vineri, 12 martie 2021

JAPONIA SI JAPONEZII !

     .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                            

                             11 Martie 2021,ora 6,09 !


                               Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:

                   "Dar esti tânar!

                 Lupta-te incă cu Japonezii!

                 Ne cerem scuze pentru ce s-a intamplat!"

Dragii mei, se pare ca vom auzi de Japonia,dar altfel de cum am fost obisnuiti pana acum.

Ce anume?Nici eu nu stiu a va spune, fara ca sa gresesc in talcuirea acestui Mesaj.Cu siguranta vom afla la momentul potrivit.

                               Cu dragoste,Maria.

                

5 comentarii:

  1. S-a intimplat cu premierul Japoniei ca a venit la Bucuresti si nimeni nu a vrut sa stea de vorba cu el nici premierul demis de PSD si nici Presedintele ,iar toata delegatia japoneza a fost trimisa citeva zile sa vada bordeiele de la muzeul Satului din Bucuresti si a plecat umilita dupa citeva ziele fara sa fi putut discuta cu nici un reprezentant al Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineața doamna Maria este un mesaj greu de tâlcuit,dar vorba dv.sa avem răbdare să vedem ce se întâmplă.
    O zi binecuvântată sa aveți.
    Mila DOMNULUI SA FIE CU noi cu toți 🌹

    RăspundețiȘtergere
  3. e prea tarziu pt americani sa ceara scuze-au dat bombele si-i doare in spate=minti criminale care-si baga nasul in toate natiile lumii

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e vb de bombele americanilor ..atunci era razboi si desi Germania capitulase Japonia continua sa se inarmeze si sa atace cu o aviatie din ce in ce mai puternica (vezi atacul surpriza de la Pearl Harbour etc) si o flota masiva in constructie.
    Dupa razboi Sua si-a adumat nu doar scuze dar si promisiunea de a dezvolta economic Japonia lucru facut si azi prin transfer tehnologic ..insa intre timp au avut loc alte scandaluri in care au inceput de data asta americanii (unii nu Administratia cebtrala ci oficiali secunzi) prin lipsa de respect folosind expresii rasiste de genul maimute galbene si necinste in promisiuni de afaceri ca sa profite economic etc . Iar Administratia Sua la un moment dat a inceput sa refuze scuzele in numele alora incit japonezii suparati au schimbat foaia radical: au interzis invatarea si folosirea limbii engleze in Japonia si treptat si circulatia turistilor Sua si limitarea relatiilor economice. Dar in timp tensiunea sociala atit la nivel politic cit si la nivel de populatie japoneza a fluctuat fara a fi stinsa ci in urma unor noi scandaluri ba chiar situatii de strada prezentate mincinos de o parte extremista a presei japoneze ura a escaladat pina acolo incit orice occidental e f rau vazut fiind interzisa in unele dustricte sectoare orasele folosirea limbilor occidebtake pe strada sau chiar plimbarea intre anumite ore fara a avea fata acoperita indiferent de motivatie intre care si segregare dar si ca protectie preventiva impotriva unor extremisti violenti cu strainii organizati in bande finantate de alti extremisti.
    In Japonia se poate spune asa pe jumafate metaforic ca religia lor este respectul. Dar extremistii evident lipsiti de respect se folosesc de asta pt a se reabilita in proprii ochi si a-si face de cap. Ca orice fanati religios pacatos care se vede drept daca se razboieste cu alte religii.
    Deasemenea la nivel public exista traditional si o mare reticenta pt alte religii incit cu greu patrund alte culte. Intro vreme erau necesare legi specuale sau aprobari locale oricum greu de obtinut pt fiecare cult si activitate de extindere in parte cu clauze de implinit inclusiv economice si cu activitati regulate de donatii mecenat etc catre comunitatea japoneza de baza un fel de taxa islamica dar mascata.

    RăspundețiȘtergere
  5. criza mondiala pleaca din canalul suez...
    https://arhanghelmihailanonymousilseparatio.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere