marți, 13 iulie 2021

O EXPLOZIE URIASA LA SUD ,SI O MINGE DE FOC DEASUPRA COLOANEI DE FUM CE SE INALTA DE LA PAMANT!

                                                          13 Iulie 2021,ora 4,22 !


                                      Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata in zori,sunt trezita de o forta nevazuta,ca la un soc electri, si astfel, am in fata ochilor inchisi, inspre Sud, vad cum de la pamant se ridica o coloana de fum negru si dens,o coloana de cativa metri inaltime.

Undeva in stanga coloanei de fum negru, dar foarte aproape de ea, la doar cativa metri inaltime,vad ceva ca o  minge uriasa de foc. 

Era ceva ce facuse explozie si lause deja forma rotunda,in mijlocul careia vedeam foc rosu si dens,acoperit la suprafata de un fum negru si dens.


.

Prieteni dragi, eu nu stiu ce anume va provoca coloana de fum negru care se inalta catre Cer,si nici ce va exploda in aer putin mai la stanga coloanei de fum,dar stiu ca asa va fi precum mi s-a aratat de la Duhul Cel Prea Sfant!

Sa nadajduim ca nu vor fi pierderi de vieti omenesti.

                   Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Tocmai anunta pe Tv dar nu stiu in ce oras la noi a explodat un tub de acetilena intr-o dubita distrugind citeva masini in parcarea unui bloc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In California doar pina acum in acest an incendiile de padure pe 850 000 de acri de trei ori mai mare decit tot anul trecut.
    In toate tarile ,mai ales din UE se fac restricti la poluarea auto prin eliminarea masinilor pe hidrocarburi in acest deceniu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosiliul Local Timisoara a votat doua hotariri prin care toti angajatii primariei sint obligati sa-si publice diplomele de studii si locul domiciliului motiv pentru care primarul neamt Frit si-a exprimat dezacordul.
    Fostul primar Robu al Timisoarei ii raspunde si-l acuza pe Fritz ca doreste sa ascunda ilegalitatea domicilului si a alegerii sale ca primar'al celui de al treilea oras al Tarii'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca este un atentat terorist.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului doamna Maria.
    Nu mai rele pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doctorul Lucian Duta fost sef la CNSAS vorbeste despre repetentii Citu si Soros impinsi ca Preemierii impostori si marionete ale Sistemului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Generalul Strainu spune ca;Evreii pregatesc in estul Europei o tara de rezerva a Israelului,o noua Kazaria.
    Probabil de aceia evreul Basescu indemna romanii sa plece in strainatate ca si Mai nou Iohannis cit si Ministerul muncii si Protectiei sociale care-i trimite pe romani la munca in tarile stapinilor lor cu cel mai mare procent de imbolnaviri de COVID-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iohannis ne-a ametit ieri dupa sedinta de Guvern cu Romania'lui' educata,cu mai putina Istorie si mai mult LGBT-ism,de parca Decebal si Burebista ar fi fost LGBT-sti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-o nu stiu care tara,intr-un nu stiu care loc ,Procurorii si Politistii lucreaza pentru traficani iar serviciile pentru straini.
    Ghici care tara.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Inundații catastrofale in Europa!? Oare ce urmează tornadele?

    RăspundețiȘtergere
  10. Furtunile violente si seceta cumplită vor pune stapinire pe toată Europa. Urmatorii ani vor fi decisivi pentru ceea ce urmează!?

    RăspundețiȘtergere
  11. Le da Dumnezeu și Maica Domnului De se vor satură de LGBT-IT
    Spurcatii pământului,asta mai lipsea ca in rest le are pe toate.
    Ma uitam in Ungaria violențe pentru LGBT-it
    Au dezbinati oamenii si aici este tot Soros

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ii pedepseasca Dumnezeu pe sodomistii si gomoristii astia care isi impun cu forta si cu violenta vointa lor. Macar daca ar sta in rusinea lor acolo... sa nu iasa in public. Chiar nu vad cat de penibili sunt?!?!?

      Ștergere