joi, 1 iulie 2021

OAMENII AU INCEPUT SA SE MANANCE INTRE EI ! CANIBALISM ?

 

.

1 Iulie 2021,ora 6,19 !

Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva ingrozitor.
Glasul spune asa:

"Oamenii au inceput sa se manance intre ei,la propriu !"
Dragii mei,la cat de rea s-a facut lumea in ziua de astazi,este posibil absolut orice.
Deja cunoastem faptul ca, in lumea asta mare s-au inregistrat si cazuri de canibalism ,din pacate.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu ingaduie asemenea atrocitati.
Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Sf. Părinte Arsenie Boca a spus ca se va manca, carne de om. Doamne ferește!!! 😢

    RăspundețiȘtergere
  2. Efectele incalzirii Globale, In Mauritania seceta si foametea i-au facut pe oameni sa manice noroi deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. este adevar-dar si a judeca sau a barfi tot mancare de carne de om este-sunt ANONIM 5 si asa stiu de la duhovnicul meu plecat la cer-e greu cand sufletul te doare sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaccinurile care contin fetusi avortati ce inseamna? Nu inseamna tot ca se consuma carne de om?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine punctat, vaccinul conține fetuși umani. Este o nebunie totala!

      Ștergere
  5. Cei vaccinați se vor transforma pt ca vaccinul conține și nanoboti pe lângă alte nenorociri, vor deveni ca niște zombi care i vor ataca pe ceilalți. Nu e gluma, toate sunt puse la cale cu mulți ani în urma. Cine are pe Dzeu în el, își păstrează sufletul și nu accepta vaccin, cipare, inteligență artificială va supraviețui dezastrului, restul vor pieri. Nu e de gluma, citi, informați va altfel va fi vai și amar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, aveti mare dreptate, 03:00!
      Dar multi oameni sunt asa de ignoranti, gandesc altii pentru ei. Deja nu mai au creier cu care sa gandeasca. Sunt inconstienti.

      Ștergere
  6. Parintele Arsenie Boca spunea prin 1945-1946 talmacind din Apocalipsa ca se va ridica de la rasarit un popor fara cruce[Chinez sau rus?]va bintui casele oamenilor,le va darima,le va nimici,se va calca om pe om,se va minca carne de om si se va bea singe de om.Cine va ramine din razboiul acesta va fi ales ca griul de pleava. Pleava zboara iar griul ramine.Se va alege cine va ramine.
    Sfirsitul lumii nu va fi asa cum gindim noi ca va muri toata lumea.Ci va muri pe rind.Intr-o parte de lume vor fi razboaie,in alta parte cutremure,in alta parte inecari,vor fi accidente peste accidente,vor fi boli necunoscute si fara leac.
    El mai spunea ca ''Romania va fi Gradina maicii domnului,Bucurestiul [reconstruit] va fi noul Ierusalim. Si care vor raminea,alesii lui Dumnezeu,ca numai aceia vor raminea,vor fi intr-o fericire nemaipomenit de mare.Dar numai Dumnezeu stie care vor fi alesii'-craciun.

    RăspundețiȘtergere