luni, 12 iulie 2021

LUCIANO PAVAROTTI CANTA ,ACOLO SUS IN CERURI !

                                                             12 Iulie 2021,ora 5,11 !


                               Dragii mei, 


Astazi dimineata,m-a trezit o voce  de tenor ,o voce de aur care nu se va mai naste atat de curand;era vocea inegalabila a Marelui Tenor si cantaret de Opera,Luciano Pavarotti .

.

.
Dragii mei,pot sa va spun ca ,rasuna Cerul si
pamantul la glasul marelui Tenor Luciano 
Pavarotti.

/
Iar in timp ce auzeam glasul marelui Tenor,vad 
un Cer senin de un albastru violet,sub care, canta 
viu ,in carne si oase LUCIANO PAVAROTTI ! Era cu aproximativ ,20 de ani mai tanar.

.
Da,dragilor, Luciano Pavarotti canta Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului si la toti Sfintii Sai.

.
Aud glas fericit foarte,glas care striga de bucurie
asa:
"Luciano Pavarotti ?
Eu am de vorbit toata viata cu Luciano Pavarotti!"
Prieteni dragi, dupa cum vedem cu totii,DUMNEZEU are nevoie Sus in Ceruri de suflete care,atat timp cat au fost in trup,au facut numai cele bineplacute LUI.
LUCIANO PAVAROTTI se bucura acum Sus in Ceruri, de ocrotire divina,canta si acolo Sus,nu numai aici pe pamant cat a fost in viata,si este  invaluit de Duhul Cel Prea Sfant si de Fericire vesnica.
Sa -i multumim si noi celui care a fost Marele TENOR LUCIANO PAVAROTTI, si sa ne rugam pentru sufletul lui si pentru toti cei dragi ai sai,de-aici de pe pamant.
Ne-a lasat  noua aici pe pamant,ca sa ne bucuram inima si sufletul cu,"un munte" urias de Opere ala sale..


..
Dragii mei, cu siguranta vom auzi cat de curand vorbindu-se de Marele Tenor Luciano Pavarotti,deoarece,niciun Mesaj nu vine intamplator de Sus,de la Duhul Cel Prea Sfant.
Dar, sa ne mai amintim cate ceva, de cel ce a fost Marele Cantaret de Opera al Lumii integi:



.Luciano Pavarotti (n. ,Modena, Italia – d. , Modena, Italia) a fost un celebru tenor al secolului XX. Legendă a muzicii de operă, Pavarotti a fost singurul cântareț de operă care a vândut mai mult de 100 de milioane de înregistrări.

Viața

Luciano Pavarotti

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

S-a născut la Modena, în nordul Italiei, pe 12 octombrie 1935. A murit tot la Modena, în urma unui cancer la pancreas, pe 6 septembrie 2007. În copilărie a făcut mult sport, fiind și la o vârstă înaintată pasionat de fotbal, tenis și călărie.

A debutat pe scena sălii de operă din Reggio Emilia, pe 29 aprilie 1961, cu aria lui Rodolfo din „La Boema” de Puccini. Pavarotti a avut patru fete, trei din prima căsătorie cu Adua și o fată împreună cu a doua soție, Nicoletta Mantovani.

Pe 11 august 1999, Luciano Pavarotti a susținut un concert extraordinar în aer liber, pe o scenă ridicată în Piața Constituției (Palatul Parlamentului) din București, având în program canțonete și arii din opere.

Luciano Pavarotti a susținut ultimul său concert în februarie 2006, la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, când a interpretat aria Nessun dorma. Din cauza condiției sale fizice precare, cauzate de cancerul care îl măcina, ar fi fost prea periculos pentru el să riște o prestație live în fața unei audiențe globale, așa că aceasta a fost prima (și ultima) dată în cariera sa când marele tenor a făcut playback

Luciano Pavarotti, inegabilul tenor Italian, ar fi împlinit 84 de ani pe 12 octombrie. Din păcate, cel considerat unul dintre cei mai mari cîntăreți de operă din toate timpurile, s-a stins din viață la 6 septembrie 2007, în urma unui cancer la pancreas. A lăsat în urmă o moștenire muzicală imensă – a fost singurul artist de operă care a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată cariera – dar și două soții care i-au dăruit patru copii, toate fete.

