sâmbătă, 20 martie 2021

REVOLUTIA NE BATE LA USĂ ???


                                                    Dragii mei,

Scriam in urma cu aproape 5 ani de zile, un articol cu titlul de mai jos:

O NOUĂ REVOLUTIE ???

 TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

Din pacate dragilor, ceea ce scriam in urma cu 5 ani de zile, este foarte aproape in a se implini.
Nu este nicio bucurie,dar,oamenii au ajuns la capatul rabdarii. Nu mai putem trai ,nu mai putem respira, nu mai avem niciun fel de drepturi si niciun fel de libertate.Suntem tratati ca popor ,asa cum erau tratati sclavii.Macar acestia din urma, aveau totusi libertatea de a respira aer curat.Iar toate aceste nemultumiri se extind in toata lumea.
Copiii mor de foame,batranii mor de foame si din lipsa de medicamente,bolnavii cronici se sting precum o lumanare din pricina lipsei spitalizarii lor,pe motiv de Covid.
Dragii mei, COVIDUL exista si e cumplit pentru cei care se infecteaza,mai ales daca au si boli cronice,le este fatal.
Dar pentru aceasta,nu trebuie sa fim tratati ca niste sclavi !!!
Suntem oameni si putem respecta regulile de prevenire a infectiei cu Covid, si nu avem nevoie sa fi inchisi in case!!!
Iata ce se intampla in Romania:
Radio Europa Liberă România
Proteste ale coronascepticilor în București și în mai multe orașe din țară
În ziua în care România a stabilit un nou record pentru numărul de pacienți în stare gravă care au nevoie de terapie intensivă, în București și ...
Proteste la adresa „dictaturii medicale” în mai multe orașe din România. George Simion la Cluj. 20 Martie 16:59 138 0. Protestele iau amploare sâmbătă, în mai ...

Protestele iau amploare sâmbătă, în mai multe oraşe din ţară. Sute de oameni din Bucureşti şi zeci de oameni în alte oraşe, cum ar fi Cluj, Braşov, denunţă "dictatura medicală" generată de pandemie. În Bucureşti, mesajele sunt diverse, vizate fiind în principal restricţiile, dar există şi mesaje împotriva campaniei de vaccinare.

În Bucureşti au loc două proteste, unul în Piaţa Victoriei şi unul în Piaţa Universităţii. Este posibil ca protestatarii să pornească în marş spre Palatul Parlamentului. La protestul din Piaţa Victoriei participă şi Diana Şoşoacă. Senatoarea ex-AUR vorbeşte la un microfon, având alături un steag cu Partidul Neamul Românesc.

„Cluj pentru LIBERTATE”

Şi la Cluj are loc un protest, printre participanţi fiind şi liderul AUR, George Simion. "Cluj pentru LIBERTATE", a scris acesta pe Facebook, alături de o imagine din centrul Clujului.

Printre solicitările oamenilor se numără şi deschiderea bisericilor în noaptea de Înviere. Protestatarii i-au transmis şi lui Cîţu că nu sunt terorişti, după ce premierul a afirmat că persoanele care se opun restricţiilor şi vaccinării sunt asemenea teroriştilor.

Câteva zeci de persoane s-au adunat sâmbătă după amiază şi în Centrul Civic din municipiul Braşov, pentru a se alătura protestatarilor din alte ţări care se opun restricţiilor luate de autorităţi pentru oprirea crizei sanitare. Ei se opun „discriminării” pe criteriul legat de vaccinare şi cer „respectarea dreptului la viaţă, la respiraţie liberă, la credinţă, la muncă, la circulaţie , la cultură, la şcoală”.

Mobilizarea pentru această manifestare s-a făcut pe reţelele de socializare mitingul fiind denumit „Starea de libertate”.

De ce ieşim la miting: pentru respectarea dreptului de a decide LIBER referitor la propria persoană şi la propria sănătate; împotriva oricărei discriminări bazate pe vaccinare; împotriva restricţiilor impuse de prelungirea continuuă şi neconstituţională a stării de alertă. Pentru respectarea drepturilor noastre constituţionale; pentru respectarea dreptului la viaţă, la respiraţie liberă, la credinţă, la muncă, la circulaţie , la cultură, la şcoală”, au explicat cei care au postat anunţul de mobilizare la miting.

