spuneati - 13.47?
      Ce? Daca nu vi s-a spus la scoala si nu ati dat lucrare si sa fiti ascultata din sexologie, nu ati stiut cum sa faceti copii, 13.47? Sau nu ati stiut ca nu ii aduce barza pe copii?
      Lasati-i sa-si traiasca copilaria, altfel vor fi curiosi sa incerce!
      Celor carora li s-a vorbit de la varste mici de acest subiect au fost curiosi sa incerce si efectul a fost contrar, au fost precum copiii cu copii din anumite categorii rar intalnite, dar vom intalni la tot pasul astfel de cazuri daca se introduc asemenea ore!
      Biologia este foarte buna si era suficient ce li se spunea acolo! Nu este nevoie de ore de sexualitate. Sunt unele copile care deja sunt femei in clasa a IV-a sau a V-a. Nu e normal asa ceva! Sa vedeti ce va fi daca li se baga astfel de ore...
      Va plangeati ca programa e prea incarcata, sunt materii prea multe, sa se mai scoata religia si altele, dar daca e vorba de perversitati din astea de materii, va plac... Uraciune de popor in fata lui Dumnezeu ati ajuns! Mare pacat!

      Ștergere
    3. 15:32, este jignitor pentru animale sa le comparam cu oamenii. Ati vazut la animale perversitati sau comunitati lgbt?
      Omul este cea mai rea specie de pe pamant care se autodistruge prin tot ceea ce face (poluare, defrisare, omorarea celorlalte specii lasate de Dumnezeu si asupra carora omul nu are drept de viata si de moarte, etc.), dar distruge tot ce il inconjoara fara nici un drept!

      Ștergere
    4. Poezie frumoasa de actualitate si de luat aminte de catre oameni
      - MAIMUTA OFENSATA - autor: A. Dumitru
      O Fabula moderna care ar trebui atent analizata de multi contemporani… (https://preugen.wordpress.com/2008/10/20/maimuta-ofensata)
            
      Odată, o maimuţă din evul anecdotic,
      Venind la sfat pe-o creangă de arbore exotic
      A zis: ATENŢIE! Sunt foarte ofensată….
      Circula-n lume vorba deloc adevarată
      Că omul ar descinde din buna noastră rasă…
      Însăşi ideea aceasta îmi pare odioasă..
      Aţi pomenit vreodată divorţuri printre noi,
      Copii lăsaţi pe drumuri sau imnuri de război?
      Cine-a văzut în hoardă la noi bolnavi mintali,
      Drogaţi, lacomi de cărnuri şi homosexuali,

      Escroci, bandiţi gherile sau vreo tutungerie?

      În neamul nostru nobil, nu vezi aşa prostie,



      Noi n-avem mafii crude în stirpea noastr-aleasă.

      Nici terorişti, nici dogme, nici luptele de clasă,

      Cât am bătut eu jungla, scuzaţi, n-am observat

      În obştea de maimuţe, cocotier privat,

      Nici garduri şi nici paznici, nici pui murind de foame

      Sau omorâţi în taină de aşa-zise „MAME”…

      Nu veţi vedea vreodată, cât soarele şi luna,

      O minte de maimuţă dospind în ea minciuna.

      Chiar de-aş fi silită de vreun laborator,

      N-aş deveni port-bâtă şi nici informator.

      Şi iată încă una din lumea cea de jos:

      La noi nu se întâmpla război religios,

      Nici „sfinte” inchiziţii, nici libertate-n lanţuri,

      Nici chefuri după care să ne culcăm în şanţuri

      Şi nicio îndoială ce duce l-ateism,

      Nici ordini mondiale, nici materialism…

      E adevarat că omul a coborât ca soi,

      Dar, să fim rezonabili, n-a coborât din noi!

      Ștergere
    5. In America daca se pune accentul atat de mult pe aceasta sexualitate, exista atat de multe adolescente insarcinate care isi abandoneaza copiii prin orfelinate...
      Copiii sunt dornici sa incerce ce li se spune de la o varsta frageda, nu au discernamant sa aleaga intre bine si rau, sunt usor de pacalit, manipulat.
      In Olanda daca s-a dat liber la aceste perversiuni sexuale anormale, aproape toti s-au "convertit" pentru a fi la moda si au devenit homosexuali sau lesbiene.
      Se vrea distrugerea traditiilor, dar indoctrinarea cu asemenea absurditati si atrocitati. Se vrea distrugerea familiei traditionale formate din mama si tata, asa cum este normal. Cum i se va adresa un copil infiat si cum va creste denaturat intr-o astfel de familie? Ii va spune Parinte 1 si Parinte 2 SAU Mama 1 si Mama 2 SAU Tata si Tata 2? Dar putina minte chiar nu mai are românul? Asta duce la disparitia speciei umane de pe fata pamantului si la pacate de moarte.
      Oamenii nu isi mai folosesc creierul deloc. Face treaba in locul omului 5g-ul, chemtrails, vaccinurile, il "ajuta" pe bietul om sa fie bine spalat pe creier si sa "gandeasca" in locul sau.

