duminică, 11 iulie 2021

NU E PACE PE PAMANT ! IARTA-MA PAMANTULE !

         


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                      

                             Dragii mei,

Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, când, aud un glas rugător foarte,glas care strigă cu durere asa:
 Citez :
          "Iarta-ma pamantule ! Iarta-ma !
Nu e pace pe pamant si nimeni nu vrea ca s-o amane!
Iata,v-am adus cheile de osanda!"
            
Clipă în care , văd cu ochii închişi fiind,vad Sus în Cer doi Sfinti care se ţin pe după umeri unul pe altul ,şi privesc în jos strigând cu durere:  

"Iarta-ma pamantule ! Iarta-ma !
Trage clopotele cu putere sus,in Cer :
         Ting- tang-tin!
Slava Tie Hristoase Dumnezeul nostru,slava tie !"
Da, fraţilor ! Şi noi trebuie să cerem iertare PREA  SFINTEI  TREIMI şi MAICII DOMNULUI, deoarece, nu am avut grija de toate aceste frumuseti ale Pămantului,pamant pe care l-am primit în Dar de la Dumnezeu ,pentru a trai si a ne hrani cu sudoarea fruntii.
Sa cerem iertare ,Lui DUMNEZEU TATĂL, Lui DUMNEZEU  FIUL si DUHULUI CELUI PREA  SFÂNT, precum şi MĂICUŢEI  DOMNULUI care stă în genunchi acolo sus în CERURI şi se roagă pentru omenire şi pentru acest PĂMÂNT, sa cerem din toata inima noastra iertare.
PĂMÂNTUL ni l-a dat DUMNEZEU ca să ne hrănim de pe el, iar noi oamenii ne autodistrugem, din păcate.
Dragii mei,să încercăm să schimbăm ceva în viaţa noastră, şi bine ar fi, ca să începem cu sufletul nostru prin a -l curati de păcate, prin Sfanta Spovedanie la Părintele Duhovnic,ca apoi, sa ne invrednicim a ne împărtăsi cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Mântuitorului Hristos .Amin!
                   Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Da asa este doamna Maria
    Sa cerem iertare acestui pământ minunat lăsat de Tatăl ceresc să-l avem pentru hrana sufletului și a trupului.
    Sufletului pentru frumusețile lui ne mai întâlnite,iar ridurile lui pentru hrana noastra .
    Într-adevăr trebuie sa cerem iertare.
    Acest pământ minunat a ajuns teren de război și de aer irespirabil.
    Plâng, nu am cum sa nu plâng când văd atâta frumusețe in jur si multi dintre semenii noștri nu stiu sa prețuiască acest izvor de sanatate.
    Ma rog Bunului Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți și ne aiba sub pază sa.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un cunoscut imunolog american avertizeaza ca fata de datele initiale ca vaccinul anti-Covid ar trebui sa modifice doar celulele din zona de vaccinare pentru a produce proteina Spike ,s-a constatat ulterior ca circula in tot corpul modificind celulele inclusiv in Ovare la femei la care nu se cunosc efectele in timp asupra reproducerii el recomandind femeilor sub 50 de ani sa nu se vaccineze.
    Pina acum sint peste 9000 decese din cauza vaccinului si 4 milioane din cauza COVID-ului.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu va fi pace pe pamant-sunt ANONIM 5 si ce stiu si am auzit eu si multi crestini-pentru ca omul a stricat echilibrul pamantului si nici nu cere iertare de la DUMNEZEU SI MAICA SA-razboiul e de mai multe feluri si interpretat uneori gresit-dar unii continua sa murdareasca pamantul fara regrete-mare pacat- este casa noastra si hrana noastra- duhovnicul meu spunea:cresteti si voi cu mana voastra bobul de grau semanat sau creati o furnica-nimic nu se face fara voia lui DUMNEZEU sanatate si PACE IN SUFLET-si totul se va asculta SUS in cer cu rugaciune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar tu poti sa decizi daca vrei sa te mânuiești si nu ce spune lumea,nu faci altceva sa aduci ginduri negative asupra celor din jurul tau.Revizuiești bine viata ta si fa fapte bune.

      Ștergere
  4. Alaltaeri a fost la Sofia sumitul celor 3 mari,Germania care nu participa a Declarar ca in viitor va lua conducerea acestui grup,probabil ca natiune Dictatoare le e frica sa nu sa nu se ridice altii cu pretentii.
    Tot asa ieri in finala europeana Anglia a fost invinsa la penaltiuri din cauza Fricii lor de italieni care mai dotati nervos si mai linistiti si-au stapinit bine Emotiile,Frica.
    Vorba aia, de ce le e Frica nu vor scapa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania -tara condusa de fizicianul atomist Iohannis desi a investit mult la Magurele se pare ca a pierdut fondurile pentru constructia celui mai mare Laser in favoarea renegatei la UE Ungaria.
    Mai mult ca sigur e tot frica Germaniei sa nu se Dezvolte estul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Icalzirea globala genereaza seceta cu temperatura RECORD de 54,4 in California iar in tarile sarace foamete si exoduri de populatii cu dezordini sociale cum s-a intimplat acum 4200 de ani in Egiptul antic prin dezmembrare si un razboi civil de zeci de ani pina la revenirea cursului Nilului la cota normala pentru irigarea culturilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. an 12 iulie 7:22 carui anonim te-ai adresat- fii explicit- ce nu stii si nu ai vazut nu poti judeca!are cine ne judeca si nu va fi usor,nimeni nu este fara greseli si pacate

    RăspundețiȘtergere