vineri, 2 iulie 2021

S - A ADEVERIT DIN PACATE ! EXPLOZIE URIASA LA RAFINARIA PETROMIDIA !

 

                                                       Dragii mei,


Multi dintre semenii nostri sunt obisnuiti ca atunci cand citesc anumite profetii,anumite preziceri,sa se implineasca in cel mai scurt timp. Ori la DUMNEZEU nu merge asa ! Toate cate sunt profetite de la FACEREA LUMII,toate se vor implini la timpul lor,la timpul oranduit de Bunul Dumnezeu.Sa luam ca exemplu si sa  nu uitam ca NASTEREA PRUNCULUI Iisus Hristos a fost prezisa cu aproximativ 720 de ani inainte.

Iata:

Nu ştim ziua şi luna naşterii Lui, avem cu aproximaţie anul. Totuşi, profeţia este uluitor de exactă. Cu aproximativ 720 de ani înainte a fost prezis locul exact al naşterii Lui, Betleem, deşi părinţii Săi erau din Nazaretul Galileii. Cu aproximativ 530 de ani înainte, a fost prezis timpul apariţiei şi, implicit, al naşterii Lui.

Cu circa 720 de ani înainte de naşterea lui Mesia, profetul Miheia a prevăzut locul în care pruncul Iisus Hristos avea să Se nască: „Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar obârşia Lui este dintru început, din zilele veşniciei” (5, 1).

Si iata ,asa s-a intamplat si cu ceea ce mi-a descoperit Duhul Cel Prea Sfant in zorii zilei de 30 iulie 2019!

Iata articolul care ne arata exact, ceea ce se intampla azi la Rafinaria Petromidia :

INCENDIU URIAS CU MULT FUM NEGRU !


                           30 Iulie 2019,ora 4,17 zori de zi !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud un Incendiu urias, un Incendiu ce ridica la CER o coloana inalta de fum negru.
              Imagini pentru fum negru imagini.

Dragii mei,din păcate ,vom auzi de un astfel de Incendiu urias care ,va ridica spre Cer coloane intregi de fum negru si dens.
Ce va arde sau unde anume si cand ,eu nu stiu a va spune.
Dar sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca oamenii locului sa fie ocrotiti si apărati.
                              Cu dragoste,Maria.

Iata si ce s-a intamplat si se intampla inca ,azi la Petromidia:

.

Un nor gros de fum poate fi văzut în Năvodari, dispre Midia. Conform primelor informații, o explozie s-a produs, cu puțin timp în urmă, la o instalație de la Rafinăria Petromidia Năvodari. Populația a fost avertizată să plece din zonă.  

Update 14.21. 6 victime au fost preluate de Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.


acum 1 oră — O explozie urmată de un incendiu pare a fi avut loc la rafinăria ... în zona Petromidia – Năvodari (judeţul Constanţa), având în vedere simulările ...
acum 1 oră — Explozie puternică, urmată de incendiu, la Rafinăria Petromidia ... Momentul exploziei a fost filmat de oamenii aflați pe plaja din Mamaia-Nord.


18 comentarii:

  1. Ați avut și un mesaj pe 17 Mai, despre o explozie, posibil la o centrala cu furnale! Din păcate, tot ce vă descoperă Dumnezeu, se adeverește în timp.Doamne apară-ne de tot răul și iată-ne căci suntem foarte răi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meteo ANM iulie 2021. Avertisment crunt pentru români: vom trece prin zile cumplite
      https://playtech.ro/stiri/meteo-anm-iulie-2021-avertisment-crunt-pentru-romani-vom-trece-prin-zile-cumplite-353058

      Ștergere
  2. Cei care urmaresc de multi ani acest blog au observat ca aceste profetii se implinesc unele mai repede altele mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Întradevăr ,aveți putere de la Dumnezeu de a ghici viitorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i vb.de ghicit, nu ai priceput pana acum?!

      Ștergere
    2. Draga crestine,doamna.Maria nu are darul de a ghici viitorul lumii,ea este singura persoana din lume care primeste cursiv,mesajele de la DUHUL SFANT,si mesajele se adeveresc asa cum sunt hotarate de Divinitate in Cerul Sfant,in functie de rugaciunile noastre si faptele noastre care le facem in fiecare zi sau noapte.

      Ștergere
    3. 21.46 Hai, lasa-ma! Stii tu sigur?

      Ștergere
  4. Da mai devreme sau mai târziu toate se adeveresc.Dumnezeu sa ne păzească de tot raul Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. pe 17 mai este vorba de o explozie la APUS=VEST-poate fi alta data sau poate nu

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand încep marile revolte si proteste!?
    A mai trecut inca un an si nu s-a întâmplat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria Ghiorghiu , va rog mult poate ne mai Spune-ți ceva de fetele din Caracal Alexandra macesanu și Luiza Melencu .... au trecut ani și nu sau întors , nici una măcar .... mai sunt vi ? Dumnezeu duhul sfânt va mai spune ceva ? Mai sunt in viața ? Va rog sa îmi răspundeți ... va mulțumesc anticipat ... iar cât despre explozie ați avut dreptate , ma rog la Dumnezeu in fiecare noapte pt fetele din Caracal și pentru omenire in general , pr România noastră ... of doamne iartă păcatele poporului roman ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiesc in Rai

      Ștergere
    2. Suntem mulți, cei care așteptăm vești despre cele două fete. Chiar dacă șansele de a mai fi în viață sunt mici, speranțele din sufletele noastre și ale familiilor lor sun infinite. Dna Maria ar putea sa se roage și să ceară Bunului Dumnezeu, ca El sa ajute familiile sa știe adevărul. Măcar ar ști ce sa facă în continuare, să le caute cu disperare sau sa facă cele de folos sufletelor lor.

      Ștergere
  8. Viitorul este predictibil pentru ca sufletul nostru vede mai departe decat ochii fizici. Vezi ceea ce se va intampla. Fragmente neclare. Serviciile secrete caută copiii supradotati, cu capacitati paranormale, pe care ii antreneaza in razboiul neconventional, transformandu-i in ucigasi.
    Nu conteaza ce vezi tu in viitor. Conteaza ce facem in clipa prezenta ca sa fim in Dumnezeu cu trup si suflet.
    E si normal,omul fiind egoist si atașat de partea materiala, ca viitorul sa fie din ce in ce mai sumbru. Omul modern este iesit din gratia divina. Si-a facut-o singur, cu mainile lui, cand a inceput sa distruga planeta pentru bani. De aceea a fost nevoie ca Dumnezeu sa trimita atatia profeti si mesageri. Omul a cazut atat de adanc in intuneric si Iad, încât nu mai are legatura directa cu Dumnezeu.
    Religiils sunt degenerate toate. Se concentrează pe aspectele de fatada: dogma si ritual. Iar fatada nu este interiorul. Interiorul religiilor e gol, fatada e frumos vopsita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parintele sfant Arsenie Papacioc bine spunea si scria: "SINGUR ORTODOXIA".Dar adevarata ortodoxie, nu cea de fatada, bineinteles!

      Ștergere
  9. Da adevarat întotdeauna am spus acest lucru
    Dacă anumite lucruri mai le uit,mesajele doamnei Maria nu.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne apere de rău.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.mediafax.ro/externe/imagini-spectaculoase-cu-un-cerc-de-foc-in-apele-mexicului-ce-a-provocat-ochiul-de-foc-video-20170709

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.facebook.com/groups/2326819864005095/permalink/4237759209577808/

    RăspundețiȘtergere