Proteste ale coronascepticilor în București și în mai multe orașe din țară



VIDEO Proteste în București și în mai multe orașe din țară împotriva restricțiilor anticoronavirus / Șoșoacă și Bahmuțeanu au participat la protestul din Capitală. Simion, la manifestația din Cluj / Jandarmeria: Protestatarii vor fi identificați și sancționați

Două manifestaţii de protest au avut loc sâmbătă după-amiaza în Bucureşti, la Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii, oamenii exprimându-şi nemulţumirea faţă de măsurile de restricţie introduse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19.

La protestul din Piaţa Victoriei, început în jurul orei 14,00, a fost prezentă şi senatoarea Diana Şoşoacă. Ea a criticat Guvernul, pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, solicitând alegeri anticipate şi alcătuirea unui guvern format din tehnocraţi. Ea le-a cerut, de asemenea, şefului statului şi prim-ministrului Florin Cîţu să discute cu protestatarii, pentru a le asculta nemulţumirile.

Senatoarea a criticat obligativitatea purtării măştii de protecţie de către elevi, în timpul orelor de sport, şi a susţinut că că situaţia generată de pandemie trebuie să fie gestionată de „profesionişti adevăraţi”.

În jurul orei 17,30, manifestanţii din Piaţa Victoriei au plecat spre Parcul Izvor, purtând o pancartă cu mesajul „Spunem nu vaccinării forţate”.

Un alt protest s-a desfăşurat sâmbătă şi la Piaţa Universităţii, în zona Fântâni.

Iata un articol mai recent,ce are legatura cu ceea ce se intampla acum in Timisoara:

           1 Octombrie 2020,ora 3,48 !


                                    Dragii mei,

.

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezesc multe glasuri care scandau la unison asa:
"Timisoara ! Timisoara!
Azi in Timisoara,maine -n toata tara!
Dar un alt glas intervine dragii mei, si spune asa:
De la Timisoara vine tavalugul !
Tavalugul vine de la Timisoara !"
Prieteni dragi, stim cu totii ca Revolutia din 1989 de la Timisoara a pornit.Nu voi fcae niciun fel de comenatriu,eu doar mi-am facut datoria si am scris.Fiecare dintre voi dragilor,este liber sa creada ce vrea,atata timp cat comenteaza in termeni civilizati!
 Cu dragoste,Maria.


Iata si articolele mele din 2016:

luni, 5 septembrie 2016

O NOUĂ REVOLUTIE ??? 

TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

              Image result for revolutie           Image result for revolutie.
                                   
                                            Septembrie 2016,ora 16,18 !

                      Dragii mei, 

La doar trei minute după Mesajul cu : „VIN SI GERMANII”, au glasuri multe,foarte multe, care strigau in urale interminabile ,asa:
              ”Trăiască  Revolutia  Mare! 
                        Trăiască !” 

Oare chiar sa avem parte de o nouă REVOLUTIE?
Scriam nu de prea mult timp, precum ca, am auzit glasuri multe care spuneau ca trebuie sa rupă PIATA  UNIVERSITATII. 
Se va trezi oare din amorteala care l-a cuprins ,poporul român? 
Sa ne rugam dragii mei,ca sa fie pace si liniste în țara si peste hotare si sa nu ne pierdem Credința, căci fara Credință suntem morti.
                            Cu dragoste,Maria. 

Noapte de 7 -8 Septembrie 2016,ora 1,23 !


                            Dragii mei, 

Am scris de curând ,un articol cu titlul:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !


 Image result for REVOLUTIE.
Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste  ”O NOUĂ REVOLUTIE, REVOLUTIA  MARE ”, iată că mai primesc un MESAJ divin despre aceasta REVOLUTIE care va avea loc.
Deci,aud glas care-mi spune asa:

                ”REVOLUTIE !
             Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba : cum de ai stiut toate câte s-au împlinit?”

Dragii mei,să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI de tot necazul si de toata suferinta. 
Căci, de se vor implini toate, si se vor implini la randul lor ,mult vom avea de suferit, cumplit de mult. 
Am scris despre Cutremure,despre razboaie,despre Bombe si Explozii nucleare,despre DEVESELU care va deveni un adevărat vulcan,despre Atacuri teroriste,despre Inundatii si alunecari de teren,despre boli incurabile,etc etc.
Sa ne rugam fratilor ,cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca sa nu ne piarda ,ci sa ne mai dea o sansa pentru a ne schimba in bine si sa ne intoarcem la Credință, trup si suflet,inima si cuget. 
Cât despre întrebarea "cum de ai stiut toate câte s-au împlinit", stiti si voi dragii mei faptul ca, de la DUHUL CEL PREA SFÂNT le stiu si le scriu pe toate.
                                           Cu dragoste,Maria.

