duminică, 7 martie 2021

ROMÂNIA ESTE CREAŢIA LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT !

  Sa ne reamintim dragilor de MINUNEA prin care trece si va fi Romania :


                                 Dragii mei, 

Astazi dimineata dragilor, treaza fiind,mai stateam puţin in pat ,dar cu ochii închisi.
Si astfel dragilor, vad un Cer senin ca de oglindă,un bleu lucios si transparent fara nicio altă pată de culoare pe el.
Pe un astfel de CER,apare HARTA ROMANIEI SFINTE, dar fară înscrisuri, ci pe un fond albastru violet.
În mijlocul HARTII ROMANIEI a apărut de sus pana jos, adica ,de la Nord până la Sud,o Cruce Sfanta din Lumina albă,orbitor de stralucitoare.

                                             


Image result for harta romanieiRelated image..


După doar cateva clipe,HARTA ROMÂNIEI DUHULUI SFÂNT dispare,iar CERUL rămâne cu acelasi bleu senin ca de oglinda,fara nicio alta pată de culoare.

Related image..

Dar ceva uimitor se întampla!
O lumina alba,ovala,sub forma unor Aripi stranse de PORUMBEL, apare în stanga mea pe CER, iar la mică distanta vad scris asa :

                                                               
            Opera  Lui Dumnezeu !
            România , ADEVARUL  DUHULUI  SFÂNT !" ..
Dragii mei, iar ceea ce am vazut scris pe Cerul Sfant,adică, pe Opera Lui Dumnezeu,am auzit si un glas care a grait asa:
                          
                    "Opera Lui Dumnezeu!
                   România,ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT !
                 Să nu vă atingeti de români,căci se cheamă Poporul ales!"
   
Image result for cer senin..
Dragii mei, închipuiti-vă că priviti Cerul de ziuă si nu vedeti nimic pe el,decat, stralucirea lui si cuvintele acestea scrise pe el:
               "Opera Lui Dumnezeu!
             România,ADEVARUL  DUHULUI SFANT!"
Oare ar mai fi loc de îndoială ,în inima si sufletul vostru?
Oare nu se cade ca noi să-I multumim DOMNULUI pentru că ne-a ales pe noi ,POPORUL ROMÂN ca sa-L primim pe FIUL SĂU si MANTUITORUL sufletului nostru ,în ROMANIA NOULUI IERUSALIM?
În viata noastra de zi cu zi dragii mei, să căutam ca sa facem numai Voia Domnului;numai ceea ce-I este bineplacut Lui si MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA.
Decât să facem un rău cuiva,fie el si dusman,nu mai bine ne este ca sa-l iertam si sa ne linistim sufleteste?
Ce folos avem daca urâm pe cel care ne-a facut rău,pe cel care ne-a supărat? Niciunul! Pur si simplu ne incărcam inima si sufletul de ură si de păcate, si nu mai avem liniste nici zi si nici noapte.
Fapte rele,poate face fiecare om de pe Pământ!
Dar o fapta buna,nu o poate face oricine.
Si-atunci,de ce sa ne asemanam cu cei care fac fapte rele si sunt plini de ură? Cu ce suntem noi mai buni decat ei,daca facem aceleasi rele?
Sa incercam fratilor chiar din acest moment, ca sa nu mai urâm pe nimeni, sa daruim un zâmbet,sa daruim o vorba buna,o vorba de incurajare,sa hranim pe cel flamând si sa îmbracam pe cel gol.
Sa mergem la SFANTA BISERICA macar in ziua Sfintei Duminici, la CINA SFINTEI  si DUMNEZEIESTII LITURGHII la care , MANTUITORUL nostru drag si scump sufletului nostru ne cheama in fiecare clipă a vietii noastre,cu fiecare bătaie a inimii noastre care, de cele mai multe ori este împietrită de răutatea faptelor noastre ,precum si de zgârceania pe care o afisam prin ură faţă de Aproapele nostru.
Fratilor ! Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂSANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu iubire si cu dragoste,Maria.

P.S.

         
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                                 

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare, cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant care, coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari. Arata de parcă aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor; era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doarcu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

                      "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               
                    "R O M Â N I A !"

9 comentarii:

  1. Doamna Maria ce poate fi mai minunat și mai,mare bucurie pentru un popor ales de Dumnezeu și Maica Domnului.
    Nu putem de cât s-ai mulțumim lui Dumnezeu ca nea ales.
    Sper din tot sufletul sa păstrăm aceasta cunună pe care divinitatea ne-a binecuvântat,ca tara aleasă.
    Sper sa nu ne pierdem credința datorită a tot ce se intampla in ziua de azi,ci sa ne întărim in credința.
    Sunt destui oameni răi pe acest pământ care nu vad ca vremurile se apropie cu mare putreziciune.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu numai ROMANIA tot pamantul si universurile sunt creatia lui DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte putin timp a ramas,pana vom vedea adevarul despre MANTUITORUL LUMII,in Adevarata Biblie,care va fi scoasa la lumina de SFANTA TREIME.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineața tuturor.Așa va fi se va arăta o cruce mare pe cer de lumină și fiecare om își va vedea propriul suflet în ce stare se afla la momentul respectiv.Bine ar fi ca oamenii să se afle în stare de har atunci.Acesta se cheamă Marele Avertisment .Dar mai inti cu trei zile lună se va face roșie și apele marilor dar și cutremure peste tot pământul.Intrați pe Blog Lumina ptr.suflet acolo sunt toate msj .lui Iisus si Maica Domnului.O zi frumoasa de luni și La MULTI ANI tuturor mamelor si femeilor de pe acest Blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Citiți ce vă așteaptă în abatoarele umane din țara lui Wuhanus, Rumenien
    https://www.antena3.ro/actualitate/medic-ati-spital-sibiu-pacienti-595340.html

    RăspundețiȘtergere
  6. "COPII MEI, DEJA SUNTEȚI ÎN TIMPURI obscure și de întuneric, unde trebuie să vă rugați dimineața și noaptea, deoarece forțele răului vă atacă!"