      Ștergere
    6. Multi copii de gradinita nici sa vorbeasca bine nu stiu si nu inteleg nimic din ce li se spune si se doreste sa li se murdareasca inocenta cu astfel de mizerii? Nu au timp sa invete "scoala vietii", trebuie sa experimenteze de la gradinita asa ceva?
      Multi copii NU AU CE MANCA! Mai bine s-ar investi in altceva, ar fi ajutati si mai bine li s-ar da mancare, imbracaminte, computere, s-ar investi in educatia lor decat sa se investeasca si sa fie platiti unii sau altii care sa ii faca educatie sexuala copilului altuia!
      Mai bine sistemul educational s-ar preocupa de abandonul scolar, ar putea investi in ore suplimentare la materiile de examen, sa obtina rezultate mai bune elevii, sa nu mai fie o rata atat de mica de promovabilitate si absenteism la examenele nationale si la BAC, mai bine ar crea scoli profesionale, sa invete o meserie elevii, sa se poata intretine singuri si abia apoi sa se gandeasca la o familie. Nu sa fie copii cu copii. Ei nu se pot intretine pe ei insisi, nu au ce manca, dar sa le stea gandul la ce invata la orele nenorocite de educatie sexuala. Si asa copiii sunt tentati sa incerce orice, dar ca sa mai vii si cu alcool, droguri si educatie sexuala intr-o scoala, asta este bomboana de pe coliva! Coliva societatii!

      Ștergere
  7. Iadul,inima luata simbolizeaza lipsa de viata.
    S-ar putea ca Romania sa treaca prin vremuri dificile si din cauza incalzirii climatice care ar putea afecta circulatia atmosferica de deasupra Saharei care sa produca in tara noastra seceta ,cum mai aparea intr-un mesaj de vreo luna de zile, incit o sa le ducem dorul in agricultura, furtunilor si inundatiilor de luna trecuta dar mai ales sistemelor de irigatii nefolosite sau celor nefinalizate cum ar fi Canalului Siret -Baragan oprit la Marasesti din lipsa de fonduri neaprobate de UE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Declaratie recenta a fostului presedinte american OBAMA;
    ''Omenirea nu va mai exista peste 100 de ani daca nu se vor lua masuri urgente impotriva incalzirii globale''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da își merită soarta Romania cum ales așa trebuie să suferă până se trezește

    RăspundețiȘtergere
  10. Dictatura minoritarilor pregatesc o lege''Mucles' care se ateapta a fi promulgata de Dictatorul Iohannis-Boicotatorul Constitutiei prin care critica individuala poate fi interpretata ca instigare la ura si pedepsita ca atare,o lege demna pentru apararea regimului in fata criticilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Promulgarea legii 'Mucles' impotriva criticilor Acum nu este intimplatoare ea este o Operatiune comuna Coordonata cu cea de Suspendare a Avocatului Poporului pentru a nu putea fi atacata la Curtea Constitutionala si cu Operatiunea de Stergerea Memoriei Nationale prin demolarea statuilor de la Alba Iulia si reducerea orelor de Istorie din scoli pentru ca astfel oamenii Fara Memorie nu pot avea ambitii/pretentii in Viitor si pot fii deposedati mai usor de averea lor comuna inclusiv PAMINTUL.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Urmasii criminalilor care ne conduc vor sa nu mai putem sa le spunem ADEVARUL si astfel sa se stearga amintirea faptelor lor criminale, sa luam calaii drept binefacatori si sa se intoarca in morminte victimele lor sa moara a doua oara.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Noi stam în case ca adormiții, ne au furat tot, tot, acum vor sa pună gheara pe sufletele nevinovate ale copiilor noștrii, ridică-te Gheorghe, ridica-te Ioane, trebuie sa avem curaj și sa ne apărăm ce a mai rămas al nostru

    RăspundețiȘtergere
  14. Romania va fi salvata de DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI doar daca jumatate din popor va fi credincios CREATORULUI-doar cu vorbe nu se poate intampla-

    RăspundețiȘtergere
  15. La capitolul Istoria Interzisa ziaristul Ion Cristoiu a vorbit pe Tv despre cele 13 volume stenografiate cu sedintele de guven ale premierului Ion Antonescu pe care-l da exemplu de gosodar si mod de administrare eficienta a guvernului pentru cei ce vor sa fie premieri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nea Petre,de i_ar durea in c...r la ce graiesti ar fi bine. O sa_i doara la iminenta revolutie.Trasi in teapa si averile confiscate. Sa vada ce inseamna curisti masoni evrei ce sunt.