 

29 de comentarii:

  1. Toate la timpul lor ,doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  2. Coronascepticii nu vor răsturna niciun Guvern, indiferent de țara. Restricțiile privind pandemia sunt pe sfârșite; mai durează 4-5 luni cel mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai cunoaste puterea LUI DUMNEZEU,ai sti ca Sfanta Biblie,a ajuns la sfarsit,saracii vin la putere,si oculta mondiala,toti cei bogati,si cei care au facut numai rau,inaintea LUI DUMNEZEU, va fi distrusi de DUMNEZEU,incepe cernerea pe pamant.

      Ștergere
    2. Anonim 23:22 da ce faci mă ? Ni s a spus de la partid să spunem 2-3 luni si tu bagi 4-5 luni sa facem gogoașa mai optimistă. Si parca ne împărțisem si blogurile de actiune,ce cauti tu aici?

      Ștergere
    3. Vrabia Mihai viteazu.
      În primăvara lui 2020ms-a spus că dacă stam în casa 2- luni este gata pandemia.
      După aceeea că dacă purtăm mască cateva luni este gata.
      Acum dacă ne vaccinăm .
      Trebuie să fii copilaș să nu îtelegi că se va instara dictattura dacă stă ca oițele în casă.
      Sigur nu ne vom mai întoarece la ceea ce afost.
      Adică cu bisericile goale cu avorturi etc.

      Ștergere
    4. Dar la acest val 3 sau al catalea o mai fi s-au purtat masti de protectie comparativ cu valul 1. Si atunci cum de s-au mai raspandit noile tulpini daca oamenii poarta masca?
      Sunt oameni care se zice ca s-au infectat desi nu si-au dat masca jos deloc. Si era o masca conforma, SUPER PROFESIONALA! Atunci inseamna ca degeaba se poarta mastile conforme ca tot se infecteaza oamenii. Ba chiar si creierul se pare ca este afectat de la neoxigenarea lui, de la inspirarea dioxidului de carbon cu toate celelalte bacterii din gura care colhaie deja pe masca dupa nici 5 minute. Degeaba schimbi masca din 5 in 5 minute, nu se rezolva.

      Ștergere
    5. Cine poartă mult timp masca are șanse mari să devină pozitiv la testul Covid-19 pentru că îi sunt afectate căile respiratorii. Totul e un plan minuțios pus la punct împotriva omenirii de către "tribul" lui Bill Gates, care au hotărât să elimine 95% din populația lumii și vor face un mare genocid! Mai mult, anul viitor în luna mai au de gând să genereze al treilea război mondial! Dar scrie în Biblie în Apocalipsa ce soartă va avea Babilonul cel mare care va înrobi întreaga lume! 🙏🗽💖

      Ștergere
  3. Marile mitinguri din Bucuresti au fost facute de oameni care au un job, au un tel, respecta regulile, respecta legile si ies in strada doar impotriva celor care le incalca drepturile si libertatile, fura, sunt corupti,etc.
    Mitingul de astazi a fost organizat de persoane care nu respecta nimic, care prin prezenta lor in piata risca sa omoare alti oameni - nu au purtat masti, s-au inghesuit si exista riscul ca cineva sa fi luat COVID, sa duca virusul in familie, la serviciu si, fereasca Dumnezeu, sa omoare pe cineva.
    Cum va explicati in intr-un oras cu aprox.2,5 milioane de locuitori, au iesit in strada DOAR 1000?!
    Va explic eu - bucurestenii stau la cozi sa se vaccineze, isi duc batranii in provincie pentru a-i vaccina (acolo au gasit locuri), au respectat regulile sanitare si nu sustin revendicarile celor 1000 de oameni din piata.
    Stiu ce spun deoarece am fost la mitinguri in viata mea - Rosia Montana, Ordonanta 13, 10 August.
    P.S. Maria, sotul tau a murit infectat cu virsul asta nenorocit! Cum poti sa ii sustii pe cei din piata cand tie COVID.ul ti-a bagat in mormant sotul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti tu numai ale tale,nu neg nici eu existenta virusului,dar te intreb,ca asa din senin a aparut ,ca cel din 1918 s-au i-a dat drumul cineva in lume cu un scop!??Ai sa vezi ca nu se va termina,se va ameliora in perioada calda,ca nu mai poata sa tina lumea numai in perioada rece in case!!!Si vor fii mutatii,si de la om la animal si invers,multe se vor schimba in lume,tari inchise,probleme intre ele,se destrama UE,se vor scoate banii,ramin numai carduri;atunci sa vedem ce vroiau sa explice scepticii pentru voi!!

