vineri, 30 iulie 2021

EPIDEMIE DE VARICELA ? (VARSAT DE VÂNT )

                                                .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                         


                                       29 Iulie 2021,ora 8,48 !


                                Dragii mei, 


Tot in aceasta dimineata,si tot in timp ce ma rugam, la un moment dat,nu mai am in fața ochilor Carticica de Rugaciuni,ci vad un trup,doar spatele il vad, un trup care era plin de bube rosii si mari, una langa alta,asa ca la vărsatul de vânt sau varicela cum este numit in termeni medicali.


Dragii mei, este foarte posibil ca nu peste mult timp sa auzim de o Epidemie de varicela.


Unde anume sau cand se va intampla aceasta,eu nu stiu a va spune cu exactitate, dar stiu ca asa va fi precum mi s-a aratat.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin.
Cu dragoste,Maria.


9 comentarii:

  1. Tratabila ,se spune chiar eradicata prin vaccinurile 'clasice' ale copiilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi din copiii care au facut vaccinul antivaricela au facut o forma mai grava de varicela decat cei nevaccinatii. Ba chiar vaccinatii au mai facut si alte complicatii. Oare de ce?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca religiile sunt doar formale. Oamenii nu sunt invatati sa se curete cu adevarat in interiorul lor si toate pacatele trec la urmasi. Din cauza terapiilor de tip reiki si radiestezie, ce constau in curatari superficiale ale aurei, mizeria din prezent a adultilor este trimisa in viitor,peste urmasi. Fie ca e medicina clasica, fie ca este alternativa, omul a devenit atat de egoist, incat s-a rupt complet si de natura, si de Dumnezeu. Multi spun ca domnia omului pe pamant este pe sfârșite...omul se autodistruge din indiferenta fata de natura si urmasi. Orice celula care devoreaza prea mult devine cancerigena ucigand trupul. Trupul Romaniei este ucis zilnic chiar de catre români. Viitorul este in mainile Lui Dumnezeu, nu incercati sa-l aflati, ca degeaba o faceti. Vedeti-va mai bine de problemele voastre ca popor nerezolvate. Si sunt foarte multe! La fel de multe precum gunoaiele ce sufoca Romania.

      Ștergere
  3. Varianta delta este la fel de contagioasa ca varicela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conspirationistii au tot incercat sa gaseasca vinovati pentru coronavirus. Ca Arafat, că Cutărescu...Arafat e medic, nu preot. Un medic gandeste stiintific. Un preot va va spune ca e timpul sa treceti la treaba pentru ca va sunt urmașii in pericol. Faptele rele se repara cu fapte bune. Natura se repara prin programe ecologiste. Padurea se repara prin replantari. Otrava se curata curatand pamantul si padurile de gunoaie si tot ce este toxic.
      Coronavirusii sunt ciulinii răutății răspândiți de om pe pamant si care acum se intorc la cei vinovati. Cautati o carte despre cauzele spirituale ale bolilor si o sa intelegeti ca omenirea a ajuns pe fundul prăpastiei. De ce atat de multe accidente in Romania? Pentru ca romanii grabesc timpul. Lacomi sa castige bani repede si usor, nervosi pentru ca nu pot controla destinul, agresivi din cauza saraciei si frustrarilor,fug mereu intr-un viitor pe care si-l planifica singuri. Viitor in care Dumnezeu nu e, pentru ca planificarea exagerata a viitorului este scoaterea Lui Dumnezeu din viata ta. Cand iti grabesti timpul, iti scurtezi singur viata, pentru ca timpul se contracta atunci cand te grăbești. De aceea si sentimentul ca zilele sunt mult mai scurte decat pe vremuri. Lacomia dupa bani ne-a adus in timpul occidental, in care " timpul inseamna bani". Ochiul dracului e zeul occidental de care s-au indragostit si romanii.
      Spiritualitatea este cu mult mai complicată decat cred afonii ce si-au cumparat diplome de terapeuti. Un medic ce practica medicina clasica nu patrunde cu cizmele murdare in sufletul omului. Terapeutii prost scoliti o fac si produc adevarate dezastre in sufletul colectiv romanesc. Pe vremuri erau doar medicul si preotul. Acum avem si guru, si maestru suprailuminat, avem paranormali, avem coach...e suntem buricul universului...nu ne mai ajunge Dumnezeu cu prajina la nas, de destepti si culti ce suntem!

      Ștergere
    2. Chiar credeti toate mizeriile adtea cu valul 4, 5. Adica virusul a fost in vacanta di fix din septembrie se intoarce. Pai cu o ademenea gandire nici nu ma mir ca s a ajuns aici

      Ștergere
  4. Cine știe ce au mai modificat la virus. Vor sa se vadă boala ,sa-i stigmatizeze total pe nevaccinați. Oricum se vede clar că vaccinul este arma de control a populației ( manipulare psihologica, frica, moarte, etc)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumea Lui Dumnezeu se întrepătrunde cu lumea lui Satana. V-ati gandit de ce nu putem iesi de sub controlul lui Satana? Pentru ca suntem căldicei. Vorbim despre iubire dar ne iubim doar pe noi. Nici preotii nu mai pot iesi din lumea lui Satana. Cei cu Har sunt trasi in jos de catre enoriasii lor ce vor sa-i duca cineva in spinare, cu bagajele lor cu tot, cei corupti nu vor sa iasa,,pentru ca vibrational se simt bine in lumea lui Satana si aceia isi trag in jos si enoriasii buni.
      Va veni un moment in care se vor rupe legaturile dintre oameni. Deja devenim incompatibili. Unii avem vibratie de Nou Pământ, altii vor sa stea degeaba si sa ne dea lectii. Si nici nu aveti idee cu ce vibratie se nasc acum unii copii...
      Viitorul e diferit. Unii vor merge in Lumina, altii vor ramane pe vibratia lor, in intuneric si frica.

      Ștergere
    2. Anonim, 08:44, iar tu ramai in vibratia orgoliului. Nimeni nu se poate curata singur, daca nu se smereste chemand Harul si indurarea divine. Nimeni nu se poate inalta singur, nici mantui prin sine insusi. Cel putin, radiestezistii trimit oamenii la spovada si impartasanie. In rest, ai dreptate, cdesi timpul s-a scurtat fiindca timpul insusi este o creatie limitata. Se apropie sfarsitul unei lumi cazute in timp si nasterea celei ce se iveste cu A Doua venire a Sa. Dispretuindu-ne semenii, intr-o secunda pierdem "vibratia". Dumnezeu este singurul care cunoaste care, unde va merge si cum.

      Ștergere