Luciano Pavarotti s-a născut la 12 octombrie în 1935, la Modena, în familia unui brutar. Prin urmare, dacă ar fi trăit, ar fi împlinit 84 de ani. A studiat pedagogia la Scuole delle Magistrale din Modena şi a fost profesor la şcoala din localitate. Ulterior, a urmat studii muzicale cu Arrigo Pola şi Ettore Campogalliani. Primele influenţe muzicale provin de la înregistrările tatălui său, cu tenori foarte în vogă în acea epocă - Beniamino Gigli, Giovanni Martinelli, Tito Schipa, Enrico Caruso. Idolul lui Pavarotti a fost tenorul Giuseppe Di Stefano. Când avea aproape nouă ani a început să cânte împreună cu tatăl său în corul unei mici bisericuţe. În tinereţe a luat câteva ore de canto. Pasionat de sport, după ce şi-a luat licenţa la Scuole delle Magistrale, era interesat serios de o carieră de fotbalist ca portar, dar mama l-a convins să devină profesor. A predat într-o şcoală primară vreo doi ani, dar a realizat că pasiunea lui rămâne muzica. A debutat pe 29 aprilie 1961, pe scena Operei Reggio Emilia, cu rolul Rodolfo din opera ''Boema'' de Puccini.  

pavarotti-prima-sotie-adua-veroni-cele-trei-fete-1981.jpg

Consacrarea absolută a venit cu rolul lui Tonio din opera ''Fata regimentului'' de Gaetano Donizetti, alături de soprana australiană Joan Sutherland, cu o arie dificilă, care l-a adus pe prima pagină din The New York Times. Cu o echipă care le-a inclus pe Joan Sutherland şi pe mezzosoprana Marilyn Horne, a înregistrat ''Lucia di Lammermoor'', ''Fata regimentului'', ''Traviata'', ''Trubadurul'', ''Rigoletto'', ''Elixirul dragostei'' , ''I Puritani'', ''La sonnambula'', ''Maria Stuart'', ''Beatrice di Tenda'', ''Turandot'' (dirijat de Zubin Mehta), unde a fost auzit cântând pentru prima dată ''Nessun dorma'', arie ce va fi intens popularizată. Celebrul dirijor austriac Herbert von Karajan i-a solicitat participarea la înregistrarea integrală a operelor ''Boema'', ''Madame Butterfly'' şi ''Requiem'' de Verdi pe scena operei ''Scala'' alături de Fiorenza Cossotto, Leontyne Price şi Nicolai Ghiaurov. A lucrat şi a înregistrat pentru Georg Solti în acelaşi ''Requiem'' de Verdi, ''Bal mascat'' ''Cavalerul rozelor'' de Strauss, ''Otello''. A avut un succes deosebit la Metropolitan Opera, în 1982, în rolul Idomeneo de Mozart. În 1986, a cântat, pentru prima oară, pe o scenă din China. Luciano Pavarotti a fost iniţiatorul seriei de spectacole ''Pavarotti şi prietenii'', organizată în scopuri caritabile. A cântat pe marile scene ale lumii alături de voci consacrate aparţinând tuturor genurilor muzicale. Printre partenerii săi de scenă s-au numărat Bryan Adams, Jon Bon Jovi, Boyzone, U2, Mariah Carey, Eric Clapton, Joe Cocker, Gloria Estefan, Elton John, Eros Ramazzotti, Sting, Andrea Bocelli, Liza Minnelli, Frank Sinatra, Michael Jackson. A jucat în filme (''Yes Giorgio'' - 1981 şi ''Rigoletto'' - 1982) şi a scris câteva cărţi cu tentă autobiografică, dintre care amintim: ''Povestea mea'' (1981) şi ''Grandissimo Pavarotti'' (1986). 

