marți, 16 martie 2021

CREDINTA FARĂ FAPTE,ESTE MOARTĂ!

  .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                               


                          Dragii mei,

În aceasta seară dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva  frumos pe un ton ca de cântec ,ceva ce cu totii stim din CARTILE  SFINTE.
Glasul spunea asa dragilor:
                      
                  ” Credința !
                Credința fără Fapte bune, este moartă! 
              Dacă Credință ai și Fapte bune n-ai, totul e în zadar; nu te poți mântui!”

După care dragii mei, glasul înceatează a mai cânta astfel si dispare.
Iar eu rămân uimită ca de fiecare dată cand aud asemenea Cuvinte sfinte, si sunt extrem de fericita că pot sa va împărtăsesc din CUVANTUL DUHULUI SFÂNT, asa cum eu Îl primesc de Sus, curat, imaculat și neîntinat.  
                     
Dragii mei, pentru a ajunge la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI, pentru ca sufletul nostru sa fie mântuit, trebuie sa schimbam ceva în viața noastra.
Trebuie ca din dragoste infinită pentru DUMNEZEU si pentru PREA  CURATA FECIOARA  MARIA, să împlinim PORUNCILE  LUI DUMNEZEU !
 Sa nu treaca nicio zi din viața noastra dragilor ,in care, sa nu facem o fapta buna la cineva necajit si amărât.
Să ne spovedim la Preot în cele patru Posturi rânduite de Sfanta Biserică si astfel,ne vom învrednici ca sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtășanie, iar Scara la CER si locul în Împărătia Lui Dumnezeu, ne sunt pregatite ca urmare a Faptelor noastre bune si a Credintei noastre de neclintit.  
Dragii mei, timpul vieții noastre se scurge nespus de repede. Sa incercam sa nu-l risipim în zadar si sa dăm sufletului ce este al sufletului! 
Adica,cele trei VIRTUȚI DUMNEZEIESTI ,adica: Credința,Nădejdea si Dragostea.
Aceste trei Virtuți Dumnezeiesti,sa ne rămână în inimă si-n suflet, strâns legate  si numai asa ,ne vom câstiga un loc în Împărăția Lui Dumnezeu.
Duminica dragilor, sa nu mai stăm în fața televizorului sau a internetului, ci sa mergem la Sfanta Biserică,la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie ca sa ne unim sufletul cu Hristos Domnul si Dumnezeul nostru,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                             Cu dragoste,Maria.   

19 comentarii:

  1. De extraterestrii nu se mai aude nimic de peste un an. Cred ca ei au dat covidul si au fugit. Ce interes aveau sa se ascundă atata timp?
    Propun sa fie vaccinati si extraterestrii tai, ca sa nu duca coronavirusul pe planeta lor....
    Oare extraterestrii au inventat asa de rapid vaccinul miraculos!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai asteapta mult si bine pina te va salva Alenii portocalii si o sa iti aduca pe tava Covidul10-glumeam :))) Gbz.

      Ștergere
  2. Iohannis;'Scoala nu-si va mai permite sa piarda nici un copil''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dictatura Iohannista a demarat schimbarea Avocatului Poporului dupa motivul evreului Orban ca ar fi declarat ca 'spitalele sunt folosite ca centre de detentie' cea ce ar fi dupa ei'normal' pentru orice dictatura care face in mod constant internari Fortate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. George Simion;''Nu stiu cine il protejaza pe K Iohannis,suntem tratati ca sclavi''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un expert in vaccinarea Ebola,caruia nu i-am retinut numele,spunea; ''Desi vaccinurile anti-COVID sunt bune,vaccinarea , in plina pandemie ,poate fi un DEZASTRU pentru ca nu opreste transmiterea virusului dar il obliga sa formeze repede noi tulpini ocupa si slabeste sistemul imunitar sa nu mai lupte cu noile tulpini de coronavirus''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cineva este infectat si nici nu stie, mai face si vaccinul, s-a aranjat pe viata!