    RăspundețiȘtergere
  17. Oare de ce sa nu lasam copiii sa creada ca vine barza,pana la varsta cand singuri vor invata din cartile de Anatomie?

    Pe bune???

    Ok..nu spune nimeni să se facă educație sexuală încă de la grădiniță...clar nu!
    Dar începând cu clasele V- VIII...hai că deja ar fii cazul..nu de alta, da mulți dintre părinți nu se ocupă deloc de acest aspect/ pas important pentru viața copilului...adultul de mâine!
    Așa că de undeva trebuie să fie educați și în acest sens, nu vă supărați!
    Și hai să nu mai facem atât pe lupii moraliști și credincioși din cale afară, că până una alta la capitolul avorturi nu ne întrece nimeni!
    Cu un singur nu sunt de acord totuși în ce privește educația sexuală: propaganda LGBT.
    Asta este strigător la cer și un păcat mare !

    În rest...TREBUIE educație..poate ajută!
    Acasă educație ioc, la școală nu...păi de unde să învețe omul?! 🤨

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ce spuneam ! Ca vor invata la scoala,vor invata singuri din manualul de Anatomie si din curiozitatile pe care le are fiecare adolescent. Cu atata internet la indemana,copiii nostri ne da noua lectii de acest gen. Cine voieste ca sa-si educe copii in acest sens,nu-i opreste nimeni ca sa le de a lectii chiar personal. Dar cel mai frumos si mai placut lui DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI,este ca sa lasam copiii sa copilareasca ,iarla momentul potrivit vor afla singuri astfle de lucruri. Mie si multor femei si barbati din generatia mea si nu numai,nu ne/a dat nimeni lectii de sexologie in scoala. Aceste lucruri le afli oricum, de ce trebuie sa punem paie pe foc,daca tot se vor afla la un moment dat? Nu e nevoie de EDUCATIE SEXULA in scoli sau gradinite !!! Este nevoie de o altfel de educatie,si anume: cum sa fim mai buni,cum sa ne purtam in societate, cum sa dam ajutor unui om cazut la pamant, cum sa fim mai credinciosi,cum sa ne respectam unii pe altii,cum sa fim gata sa sarim in ajutor Aproapelui nostru,etc etc.Si nicidecum sa/i invatam sa faca sex !!! O fac ei oricum,fara sa ceara voie parintilor!Stiti cum ati procedat acum cu astfel de afirmatii? "Tara arde si baba se piaptana",cu alte cuvinte,copiii ne mor de foame, nu au scoli si spitale,nu au curent electric si nici sosele,traiesc in mocirla,iar noi cei mari,haideti sa-i invatam sa faca sau sa nu faca sex.Aceasta este din pacate,ROMANIA EDUCATA a lui IOHANNIS ! Cine vrea sa i se alature,asa cum a facut-o la alegeri,nu-i opreste nimeni. Dar sa ne lasati copiii in pace,ca sa-i crestem noi in limita bunului simt,cu rusine si cu frica de Dumnezeu. Nu aveti decat sa traiti in "ROMANIA EDUCATA a lui IOHANNIS ! S-au terminat toate Legile din tara asta,si nu mai stim ce LEGI sa scoatem,si ne luam de cele mai inocente fiinta,de copii!!! De cand e lumea si pamantul,nu s-au infiintat astfel de LEGI idioate !!!

      Ștergere
    2. 13.41, de ce sa nu fim sinceri si sa punem punctul pe i, sa spunem ca sunt parinti care fac copii si au pretentia sa ii creasca statul, sa le ofere scoala educatia necesara. Dar oare de ce este expresia "cei 7 ani de acasa"? Nu, acum parintii vor ca si acei 7 ani de acasa sa ii educe fie scoala, fie gradinita, parintii sa nu mai aiba absolut nici o grija. Dar de ce oare se mai numesc parinti daca nu isi rup din timpul lor liber si sa fie si parinti? I-au facut pe copii ca sa ii creasca altii si sa le ofere educatia necesara altii, nicidecum ei ca parinti.
      Nu le mai luati atata apararea la lichelele de parinti care sunt in stare sa isi trimita copiii la produs pentru bani sau care nu au niciodata timp de progeniturile lor, 13.41!

