duminică, 4 iulie 2021

ITALIA,HARGHITA ....! RAZBOI?

                                                    .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
4 Iulie 2021,ora 6,44 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata m-a trezit un glas care intreba asa:

"Razboi?
Dar un alt glas intervine tot cu o intrebare:
Daca ai fi in Italia ,si ti-ar tremura Tunurile sub nas ?
Iar raspunsul a fost acesta :
Razboi ?
Are sa-nceapa in Harghita!"
Prieteni dragi, eu am scris adeseori despre faptul ca,ROMANIA va pierde Ardealul!
Iar ce se va intampla si in Italia,cu siguranta vom afla impreuna dragilor.
Stiu,nu ne bucuram de astfel de vesti.Dar din pacate,acestea se vor adeveri in timp.
Iata articolul,unul din articole in care am scris despre Ardeal:

duminică, 18 iunie 2017

ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA !

    18  Iunie 2017 ,ora 6,12 dimineata !

                    Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, m-a trezit cu glas care spune cu mare regret asa:

               "România  ruptă de Ardeal !
                 Ardealul va fi rupt de România !"
Dragii mei, din păcate acest este ADEVARUL intr-un viitor mai apropiat sau mai indepărtat.


                                  Image result for harta romaniei pe regiuni.

Eu am mai scris despre ARDEAL dragilor, si anume,de faptul că va fi rupt de Romania si va trece la UNGARIA.

Image result for IMAGINI CU ARDEALULImage result for IMAGINI CU ARDEALUL..

Dragii mei, eu ce pot sa mai spun?
Toate ne sunt oranduite de Sus de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUTA  DOMNULUI, si toate câte am scris si scriu ,sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT si se vor adeveri intocmai, fie bune sau mai puţin bune.
DUMNEZEU cunoaste toate de câte avem trebuinta ,si nu putem ,nu avem voie ca să cârtim în Faţa Sa!
Noi trebuie sa fim tari in CREDINŢĂ,sa daruim dragoste Aproapelui nostru  ,si oricat de greu ne-ar fi,sa nu ne lepădam de Hristos chiar de-am plati cu viata noastra.
                   Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Probabil doar o situatie de conjuctura,in vremea celui de al Treilea Razboi mondial care arata o ocupatie straina in sudul si estul Carpatilor care poate fi doar a Rusiei sau a Chinei si cind Ardealul va ramine neocupat dar in zona NATO-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. si preotul ARSENIE BOCA A SPUS inainte de 1989- ba chir vom fi ocupati de 3 state intr-o noapte-asa se poate intampla cand nu avem conducere de stat destoinica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi chiar credeti ca vom fi ocupati cu armata? Dar razboiul economic? Am devenit piața de desfacere pentru toate mizeriile si chimicalele din legume si fructe si toate electronicele contrafacute. Intr-o nebunie a cîștigului rapid de bani, multi romani folosesc si ei chimicale, fara discernamant si fara masura, otravindu-ne pe toti. Ca si la om, unde excesul de medicamente a dus la scaderea imunitatii in fata bolilor, si la plante, excesul de chimicale a dus la slabirea capacitatii lor de autoaparare in fata bolilor. Ia incercati sa produceti in gradina proprie legume si fructe eco. Daca iti mai ramane ceva sanatos, e minune mare. Poti produce pentru consumul tau, dar nici gand sa poti vinde ceva, pentru ca toate sunt perisabile. Importam pere si căpșuni mumificate, imbalsamate.
      Ce face lacomia de bani din oameni...
      Cel ce vinde fructe otravite nu se gandeste oare, ca otraveste copiii altora? Si ca si copiii lui vor fi otraviti la randul lor de smantana si laptele produse de alt lacom de bani si dornic de imbogatire rapida?
      Romanii sunt ocupati dintotdeauna. Nu am fost liberi niciodata, asa ca profetiile sunt mereu valabile. Timpul si limbajul se schimba. In rest...nimic nou sub soare.

