duminică, 28 martie 2021

ROMANIA MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, SI GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU !

                                    Dragii mei,


În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor de parcă as mai fi avut încă un ochi în crestet,văd SFANTA  CRUCE a Domnului nostru Iisus Hristos ce avea o culoare neagra spre maro închis.
Sfânta Cruce era intr-un oval albastru violet, sub Cerul de noapte pe care il vedem noi cu ochii firesti.
Nu era prea departe, ca distanta faţă de Pămant.
Într-o clipă fratilor, Sfanta Cruce inconjurata de o Lumina alba stralucitoare,o vad in inima HARTII  ROMÂNIEI.
O forta nevazuta, a facut ca sa apară HARTA ROMÂNIEI SFINTE.
Aceeasi forţă nevazuta ,a luat albul stralucitor de la Sfanta Cruce,alb ce s-a transformat  intr-un nor alb stralucitor, un nor maleabil si care ,a fost asternut in mijlocul HARTII ROMANIEI.
                  
Image result for cruceImage result for harta romaniei..

Acum vedeam HARTA ROMÂNIEI sfinte,cu Sfanta Cruce in inima ei  si cu norul alb stralucitor, asternut la Picioarele Lui Iisus Hristos care era rastignit pe Crucea sfanta.
Albul din jurul Sfintei Cruci, era foarte stralucitor si se asternuse în inima ROMÂNIEI DUHULUI SFÂNT.
Dragii mei, Lumina din jurul Sfintei Cruci s-a facut aşternut Picioarelor Lui IISUS HRISTOS care, va veni în al Doilea Său Ierusalim numit ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT.
Fratilor,DUMNEZEU ne-a arătat prin aceasta MINUNE MARE, faptul că ,urmeaza să-şi astearnă la picioarele Sale ,Ţara Sa aleasa ca fiind Viitorul al Doilea Ierusalim, numit România Lui Dumnezeu,Romania Duhului Sfant.
Să ne bucuram dragii mei si sa aducem multumire,dragoste şi închinare Prea Sfintei Treimi, Maicii Domnului si Prea Sfintei Cruci a Domnului nostru Iisus Hristos.
Sa ne pregatim prin Sfanta Spovedanie la Preot,care după faptele noastre ne va da si Sfanta si dumnezeiasca Împărtăsanie, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos ,Căruia I se cuvinte toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin.
                                              Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. mai are DOMNUL rabdare cu lumea dar sf impartasanie nu se da numai pt fapte ci mai ales ganduri si cuvinte-cred ca e cazul ca d-na Maria sa publice orice mesaj de la noi daca nu sunt jigmitoare-si sa nu judece motivele mesajelor ca nu este DUMNEZEU-sunt curios daca veti publica ce am scris

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.romaniatv.net/tornada-ucigasa-in-sua-cel-putin-cinci-persoane-au-murit-galerie-foto_5375628.html
    A început sezonul tornadelor!? Sa ne pregătim că urmează si la noi anul acesta mai multe tornade...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Ajuta doamna Maria
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Sa ne dea Dumnezeu și Maica Domnului sănătate și mântuire.💐

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma doare sufletul pentru copiii noștri, sunt pierduți și fără repere, într-o țară care nu le poate oferi nimic sunt obligați sa apuce drumul străinătatii, nu își pot întemeia familii, nu își pot folosi studiile, nu își pot ajuta familia și prietenii. Am ajuns carne de tun în Europa,din cauza noastră, ca am stat în casă cu capul plecat și am acceptat toate prostiile ăstora de se perinda de 31 de ani la putere, slugi și trădători de țară, fără Dumnezeu și fără nimic sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acel nume misterios neretinut trebuie sa fie Nirmala un nume strain din trecut si din viitor de venire teofanie care va fi cel mai curat Nume care va face dn Romania nou Ierusalim tara de pelerinaj mondial. Cineva de pe tron din Sion cu misiunea de a relationa si manifesta puterile si maternitatea ipostasuui interior Duhul Sfint promis a calauzi etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nirmala Nilakanta de unde Karnataka.
      Iar daca dai pe stiri ai asa:
      Karnataka CM rules out lockdown, but bans protests; schools, colleges remain open
      "“For 15 days from today no protests, rallies will be allowed. Number of cases in apartments are increasing, so no parties or celebrations are allowed from today. There will be no lockdown. Strict action will be taken against people who don’t wear masks,” the Karnataka government said."
      Zice si ca nu e voie la petreceri in apartamente incepand de azi pentru ca numarul de cazuri Covid in apartamente a crescut.

      Ștergere