      Ștergere
    3. Mai bine să învețe copiii despre Dumnezeu.Celelante le vor învăța la Anatomie.Toate lucrurile la timpul lor.Nu este normal să învețe copii educația sexuală la o vârstă fragedă.Dar lumea a ajuns atât de destrăbălată încât te poți aștepta la orice in tara asta.

      Ștergere
  18. 13.41, halal parinte "modernist" esti. Asa iti inveti copilul / copiii sa vorbeasca: "Pe bune???". Ce-i cu expresia asta tampita aparuta in randul pustilor? Vor acum sa faca pe nebunii si parintii lor sa se dea tinerei si sa vorbeasca astfel.
    Ce pretentie avem sa mai existe EDUCATIE (si nu sexuala, ca nu aia e atat de importanta de invatat la scoala, ci acasa ii explica fiecare parinte copilului său!), cand avem parinti care ii indeamna pe copiii proprii sa faca ce au facut si ei sau sunt parinti care vorbesc mai murdar, mai abject decat progeniturile lor?
    Am asistat de cateva ori cand o cunostinta isi indoctrina copilul din clasele primare ca trebuie sa se casatoreasca cu cineva bogat, sa vizeze doar averea si ca nu trebuie sa isi iubeasca partenerul de viata. Si mai trambita in gura mare de a fost auzita persoana de n persoane in curtea scolii. Deci despre ce caricaturi de parinti vorbim?
    Asa copil, asa parinti! Nu zic ca nu sunt si cazuri de copii rai care nu inteleg si nu isi asculta parintii. Sau mai exista, din pacate, si cazuri cand parintii sunt niste hahalere, betivi, abuzatori, pedofili, isi muncesc si terorizeaza copiii, ii trimit pentru bani sa practice prostitutia. Insa, de regula, cum sunt parintii, asa sunt si copiii. Cum ii cresti, asa ii ai!
    Iar intreaga societate a devenit "emancipata", denaturata, Sodoma si Gomora in adevaratul sens, asta va duce la disparitia speciei umane, la extinctia ei prin acesti lgbt-isti, iar pentru asta Dumnezeu ii va pedepsi pe oameni, sa nu se intrebe omul de ce i se intampla toate cate se intampla. E simplu! Efectul bumerangului in Univers. Ce dai, primesti! Inca Dumnezeu este prea ingaduitor cu noi oamenii la cate atrocitati se intampla pe lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
  19. La ce ne putem astepta cind sistemul impune prin falsificarea alegerilor vazuta pe TV si incalcarea legii o Dama de Vitrina de France la Bucuresti,un spion de Germania la Timisoara si un altul de care se spune ca se ducea la Consulat pentru jocuri erotice???
    De la astia ce lectii de Romania Educata pot lua copii sau cei mai maturi?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ion Cristoiu pe TV despre pozele zimbitoare puse de Citu -Mitu cu ocheadele cu Iohannis ';Ba astia se iau,si Citu-Mitu o sa alapteze'.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acum pe TV AMC ,filmul Patimile lui Hristos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Unde sau cum se face educația sexuală a copiilor…😒

    Când fata ta se pregătește să iasă din casă cu o bluză transparentă, fără lenjerie intimă care sa-i acopere bustul, cu buricul la vedere, cu colanți de fac bărbații să urle ca lupul în pădure si tu n-ai un cuvânt de spus, n-o întorci din ușă și n-o pui să se îmbrace decent pentru a nu ajunge o femeie ușuratică, ai pierdut lupta cu puritatea și ai eșuat ca părinte. Ai pierdut o importantă lecție de educație sexuală pe care ai fi putut să i-o dai propriului copil.

    Când intri pe telefonul copilului tău sau îl surprinzi vorbind vulgar cu băieții sau fetele din anturajul lui si tie ți se pare normalitate, când nu intervi pentru a curăți vocabularul lui, când tu însuți ca părinte vorbești vulgar si porcos, ai pierdut o importantă lecție a educației sexuale și ai eșuat, expunându-ți copilul la o viață de depravare.