profimedia-0446900285.jpg

Pe 12 octombrie, Luciano Pavarotti ar fi împlinit 84 de ani

Faima mondială a cunoscut-o alături de tenorii spanioli Placido Domingo şi Jose Carreras, în seria de concerte ''The Three Tenors'' („Cei trei tenori”). Primul a fost organizat la Roma, cu prilejul finalei Campionatului Mondial de Fotbal. Anual a organizat concerte în Modena sub titlul ''Luciano Pavarotti & friends'', unde participau personalităţi ale muzicii internaţionale: Anastacia, Monica Naranjo, Elton John, Michael Bolton, Jon Bon Jovi, Tom Jones şi unde se colectau fonduri dedicate copiilor nevoiaşi din toată lumea. În august 1999, Pavarotti a susţinut un concert la Bucureşti, organizat cu ocazia ''eclipsei de soare a Mileniului''. Data de 12 octombrie 2005, ziua celei de-a 70-a aniversări, a marcat retragerea lui Luciano Pavarotti din viaţa muzicală. Tenorul anunţase turneul de adio (''Farewell Tour'') care cuprindea 40 de concerte în toată lumea. Pentru ultimul său spectacol, Pavarotti a ales o partitură extrem de dificilă, dar sugestivă pentru întreaga sa viaţă: ''La forza del destino''. În afara acestor concerte dedicate retragerii, a mai interpretat, în februarie 2006, aria ''Nessun dorma'', din ''Turandot'', de Giacomo Puccini, la finalul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă pe stadionul olimpic din Torino. A fost prima și singura dată când Pavarotti, din cauza stării de sănătate, a făcuit playback. Turneul de adio a fost suspendat din cauza unei intervenţii medicale la spate, când se pregătea să plece la New York. Această intervenţie a dus la descoperirea unei tumori maligne la pancreas. A fost operat la un spital din New York în 7 iulie 2006 şi toate concertele programate au fost suspendate. A murit la 6 septembrie 2007, în Modena, lăsând în urmă o imensă mostenire culturală, dar și o avere estimată la 280 de milioane de euro, lucru ce a dus la o dispută juridică, timp de mai mulți ani, între Adua Veroni, prima soție și cea de-a doua, Nicoletta Mantovani. Până la urmă, cele două au ajuns la un acord. După cum, lumea întreagă a fost de acord că prin moartea lui Pavarotti, lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai mari tenori din toate timpurile. Poate chiar pe cel mai mare…

nicoletta-mantovani-sotie-pavarotti-fiica-alice.jp

10 lucruri mai puțin știute despre Pavarotti

  1. Adora mâncarea italiană, ținea „dietă” cu înghețată și spunea fără perdea că „amorul face bine” și că cel mai nimerit ar fi să se întâmple chiar pe scenă
  2. La vârsta de 12 ani, a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticat cu tetanos și a stat în comă timp de două săptămâni
  3. Pasionat de sport, fan înrăit al echipei Juventus Torino, în adolescență era interesat serios de o carieră de fotbalist, ca portar
  4. S-a căsătorit în anul 1961, cu Adua Veroni, de care a divorțat în 2000 și cu care a avut trei fete: Lorenza, Cristina și Giuliana
  5. În 2003, s-a recăsătorit cu Nicoletta Mantovani. El avea 57 de ani, iar ea 23. Au avut o fiică, Alice
  6. La scurt timp după ce și-au început relația, Nicoletta Mantovani a fost diagnosticată cu scleroză multiplă și s-a temut că Pavarotti o va părăsi. „Până acum te-am iubit. Acum te ador”, i-a spus Pavarotti, spre surprinderea ei
  7. Furioasă pe relația cu Mantovani, prima soție, Adua, i-a cerut divorțul și peste 78 de milioane de euro. Când Pavarotti a refuzat, ea ar fi cooperat cu o anchetă desfășurată în Italia în urma căreia tenorul a fost obligat să plătească peste 8,5 milioane de euro, reprezentând taxe pe care el le-ar fi datorat fiscului Italian
  8. Mare gurmand, în cadrul unui turneu în America, Pavarotti a cerut să I se aducă la o singură masă, câteva kilograme de paste tortellini, parmezan și salam, De altfel, tenorul ajunsese la o greutate de 160 de kilograme
  9. „Dieta Pavarotti” însemna  să mănânce „doar” o porție de pui, fasole și piure de cartofi, după care, la desert,  trei cupe de înghețată
  10. Într-o călătorie de o lună făcută în China, în anul 1986, Pavarotti a cerut să fie însoțit de doi chefi din Genoa, refuzând să încerce mâncarea chinezească 


5 comentarii:

  1. ESTE TIMPUL, COPII MEI, DE A SE ALĂTURA ÎN RUGĂCIUNE, POSTUL ȘI PENTENȚA, AȘA CĂ ÎȚI VOI ÎNTÂRZI SPIRITUAL, Deoarece ZILELE SE ABORDĂ CÂND VOR FI TESTATE CREDINȚA TA!

    07 IUNIE 2021 12:15 APEL DE LA DUMNEZEU TATĂL LA OAMENII LUI CREDINȚI.

    Poporul meu, moștenirea mea, Pacea Tatălui vostru Ceresc, să fie cu voi.