      Ștergere
    2. Au fost descoperiti in intreaga lume morti care nu au putrezit nici dupa 20-30 ani din cauza chimicalelor.
      Chimicalele sunt transferate in panza freatica si chiar daca cineva dornic de castig cultiva intr-un loc din gradina produse cu chimicale, se va trezi cu apa otravita, va avea fantana sau reteaua de canalizare otravita de propriile chimicale.
      Iar taranul roman nu pune chimicale cat scrie pe ambalaj, sa puna si el cu lingura, ci pune cu kilogramul, de arde toate produsele. De aceea in interior legumele sunt innegrite - sunt arse de atatea chimicale. Si coapte tot nu sunt.

      Ștergere
  3. Harghita o vor lua ungurii împreună cu Ardealul ajutați de ruși și de aici va incepe razboiul?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Speram sa se schimbe conducerea si sa n-avem parte de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  5. Doctorunivers ai o explicatie informala plauzibila in trei comentarii ale mele la catrenul din Nostradamus pe ultimele comentarii ale celei de a doua pagina a lunii,cea cu 'In tara asta e un Iad.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Are legatura cu profetiile despre al treilea razboi mondial .https://www.slideshare.net/RodikaBascean/clarvztorii-i-al-treilea-rzboi-mondial .Cautati cu google profetii soldat german si va da rezultatul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă vroiau război era de mult adică arme chestii. Războiul a început demult dar pe alte cai. Și sunt multe.

      Ștergere
  7. Daca ne uitam ce vedem legiferari mizerabile
    Legalizarea prostituției și a drogurilor.
    Numai contra lui Dumnezeu,credeți că Dumnezeu răbda până la sfârșit aceste mizerii?
    Nu ne mai mirăm de ce furtuni,grindină,inundații,secetă incendii.
    Cat sa mai rabde Dumnezeu?
    Doamne ai grija de poporul român ca tare mai este cernut.
    Sa nu ne pierdem nădejdea și credința exact asa cum ne îndeamnă doamna Maria.
    Sa fie Dumnezeu cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si casatoria intre aceleasi sexe se vrea sa fie promulgata. Se mai vrea sa de adopte si legea prin care barbatii sa "nasca". Legi contra naturii, contra firii omenesti, date de personaje fara creier, impotriva credintei stramosesti.

      Ștergere
    2. Daaa, Ardealul va fi luat tot asa cum Basarabia s-a unit cu Romania!Astea-s baliverbe sau in cel mai bun caz, interpretari eronate ale asa-ziselor mesaje.

      Ștergere
  8. Baba Vanga si alti spuneau ca urmatorul Razboi Mondial va incepe prin ce se intimpla in SIRIA, ca si in sedinta de spiritism cu spiritul generalului Averescu tinuta inaintea celui de al doilea razboi mondial, si ca va fi urmat de 1000 de ani de pace.
    Arsenie Boca spunea ca Romania va avea mult de suferit ca si toata Europa dar facea o corelatie intre Noul Ierusalim-Bucurestiul care va suferii Mari Distrugeri[se va oua a treia oara] si un baiat surd din Dumbraveni -Sibiu care va avea un rol mare in noua orinduire,deci evenimentele se vor intimpla destul de repede pentru a fi traite de cei mai tineri,curind,curind.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, dar acel băiat s-a născut sau mai avem de așteptat?!

      Ștergere
  9. 16,36 Informatia apare in cartea Alte marturii despre Arsenie Boca la pag 71 si apartine Letitiei Suciu din Dumbraveni;''
    'Ne povestea [Arsenie] ca''Romania va fi gradina Maicii Domnului,Bucurestiul[ reconstruit ]va fi noul Ierusalim.Si care vor raminea,alesii lui Dumnezeu,ca numai aceia vor raminea vor fi intr-o fericire nemaipomenit de mare.Dar numai Dumnezeu stie care vor fi alesii''.Apoi mi-a spus de baiatul cel mare ,care nu aude,ca atunci cind va fi Bucurestiul Noul Ierusalim,o sa fie un om mare,ca noi ca parinti nu suntem vrednici sa stim unde va fi el'.
    Deci fiind inainte de revolutie,baiatul era nascut si era cel mai mare al femeii, ar trebui ca sa aiba acum cel putin 40 de ani, de aceea concluzia,curind,curind-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Letitia Suciu mama lui avea 19 ani in 1976 la terminarea liceului[pag 111] deci copilul e nascut intre 1977 si 1988 cind deja avea trei copii,baiatul cel mare'care nu aude' fiind primul nascut ar avea in jur 40 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere