luni, 15 martie 2021

PLOI TORENTIALE GRAVE SI INUNDATII !

 

                                       14 MARTIE 2021,ora 5,11 !


                                   Dragii mei,


În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare ,lumina ce-mi arata inspre Apus,o curte la tara,o curte plina cu tot felul de vietati care stateau in nori si-n apa.

De sus din Cer ,apa cadea ca din cascada.


    .
Dragii mei,vom auzi de ploi torentiale grave, ploi care vor produce inundatii grave.
Unde anume se vor produce sau cand anume,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu cu fermitate,este ca asa va fi precum mi s-a aratat.
Sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin !
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. MINUNAT!Dar sa vina odata eruptiile mega-vulcanilor cu valurile tsunami de 1200 de m inaltime si-apoi incendiile devastatoare sa terminam odata cu escrocii PDL+PNL+USR!!!

    RăspundețiȘtergere

  2. Bre, popor, voi observați că măsurile anti-covid și restricțiile sunt luate precum războaiele noastre duse cu turcii în Evul Mediu?
    Dacă vă uitați la bătăliile duse de români cu turcii în epoca medievală, noi i-am bătut de câteva ori după ce, în prealabil, îi făceam la psihic și la fizic. Noi nu am avut asedii precum asediul Vienei. La noi era mai mult pe japcă - un fel de guerilă din asta naivă, precum etapele premergătoare ale atacului de noapte al lui Vlad Țepeș ori cele ale luptei de la Podul Înalt, a lui Ștefan cel Mare.
    Când înaintau ienicerii și spahiii sultanului, în prima fază, noi chefuiam și refuzam să credem ce spuneau spionii - că vin turcii și să luăm măsuri în consecință. Idem și cu virusul, când K. W. I. zicea că nu există.
    Apoi pustiam gospodăriile, pârjoleam holdele, otrăveam fântânile. Ca acu', cu restricțiile care pun economia pe butuci. Acum să nu credeți că pentru a otrăvi fântânile foloseam cine știe ce agent patogen preparat în cine știe ce laborator sofisticat. Nu, vere, în lunile de caniculă, ne făceam nevoile în fântâni, apa se infecta, invadatorul, de sete, bea, îl lovea dizenteria și, când nu mai putea să înainteze pentru că toată armata otomană avea fierbințeală, se ținea de stomac ori stătea cu chiloții în vine prin boscheții patriei, răzeșii, în frunte cu frații Buzești la micuți până ziceau ăia piua.
    Și după ce se cărau micuții peste Dunăre, noi ne apucam să săpăm alte fântâni, să semănăm alte holde, în fine, să o luăm de la capăt, morți de foame și de sete, căci așteptând să se îmbolnăvească dușmanul, băuserăm și vinul din ultima recoltă.
    Aceeași tactică medievală o vezi și la actualul guvern împotriva Covid-ului. Întâi era doar o gripă. Apoi am pârjolit holdele, adică îi băgăm pe toți în faliment. Pe urmă, prin votul nostru, am defecat și în rezerva de apă, numai că Covid-ul nu prea vrea să se lase prins cu chiloții în vine. Așa că bem și așteptăm, iar frații Buzești (de la C la K. W. I) și-au îmbrăcat și pantalonii maro.

    RăspundețiȘtergere
  3. O postare CU immaginea Fecioarei Maria , titlu este: ANTIHRISTUL ESTE GATA SA APARA PUBLIC AVIND INFATISAREA UNUI SFINT - Trevigiano Romano, 16 feb 2021 , mai interesant este comentariu de la sfirsitul acestui articol, citeste tot

    RăspundețiȘtergere
  4. La noi ploua frumos,dar in capitala Chinei cea mai mare furtuna de nisip obijnuita primavara dar de data asta cu circa 10 morti si zeci de disparuti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. s-a dat prognoza vremii de ce repetati si nu dati drumul la mesaje?

    RăspundețiȘtergere
  6. Plouă si la noi in rafale,a si tunat si fulgerat.
    Adevarul este ca este pământul plin de apă sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De alunecări de teren și inundații.
    Am mai avut probleme cu alunecarile de teren,acum ce o vrea BUNUL Dumnezeu.
    Sa ne apere pe toți
    O zi binecuvântată tuturor
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc 🌹🌹

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonom : 10.43 daca vin vulcanii, cutremurele, razboaiele ..... ne termina pe toti, nu numai USR, PNL, PSD etc..... ori va considerati cel ales ?

    RăspundețiȘtergere
  8. 40 000 de cutremure in Islanda in ultimele 3 saptamini si ele continua si par sa anunte o miscare globala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ploile din ultimile zile au crescut periculos nivelul apei din riurile din tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. in Australia inundatii si inca ploua

    RăspundețiȘtergere