    Copiii mei, creația mea și-a început transformarea, continentele se mișcă încet și va veni momentul în care mișcarea lor va mișca cu forță plăcile tectonice și totul de pe pământ începe să se miște zi și noapte. Transformarea creației mele va fi un alt test prin care va trebui să treci. Copiii mei, nu vă temeți și nu vă panicați când pământul începe să se miște; deoarece transformarea sa este necesară pentru a putea naște o nouă creație.

    Nu vă speriați când vedeți pământul crăpând în diferite locuri, pentru că repet: totul face parte din transformarea sa. Mergeți, obișnuiți-vă de acum înainte să trăiți cu acest fenomen natural, pentru că vor fi zile și nopți când mișcările telurice sunt mai puternice. Rugați-vă și lăudați Slava lui Dumnezeu atunci când această încercare va veni la voi, și totul va merge conform voinței Tatălui vostru.

    Oamenii mei, după avertismentul și minunea mea, vor veni marile încercări care vă vor clarifica. În trecerea ta prin eternitate te voi întări spiritual, astfel încât să poți îndura aceste zile de purificare; pentru că altfel, nu le-ai rezista. Vei depăși toate încercările dacă rămâi unit cu Dumnezeu, prin rugăciune, post și pocăință; Vei avea zile grele, dar credința și încrederea în Domnul te vor ajuta să le depășești.

    Este timpul, copiii mei, să ne unim în rugăciune, post și pocăință, astfel încât să fiți întăriți spiritual, pentru că se apropie zilele în care credința voastră va fi pusă la încercare. Cere mult Lumină și Înțelepciunea Duhului Meu Sfânt, astfel încât să poți discerne binele de rău, pentru că va veni vremea când înșelăciunea și minciunile îți vor arăta ca și cum ar fi un adevăr; Citiți Cuvântul Sfânt și meditați-l în inima voastră, pentru ca mâine, în timpul întunericului, să nu vă lăsați înșelați. Amintiți-vă, nu toți cei care spun: Doamne, Doamne, mâine vor intra în Împărăția mea, ci oricine va face voia mea.
    Fiți vigilenți și vigilenți, poporul meu, pentru că va exista atât de multă confuzie și înșelăciune în lume încât va provoca chiar pierderea multora dintre aleșii mei.

    Rămâneți în Pacea mea, poporul meu, moștenirea mea.

    Tatăl tău, Iahve, Domnul Creației

    Dă-le copiilor mei să cunoască mesajele mântuirii întregii omeniri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cintecul lui Pavarotti e un bonus pentru fericirea si satisfactia italienilor cistigatori ai Campionatului European de Fotbal din noaptea asta,deci nu prevede nimic pentru viitor ci e manifestarea unei stari de spirit actuale specifica la italieni.
    E doar un mod de felicitare primita de ei de Sus din Cer,o rasplata pentru spiritul lor deschis si fara frica.
    Bravo lor si la cei de sus si cei de jos ,Felicitari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Italienii au sarbatorit ieri succesul la fotbal printr-un sow aviatic peste Roma cu avioane ce lasau in urma culorile steagului nationa-aveati de mult un asfel de mesaj,si cu muzica de opera cu Pavarotti pe fundal la televiziuni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim intr-o lume in care reteaua TV si internet se întrepătrunde cu undele noastre cerebrale. Orientalii au o profetie despre două " strigări" din Cer. Prima este mincinoasa, venita prin manipularea new age, a internetului si a TV. Oamenii vor urma " profeti mincinosi" si vor merge la vraci, de unde se vor intoarce si mai tristi, si mai bolnavi. A doua strigare va fi cea adevarata, dar nu va fi primita in cap, ci in inima. Cum oamenii nu traiesc toti in acelasi timp cosmic, unii fiind mai aproape de sfarsit, altii fiind mai departe, la unii inca se mai manifesta profetii mincinosi si falsurile spirituale. Cei mai aproape de sfarsit sunt cei ce deja au primit in inima chemarea Lui Dumnezeu. Suntem foarte putini. Ceilalti sunt ca morții. Sfarsitul pentru cei ce au primit chemarea Lui Dumnezeu este de fapt o renastere. E Invierea prin care si Hristos a trecut. Ceilalti...morti vii, mor si habar nu au ca au trait Apocalipsa. Rămân captivi in ghearele demonilor ce se manifesta pe pamant.

      Ștergere