      Ștergere
  6. Luni se judeca procesul intentat Guvernului Romaniei de un tinar avocat din Brasov pentru marirea cu o ora a ,de la 23 la 22,a restrictiilor de circulatie fara nici o JUSTIFICARE pe care o considera la un pas de TIRANIE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Octav Djoza presedinte Asociatiei Detinutilor Politici ieri medaliat de Iohannis ,in seara asta e foarte FURIOS ca a a fost DEMIS din functia de Subsecretar de stat de catre ''LIBERALI'' pe care o considera''O Jignire Grosolana a noastra a tuturor'' si nu numai a celor 15000 de Luptatori si apoi detinuti politici
    Papagalii de Iohannis si Rares Bogdan l-au folosit numai pentru a se poza aseara cu el pentru electorat la ora de de maxima AUDIENTA TV-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tomac spune ca Parlamentul European a votat o decizie prin care in Institutiile publice-scoli sa nu se mai foloseasca cuvintele'mama';'tata' ci parinte 1 si 2.
    Cam ce scriam ieri din ziarul hunedorean de acum un an.
    Dar traficantii de copii si organe nu-i deranjaza ca KWI-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este,faptele vorbesc.
    Doamne fa lumina si pace pe pământ.
    Doamne fa lumina pace,bucurie si fericire pentru fiecare.
    Doamne Ajuta
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca neo-marxistii progresisti de la Bruxelles ar traduce a cincea porunca si cea mai importanta din Vechiul Testament in loc de 'Cinsteste pe tatal si pe mama ta... ar scrie ;Cinsteste pe parintele 1 si 2...??
    Si sa nu uitam ca mama e un cuvint universal in toate limbile si probabil cel mai vechi cuvint.
    Dar speram ca ateii sa nu o traduca in 'limba' lor bruxelleza -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Conform aceleiasi decizii din parlamentul European casatoria dintre doua persoane sodomiste de acelasi sex nu se mai numeste casatorie de homosexuali, in noua limba de lemn Bruxeleza se numeste'casatorie Egalitara'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sodoma si Gomora... Fereasca Dumnezeu!
      Cum sa creasca copiii cu astfel de non-valori??? Cum este posibil sa se admita asa ceva? Chiar nu gandesc cand dau asemenea legi???
      Fiecare este liber sa faca ce vrea fiind judecat de Dumnezeu pentru faptele sale, dar in casa sa, nu in public!
      Un copil crescut de homosexuali sau lesbiene NU are ce sa invete si ii va fi si gandirea deformata!
      Acel copil adoptat va avea doi tati si unui dintre ei ii va spune 'mama'???!?!?!?!?!
      Anormal asa ceva, de neconceput!

      Ștergere
  12. Mii de cazuri de pedofilie in biserica catolica,copii abuzati de preoti catolici ultimul raport din Germania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Uitati ce fac satanistii astia homosexuali / lgbt:
    https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.mediafax.ro/amp/social/biserica-vandalizata-in-parcul-ior-patriarhia-romana-exemplu-strident-de-acte-violente-19965431&ved=2ahUKEwjOhZT0jr_vAhVL6uAKHan0D3QQFjALegQIKBAC&usg=AOvVaw1_mJuJWrOrJvKjvYGFeOdV&ampcf=1

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.google.ro/search?q=biserica+vandalizata&source=hp&ei=TwtWYKmJF7aGjLsPvbGigA0&oq=biserica+&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyCAgAELEDEIMBMgIIADIOCC4QsQMQgwEQxwEQrwEyCAguEMcBEK8BMgIIADIICC4QxwEQrwEyCAguEMcBEK8BMgIIADoFCAAQsQM6CwguELEDEMcBEKMCOggILhCxAxCDAToFCC4QsQM6AgguUN4PWO4eYNosaABwAHgAgAHQAYgBzwySAQUwLjguMZgBAKABAbABAA&sclient=mobile-gws-wiz-hp#scso=_VgtWYM6CMMvUgwep6b-gBw22:2011.8095703125

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca sunt lasati sa isi faca de cap toti anormalii care in antichitate erau aruncati in groapa cu lei...
    https://www.google.ro/search?q=biserica+vandalizata&source=hp&ei=TwtWYKmJF7aGjLsPvbGigA0&oq=biserica+&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyCAgAELEDEIMBMgIIADIOCC4QsQMQgwEQxwEQrwEyCAguEMcBEK8BMgIIADIICC4QxwEQrwEyCAguEMcBEK8BMgIIADoFCAAQsQM6CwguELEDEMcBEKMCOggILhCxAxCDAToFCC4QsQM6AgguUN4PWO4eYNosaABwAHgAgAHQAYgBzwySAQUwLjguMZgBAKABAbABAA&sclient=mobile-gws-wiz-hp#scso=_VgtWYM6CMMvUgwep6b-gBw22:2011.8095703125

    RăspundețiȘtergere