duminică, 11 iulie 2021

PICTURA BISERICII ! DONATI VA RUGAM, PENTRU PICTURA SFINTEI BISERICI , INALTAREA DOMNULUI DIN TECUCI !


Dragii mei, avem nevoie de ajutor financiar pentru PICTURA SFINTEI BISERICI INALTAREA DOMNULUI ,DIN TECUCI !


                                           .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


 Va rugam, Donati pentru Pictura Sfintei Biserici INALTAREA DOMNULUI din Tecuci ,judetul Galati ! Haideti fratilor ca sa daruim din toata inima pentru BISERICA DOMNULUI,căci cu atât vom ramane,nimic nu vom lua cu noi cand vom pleca din aceasta lume.Cu faptele bune ramanem! 

Sa ajutam ca sa straluceasca Biserica Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria,impreuna cu Sfintii Săi !  

.

 Va rugam cu inima si cu sufletul,ajutati-ne financiar pentru  a duce la desavarsire PICTURA SFINTEI BISERICI -INALTAREA  DOMNULUI din Tecuci,pentru care va prezentam si DOVEZI graitoare in videoclipul de mai jos : 

 
                   .

Videoclipul este din 5 parti,dar nu are o ordine cronologica, ci l-am postat asa cum m-am priceput eu,ca incepatoare in filmari cu telefonul.
Va multumesc mult!


DONATII pentru Pictura Bisericii INALTAREA DOMNULUI din Tecuci!Cont:UNICREDIT Bank SA RO66BACX0000000850800000.Cod fiscal:13495840

Peretii goi si albi, asteapta Mila si Iubirea Crestinilor si Iubitorilor de Dumnezeu si de Maicuta Domnului  ca sa fie pictati cu Chipurile Sfintilor,cu Chipul Prea Sfintei Treimi si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu!
Va rugam ,ajutati-ne pentru ca BISERICA SFANTA a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu ,sa prinda viaţă vesnica !    
   Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
Contul PAROHIEI  :

Cont UNICREDIT BANK SA

:RO66BACX0000000850800000 ,
Cod fiscal :13495840 !                         

                             Dragii mei, 

SFANTA BISERICA cu hramul Inaltarii Domnului din Tecuci, este noua si cu pictura neterminta la interior.
Vin la voi dragilor,cu Rugamintea fierbinte de a ne ajuta financiar ca sa putem duce la desavarsire, toata pictura din interiorul Sfintei Biserici.
Aceasta este Sfanta Biserica care are nevoie de ajutor financiar, pentru a putea fi pictata la interior:

.

Pictura sfintei Biserici abia acum se face cu ajutorul si din mila crestinilor.
Troita din lemn este facuta dragilor, dar are nevoie de un soclu mare pe care sa fie inaltata,iar Părintele Paroh nu are bani ca s-o inalte.
Aceasta este Sfanta Cruce care, asteapta sa fie inaltata si sa straluceasca zi si noapte in inimile si-n sufletele noastre :
                   Este posibil ca imaginea să conţină: oameni în picioare şi interior
Parintele a cheltuit si cheltuieste foarte mult cu pictura sfintei Biserici.
Cine poate dragii mei si cine doreste ca sa ajute sfanta Biserica cu banuti pentru ridicarea soclului dar si pentru pictura Sfintilor din sfanta Biserica ,o poate face donand orice suma cat de mica,astfel:
Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
Contul PAROHIEI  :

Cont UNICREDIT BANK SA

:RO66BACX0000000850800000 ,

Cod fiscal :13495840 !

PARINTELE se roaga si se va ruga pentru fiecare binefacator al Sfintei Biserici Inaltarea Domnului din Tecuci judetul Galati.

               Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac şi în aer liber

În dreapta, cu vesminte albe,este Parintele Paroh Forda!

Va multumim din suflet si din toata inima si ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni,iar DARUL vostru sa vi-l intoarca inzecit in casa si-n familia voastra,prin dragoste,sanatate si mantuire.

                          Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

 1. Ieri vad pe o placa de inmatriculare a unei masini in mers 22WAR,ceea ce inseamna ca in anul 2022 vom avea razboiae si posibil inceputul cu arme,adica militar al celui de-al 3 lea Razboi Mondial,ca economic,politic,social si religios e inceput de cativa ani,sa ne rugam ca deocamdata sa nu se foloseasca arme atomice de la inceputul razboiului!Avem 100% razboaie in 2022 deoarece avem 3 de 2 (2022) si fiindca 2 este cifra Calaretului 2 al Razboiului din Apocalipsa,si de asemenea este si razboiul celor 2 Prooroci Ilie si Enoh cu antiHristul!Sa ne rugam neincetat prin Duhul Prea Sfant Domnului IIsus Hristos,pocaindu-ne de toate pacatele si sfintindu-ne vietile,plangand,postind si implinind Toate Poruncile si Sabatele Tatalui Ceresc Elohim,Iehova,Iah,Iahve,Adonai Dumnezeu,si implinind macar una dintre cele 9 Fericiri explicate de Fiul Sau Domnul Iisus Hristos si vom fi mantuiti,iubindu-L pe Dumnezeu din toata inima si pe aproapele si vrajmasul nostru ca pe noi insine!

  RăspundețiȘtergere
 2. In primul rând oamenii trebuie sa se mântuie doar asa vom putea sa răzbim in viață si sa acceptăm Cuvatul lui Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pamantul este salvat si isi urmeaza accensiunea ,acuma este timpul sa tinem pasul cu el ,depinde de noi ,de alegerea noastra ,daca nu ..
  .

  RăspundețiȘtergere
 4. Pamantul este salvat, dar romanii zac prin Evul Mediu. Se inchina la un zeu de mult apus, care in niciun caz nu e Iisus, iubitorul si milostivul. Daca s-ar inchina la El, ar fi aidoma Lui...De aceea suntem atat de in urma fata de alte popoare: refuzăm schimbarile. Nu ma refer la acceptarea casatoriei gay sau la alte capcane ale timpurilor moderne. Ma refer la incapatanarea romanilor de a nu-si asuma nimic. Nordicii ridica si o hartie căzută pe pamant. Romanii? Ei nu pot. Sunt prea trufași. Umbla cu nasul pe sus si nu văd gunoaiele nici cand le arunca ei. A da cu tamaie peste mizerie nu este crestinism, este o religie adaptata pentru orbi si surzi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare dreptate ai! Mai trufaș și mai închipuit ca romanul, ca vezi Doamne cine suntem noi....niste necivilizati(marea majoritate)

   Ștergere