vineri, 30 iulie 2021

CICLON ? VANT EXTREM DE PUTERNIC !

                      Noapte de 29 -30 Iulie 2021,ora 0,20 !


                            Dragii mei,


In aceasta nopate ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad doua strazi care se intersectau.Era ziua,iar oamenii mergeau acolo unde aveau nevoie.

Brusc,incepe un vânt puternic, un vant care ridica totul de la pamant.

Dragii mei, din pacate vom auzi de un asemenea ciclon care va face, ca tot ce este mai usor pe pamant, sa fie luate si duse de vantul extrem.
Traim vremuri tulburi dragilor! Dar cu dragoste,cu Rugaciune fierbinte catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,vom trece mai usor peste toate.
Cu dragoste,Maria,

6 comentarii:

  1. Va trece o furtuna foarte puternica, de la Vest spre Est, pe deasupra Carpatilor Meridionali si va afecat mai multe judete din centrul tarii... Vijelia va matura totul in cale !!! In jud. Galati va fi prapad mare !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.msn.com/en-us/money/other/an-ex-facebook-employee-said-the-company-demanded-she-remove-a-critical-memo-of-it-from-her-personal-website-when-she-declined-her-entire-site-was-suddenly-shut-down/ar-AAMHWDi?ocid=msedgntp
    Acesta a facut mult rau in tari de peste tot din lume prin faptul ca nu a lasat pe cautatorii de libertate sa-si spuna cuvantul sau ofurile. A reprimat tot de peste tot. Lui Dumnezeu nu ii place regresul.
    Manechinul bulibasit si gura sparta, stihia sclerozata numita Mark Zuckerberg este un las si un linge egouri pentru ca atat stie. Mai rau ca un texan cultivator de legume! Trump i-a spus-o si neghiobul pentru ca aceasta denota figura lui cel mai tare, neghiobia, n-a stiut sa fie delicat cu Trump. L-a cotonogit de uite ce mizerie a iesit! Asta este: cand iti lipseste iubirea, da neghiobia peste tine oricat de inteligent te-ai crede. Face hap la tine din gura si nu ii iese nimic din zevzec pentru ca ii lipseste. Deci a facut hap degeaba. Gene bune americanul are. De aruncat oriunde.

    RăspundețiȘtergere
  3. Turcia devastată de incendii masive. Autoritățile nu au înțeles cu toate ca au fost anunțate din timp. La fel si la noi va fi cu toate ca au fost anunțate cu ce va fi. O sa vedem toti_

    RăspundețiȘtergere
  4. Vor muri mai multi oameni decat de covid, a spus boul de Bill Gates https://alephnews.ro/economie/bill-gates-avertizeaza-ca-lumea-se-va-confrunta-cu-alte-doua-dezastre-vor-fi-mai-multi-morti-decat-in-aceasta-pandemie/ .Deci paziti-va si nu ignorati Ro alert.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doua dezastre la Judecata vezi in Ioil.

    RăspundețiȘtergere