duminică, 21 martie 2021

PLANGE MAICA LUI DUMNEZEU ,CU RÂURI DE LACRIMI ! NU NE ASTEAPTA NIMIC BUN,DACA MAICA LUI DUMNEZEU PLANGE !

 

                                   21 Martie 2021,ora 17,10 !


                              Dragii mei, 

În aceastadupa amiaza,in timp ce scriam aici pe blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un interior de Sfanta Biserica, iar pe Iconostasul din dreapta ,sta frumos asezata SFANTA ICOANA din argint alb,in care este reprezentata MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS in brate.


Pe Iconostasul din dreapta,stralucea precum Soarele pe Cer,Maica Domnului cu Iisus Pruncutul prea iubit,pe bratul Său stang.

Aud un glas care-mi spune:

            "Uite ! Hai priveste aici!

             Ai văzut? Plânge Maica Domnului!

           Maica Domnului plange cu râuri de lacrimi!"

În acea clipa dragilor,parca nici nu mai eram in faţa calculatorului,ci eram in Sfanta Biserica in faţa Iconostasului.

Pe Sfanta Icoana cu Maica Domnului,care era asezata la vertical si mare cam de 50 cm pe 40 cm,se intampla o Minune .Chiar daca MINUNEA era trista si ingrijoratoare ,totusi aceasta avea loc sub ochii mei.



Din ochii Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,incep sa curga râuri de lacrimi,lacrimi stralucitoare precum roua diminetii in razele soarelui fierbinte.
Glasul imi spunea ca sa privesc atent la ochii Maicii Lui Dumnezeu.
Si spre marea mea uimire dragilor, asa precum curg izvoarele de pe munte,tot la fel curgeau si râurile de lacrimi din ochii Maicii Lui Dumnezeu.
Prieteni dragi, s-O imploram pe MAICA DOMNULUI ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Sa ne inchinam si sa aducem multumire MAICII LUI DUMNEZEU si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,cu inima si cu sufletul,cu intreaga noastra fiinta,Amin!
Cu dragoste,Maria.


21 de comentarii:

  1. Cand vor fi pedepsiti de Divinitate cei care au atacat si au mazgalit Biserica lui Hristos, sa nu le fie de mirare!
    Este cunoscut faptul ca la scurt timp dupa ce au furat cutia milei din oricare biserica, hotii au fost pedepsiti de Dumnezeu si au murit ei sau intreaga lor familie fiind pedeapsa divina.
    Va dati seama ce vor pati cei care au facut o asemenea atrocitate impotriva Bisericii lui Iisus!

    RăspundețiȘtergere
  2. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!

    Maicuta Sfanta,aplec genunchii si cu Lacrimi ce imi ard fata,te rog din suflet sa te rogi si pentru mine pacatoasa,la FIUL TAU iubit IISUS HRISTOS,sa indeparteze de mine si familia mea si tot poporul Roman,de toti vrasmasii vazuti si nevazuti,stiuti si nestiuti de noi,sa nu mai puna stapanire pe mintile si sufletele noastre,si sa fim mintitii si controlati,dirijati,manipulati de alte tari,ca sa( stringem cureau) ca nu sunt bani pentru omenire.Maicuta Sfanta,noi nu vrem intai bani,noi il punem pe primul loc in sufletele noastre pe IISUS HRISTOS,care a murit pentru pacatele noastre,si EL,ne asteapta de pwste 2000 de ani,ca noi pamantenii,sa ne luam crucea si sa-l urmam in rugaciune si fapte bune,pana la a DOUA VENIRI pe pamantul Romanesc,unde s-a Nascut,dar nu a copilarit.Tot poporul Roman sa se trezeasca si pe IISUS HRISTOS,sa-l urmeze in rugaciune si fapte bune,sa fim primii in lume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e prima data cind plinge vreo icoana,in ultimii 10 ani in multe locuri din tara au fost semnalate in biserici icoane cu Maica Domnului care plingea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Vin vremuri grele pentru adevarati crestini .E vremea marturisiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr

