vineri, 2 iulie 2021

COMANDA CARTILE - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! 50 LEI TOATE CELE 3 VOLUME !

    .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                        Dragii mei,

Imi doresc tare mult ca pana la finalul anului 2021,sa fie editate si celelalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT,adica,volumul 4 si 5 !Daca voi reusi, cu mare drag ne vom vedea din nou la BUCURESTI pentru lansarea acestor 2 noi volume.Mai am inca din cel 3 volume editate pana acum, iar cine nu le are inca, poate comanda la numarul meu de telefon:0747226236 .
Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !


                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2.
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1.
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume ,iar toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciprul sub foc si cenușă!? Dezastrul i-a cuprins cu toate ca au fost avertizați din timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfanta Treime si Sfanta Fecioara Maria,sa va daruiasca sanatate sa scrieti toate mesajele de la DUHUL SFANT,pentru ca sunteti aleasa singura persoana din lume care primeste mesaje cursiv,pentru a pregati acest popor si intreaga lume,sa-si ia fiecare crucea si sa-l urmeze pe IISUS HRISTOS,in rugaciune si fapte bune,sa ne lepadam de partea materiala ca o pierdem,dar CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU,va ramane vesnic,si ce urmeaza pe pamant nu putem supravetui fara ajutor Divin.Pana se va descoperi adevarata Biblie Cereasca,si pana va veni Prunca Lui Dumnezeu 7,sa pregateasca omenirea pana la Venirea MANTUITORULUI LUMII,pe pamantul Romanesc.Chiar daca multi se intreaba de ce asa greu se adeveresc unele profetii,eu le spun ca cei alesi de Divinitate,sunt trecuti prin toate (sitele)prin toate necazurile,sa vada Dumnezeu daca cu adevarat il iubim si cand avem necazuri foarte mari.Daca nu am fi trecuti prin foc si apa,nu ne putem numi crestini cu adevarat,numai cei care stiu sa multumeasca si pentru necazuri lor,atunci putem spune ca am simtit durerea Mantuitorului pe Cruce,pentru pacatele noastre.Cei care vor cumpa si citi cartile de la DUHUL SFANT,multe minuni vor avea de la Divinitate.

    RăspundețiȘtergere