    Când îți încurajezi fata sau băiatul să “cunoască” cât mai mulți “parteneri” înainte de căsătorie, să “trăiască” viața si să nu se lege la cap cu primul, când îl intrebi dacă are gagică de pe la 12 ani si îl împingi spre relații precoce, ești de fapt un părinte care-și împinge copilul spre distrugere morală, ești de fapt un mesager al Diavolului, care perpetuează curvia din generație în generație.

    Când tu ai scandaluri în casă că te-a prins partenerul de viață cu mesaje dubioase, mesaje cu tentă perversă cu “colegii”, când copilul tău află de aventurile amoroase extraconjugale ale părinților, de fapt aici se rupe firul moralității. Când nu-ți faci timp ca părinte să discuți despre sănătatea morală a copilului tău și-l lași să afle din surse necurate despre lucrurile intime fără a pune lumina sfânta a cugetului în el, dacă nu-i spui că cele mai nenorocite boli fizice și psihice vin din cauza depravării sexuale, atunci ai eșuat ca părinte.

    Dragi părinți,
    Cea mai importantă lecție de educație sexuală se face acasă prin disciplină, bun simț, credință în Dumnezeu si punerea principiilor sfinte în copii!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. 2,016 Urmaii Crinului sint prin Maria Antoaneta cea mai cunoscuta regina a Frantei urmasi de Movilesti si Brincoveni refugiati in Polonia sud-carpatica devenita zona Austriaca ulterior,asa ca este o legatura de singe intre fiul ei Ludovic al saptesprezecela=Delfinul si romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Amintiți toate nenorocirile cu care au fost de acord ca nu va informați, copii între 0 și 4 ani sa fie învățați cum sa se atingă, sa se masturbeze, nu este vb aici de învățat despre, nu, ci și cum își pot schimba sexul de mici iar părinții nu au voie sa intervină.
    Pe lângă asta homosexualii pedofilia zoofilia, tata și mama înlocuite. Femeia se numește persoana cu vulva. Conducerea tarii ne au vândut cu totul oculte dar romanul doarme ca asta i mizilic cu ce au ei în plan.
    Părinți criminali care și vaccinează copii și uni mor sau reacții adverse dure. Romanii nu se opun la nimic așteaptă sa vina cineva sa i salveze, nu vine nimeni, ei trebuie sa aleagă între bine și rău.

    RăspundețiȘtergere
  25. Aici s-au sfârșit totul pentru România astăzi.nimic din tara aceasta nu va fi protejat decât 1 sau 2 mănăstiri.
    De astăzi în sfârșit aveți garanția schimbării apocalipsei și pustiirii acestui pământ după sacrilegiu comis împotriva sfintei treimi.
    Aceste cuvinte sunt profeții astfel că puțini veți rămâne în viață până în 2023 daca va mai fi în viață cineva încă de la sfârșitul anului viitor...am auzit că în anul acesta va cade Lucifer și ai lui și un mare tsunami se va produce și acesta va înainta până la Tecuci va înghiți tot sudul țării Galați Brăila Constanța București vor fi nimicite de cutremur și ruinele vor fi înghițite de apele tsunami-lui.

    RăspundețiȘtergere
  26. Parintii nu sunt in stare nici macar sa-si educe copiii in privinta orelor de somn, cat si cand sa doarma un copil, nu sunt in stare sa-i invete ce sa manance - vezi fast food, bauturi carbogazoase si pe baza de cofeina. Deci mai intai ar trebui educatie facuta parintilor, apoi copiilor. Parintii sunt problema societatii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doctor univers, urmasa de singe cu Movilesi si cu Maria Antoaneta ultima regina a Frantei prin Delfinul sint si regina ANA a Romaniei precum si copii si nepotii regelui Mihai I al Romaniei.
    Si prin asta legatura intre Franta si Romania,prin cele doua monarhii inrudite astfel cu Movilestii din Moldova.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Regina Maria Anoneta a fost ghilotinata dupa 4 ani de la Revolutia Franceza cind avea doar 37 de ani si era deja carunta, desi ea e si acum foarte iubita de francezi,la noua luni dupa ce a fost ghilotinat regele Ludovic al xvI-lea, dar ea a lasat Frantei un stil artistic care poarta numele regelui, un urmas Delfinul,ea a introdus in Franta si cultura si consumul cartofului, inainte de a murii era si foarte bolnava pe moarte chiar din cauza unui cancer a stirnit si o manifestare de simpatie a femeilor in sala de judecata manipulata de Robestspierre si revolutionarii lui cit si in Paris in drumul lung spre Ghilotina unde s-a impiedicat cerindu-si scuze de la calau-au fost ultimele ei cuvinte-craciun.

    RăspundețiȘtergere