joi, 22 iulie 2021

UN OZN CU LUMINI MULTICOLORE SI UN EXTRATERESTRU ,LA RASARIT IN NOAPTE !

 5

22 Iulie 2021,ora 7,17 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare ,si astfel, vad inspre Rasarit un OZN cu lumini multicolore.Acest OZN era chiar pe pamant,dar nu era culcat,adica,la orizontala,ci statea la verticala precum roata masiniii in mers.
Locul in care a aterizat OZN-ul era in noapte,sub un Cer de noapte senina.
.
In fața OZN-ului cu lumini multicolore,la mica distanta,sta in picioare un Extraterestru imbracat ca noi oamenii,cu haine.Era la costum gri mai deschis.
OZN-ul trimite catre acest omulet la costum,trimite raze multicolore,raze ce-l cutremurau pe acest omulet imbracat la costum;se clatina ca atras de un magnet.
Si asa cum va spuneam dragilor, OZN-ul era sub un Cer de noapte,iar omuletul la costum cu revere,se afla la mica distanta de OZN,circa 8 metri,dar,sub un Cer de ziua.
Acest omulet la costum,avea miscari ca de robot.Era ghidat de razele multicolore care veneau de la OZN-ul sub Cer de noapte,desi el se afla sub Cer de ziua.

.
Dragii mei,se pare ca,ai nostri prieteni au de lucu aici pe pamant,si chiar este foarte bine.Asta inseamna ca,suntem supravegheati cu mare atentie si chiar paziti ca nu cumva sa se intample anumite dezastre iremediabile.
Sa nu mai spunem niciodata ca EXTRATERESTRII sunt dusmanii oamenilor sau ca ar fi demoni.
Nu este deloc asa!!! Extraterestrii sunt prietenii nostri,sunt super inteligenti si dornici de a ne cunoaste si de a ne pazi de rele.
Cine nu crede in existenta Extraterestrilor si in super inteligenta lor, este liber sa nu mai citeasca despre ei. Dar nu are voie sa -i jigneasca in niciun fel.
EXTRATERESTRII sunt de o inteligenta mult superioara oamenilor de pe pamant. Ce pot face Extraterestrii,oamenii nu pot face nici macar 1%.
Asadar, sa se abtina cei care nu cred in existenta Extraterestrilor si in puterile lor.Cine crede ca suntem singuri in UNIVERS, are atata inteligenta cam cat ar spune ca ,1+1=3. 
Si cu aceasta ,am spus totul despre cei care vorbesc urât despre fratii nostri Extraterestri.
Cu dragoste,Maria.




4 comentarii:

  1. Poate era chiar un robot android care nu prezinta risc de contaminare biologica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu a creeat îngeri și oameni dintre ființele inteligente și raționale,dintre îngeri o treime au decăzut cu Lucifer și au luat diferite forme precum și extratereștri,așadar extratereștrii sunt dracii Trambitei 5,vin sa însele pe toți cei pe calea pierzării veșnice!În Sfânta Scriptura Dumnezeu spune clar că va trimite pe ÎNGERII Lui să vegheze și protejeze pe cei drepți și credincioși!Nu va lăsați înșelați,sfinții părinți au avut 100% dreptate când au spus ca extratereștrii sunt draci și când ne-au spus sa nu ne uitam la cer pt ca vom fi înșelați de minciunile și minunile false care se fac de draci și de antihrist pt lucrarea de rătăcire pt toți cei ce sunt pe calea pierzării veșnice ca toți să fie osândiți veșnic pt că n-au crezut Adevărul ca să fie mântuiți!

    RăspundețiȘtergere
  3. Extratereștrii sunt posibilii locuitorii din afara spațiului terestru,de ce sa fie draci?Dumnezeu poate a creat viața și în afara Pământului,de ex la cate miliarde de planete sunt in Univers e cam imposibil să fim singurii in Univers.Sa crezi că extratereștrii sunt draci e că și cum ai crede ca Harry Potter chiar era vrăjitor,indiferent de ce sfinți bărboși au zis că ar fi draci,sunt draci pentru oamenii încuiați,daca s-ar găsi ar fi simple ființe mai involuate sau mai evoluate că noi sa de ce nu la fel de evoluate..Când spui că extratereștrii sunt draci e că și cum ar spune furnicile că oamenii sunt dinozauri neștiind defapt realitatea.Numau draci,apocalipse și trâmbițe aveți unii în cap..v-a îndoctrinat rău de tot Biblia aia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apocalipsa e la sfârșit acum,de la Primul Război Mondial din 1914 a început!Nu inventez eu Apocalipsa,ci tot ce se întâmplă acum în lume arată că e finalul Apocalipsei,urmează Necazul cel Mare și Mânia Lui Elohim Dumnezeu și a Domnului Iisus Hristos!Biblia spune crede,dar cercetează,extratereștrii sunt draci pt ca asa va spune cultul New Age sa crede-ti în creaturi și nu în Creatorul Elohim Dumnezeu și creația sfanta îngerii și sfinții!

      Ștergere