    03 MARTIE 2021 10:50 AM

    MESAJUL MARIEI AJUTĂTOAREA OAMENILOR LUI DUMNEZEU.

    MESAJ CĂTRE ENOH;

    "Copilașii Mei, Pacea Domnului Meu să fie cu voi toți și Protecția și Ajutorul Maternal, o să vă însoțească întotdeauna.
    Copiii mei, vă reamintesc din nou: pregătiți-vă pentru sosirea Avertismentului (AVIZUL), deoarece este aproape, mai aproape decât credeți. Inima Mea de ajutor Mama suferă atunci când vede că marea majoritate a Umanității nu este pregătită; Acest eveniment Măreț va schimba total concepția pe care mulți o au despre viața spirituală și despre Existența Unicului și Adevăratului DUMNEZEU, Unul și Trinul (Sfânta Treime)....

    RăspundețiȘtergere
  7. ...
    CONTINUARE'

    Omenirea va fi într-un extaz care va dura între cincisprezece și douăzeci de minute din timpul tău pământesc, în care ți se va arăta starea sufletului tău cu privire la Dumnezeu și la frații tăi ..
    Fiecare muritor va fi judecat, doar micuții Mei (copiii) cărora le lipsește folosirea rațiunii, vor fi excepția; totul va fi judecat chiar și cuvintele tale inactive. ce tristețe Simt ca Mama Omenirii, văzând că multe suflete nu se vor întoarce și vor muri veșnic din cauza gravității păcatelor lor. Din acest motiv, copilași, vă rog să fiți pregătiți spiritual și în Harul lui Dumnezeu, astfel încât să puteți rezista acestei încercări; test care vă va deschide înțelegerea și cunoașterea existenței Eternității și a Lui Dumnezeu și te va pregăti ca să poți nfrunta, când te vei întoarce , bătălia finală pentru Libertatea ta.
    Copiii mei, sunteți deja în vremuri obscure și de întuneric, unde trebuie să vă rugați dimineața și noaptea, pentru că forțele răului vă atacă. Dacă voi, micuții Mei, nu respingeți aceste atacuri, riscați să cădeți în capcanele și înșelăciunile adversarului Meu, care vă va slăbi spiritual și vă va separa de Dumnezeu, apoi vă va fura sufletul. Fie ca armura voastră Spirituală să fie mereu purtată și unsă cu Rugăciune, extinzând-o copiilor și membrilor familiei voastre, pentru ca și ei să primească Protecția Cerului....

    RăspundețiȘtergere
  8. ...
    CONTINUARE (2)
    Adversarul Meu, copii, este acum gata să-și facă apariția, rămâne doar să treacă Avertizarea AVIZUL) și MIRACOLUL, să se facă cunoscut Omenirii; săraci dintre acei copilași (oameni) care sunt încă în păcat și departe de Dumnezeu când apare Antihristul, pentru că nu mai vor găsi multă Milă.Casele Fiului Meu vor fi închise definitiv și Închinarea zilnică, Sfânta Liturghie, suspendată. Ce se va întâmpla cu voi, copii rebeli? Dacă nu te trezești cu Avertismentul și Minunea, sufletul tău se va pierde veșnic. Copii Mei, în ultima domnie a adversarului Meu, va fi dusă o persecuție la nivel mondial împotriva Bisericii Fiului Meu; bieții mei copii mici vor trebui să fugă la munte și să se ascundă în peșteri, grote sau în adăposturile Mele Mariane, pentru a scăpa de lupi; Milioane de copilași (oameni) vor fi martiri, dar sângele lor va fi Sângele Fiului Meu, cu care se va ridica Noua Biserică. Poporul Lui Dumnezeu va merge în exil și va fi complet purificat, supraviețuitorii vor fi mâine Poporul Ales de Dumnezeu, care va locui împreună cu El, Ierusalimul cel Nou și Celestial....

    RăspundețiȘtergere
  9. ...
    CONTINUARE (3)
    De aceea, copiii mei, pregătiți-vă pentru sosirea Avertismentului, că lămpile voastre să fie aprinse cu Rugăciune, astfel încât atunci când Maestrul vă atinge ușa sufletului, să fiți gata. Profitați de aceste ultime miimi de Milă (Îndurare) care lipsesc până la sosirea Avertismentului, astfel încât să vă puteți pune în pace cu Dumnezeu și frații și surorile voastre.
    Fie ca Pacea Domnului Meu să rămână în tine și Iubirea și Protecția Mamei Ajutătoare, să te însoțească mereu.

    A voastră MAMĂ, Maria Ajutătoarea Creștinilor.

    Faceți cunoscut copii Mei, mesajele Mântuirii, către toată Omenirea."

    RăspundețiȘtergere