      Ștergere
    2. 23.42-Ai o parere prea buna despre tine. E treaba fiecaruia in ce crede,nu mai fa pe indignatul!

      Ștergere
    3. 23.42 cind ai participat la mitingurile "tale", nu ti-a fost frica de virusuri? Ca,un savant imunolog care mai si judeca a spus ca,daca 80 % din pozitivi nu au simptome,inseamna ca virusul nu e nou( sau ca nu e periculos,ar zice altii). Sau ca teoria "memoriei" sistemuli imunutar,pe care se bazeaza vaccinarea,e falsa

      Ștergere
    4. Crestinilor,unde va este credinta in Dumnezeu,voi credeti in satan? Nu in CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU,pentru ce a dus IISUS HRISTOS,crucea in spate,pentru pacatele LUI,sau ale noastre,ca fugim de biserica,de rugaciune si fapte bune,placute LUI IISUS HRISTOS.Mare va fi mirarea preotilor,ca au alergat la satana,sa se vacineze,au uitat ca Dumnezeu,le-a dat putere si ii ocroteste daca fac fapte bune.Preotii au uitat in pandemie de Dumneze? Nu ei au fost in biserici,dar cea mai mare greseala ca nu sau unit impotriva satanei,sa vorbeasca zi si noapte,sa indemne poporul la rugaciune si fapte bune,sa spuna ca stadioanele sa nu fie pline de placere lumeasca,sa fie pline la rugaciune in IISUS HRISTOS.Sa ne pregatim sufleteste cu totii de pe pamant,ca incepem examenul nostru Inainte,LUI IISUS HRISTOS,ca nu am luat crucea noastra si sa-l urmam,in fapte bune,cu totii suntem vinovati,ca nu il scoatem pe satana din sufletele noastre,sa nu mai mintim,si pe IISUS sa-l iubim.

      Ștergere
    5. "Mare va fi mirarea preotilor,ca au alergat la satana,sa se vacineze,au uitat ca Dumnezeu,le-a dat putere si ii ocroteste daca fac fapte bune."
      Anonim21 martie 2021, 07:56,mă mir că dna va publicat acest comentariu... dar chiar ea ne-a și îndemnat să ne vaccinam

      Ștergere
    6. https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr/

      Ștergere
  4. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De rau.
    Doresc pace,iubesc pacea,urăsc violența de orice fel.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să dea iubire între oameni.
    Unire si iubire,sa fim un popor asa cum era odată stăpân in tara lui,cu demnitate și credință în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va fie Frica si Iohannis Pica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a implinit mesajul cu inundatiile,in Australia apa este cit masinile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Întâi va fi dărâmat guvernul, apoi și Înaltul Plavan

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 23 42 le interpretati sucit pe toate. Nu covrigul a bagat oamenii de vii in morminte ci vom afla noi, rugati va si dvs pentru asta. Nu au fost doar o mie ci , dupa cum ne am convins, jurnalistii nu stiu sa numere decat pana unde li se spune . Sa i reinscriem in clasa intai ca sa invete numaratoarea corecta si totodata CEI SAPTE ANI DE ACASA, adica SA NU MINTI! Doamne Hristos Adevarul, Vino!