    RăspundețiȘtergere
  6. Incepe să se pună bazele unui atac asupra iranului. Iranul nu mai poate fi controlat pe imbogatirea uraniului iar frica israelului ii face sa si asmute maimutoiul vasal american intr o invazie asupra iranului. Pasii au si inceput sa fie facuti de america pe modelul siria detine arme nucleare irakul arunca cu uraniu pe tot globul si alte gogomanii demne de partenerul nostru strategic in tampenii au inceput sa iasa inregistrari cum ca garzile iraniene vor sa atace o baza armata de pe teritoriul american folosind o barca gonflabila plina cu explozibil. Se pare ca serviciile secretomane americane sunt dezamagite de faptul ca barca gonflabila nu este incarcata cu covizi. Ptiu am scris covid si traim intr o democratie livrată de partenerul strategic in care simpla pronuntare a cuvantului covid iti poate aduce in cel mai fericit caz ceva ani de puscarie . Ce dor imi este de ceausescu ca mai liberi eram atunci cand spuneam bancuri despre ceausescu decat astazi. Asadar dupa cum se misca treburile se pare ca sfrijitul viclean a reusit sa si convinga batausul fara creier sa treaca la actiune. Stati pe-aproape si nu schimbati programul ca dupa pauza de covid incepe ww3 se trece de la vaccin la tratamentul cu supozitor,calibru 122mm, exploziv cu incarcatura variabila.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum manifestatie in fata Catedralei Ortodoxe din Timisoara produsa de reintroducerea de GuWerner-ul Arafat a restrictiilor dupa ce au fost anulate de Consiliul Judetean Timis.
    De aici o sa i se traga Dictatorului, Epoletilor pregatitii elicopterul sa plece la Sibiu ,dar punetii cherosen numai pentru jumatate sa nu poata ajunge numai pina la Tirgoviste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.32 inceteaza, omule cu atata ura, zilnic imprastii numai rautati! N-ai frica de Dumnezeu???

      Ștergere
    2. Numai prostii scrii, Craciune! Mi-e mila de nevasta-ta cand ma gandesc ca tre'sa-ti suporte zilnic ineptiile!

      Ștergere
  8. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusia a bombardat ieri pe insurgentii din nordul Siriei de la granita cu Turcia,de aici o sa plece conflictul Mondial,ca la noi o sa plece 'De la Timisoara miine-n toata Tara', de la primarul spion al Germaniei,specialistii mari in razboie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sotie de 66 ani si sot de 70 morti la Ploiesti dupa citeva zile de la vaccinul cu Astra Zeneca in timp ce erau si bolnavi de COVID fara sa stie crezind ca e o raceala banala.
    Ce spuneam si eu si mesajul de sus primit de doamna Maria de acum citeva zile,Mare ATENTIE nu se face vaccin peste boala fie ea COVID sau Gripa confundate cu o raceala banala pentru ca sistemul imunitar e suprasolicitat incapabil sa apere corpul atacat simultan din mai multe directii ,poate da si alergii si complicatii periculoase atit la tineri cit si la virsnici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si fica celor doi soti decedati de vaccin din judetul Prahova e bolnava grav de Covid la ATI in timp ce in Bacau un alt tinar a murit noaptea dupa doua zile de la rapelul cu vaccinul Phizer de data asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiica, cu 2 "i", agramarule!

      Ștergere
    2. Faci observatie, 01:20, dar scrii "agramarule". Cuvantul este "agramat".

      Ștergere
    3. 14.23 Vai, ce destept esti! Cand scrii de pe telefon sau tastatura se intampla sa mai bagi si degetul aiurea... Asta nu inseamna ca nu stii sa scrii corect!

      Ștergere
  12. Exact cum spunea si expertul international cu vaccinarea in Africa pentru virusul Ebola ';''Vaccinarea in plina Pandemie COVID poate fi un Mare Dezastru''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Consiliera locala din Timisoara de la USR=URSS a devenit politist sub acoperire pentru a dovedii ca la un restaurant se incalca noaptea regulile carantinarii ,dar tocmai asta facea si ea iesind noaptea dupa ora de restrictie.
    Ha-ha-ha Cam asa faceai si tu 'agramarule 'epolet din server

    de la 01,20 [si de la 19,47;19,49??]-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, esti obsedat rau de „epoleti”! La tine doar asa se explica reactia negativa a celor pe care ii torturezi zilnic cu prostiile tale pe blog. Si toate astea cu acordul binevoitor al dnei Maria care, se pare, ca le adora.

      Ștergere
  14. Doamne ai milă de noi toți. Cu dumnezeu înainte! Nimic fără dumnezeu nu mișcă si nu respiră pe acest pământ

    RăspundețiȘtergere