duminică, 25 iulie 2021

L - AU BĂTUT PE CRUCE INTRE DOI TÂLHARI ,CA SA FIE UMILIT !

                                                                    

.

24 Iulie 2021, ora 4,18 !

Dragii mei,

În aceasta dimineața in zori, m-a trezit un glas care spune asa:
"L-au bătut pe Cruce intre doi tâlhari,ca să fie umilit!"
Clipa in care dragii mei, Il vad pe MANTUITORUL nostru bland si drag si prea iubit,Il vad rastignit intre cei doi talhari.


Capul Lui Iisus era aplecat spre umarul Său drept ,iar de pe frunte curgeau râuri de sânge sfant si nevinovat.
Iisus sângera foarte tare.

.
Dragii mei, Mantuitorul nostru bland si prea iubit,S-a jertfit pentru noi, pentru sufletele noastre ca sa ne mantuim.Sa ne închinam si noi Sfintelor Pătimiri a Lui Iisus Hristos si sa-I dăruim inima noastra,sufletul nostru si cugetul nostru,intreaga noastra fiinta ,si astfel,nu vom mai putea gresi deloc.Implinind Voia Duhului Sfant,vom urma Calea ce duce spre IISUS HRISTOS,spre mantuirea sufletului nostru. Asa sa ne ajute IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.


8 comentarii:

  1. La fel au procedat si cu Arsenie Boca , pentru al umili l-au inchis cu hotii de drept comun dar spre uimirea calailor ,Arsenie a devenit curind foarte respectat intre detinuti printre altele pentru ca i-i ajuta pe cei mai slabi si conducerea de la canal dupa ce in cele 2 ore a fost plecat de la Canal la inmormintarea mamei sale din Apuseni,confirmata din sat. au hotarit ca neavind ce-i face , au hotarit sa-l elibereze -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, crăciune! Au fost umiliti ca sa fornăi tu pe net, sa te dai mare viteaz. Tot ce s-a intamplat a fost ca model pentru oameni, sa poata alege intre doua drumuri: unul spre Cer, altul spre Iad. Nu exista cale de mijloc. Caldiceii nu au forta de a urca si cad. De aceea atatia politicieni cad, chiar daca merg la biserica si respecta traditia crestina: nu fac nici pe depatte ce ar putea face avand puterea in mana, deci sunt caldicei spre rece. Si cad...demonii le prind sufletele.
      Sa vezi cum or sa cada
      " spiritualii" din Romania, tot caldicei spre rece si ei. Iar unii sunt reci de tot, pentru ca au bagat in Romania vrajitoriile interzise in Cer!

      Ștergere
    2. 11:07 ești plin de răutate, chiar nu te poți abține.... 😠😠😠

      Ștergere
    3. Craciun Petre se numeste si nu ai schimbat in armata izmenele cu dumnealui.Si despre formnait are sange in instalatie mai mult ca tine,cat despre creier nu are rost sa te informez ...oricum are iquul cu doua etaje mai sus ca tine,tu fiind la subsol.

      Ștergere
  2. Anul acesta este cel mai negru an al țării! Accidente, seceta, inundații, cutremure zilnice, inundații, vijelii, tornade, incendii, foarte mulți morți prin inecare, grindina si pandemia. Cum de Dumnezeu anul acesta ne-a lovit asa de crunt? Ce părere aveti? Unii din iarna au prezis toate acestea. De unde au stiut? Si suntem doar la sfârșitul lunii iulie ! Si inca marile revolte si mitinguri anunțate de cativa ani nu au sosit. Urmează oare revoltele cele mari?

    RăspundețiȘtergere
  3. https://playtech.ro/2021/pensiile-speciale-nu-dispar-nicaieri-dar-acum-sunt-si-mai-multe-ce-meserie-trebuie-sa-ai-ca-sa-profiti/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne da Dumnezeu dupa faptele noastre.
    Trebuie să ne gândim bine unde greșim,ca sa nu mai repetam acele greseli,
    Dumnezeu ne iubeste dar este drept.
    CREDINTA noastră sa o avem în suflet,ma doare sufletul când văd că nu putem fi la unison in ce priveste iubirea de aproapele nostru,
    Când văd că este atâta ura invidie,cum sa ne mai rabde Dumnezeu și Maica Domnului.
    Totuși romanii sunt un popor credincios si cu frica de Dumnezeu.
    Suntem bulversati si nu mai stie omul încotro să o ia.
    Nimic fără Dumnezeu, are grijă Dumnezeu de toata lumea,nădejde si credința sa avem.
    Cu mult drag tuturor.
    Multa sanatate si mântuire la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cititi si verificati cu bluetooth. Este cat se poate de real, incredibil!
    https://www.realitatea.net/stiri/actual/diana-sosoaca-sa-apasati-pe-bluetoothul-de-la-telefon-sal-indreptati-catre-persoanele-vaccinate-si-sa-vedeti-ce-serie-apare_60db9376ecccc760692db292

    RăspundețiȘtergere