    RăspundețiȘtergere
  9. Banka Reifaisen Bank care a dat mita lui Iohannis sub forma chiriei pentru spatiul dobindit de acesta ilegal prin fals din centrul Sibiului,acum a deturnat banii de la GuWerner-ul Romaniei destinati constructiei de locuinte pentru tineri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din ce profetii cunosc ceea ce se poate numi Marea Revolutie care chiar sa aduca fericire bucurie optimism dreptate reala nu va fi obtinuta prin lupta fizica pt ca vidul de putere de data asta real va fi realizat de efectele urgiei Judecatii.
    Insa pina atunci ca sa meritam Dumnezeu ne va preda prin si mai mari suferinte noi lectii de iubire de tara trezire orientare asumare determinare unitate de actiune intelegere si simtire. Vom dizolva si partidele care se bat pe ciolan de fapt si asazisa democratie care se va dovedi mafiocratie cu blana de oaie in care lupii sint paznici la oi si vom face o democratie meritocrata punind de fapt bazele Noului Pamant. Adica conducatori decidenti sa fie cei mai sfinti cinstiti pregatiti in oruptibili adta inseamna "imparatia sfintilor" atent selectionati cu metode si bareme peste care lupii nu pot trece ele exista nu asta e problema ..problema e la noi ca inca nu sintem uniti si nu stim ce ar trebui sa vrem si le facem jocul asteptind de la ei victimizati .." jocul" fiind de strategie dar noi il jucam doar shooter incit pierdem
    mereu. Acum fara ajutor divin nu mai putem recupera din divizia C sa batem campioana ..care deja are cam totul in jur. Si nu ma refer la puteri straine guvers sau presedentie chiar si ele sint depasite se sistemul intern mereu perfectionat cit si de o anumita mentalitate larga de partasie cu hotii daca ne arunca si noua ceva cind demoleaza acapareaza vinde exploateaza.
    O vreme inainte de urgie vor fi si atunci iesiri in strada din cauza nemultumirii dar cu rezultat negativ nu neutru.
    Deci sfatul e sa nu iesiti indiferent de motiv ci sa va pastrati furia pt dupa urgie ca determibare de a si infaptui o munca un efort nu doar zbierat in aer si atit cu risc de escaladare arestari linsari greve blocare a economiei si nimic bun etc.
    La fel lectie va fi si pe partea de religie si spiritualitate dar aici duritatea cea mare si eficienta va fi abia prin urgia Judecatii pina la care vom fi nebuni huliyori toata planeta cu prea mici exceptii din cauza de nesyiinta fanatism etc ca si pe vremea lui Iisus...urgia nu va rexolva chiar total problema insa va urma si secerarea a doua dar asta doar prin morti subite "ca un hot"- de data asta ca misiune a lui Iisus atunci revenit vizibil adus organizat in fata lui Dumnezeu Cineva in direct in Piata Universitatii in cadrul noii Lor religii care se va numi altfel. Cea a alesilor cintarilor in Sion.

    Cei 4 tineri din alta vedenie pe aceeadi tema nationala vor fi vazuti tot dupa urgie la TVR cu un plan de actiune bine gindit.salvator inclusiv pt usurarea si rezolvarea dezastrului urias lasat in urma de urgie care necesita masuri specifice urgente organizate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand sa ne asteptam sa vina urgia? Si asa stam aproape terorizati.

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu doreste sa stam terorizati, paralizati de frica.
      Sa ne fie frica de pacat, dar nu sa stam terorizati acum. Mai bine sa ne rugam Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor sa ne ajute, sa-i ajutam si noi pe cei nevoiasi, fie ca este vorba de un om aflat in nevoi sau de un animal care are nevoie de ajutor, de mancare si singur nu si-o poate procura, sa facem fapte bune cat mai multe. Cam asta este ce ar trebui facut, nu sa stam terorizati.

      Ștergere
  11. De gripa si raceli nu s-a mai zis nimic de cand a aparut covid-ul. Pesemne ca nu mai exista gripa! Uraaa! Am scapat de gripa pentru totdeauna!!!???!!??!! Si exista doar covid si nimic altceva! Oare asa sa fie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un argument solid ca totul e cusut cu ata alba. A zis si Rafila,la TV, e un paradox ca testele arata covid si nu mai apare gripa veche(se faceau teste de gripa si inainte de covid).

      Ștergere
  12. Scria cineva ca nu vor mai fi bani, ci card, care invers citit inseamna altceva...
    Banii de pe un card pot disparea ca si cum nici nu ar fi fost acolo si ramaneti lefteri, munciti degeaba pentru un plastic fara valoare!

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr

    RăspundețiȘtergere
  15. Dar adevarata enigma este ca desi testele arata prezenta lu virus, ,,infectatii nu au simptome de raceala !!!!
    Deci ce este aceasta boala,nu se stie, dar ce e vizibil e ca nu e raceala.
    E ca si cum cineva pica jos vanat vine ambuLancia , ii pune masca si il repede spre Abator( asa e numele corect al spitalului actual), cum ziceam,il duce glont spre spital,cand bietul insuficient respirator doar SE INECASE CU CEVA!
    Daca citea-ti la timp Frumoasa din padurea adormita nu mai va lasati stapaniti viitorcolectivilor de
    Povestea porcului,si anume frica ka cade covata!
    Luati copilor de sub ea,natarailor!

    RăspundețiȘtergere